SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Krigla_Sa

#326 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Krigla_Sa »

Da nas hoce sviju crna rupa progutati :x
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#327 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

Krigla_Sa wrote:Da nas hoce sviju crna rupa progutati :x
a što bi mene gutala?
chuchumbamayumbe

#328 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by chuchumbamayumbe »

Treba sve preorati i posijati kumpijera, oni bi bili pametniji i korisniji.
Krigla_Sa

#329 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Krigla_Sa »

Chmoljo wrote:
a što bi mene gutala?
Pa eto,ja imam zelju da nas sviju proguta.
sesalmir

#330 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by sesalmir »

dushmanka_sa wrote:
Topla voda wrote:pobili se navijaci..sta je tu neobicno?
Ma ništa. To je sasvim normalno. Sasvim normalno je da u ovom jebenom gradu svaki dan nastrada i pogine neko.
Sasvim normalno je da i u italiji svake godine neko izgubi zivot u navijackim neredima, bilo na stani navijaca bilo na strani policije. A italija je barem jedno 20 godina ispred nas u svakom pogledu, pa ne znam sta je onda cudno sto se kod nas to desi. Kod nas se ljudi samo nesta iscudjavaju, kao da zivite u podrumima bez pristupa bilo kakvim medijima. Ali naravno nikoga ne interesuje jel u italij, grckoj ili nekoj drugoj zemlji EU neki navijac poginuo, sve dok se to isto ne desi pred vasim vratima.
Baltazar_khan

#331 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Baltazar_khan »

De ba kakve crne rupe :shock:

Šta je ovo, svi govore da je neko poginuo, jel ovo istina? Ako jeste onda, naše društvo je dotaklo dno dna :x
-danTe-

#332 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by -danTe- »

sesalmir wrote: Sasvim normalno je da i u italiji svake godine neko izgubi zivot u navijackim neredima, bilo na stani navijaca bilo na strani policije. A italija je barem jedno 20 godina ispred nas u svakom pogledu, pa ne znam sta je onda cudno sto se kod nas to desi. Kod nas se ljudi samo nesta iscudjavaju, kao da zivite u podrumima bez pristupa bilo kakvim medijima. Ali naravno nikoga ne interesuje jel u italij, grckoj ili nekoj drugoj zemlji EU neki navijac poginuo, sve dok se to isto ne desi pred vasim vratima.
:thumbup:
piupiu

#333 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by piupiu »

sesalmir wrote:
dushmanka_sa wrote:
Topla voda wrote:pobili se navijaci..sta je tu neobicno?
Ma ništa. To je sasvim normalno. Sasvim normalno je da u ovom jebenom gradu svaki dan nastrada i pogine neko.
Sasvim normalno je da i u italiji svake godine neko izgubi zivot u navijackim neredima, bilo na stani navijaca bilo na strani policije. A italija je barem jedno 20 godina ispred nas u svakom pogledu, pa ne znam sta je onda cudno sto se kod nas to desi. Kod nas se ljudi samo nesta iscudjavaju, kao da zivite u podrumima bez pristupa bilo kakvim medijima. Ali naravno nikoga ne interesuje jel u italij, grckoj ili nekoj drugoj zemlji EU neki navijac poginuo, sve dok se to isto ne desi pred vasim vratima.
Sasvim je nenormalno kad nasilje postane svakodnevni dio zivota, navijaci ili nenavijaci ... u Italiji ili negdje drugdje.
zlatarsa

#334 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zlatarsa »

Nije niko pogino
Chmoljo

#335 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

Krigla_Sa wrote:
Chmoljo wrote:
a što bi mene gutala?
Pa eto,ja imam zelju da nas sviju proguta.
nek te guta. mene neće. mene to sve jednostavno ne interesuje... što reče ovaj gore, sve se to dešava svuda, a svi se nešto ibretite :roll:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#336 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by pici »

Chmoljo wrote:
a što bi mene gutala?
nece ne brini tebe i mene ....neche ni crna rupa svašta :D
kkbosna_90

#337 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kkbosna_90 »

Prema trenutnoj zvaničnoj informaciji iz Hitne pomoći, srećom, niko nije podlegao u sukobu navijača Čelika i sa druge strane Sarajeva i Željezničara. Ima mnogo povrijeđenih, ljekari ukazuju pomoć mnogima, a pričinjena je velika materijalna šteta. Za nadati se da će se sve na tome završiti, ali i ono viđeno na Ciglanama ništa je drugo nego "užas"!
dushmanka_sa

#338 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by dushmanka_sa »

:run: Idem. Ne mogu se nervirati oko budala koje misle da je normalno sve što se dešava. Ako je normalno, zašto ti nisi na utakmici? Na Ciglanama? Haj'mo se sad svi pobiti, poubijati, pederi, vehabije, navijači... ma svi... Neka nam to postane ono uz kafu, da malo demoliramo kafić. Možda tada postanemo pametniji.
A pitam se, da recimo tvoje dijete nastrada u sličnom dešavanju da li bi ti i tada to bilo normalno, ovdje ili u Italiji, nevažno?
rumenige_brajtner

#339 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by rumenige_brajtner »

sesalmir wrote: Sasvim normalno je da i u italiji svake godine neko izgubi zivot u navijackim neredima, bilo na stani navijaca bilo na strani policije. A italija je barem jedno 20 godina ispred nas u svakom pogledu, pa ne znam sta je onda cudno sto se kod nas to desi. Kod nas se ljudi samo nesta iscudjavaju, kao da zivite u podrumima bez pristupa bilo kakvim medijima. Ali naravno nikoga ne interesuje jel u italij, grckoj ili nekoj drugoj zemlji EU neki navijac poginuo, sve dok se to isto ne desi pred vasim vratima.
definitivno jedan od glupljih, ako ne i najgluplji post cijelog foruma!
de ti to reci svojim roditeljima, braci, sestrama i sl, ako se tebi nesto desi. mislim, da se ljudi ne cude bezze i da ne prave dramu :-)
pa tebi ni lobotomija ne bi pomogla...
sarajevo63

#340 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by sarajevo63 »

A mi sjedimo u svojim kućama i šutimo, grozimo se, i govorimo biće bolje, biće bolje.
Duhovni Vođa

#341 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Duhovni Vođa »

tebi nisu davali vitamina i minerala kad si bio mali. a to je bitno jer od toga mozak raste i razvija se.
mahta-hz

#342 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mahta-hz »

Nemojte da nagadjate i da mijesate Horde zla u ovaj sukob. Sad je portparol policije dao izjavu za BH radio i naglasio da se radi o sukobu navijaca Celika i Zelje.
Krigla_Sa

#343 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Krigla_Sa »

nek te guta. mene neće. mene to sve jednostavno ne interesuje... što reče ovaj gore, sve se to dešava svuda, a svi se nešto ibretite :roll:
@ chmoljo

ccc sta se ba palis,nece te nista progutati,ne boj se,siguran si bar sto se rupe tice .
dushmanka_sa

#344 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by dushmanka_sa »

mahta-hz wrote:Nemojte da nagadjate i da mijesate Horde zla u ovaj sukob. Sad je portparol policije dao izjavu za BH radio i naglasio da se radi o sukobu navijaca Celika i Zelje.
Zar je bitno ko se pobio? Bitno je da je neko nastradao, da li je pitar, manijak, Tuzlak, Zeničanin, Tito mrtvi, to apsolutno nije bitno. Živimo u zemlji u kojoj vlada anarhija. I ŠUTIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MELBOURNE_SARAJEVO

#345 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

and1medjed wrote:
Ma bravo haveru nego vecina ljudi ovde su computer freaks pa je njima sve to nesto wow :D

Kad citam pojedine postove ovde imam osjecaj da ovde velika vecina koji pisu su pic..naravno mislim na ljudi koji odmah pisu ovo je dno dna odavde treba da se selim pod hitno..Pa gdje vi zivite pa nema zemlje na planeti gdje ne postoje navijacki neredi u bilo kojem sportu :Stvarno se svakim danom sve vise i vise smijem postovima ljudi ovde..Nemate vi pojima kako je zivjeti u vecim gradovima na svijetu :D Sarajevo je mila majka kako je u ostalim zemljama ..A sto se ovih nereda tice sasvim normalna stvar kad je fudbal u pitanju bilo gdje..Kad kazem normalna ne mislim da kazem da je to u redu nego nista novo ..Sad ce opet da pocnu da pisu ja idem odavde ovo je rupa ovo je selo i ovde covjek ne moze da popije kafu na miru a da glavu ne izgubi :D :D
piupiu

#346 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by piupiu »

sarajevo63 wrote:A mi sjedimo u svojim kućama i šutimo, grozimo se, i govorimo biće bolje, biće bolje.
Sto rece Guevara na nekoj drugoj temi, tu samo revolucija pomaze. Ali nesto nam fali revolucionara ... pola ih je otislo na utakmicu, a pola u lov na pedere ... te tu ispuha revolucionarni duh.
mahta-hz

#347 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mahta-hz »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
and1medjed wrote:
Ma bravo haveru nego vecina ljudi ovde su computer freaks pa je njima sve to nesto wow :D

Kad citam pojedine postove ovde imam osjecaj da ovde velika vecina koji pisu su pic..naravno mislim na ljudi koji odmah pisu ovo je dno dna odavde treba da se selim pod hitno..Pa gdje vi zivite pa nema zemlje na planeti gdje ne postoje navijacki neredi u bilo kojem sportu :Stvarno se svakim danom sve vise i vise smijem postovima ljudi ovde..Nemate vi pojima kako je zivjeti u vecim gradovima na svijetu :D Sarajevo je mila majka kako je u ostalim zemljama ..A sto se ovih nereda tice sasvim normalna stvar kad je fudbal u pitanju bilo gdje..Kad kazem normalna ne mislim da kazem da je to u redu nego nista novo ..Sad ce opet da pocnu da pisu ja idem odavde ovo je rupa ovo je selo i ovde covjek ne moze da popije kafu na miru a da glavu ne izgubi :D :D
:thumbup: obojici.
Chmoljo

#348 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

Krigla_Sa wrote:
@ chmoljo

ccc sta se ba palis,nece te nista progutati,ne boj se,siguran si bar sto se rupe tice .
ma ne palim se ja. nego ljudi su čudni. hoće utopiju, a ne znaju kako da je dobiju. hoće društvo bez nasilja i policiju koja ne tuče...
onda ona priča, eh kako je prije milicija tukla, a kad su nalupali onog klošarčića svi su se digli protiv policajaca... ma ne znam ne interesuje me, ko još gleda uostalom naš fudbal :roll:
GSC

#349 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by GSC »

mahta-hz wrote:Nemojte da nagadjate i da mijesate Horde zla u ovaj sukob. Sad je portparol policije dao izjavu za BH radio i naglasio da se radi o sukobu navijaca Celika i Zelje.
:-) velika razlika
mahta-hz

#350 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mahta-hz »

dushmanka_sa wrote:
Zar je bitno ko se pobio? Bitno je da je neko nastradao, da li je pitar, manijak, Tuzlak, Zeničanin, Tito mrtvi, to apsolutno nije bitno. Živimo u zemlji u kojoj vlada anarhija. I ŠUTIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je itekako bitno.
Locked