SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Krigla_Sa
#326 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da nas hoce sviju crna rupa progutati 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#327 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a što bi mene gutala?Krigla_Sa wrote:Da nas hoce sviju crna rupa progutati
- chuchumbamayumbe
#328 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Treba sve preorati i posijati kumpijera, oni bi bili pametniji i korisniji.
- Krigla_Sa
#329 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa eto,ja imam zelju da nas sviju proguta.Chmoljo wrote:a što bi mene gutala?Krigla_Sa wrote:Da nas hoce sviju crna rupa progutati
- sesalmir
#330 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sasvim normalno je da i u italiji svake godine neko izgubi zivot u navijackim neredima, bilo na stani navijaca bilo na strani policije. A italija je barem jedno 20 godina ispred nas u svakom pogledu, pa ne znam sta je onda cudno sto se kod nas to desi. Kod nas se ljudi samo nesta iscudjavaju, kao da zivite u podrumima bez pristupa bilo kakvim medijima. Ali naravno nikoga ne interesuje jel u italij, grckoj ili nekoj drugoj zemlji EU neki navijac poginuo, sve dok se to isto ne desi pred vasim vratima.dushmanka_sa wrote:Ma ništa. To je sasvim normalno. Sasvim normalno je da u ovom jebenom gradu svaki dan nastrada i pogine neko.Topla voda wrote:pobili se navijaci..sta je tu neobicno?
- Baltazar_khan
#331 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
De ba kakve crne rupe
Šta je ovo, svi govore da je neko poginuo, jel ovo istina? Ako jeste onda, naše društvo je dotaklo dno dna
Šta je ovo, svi govore da je neko poginuo, jel ovo istina? Ako jeste onda, naše društvo je dotaklo dno dna
- -danTe-
#332 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sesalmir wrote: Sasvim normalno je da i u italiji svake godine neko izgubi zivot u navijackim neredima, bilo na stani navijaca bilo na strani policije. A italija je barem jedno 20 godina ispred nas u svakom pogledu, pa ne znam sta je onda cudno sto se kod nas to desi. Kod nas se ljudi samo nesta iscudjavaju, kao da zivite u podrumima bez pristupa bilo kakvim medijima. Ali naravno nikoga ne interesuje jel u italij, grckoj ili nekoj drugoj zemlji EU neki navijac poginuo, sve dok se to isto ne desi pred vasim vratima.
- piupiu
#333 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sasvim je nenormalno kad nasilje postane svakodnevni dio zivota, navijaci ili nenavijaci ... u Italiji ili negdje drugdje.sesalmir wrote:Sasvim normalno je da i u italiji svake godine neko izgubi zivot u navijackim neredima, bilo na stani navijaca bilo na strani policije. A italija je barem jedno 20 godina ispred nas u svakom pogledu, pa ne znam sta je onda cudno sto se kod nas to desi. Kod nas se ljudi samo nesta iscudjavaju, kao da zivite u podrumima bez pristupa bilo kakvim medijima. Ali naravno nikoga ne interesuje jel u italij, grckoj ili nekoj drugoj zemlji EU neki navijac poginuo, sve dok se to isto ne desi pred vasim vratima.dushmanka_sa wrote:Ma ništa. To je sasvim normalno. Sasvim normalno je da u ovom jebenom gradu svaki dan nastrada i pogine neko.Topla voda wrote:pobili se navijaci..sta je tu neobicno?
- Chmoljo
#335 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nek te guta. mene neće. mene to sve jednostavno ne interesuje... što reče ovaj gore, sve se to dešava svuda, a svi se nešto ibretiteKrigla_Sa wrote:Pa eto,ja imam zelju da nas sviju proguta.Chmoljo wrote:a što bi mene gutala?Krigla_Sa wrote:Da nas hoce sviju crna rupa progutati
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#336 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nece ne brini tebe i mene ....neche ni crna rupa svaštaChmoljo wrote:a što bi mene gutala?Krigla_Sa wrote:Da nas hoce sviju crna rupa progutati
- kkbosna_90
#337 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Prema trenutnoj zvaničnoj informaciji iz Hitne pomoći, srećom, niko nije podlegao u sukobu navijača Čelika i sa druge strane Sarajeva i Željezničara. Ima mnogo povrijeđenih, ljekari ukazuju pomoć mnogima, a pričinjena je velika materijalna šteta. Za nadati se da će se sve na tome završiti, ali i ono viđeno na Ciglanama ništa je drugo nego "užas"!
- dushmanka_sa
#338 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A pitam se, da recimo tvoje dijete nastrada u sličnom dešavanju da li bi ti i tada to bilo normalno, ovdje ili u Italiji, nevažno?
- rumenige_brajtner
#339 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
definitivno jedan od glupljih, ako ne i najgluplji post cijelog foruma!sesalmir wrote: Sasvim normalno je da i u italiji svake godine neko izgubi zivot u navijackim neredima, bilo na stani navijaca bilo na strani policije. A italija je barem jedno 20 godina ispred nas u svakom pogledu, pa ne znam sta je onda cudno sto se kod nas to desi. Kod nas se ljudi samo nesta iscudjavaju, kao da zivite u podrumima bez pristupa bilo kakvim medijima. Ali naravno nikoga ne interesuje jel u italij, grckoj ili nekoj drugoj zemlji EU neki navijac poginuo, sve dok se to isto ne desi pred vasim vratima.
de ti to reci svojim roditeljima, braci, sestrama i sl, ako se tebi nesto desi. mislim, da se ljudi ne cude bezze i da ne prave dramu
pa tebi ni lobotomija ne bi pomogla...
-
sarajevo63
#340 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A mi sjedimo u svojim kućama i šutimo, grozimo se, i govorimo biće bolje, biće bolje.
- Duhovni Vođa
#341 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
tebi nisu davali vitamina i minerala kad si bio mali. a to je bitno jer od toga mozak raste i razvija se.Sasvim normalno je da i u italiji svake godine neko izgubi zivot u navijackim neredima, bilo na stani navijaca bilo na strani policije. A italija je barem jedno 20 godina ispred nas u svakom pogledu, pa ne znam sta je onda cudno sto se kod nas to desi. Kod nas se ljudi samo nesta iscudjavaju, kao da zivite u podrumima bez pristupa bilo kakvim medijima. Ali naravno nikoga ne interesuje jel u italij, grckoj ili nekoj drugoj zemlji EU neki navijac poginuo, sve dok se to isto ne desi pred vasim vratima.
-
mahta-hz
#342 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nemojte da nagadjate i da mijesate Horde zla u ovaj sukob. Sad je portparol policije dao izjavu za BH radio i naglasio da se radi o sukobu navijaca Celika i Zelje.
- Krigla_Sa
#343 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
@ chmoljonek te guta. mene neće. mene to sve jednostavno ne interesuje... što reče ovaj gore, sve se to dešava svuda, a svi se nešto ibretite
ccc sta se ba palis,nece te nista progutati,ne boj se,siguran si bar sto se rupe tice .
- dushmanka_sa
#344 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Zar je bitno ko se pobio? Bitno je da je neko nastradao, da li je pitar, manijak, Tuzlak, Zeničanin, Tito mrtvi, to apsolutno nije bitno. Živimo u zemlji u kojoj vlada anarhija. I ŠUTIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mahta-hz wrote:Nemojte da nagadjate i da mijesate Horde zla u ovaj sukob. Sad je portparol policije dao izjavu za BH radio i naglasio da se radi o sukobu navijaca Celika i Zelje.
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#345 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma bravo haveru nego vecina ljudi ovde su computer freaks pa je njima sve to nesto wowand1medjed wrote:sesalmir wrote: Sasvim normalno je da i u italiji svake godine neko izgubi zivot u navijackim neredima, bilo na stani navijaca bilo na strani policije. A italija je barem jedno 20 godina ispred nas u svakom pogledu, pa ne znam sta je onda cudno sto se kod nas to desi. Kod nas se ljudi samo nesta iscudjavaju, kao da zivite u podrumima bez pristupa bilo kakvim medijima. Ali naravno nikoga ne interesuje jel u italij, grckoj ili nekoj drugoj zemlji EU neki navijac poginuo, sve dok se to isto ne desi pred vasim vratima.
Kad citam pojedine postove ovde imam osjecaj da ovde velika vecina koji pisu su pic..naravno mislim na ljudi koji odmah pisu ovo je dno dna odavde treba da se selim pod hitno..Pa gdje vi zivite pa nema zemlje na planeti gdje ne postoje navijacki neredi u bilo kojem sportu :Stvarno se svakim danom sve vise i vise smijem postovima ljudi ovde..Nemate vi pojima kako je zivjeti u vecim gradovima na svijetu
- piupiu
#346 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sto rece Guevara na nekoj drugoj temi, tu samo revolucija pomaze. Ali nesto nam fali revolucionara ... pola ih je otislo na utakmicu, a pola u lov na pedere ... te tu ispuha revolucionarni duh.sarajevo63 wrote:A mi sjedimo u svojim kućama i šutimo, grozimo se, i govorimo biće bolje, biće bolje.
-
mahta-hz
#347 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Ma bravo haveru nego vecina ljudi ovde su computer freaks pa je njima sve to nesto wowand1medjed wrote:sesalmir wrote: Sasvim normalno je da i u italiji svake godine neko izgubi zivot u navijackim neredima, bilo na stani navijaca bilo na strani policije. A italija je barem jedno 20 godina ispred nas u svakom pogledu, pa ne znam sta je onda cudno sto se kod nas to desi. Kod nas se ljudi samo nesta iscudjavaju, kao da zivite u podrumima bez pristupa bilo kakvim medijima. Ali naravno nikoga ne interesuje jel u italij, grckoj ili nekoj drugoj zemlji EU neki navijac poginuo, sve dok se to isto ne desi pred vasim vratima.![]()
Kad citam pojedine postove ovde imam osjecaj da ovde velika vecina koji pisu su pic..naravno mislim na ljudi koji odmah pisu ovo je dno dna odavde treba da se selim pod hitno..Pa gdje vi zivite pa nema zemlje na planeti gdje ne postoje navijacki neredi u bilo kojem sportu :Stvarno se svakim danom sve vise i vise smijem postovima ljudi ovde..Nemate vi pojima kako je zivjeti u vecim gradovima na svijetuSarajevo je mila majka kako je u ostalim zemljama ..A sto se ovih nereda tice sasvim normalna stvar kad je fudbal u pitanju bilo gdje..Kad kazem normalna ne mislim da kazem da je to u redu nego nista novo ..Sad ce opet da pocnu da pisu ja idem odavde ovo je rupa ovo je selo i ovde covjek ne moze da popije kafu na miru a da glavu ne izgubi
![]()
- Chmoljo
#348 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma ne palim se ja. nego ljudi su čudni. hoće utopiju, a ne znaju kako da je dobiju. hoće društvo bez nasilja i policiju koja ne tuče...Krigla_Sa wrote:@ chmoljonek te guta. mene neće. mene to sve jednostavno ne interesuje... što reče ovaj gore, sve se to dešava svuda, a svi se nešto ibretite
ccc sta se ba palis,nece te nista progutati,ne boj se,siguran si bar sto se rupe tice .
onda ona priča, eh kako je prije milicija tukla, a kad su nalupali onog klošarčića svi su se digli protiv policajaca... ma ne znam ne interesuje me, ko još gleda uostalom naš fudbal
-
GSC
#349 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mahta-hz wrote:Nemojte da nagadjate i da mijesate Horde zla u ovaj sukob. Sad je portparol policije dao izjavu za BH radio i naglasio da se radi o sukobu navijaca Celika i Zelje.
-
mahta-hz
#350 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
To je itekako bitno.dushmanka_sa wrote:Zar je bitno ko se pobio? Bitno je da je neko nastradao, da li je pitar, manijak, Tuzlak, Zeničanin, Tito mrtvi, to apsolutno nije bitno. Živimo u zemlji u kojoj vlada anarhija. I ŠUTIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mahta-hz wrote:Nemojte da nagadjate i da mijesate Horde zla u ovaj sukob. Sad je portparol policije dao izjavu za BH radio i naglasio da se radi o sukobu navijaca Celika i Zelje.