Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja smatram da se uz dosta sreće Medonje mogu nategnut ovdje, dok za prolaz ipak su nam šanse u promilima... Ali nadam se da nema predavanja unaprijed...
Bosna bi trebalo da dobro zna Medonje. Haman svake godine i jedni i drugi dolaze u Doboj. Doduse, dok Medonje igraju za medalje, Bosnasi se vec odavno setkaju po gradu.
Rezultat:
Bosna - Chehovskie Medvedi 19:40 (14:20)
Tu utakmicu nek trener Bosne dobro pregleda 22 puta .. bez obzira kakvi su sastavi bili..i nek skonta kako su u drugom dijelu dali 5 golova a u oba primili po 20 ..Te crne rupe od nekoliko minuta u svakom ekipnom sportu nas ubijaju ..upadnu u seriju i protivnik ode nije to nasa liga da mozes proc bez posljedica
Bubalo1 wrote:Rezultat:
Bosna - Chehovskie Medvedi 19:40 (14:20)
Tu utakmicu nek trener Bosne dobro pregleda 22 puta .. bez obzira kakvi su sastavi bili..i nek skonta kako su u drugom dijelu dali 5 golova a u oba primili po 20 ..Te crne rupe od nekoliko minuta u svakom ekipnom sportu nas ubijaju ..upadnu u seriju i protivnik ode nije to nasa liga da mozes proc bez posljedica
upravo...a isto tako par puta pogledati kako se zaustavilo flensburga da ne dadne 10-tak minuta nijedan gol....
pokushat napravit tu "crnu rupu" protivniku...da upadne u nju...jer...ako se moglo njemce koji igraju skandinavsko-atomski i koji ti utrpaju 4 gola za 1 minutu i 16 sekundi...zasto se onda ne bi moglo protiv rusa...iskreno..nikako ih ne pratim i nisam u toku sa njima niti ko im igra, niti kako igraju...e...bash odoh sada malo da ih pogledam
cyprus wrote:Ne znam jesam li upravu, ali meni se čini da su ovi Medvedi ustvari ruska reprezentacija +/- jedan dva igrača...
upravo to...ja otkad znam za njih takvo im je stanje
upravo, a znamo i nasa reprezentacija je igrala protiv rusa/medveda u kvalifikacijama i ostala je kratkih rukava, no nasa reprezentacija je ostala kratkih rukava i protiv repke rumunije/constance koju je Bosna gas dobila..dakle, hocu da kazem da iako slabija rk Bosna u odnosu na reprezentaciju bolje odigra pa i pobjedi, dok nasoj reprezentaciji nesto fali, vjerovatno sposobniji selektor
a nasa repka meni nikad nece biti jasna...ali eto...ostaje vremena...
dobri medvedi...jer...znam da su uvijek bili haman pa ruska repka...ali eto..slabo nesto protio u zadnje vrijeme...ali maloprije sam pogledao sastav...a i rezultati govore za sebe...postovanje...ali ipak...vjerujem u dobre predstave nasheg prvaka
--- NO LINKS --- wrote:Nakon 15 odigranih mečeva u okviru Lige prvaka, u svim grupama, sastavljena je lista najboljih 50 strijelaca u dosadašnjim mečevima. Ponosni smo što možemo objaviti da su se u pomenutoj listi našli i naši zmajevi Edin Bašić u dresu Chambery-a, te reprezntativac koji je ove godine prvi put uvršten u širi spisak reprezentacije, Igor Karačić, igrač naše Bosne BH gas.
Ovo je greška, Ivan Karačić je bio na proširenom spisku, a Igor je hrvatski reprezentativac.
realan odnos snaga... srećom da su rusi u drugom malo smanjili gas. Međutim ne treba biti malodušan - sjajan rezultat je napravljen ove sezone i treba nastaviti tako. Odbrana i nije toliko loša, ali nama definitivno škripi u napadu, što se i večeras, protiv vrhunske ekipe, pogotovo vidjelo.