plain vanilla wrote:Niti sam komentirala njegovu zenidbu, niti imam u planu, ionako je previse receno.
Ono sto je mene, blago receno, iznenadilo je njegova izjava da mu je ovo najljepsi ramazan. Kad izgubis nekoga, posebno tesko padaju takvi dani...bar svim ljudima koje ja poznajem...znam da im je tesko za bozic/bajram/ramazan...
Ne bih da mu sudim, nije lako gledati bolesnika, a ne moci mu pomoci...ali mi ova izjava nekako bas bila prst u oko.
– Ovaj mi je ramazan jedan od najljepših dosad. Nakon šest godina prvi put otišao sam na teraviju, da izađem da vidim kako grad izgleda noću ili da dočekam sehur s prijateljima.

Upravo ovo najvise smeta.
Jel mucno mozgom prije nego sto je ovo izjavio, samo zamisljam kako je njenim roditeljima, porodici, familiji ovo bilo procitati.
Nije toliko ni vazno sto je on od sebe napravio ime na racun bolesne supruge vec sto je ni mjesec nakon njene smrti paradiro sa novom a prethodno umiro od ljubavi za suprugom, a koliko je ova nova ja to ne znam, ali sve mi se cini da nije bas bila tako nova.
Ako toliko volis suprugu, ocekivalo bi se da ti njena smrt bas nece biti povod da letis za drugom suknjom i pricas kako si konacno veseo.
Fuj.
A vi koji ga branite, a usput znate sve o njegovom privatnom zivotu...koji klinac napadate bilo koga zato sto iznosi svoje misljenje o necemu sto je taj isti Eldin ucinio dostupnim javnosti.
Ko nece da bude zvijezda zutih novina i mahale taj svoj privatni zivot drzi za sebe, a ovako nema pravo da se zali, a vi jos manje.
Sve vas vidim kako bi sutra aplaudirali da vam otac/majka pocne vodati nekog drugog pod ruku ni mjesec nakon smrti onog drugog. Lahko je biti open minded na forumu.
eluna wrote:
e dabogda se svakom desilo što i njemu - pa da vas vidim moralisti
Kad bih ti odgovorila na ovo, chmoljo bi me morao banovati pa cu samo reci jedno fuj.