Globus wrote:Imao sam 3 strasti prva je bila nogomet druga zene i treca cokolada sine ciro ti tvoj kaze nema cokolade do DORINE cokolada svih cokolada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel tako ide xD ?
na taj fazon
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Globus wrote:Imao sam 3 strasti prva je bila nogomet druga zene i treca cokolada sine ciro ti tvoj kaze nema cokolade do DORINE cokolada svih cokolada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel tako ide xD ?
uufffffff...situacija je zaista alarmantna.... stvarno, sve je mogucealphonse kauders wrote:
Najgore je što ako se odazovu, ja fakat ne mogu navijati protiv te reprezentacije, pogotovo ako su izabrani najbolji.
![]()
![]()
Ja mislim, sa izuzetkom posljenjih utakmica i dogadjanja, da su nasi igraci i repka, posigli vrlo dobre rezultate. Sjetite se samo: Treba namuciti i osramotiti Spaniju, Dansku, itd i biti gotovo do zadnje minute u kombinaciji za veliko takmicenje kada je repka na Fifinoj listi bila pri dnu ili negdje u sredini. Druga je stvar naseg mentaliteta sto mi mislimo da smo neka "fudbalska velesila" pa nevidimo kakve rezultate smo imali. Ponosim se repkomoktobar07 wrote:nema ko se sve ne spominje i ne kritikuje, a niko ne spominje igrace.
bez obzira na upravu, selektora, trenera, itd., igraci su ti koji posao treba da odrade na terenu, a nisu se pokazali u vise
zato sam ja misljenja da su 70% igraci krivci za neuspjeh, a ostalo kako hocete.
Izvini Ivice nismo te prepoznali!!!oktobar07 wrote:nema ko se sve ne spominje i ne kritikuje, a niko ne spominje igrace.
bez obzira na upravu, selektora, trenera, itd., igraci su ti koji posao treba da odrade na terenu, a nisu se pokazali u vise navrata.
kakve to veze ima ko sjedi u fotelji, kada nasi igraci nisu u stanju da dodaju loptu kako treba, daju gol, ili igraju cvrstu odbranu.
budimo realni, igraci nisu rodjeni juce, znaju oni svi sta je fudbal i kako treba da se igra, ne treba im neko iz uprave ili selektor da im pokaze kako se igra fudbal.
imali smo cak i mnoga poznata imena, igrace koji igraju po evropskim klubovima, a kada izadju na teren u bih bojama, motivacija im je nula. zelja za pobjedom je nula. isto kao da igraju za neki drugorazredni klub, a ne za reprezentaciju svoje drzave.
igraci treba samo da se koncentrisu na svoju igru i na tih 90 minuta koje ce provesti na travi, a ne da se brinu o ostalim stvarima koje se desavaju u upravi i sta ti ja znam.
kod nas to nije slucaj, kod nas su igraci i politicari i revolucionari i kriticari i sve ostalo, ali zato u tih 90 minuta na travi zakazu, ko' da igraju sa dvije lijeve noge.
i onda udri po svakome koga stignu, da bi opravdali svoju neproduktivnost na terenu.
zato sam ja misljenja da su 70% igraci krivci za neuspjeh, a ostalo kako hocete.
Ma sta ti je ba sad ce reklama bitiUmjetnik a wrote:Globus wrote:Imao sam 3 strasti prva je bila nogomet druga zene i treca cokolada sine ciro ti tvoj kaze nema cokolade do DORINE cokolada svih cokolada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel tako ide xD ?
na taj fazon
ma daj ba, dajes mi tu primjere nekih par utakmica, izgleda smijesno kad imas more utakmica u kojima su se igraci obrukali.grep wrote:Izvini Ivice nismo te prepoznali!!!
Da nebi ovo otislo u neku bezveznu rapravu, samo cu ti reci da obratis paznju na par utakmica gdje je donekle stimala situacija i gdje su igraci bili na djelu. BiH protiv Danske na Kosevu, BiH protiv Spanije u Mestalji i BiH protiv Srbije u Beogradu. E vidis tu smo zamalo ulovili cijeli plijen, samo nam je trebalo malo srece i par stucnjaka u savezu i Ivica ili Vaha na klupi. I ti bi danas velicao Pjanice, Huseinovice, Dzeke i nebi se bezveze prosipo po forumu.
Ma bitno je mali bitno!oktobar07 wrote:ma daj ba, dajes mi tu primjere nekih par utakmica, izgleda smijesno kad imas more utakmica u kojima su se igraci obrukali.grep wrote:Izvini Ivice nismo te prepoznali!!!
Da nebi ovo otislo u neku bezveznu rapravu, samo cu ti reci da obratis paznju na par utakmica gdje je donekle stimala situacija i gdje su igraci bili na djelu. BiH protiv Danske na Kosevu, BiH protiv Spanije u Mestalji i BiH protiv Srbije u Beogradu. E vidis tu smo zamalo ulovili cijeli plijen, samo nam je trebalo malo srece i par stucnjaka u savezu i Ivica ili Vaha na klupi. I ti bi danas velicao Pjanice, Huseinovice, Dzeke i nebi se bezveze prosipo po forumu.
ne kontam te to za ivica i vaha, ne pratim bas sva dogadjanja u detalje, "pa nisam upucen u doprinos pomenute dvojice."nije ni bitno.
i dalje stojim pri tome da igraci treba da budu vise igraci, a manje politicari i revolucionaristi.
Pa stanje u savezu se direktno odrazava na igrace i samim tim na njihovu igru, isto kao sto se i stanje izmedju roditelja odrazava na dijete. Kakva da bude motivacija, dodju ljudi iz super sredjenih liga u ovaj lopovluk i igraju samo iz ljubavi prema repki, a ovi i dalje kradu njima pred ocima. Bas bih vidio tebe i tvoju zelju u takvim situacijama . Igraci su dugo vremena trpili ove lopove, dok nisu lagano poceli ne dolaziti na okupljanja repke. Ne kazem, normalno moze se desiti i igracima da imaju los dan, ali ovdje je iskljucivo stvar u nesposobnim selektorima (koje smo mijenjali ko carape) i jos nesposobnijem savezu.oktobar07 wrote:nema ko se sve ne spominje i ne kritikuje, a niko ne spominje igrace.
bez obzira na upravu, selektora, trenera, itd., igraci su ti koji posao treba da odrade na terenu, a nisu se pokazali u vise navrata.
kakve to veze ima ko sjedi u fotelji, kada nasi igraci nisu u stanju da dodaju loptu kako treba, daju gol, ili igraju cvrstu odbranu.
budimo realni, igraci nisu rodjeni juce, znaju oni svi sta je fudbal i kako treba da se igra, ne treba im neko iz uprave ili selektor da im pokaze kako se igra fudbal.
imali smo cak i mnoga poznata imena, igrace koji igraju po evropskim klubovima, a kada izadju na teren u bih bojama, motivacija im je nula. zelja za pobjedom je nula. isto kao da igraju za neki drugorazredni klub, a ne za reprezentaciju svoje drzave.
igraci treba samo da se koncentrisu na svoju igru i na tih 90 minuta koje ce provesti na travi, a ne da se brinu o ostalim stvarima koje se desavaju u upravi i sta ti ja znam.
kod nas to nije slucaj, kod nas su igraci i politicari i revolucionari i kriticari i sve ostalo, ali zato u tih 90 minuta na travi zakazu, ko' da igraju sa dvije lijeve noge.
i onda udri po svakome koga stignu, da bi opravdali svoju neproduktivnost na terenu.
A koji su sve igrači igrali tada u našoj repki? Da li su to bili ono najbolje što smo imali???oktobar07 wrote: ma daj ba, dajes mi tu primjere nekih par utakmica, izgleda smijesno kad imas more utakmica u kojima su se igraci obrukali.
ne kontam te to za ivica i vaha, ne pratim bas sva dogadjanja u detalje, pa nisam upucen u doprinos pomenute dvojice. nije ni bitno.
i dalje stojim pri tome da igraci treba da budu vise igraci, a manje politicari i revolucionaristi.
Usudiću se da se složimChicha Chvorak wrote:Cirkus u zemlji,
cirkus u nogometnom savezu,
cirkus na forumu....
A zar nije logicnije da nogometasi BiH bez obzira na savez,igraju srcem za svoju BiH?
Bojkot?Ma je,lakse je lezat i odmarat nego dolazit u Zenicu i igrat.Vjerujem da je kod mnogih i to u pitanju(Salihamidzic npr.)
Stalno neka prica o hakcijama,lupanjima,skidanjima,onaj iz BHF nesto i prijeti..a nista ba od togha lijepi moji.
Samo prazna prica.Kao i mnogo puta do sada.
A kad je Kodro bio na celu reprezentacije,onda nije bilo bojkota?Onda nije smetao savez?
Mnogo bolje bi bilo da igraci dodju na poziv i daju sve od sebe,a vi ih iz sveg srce podrzite.
Jedino tako se mogu napravit rezultati ,a kad ima rezultata ko da ce kod brigat sto su kokosari iz saveza nesto maraka strpali u dzep.
Sto se tice Cire Metuzalema...Jedan drugi Metuzalem nedavno osvoji EP.
Chicha Chvorak wrote:Cirkus u zemlji,
cirkus na forumu....
A zar nije logicnije da nogometasi BiH bez obzira na savez,igraju srcem za svoju BiH?
Bojkot?Ma je,lakse je lezat i odmarat nego dolazit u Zenicu i igrat.Vjerujem da je kod mnogih i to u pitanju(Salihamidzic npr.)
Stalno neka prica o hakcijama,lupanjima,skidanjima,onaj iz BHF nesto i prijeti..a nista ba od togha lijepi moji.
Samo prazna prica.Kao i mnogo puta do sada.
A kad je Kodro bio na celu reprezentacije,onda nije bilo bojkota?Onda nije smetao savez?
Mnogo bolje bi bilo da igraci dodju na poziv i daju sve od sebe,a vi ih iz sveg srce podrzite.
Jedino tako se mogu napravit rezultati ,a kad ima rezultata ko da ce kod brigat sto su kokosari iz saveza nesto maraka strpali u dzep.
Sto se tice Cire Metuzalema...Jedan drugi Metuzalem nedavno osvoji EP.
Pogrijesio si temu jarane. Sarajevski Haiku je pod Bh.regije < Sarajevo.Chicha Chvorak wrote:
Cirkus u zemlji,
cirkus na forumu....
Niko od njih nije pregovarao sa Savezom. To su Iljo & co samo napunili listu da popale tebe i mene. Zar si zaboravio kad su se provalili sa onim Norvezaninom? Sto vise zvucnijih imena to "nene", sto citaju Avaz i slicne novine, vise zatvaraju oci pred stvarnoscu.NicaZe_ wrote:Iljo i ekipa zasluzuju nobelovu nagradu za cuvanje fotelja. Bilo ko da je dosao osim Cire znacio bi njihov kraj. Sada ce sva medijska klapa biti usmjerena prema njemu, opet su sacuvali guzice....
Iskreno, Vaha, Mesa i Faruk SERU!!! Ova dva posljednja su do prije deset dana pregovarali sa Savezom, a sada nesto pametuju za pristojne udaljenosti. Neka dodju ovdje, a nisu se udostojili ni na Kosevo doci podrzati Kodru...
Bez obzira na sve ja i cu da bojkotujem ovu repku, 20.8. Bilino polje (zar nije receno da ce biti na Kosevu?) me nece vidjeti...
Sta trebaju? Da dodju da ih potrosimo ko Kodru i Bolica, pa za mjesec da se odusevljavamo nekakvim Blazevicem.since1921 wrote:E nek su Vaha i kompanija opet nasli pametovat sa distance.Sa sigurne fotelje koju imaju tamo...sve bi oni nesto ma kurac bi oni.....