Projekat: Giro di Sarajevo
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#326 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Obavezno.Trebadoh biti i juce ali me sprecise.......Nazalost.Hjad cekacu do naredne godine....isplati se 
- munevera44
#327 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
[quote="SinjaD"]Giro je dokaz da se trud isplati ; da vrijedi sanjati.
Toliko sretnih i nasmijanih lica e boga mi to se ne vidi svaki dan. Ta naša mladost puna pozitivne energije. Svaka čast.
Posebne pohvale našoj policiji, hitnoj i sponzorima. Ljudi odradili posao.
Pozdrav i Semihi. Hajde ljudi pohvalite je pa ona je bila zajedno sa nama na startu. Podržala nas.
Pozdrav i ekipi iz Visokog. Djeco bili ste prava reprezentacija vašeg grada.
Nadam se VIDIMO SE DOGODINE.
A do tada ostaju ove lijepe slike sjećanje na lijejpo porovedeno nedjeljno poslijepodne. I naravno vožnja biciklom tamo gdje je to moguće. a naš cilj nemojmo odustati od prave biciklističke staze.
Toliko sretnih i nasmijanih lica e boga mi to se ne vidi svaki dan. Ta naša mladost puna pozitivne energije. Svaka čast.
Pozdrav i Semihi. Hajde ljudi pohvalite je pa ona je bila zajedno sa nama na startu. Podržala nas.
A do tada ostaju ove lijepe slike sjećanje na lijejpo porovedeno nedjeljno poslijepodne. I naravno vožnja biciklom tamo gdje je to moguće. a naš cilj nemojmo odustati od prave biciklističke staze.
- bavka
#328 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Teta VESNA!vesna55 wrote:SinjaD wrote:Giro je dokaz da se trud isplati ; da vrijedi sanjati.
Vama jedno posebno HVALA
-
amir79
#329 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Svaka cast na ideji i organizaciji, bilo je super. Nadam se da necemo dugo cekati na slijedeci projekat vezan za biciklizam
. A svake godine sve nas je vise i vise....
- bavka
#330 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Ma ne moras cekati godinu...kad bude naredni sastanak,javi se Erni nek te povedeaida05 wrote:Obavezno.Trebadoh biti i juce ali me sprecise.......Nazalost.Hjad cekacu do naredne godine....isplati se
- bavka
#331 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
I da ne zaboravim...
G-din. DZenisDZoplin
HVALA!
G-din. DZenisDZoplin
- Šeherzada
#332 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
A naredni sastanak je za 11 mj?bavka wrote:Ma ne moras cekati godinu...kad bude naredni sastanak,javi se Erni nek te povedeaida05 wrote:Obavezno.Trebadoh biti i juce ali me sprecise.......Nazalost.Hjad cekacu do naredne godine....isplati se
Haj dobro cekacu.....Ko ceka -naceka se.....al i doceka
- bavka
#333 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Naredni sastanak je...kad se odmorimoaida05 wrote:A naredni sastanak je za 11 mj?bavka wrote:Ma ne moras cekati godinu...kad bude naredni sastanak,javi se Erni nek te povedeaida05 wrote:Obavezno.Trebadoh biti i juce ali me sprecise.......Nazalost.Hjad cekacu do naredne godine....isplati se![]()
Haj dobro cekacu.....Ko ceka -naceka se.....al i doceka
- Šeherzada
#334 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Tvoj i njen sastanak ili tvoj i moj?bavka wrote: Naredni sastanak je...kad se odmorimouskoro...
Salim se.......Necu ja to tako sa 1000 ociju,to u 4 ili u 6....A Erna je drug,skontace ona da je 4 oka dovoljno
-
delightful
#335 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
molim vas, muntanja na pp
eh da, svaka cast

eh da, svaka cast
- bavka
#336 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Ili eventualno u 3 oka,ako mi izbijes jedno kad te iznerviramaida05 wrote:Tvoj i njen sastanak ili tvoj i moj?bavka wrote: Naredni sastanak je...kad se odmorimouskoro...
![]()
Salim se.......Necu ja to tako sa 1000 ociju,to u 4 ili u 6....A Erna je drug,skontace ona da je 4 oka dovoljno
A Erna dvoglava zmija...jbt,kako mi odbrusi juce...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#337 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Rece kolegica, muntajte se na PP sramote jedne, svi vas prate sadbavka wrote:Ili eventualno u 3 oka,ako mi izbijes jedno kad te iznerviramaida05 wrote:Tvoj i njen sastanak ili tvoj i moj?bavka wrote: Naredni sastanak je...kad se odmorimouskoro...
![]()
A Erna dvoglava zmija...jbt,kako mi odbrusi juce...
- bavka
#338 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
evo necemo visedelightful wrote:molim vas, muntanja na pp![]()
eh da, svaka cast![]()
- Šeherzada
#339 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Ma muntala bih se ja s njim ali lijepo je po pravilu ufurano.....delightful wrote:molim vas, muntanja na pp![]()
eh da, svaka cast![]()
I jos jednom-ZAO MI JE STO NISAM DOSLA,NE SAMO ZBOG BAVKE VEC INACE....Mislim da je bilo fantasticno
- bavka
#340 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
ma pratice nas i na PP,doduse...ne svimIRCerka wrote:Rece kolegica, muntajte se na PP sramote jedne, svi vas prate sadbavka wrote:Tvoj i njen sastanak ili tvoj i moj?aida05 wrote: Naredni sastanak je...kad se odmorimouskoro...
![]()
- Šeherzada
#341 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Samo moderatoribavka wrote:
ma pratice nas i na PP,doduse...ne svi
Ma da se ti hoces muntati nek prati ko hoce
I necu ti izbiti jedno oko......
Last edited by Šeherzada on 21/07/2008 12:04, edited 1 time in total.
- bavka
#342 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Ih Aida,bez predrasuda,molim teaida05 wrote:Ma muntala bih se ja s njim ali lijepo je po pravilu ufurano.....delightful wrote:molim vas, muntanja na pp![]()
eh da, svaka cast![]()
I jos jednom-ZAO MI JE STO NISAM DOSLA,NE SAMO ZBOG BAVKE VEC INACE....Mislim da je bilo fantasticno
- bavka
#343 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Mircerko...moram ti reci da mi je zao sto gospodin iz tvog avatara nije bio na GdS-u.
Zamisli
Radio covjek...O BRkoooooooooooooooooooo,javi se!
Zamisli
-
mIRCerka
#344 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Kakav Brko i ravan teren, Brko svoj bajs vozi po ledenjakubavka wrote:Mircerko...moram ti reci da mi je zao sto gospodin iz tvog avatara nije bio na GdS-u.
Zamisli![]()
- Šeherzada
#345 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Ok nema predrasuda.......Cekam da Erna dodje iz TZ da je scepam ko ozebli suncebavka wrote: Ih Aida,bez predrasuda,molim te
Odoh ja na Muntanje da je muntam da mi te smunta,ovdje necu da me banuju........
I sorry moderatorima
- bavka
#346 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
ma znam...ćeramo zajedno...i sam sam ti takimIRCerka wrote:Kakav Brko i ravan teren, Brko svoj bajs vozi po ledenjakubavka wrote:Mircerko...moram ti reci da mi je zao sto gospodin iz tvog avatara nije bio na GdS-u.
Zamisli![]()
Radio covjek...O BRkoooooooooooooooooooo,javi se!Brko ti je Chuck Norris na biciklu
- vjesticanametli
#347 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
-
mIRCerka
#348 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
ne mOres ti bit ko Brko, Brko je jedanbavka wrote:ma znam...ćeramo zajedno...i sam sam ti takimIRCerka wrote:Kakav Brko i ravan teren, Brko svoj bajs vozi po ledenjakubavka wrote:Mircerko...moram ti reci da mi je zao sto gospodin iz tvog avatara nije bio na GdS-u.
Zamisli![]()
Radio covjek...O BRkoooooooooooooooooooo,javi se!Brko ti je Chuck Norris na biciklu
Posto sam ja tako prvo kontala da je to subota, pa u subotu cekala
- Better Man
#349 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Odlična trka! bilo bi dobro kad bi se ovako nešto češće dešavalo. Vrijeme je da građani Sarajeva shvate da je bolje vozit biciklo, nego automobil i da Sarajevo konačno dobije svoju biciklističku stazu kakvu ima npr. Ljubljana i da se sve više koriste bicikla kako za odlazak na posao, tako i za vožnju po gradu, jer tako će i grad biti čišći i manje zagađen. Nema mi ništa draže kad dođem kući s posla parkirati bibi u garažu, oprati se, ručati i onda izvući bike vozati se, bilo asfaltom bilo po brdima.
- mali Ninja
#350 Re: Projekat: Giro di Sarajevo
Better Man wrote:Odlična trka! bilo bi dobro kad bi se ovako nešto češće dešavalo. Vrijeme je da građani Sarajeva shvate da je bolje vozit biciklo, nego automobil i da Sarajevo konačno dobije svoju biciklističku stazu kakvu ima npr. Ljubljana i da se sve više koriste bicikla kako za odlazak na posao, tako i za vožnju po gradu, jer tako će i grad biti čišći i manje zagađen. Nema mi ništa draže kad dođem kući s posla parkirati bibi u garažu, oprati se, ručati i onda izvući bike vozati se, bilo asfaltom bilo po brdima.
blago meni, pa furaj na posao sa biciklom