one sa Bitorajcem? extra jekaranana wrote:jeste li vidjeli one nove ledo-tarot? is prve mi se ucinile glupe, ali kad sam cuo razgovor, nisu lose.
imate pitanje? da vidio sam
Moderator: anex
one sa Bitorajcem? extra jekaranana wrote:jeste li vidjeli one nove ledo-tarot? is prve mi se ucinile glupe, ali kad sam cuo razgovor, nisu lose.
Vjerujte mi! wrote:Napadate reklamu za Kap samo zato što se rasisti. Iz istog ste razloga napravili od Brucea invalida u Mostaru.
A ja se nadam da je ovo šala.BSn wrote:Jos su malo i Damira Urbana plagirali u ovoj vodenoj reklami.
Vidjeh danas.karanana wrote:zescha idiotarija.
jeste li vidjeli novi nastavak reklame "kakljenje kod damira"? ispred kuce red na desetine djece cekaju na ulaz u damirovu kucu da kake.
Čekamo Policiju.kurty wrote:Sjo neki dan mal nisam poludio...
Gledam nesto na BHT, kad pocese reklame... TOP SHOP... i ona neka zena od 40-50 godina... reklamira neki masazes ili sta vec...
Prije nekih 15tak dana drzim neki trosjed u zraku, a mama i sestra satro pomjeraju cilim... I muka od tog, muka od te reklame.. ona je nesto zaposlena, radi po 8 sati, dodje kuci mrtva umorna, debljala se, celulit ovo ono... I onda se desilo cudo... kupila je taj masazer i sad je druga osoba... nakon 9-10 sati (sad nije vise 8, sad je 9-10) radnog dana, dodje kuci, uzme 15tak minuta relaks masazer i nova osoba... odmori se, misice utekne i spremna je ici vani sa prijateljima![]()
![]()
... i slag na tortu, kako taj masazer ima i neki dodatak za pete... nije rende za pete, ali je to haman to... Trosjed je tezak, ali je ovo slag na tortu bio...peci se ona, nesta budine pokazuje, glumi sexy koku....
eh sad na pocetak posta da se vratim... i pocese reklame na BHT-u kad ta![]()
![]()
...trznem se i prebacim na sljedeci kanal, kad ona opet... brzo prebacim na treci kanala kad opet onaaaaaaaa
![]()
![]()
... Iskljucio televiziju i izasao iz kuce... Sanele mi moje pocela me proganjati...
p.s. krenem sad dok sam ovo pisao da malo guglam, da nema slucajno gdje te reklame... i nisam smjeo vvidjeti rezultate pretrage![]()
![]()
p.p.s. sjetih se jos jednog dijela reklame... ona nesto za nekoliko sedmica iz konfekciskog broja XX uletila u bruku manji broj![]()
![]()