hahahah, dobar dobarkenanz wrote:koje bolan iskostvo...
pa nije konkurs za posao... da se trazi iskustvo... (5 godina, 3 godine...)
Kome ba?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Amazonka27
#326 Re: Kome ba?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#327 Re: Kome ba?
preporuke su iz prve ruke tako da nema da brines 

eeeeeeee polako skontaces,neka te joskoje bolan iskostvo...
pa nije konkurs za posao... da se trazi iskustvo... (5 godina, 3 godine...)
- pici
#328 Re: Kome ba?
ko je spomenuo brakotherside wrote:bracno iskustvo? Pih!
- otherside
#329 Re: Kome ba?
othersidepici wrote:ko je spomenuo brakotherside wrote:bracno iskustvo? Pih!![]()
- Meshtar
#330 Re: Kome ba?
Brak treba ukinuti kao običaj i kao pojavu 
- otherside
#331 Re: Kome ba?
a tretirati kao protuzakonito djeloMeshtar wrote:Brak treba ukinuti kao običaj i kao pojavu
-
KYLIE
#332 Re: Kome ba?
ih... ti bi sad protiv drevne institucije... jahMeshtar wrote:Brak treba ukinuti kao običaj i kao pojavu
- Meshtar
#333 Re: Kome ba?
KYLIE wrote:ih... ti bi sad protiv drevne institucije... jahMeshtar wrote:Brak treba ukinuti kao običaj i kao pojavu
Naravno da ne bih, ja se samo borim protiv vjetrenjača
-
kenanz
#334 Re: Kome ba?
sta predlazete ASKETIZAM, SPARTANSTVO????
- otherside
#335 Re: Kome ba?
gluho bilo....samo manje opterecenje birokratskog sustava 
-
KYLIE
#336 Re: Kome ba?
opaaa... imamo viteza odmetnikaMeshtar wrote:KYLIE wrote:ih... ti bi sad protiv drevne institucije... jahMeshtar wrote:Brak treba ukinuti kao običaj i kao pojavu
Naravno da ne bih, ja se samo borim protiv vjetrenjača
- Meshtar
#337 Re: Kome ba?
Ja sam ti više vitez nametnik 
-
KYLIE
#338 Re: Kome ba?
ono kao ...parazitMeshtar wrote:Ja sam ti više vitez nametnik
- Meshtar
#339 Re: Kome ba?
Pa ako tako želiš da me gledaš bujrum, nemam nista protiv. I paraziti svoju funkciju imaju.
Nego to Kylie je po australijskoj pjevačici?
- otherside
#340 Re: Kome ba?
iduce pitanje je vezano za guzuMeshtar wrote:Pa ako tako želiš da me gledaš bujrum, nemam nista protiv. I paraziti svoju funkciju imaju.
-
KYLIE
#341 Re: Kome ba?
ma sve je stvar licne percepcije...
nego mene taj nametnik asocira na svasta nesta...
nego mene taj nametnik asocira na svasta nesta...
- Meshtar
#342 Re: Kome ba?
Ne odgovori mi na pitanje, nego vidjeh kako se Kylie složila na gore pomenuto dupe na nekom koncertu prije par dana (hvala adrsajd
)
Svakog nešto na nešto asocira, ima čak i pjesma o tome...Dugme i Čorba...mada i depilacija koristi
Svakog nešto na nešto asocira, ima čak i pjesma o tome...Dugme i Čorba...mada i depilacija koristi
-
KYLIE
#343 Re: Kome ba?
e vidis ja to ne vidjeh, a naravno meshtre moze, ta kylie... odgovorih li ti?Meshtar wrote:Ne odgovori mi na pitanje, nego vidjeh kako se Kylie složila na gore pomenuto dupe na nekom koncertu prije par dana (hvala adrsajd)
-
KYLIE
#344 Re: Kome ba?
nego...zbuni me ona depilacija... uh bolje da ovo nisam pitala
- pici
#345 Re: Kome ba?
kad smo vec kod depilacije ja sam sav depiliran osim kose i obrva ,tako da sam ko haman delfin klizak
- Meshtar
#346 Re: Kome ba?
KYLIE wrote:nego...zbuni me ona depilacija... uh bolje da ovo nisam pitala
Mah depilacija ko depilacija, zaboravi. Kao i u većini slučajeva, meljem gluposti.
-
njeka
#347 Re: Kome ba?
Da li vam se čini da ,kako dolaze ,mlađe generacije dijevojaka su sve "grublje" .
Ne želim nikoga da uvrijedim ili sl. ali sam primjetila,možda griješim,da se dijevojke (kako koja generacija dolazi sve više) ponašaju kao dečki,govore kao oni (kad čujem dijevojku da kaže :"...jarane.."--kao poštapelicu ponovi 100000 puta--osipam se!),i nekako su grube u odnosima prema drugima bez obzira da li su u pitanju roditelji,momci ili prijatelji/ce.
Ne znam zašto je to tako?
Naravno tu ne ubrajam vrstu koja je od teme :" Kako naći dobrog sponzora " napravila čitavu filozofiju,sve svoje resurse usmijerila ka ostvarenju tog "životnog cilja"(to je na kraju krajeva njihov izbor i ko smo mi ostali da to osuđujemo)
Ne želim nikoga da uvrijedim ili sl. ali sam primjetila,možda griješim,da se dijevojke (kako koja generacija dolazi sve više) ponašaju kao dečki,govore kao oni (kad čujem dijevojku da kaže :"...jarane.."--kao poštapelicu ponovi 100000 puta--osipam se!),i nekako su grube u odnosima prema drugima bez obzira da li su u pitanju roditelji,momci ili prijatelji/ce.
Naravno tu ne ubrajam vrstu koja je od teme :" Kako naći dobrog sponzora " napravila čitavu filozofiju,sve svoje resurse usmijerila ka ostvarenju tog "životnog cilja"(to je na kraju krajeva njihov izbor i ko smo mi ostali da to osuđujemo)
- pici
#348 Re: Kome ba?
Ne cini nam se vec je to tako.Djevojke poprimaju sve vise slobode tako da se uklapajuci u drustvo ,pogotovo pred momcima pokusavaju uklopiti istim manirima kao i muskici.Nista alarmantno toga je u moje vrijeme isto bilo samo dosta manje,sada je to ono sto se kaze ,trend,cool,moda,fazon itd itd itd.......meni licno ne smeta ali meni nije nesto posebno privlacno,vise volim klasicnu zenstvenost,da mi se to bas svidja bio bih sklon homoseksualizmunjeka wrote:Da li vam se čini da ,kako dolaze ,mlađe generacije dijevojaka su sve "grublje" .
-
njeka
#349 Re: Kome ba?
Toga je bilo uvijek,samo je nekad to bilo ofirno ponašanje a sad je trend !
Ah da, kad smo kod godina,moram se izviniti učesnicima i postavljaču teme što mi je bilo nebulozno da se pivo smatra tolikim "grijehom". Opravdanje:--Mislila sam na pijenje iz čaše,umijerene količine i ponekad,
--Nisam uzela u obzir da je velika većina učesnika mlađe generacije (u nekom od prethodnih postova neko napisa da ispijanjem alkohola neke osobe žele dokazati svoju samostalnost,neovisnost...Nije isključeno da ima i takvih, zato hoću da objasnim to što sam ja branila pivopije ne znači da odobravam pijenje alkohola da bi se nešto dokazalo--zrelost dokazujete preuzimanjem odgovornosti za svoje postupke,ne samim postupcima!!!!
U mojim godinama vrijeme dokazivanja je prošlo i pivo se popije isključivo poslije ručka kad je pakleno vruć dan!! i to je sve)
Oprostite što sam dosadna ali ne bih da neko pomisli da opravdavam porast alkoholizma među mladima
i obećavam neću više ovo ni spomenuti

Ah da, kad smo kod godina,moram se izviniti učesnicima i postavljaču teme što mi je bilo nebulozno da se pivo smatra tolikim "grijehom". Opravdanje:--Mislila sam na pijenje iz čaše,umijerene količine i ponekad,
--Nisam uzela u obzir da je velika većina učesnika mlađe generacije (u nekom od prethodnih postova neko napisa da ispijanjem alkohola neke osobe žele dokazati svoju samostalnost,neovisnost...Nije isključeno da ima i takvih, zato hoću da objasnim to što sam ja branila pivopije ne znači da odobravam pijenje alkohola da bi se nešto dokazalo--zrelost dokazujete preuzimanjem odgovornosti za svoje postupke,ne samim postupcima!!!!
U mojim godinama vrijeme dokazivanja je prošlo i pivo se popije isključivo poslije ručka kad je pakleno vruć dan!! i to je sve)
Oprostite što sam dosadna ali ne bih da neko pomisli da opravdavam porast alkoholizma među mladima
i obećavam neću više ovo ni spomenuti
-
slatka_mala
#350 Re: Kome ba?
Haha, odavno me niko nije nasmijao ovako, cuj pivo odraz samostalnosti, e svaka ti cast za ovo imam se cemu smijat narednih mjesec dana...d2 wrote:o da, slazemo se, jedino sto meni ovo sa pivom ne smeta, ako voli pivo ima od mene plus, mozemo zajedno na pivufishtrija wrote: Gdje su one cure što nose patike koje se ne sjaje, koje ne znaju šta su čizme dok ne padne snijeg, koje slušaju strani pop jebote... Što biraju torbe po sadržaju koji će u njemu nositi a ne po gabaritima koje je postavila ulica... Koje ne piju pivu. Gdje je tu ženstvenost i ko ih odgoji da piju pivu? Hajd' vino ili neki Martini ili štatijaznam... Bailey's. Al pivu ona pije... Ili puši one tanke cigarete, a kad progovori ori se 20metara sve oko nje. Ženstvenost. Niđe veze. Zar su u zemlju propale inventivne djevojke koje imaju ideja, koje znaju šta hoće, koje se brinu same o sebi a ne paraju nosom nebo... koje se brinu da imaju normalan život tamo gdje žive, bez švalera/švalerki/tetki/narkomana/šizofreničara... kao pridruženih članova familije...![]()
naravno slazem se da je pivo sve samo ne zenstveno ipak meni je na neki nacin i simbol nekakve samostalnosti / sigurnosti u sebe ako ga pije zena sto je meni dobar znak da i sama moze rjesavati probleme (a sto opet veoma cijenim)...