Pa bog te tvoj, dobro si rekao. A ja se sve čudim šta nije u redu kod Čede Jovanovića, a ono on budista, sljedbenik miroljubivog Dalaj Lame.pici wrote:
pa hebemusrbi drze srbe...a sta rade srbi budisti
Nacionalna svijest kod Bosnjaka.
- tufahija2
#326 Re: Nacionalna svijest kod Bosnjaka.
- sodom
#327 Re: Nacionalna svijest kod Bosnjaka.
Jesi li ikada pokusao da procitas ono sto si napisao?tufahija2 wrote:Pa bog te tvoj, dobro si rekao. A ja se sve čudim šta nije u redu kod Čede Jovanovića, a ono on budista, sljedbenik miroljubivog Dalaj Lame.pici wrote:
Nenadjebivo si glup covjek (ne po onome sto pises, nego zbog onoga sto zelis postici).
Čeda nije srbin...
- tufahija2
#328 Re: Nacionalna svijest kod Bosnjaka.
Kako nije? Kojim jezikom govori?sodom wrote:Jesi li ikada pokusao da procitas ono sto si napisao?tufahija2 wrote:Pa bog te tvoj, dobro si rekao. A ja se sve čudim šta nije u redu kod Čede Jovanovića, a ono on budista, sljedbenik miroljubivog Dalaj Lame.pici wrote:
Nenadjebivo si glup covjek (ne po onome sto pises, nego zbog onoga sto zelis postici).
Čeda nije srbin...
-
dallton
#329 Re: Nacionalna svijest kod Bosnjaka.
[/quote]Jesi li ikada pokusao da procitas ono sto si napisao?
Čeda nije srbin...
Kako nije? Kojim jezikom govori?[/quote]
Jako dobro govori engleski da ga cjeli svijet razume
- tufahija2
#330 Re: Nacionalna svijest kod Bosnjaka.
Kako nije? Kojim jezikom govori?[/quote]dallton wrote:Jesi li ikada pokusao da procitas ono sto si napisao?
Čeda nije srbin...
Jako dobro govori engleski da ga cjeli svijet razume [/quote]
Eto ti ga sad: te budist, te Englez.

srbi drze srbe...a sta rade srbi budisti