Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@irac sjecam se te kantice!!! Hahaha ja se sjecam da nam je rodbina u neka doba noci kucala dok smo se krili u podrumu (oni pobjegli sa grbavice) a u ruci im kanta evrokrema... joj srece!!!
@digladakreci recept za pastetu, evrokrem i majonezu hahaha
Hahaha, da da nema sta se nije pravilo od nicega.
Sjetih se i kocki secera, a pravilo se tako sto se sitni secer saspe u tepsiju i vodom valjda utabana sta li i to se kao stvrdne i izrezes nozem i tako imas kocke umocit u kahvu.
Astor super ti je to, na prvu pomislih da je puding.
KB9 wrote:sta ti je rec dobar marketing, ubjedis narod u to da je nutela bozanstvo
ma nema veze s marketingom vjeruj mi... jednostavno ima 100 puta bolji ukus nego bilo koji drugi eurokrem i to je to.
prije nekih 15 godina postojao je milky way i on je bio jedina konkurencija Nutelli
puka slucajnost je da sam itekako upucen da ima veze
cak i zdrava logika ide u prilog tome, mediji, drustvene mreze itd
probo sam famoznu nutelu iz vise drzava i u vise drzava, ne sporim joj kvalitet ni sekund
ALI ovoliko bolesno svrsavanje na taj namaz kojem bas niko drugi pric ne moze je tragedija i 99% posljedica upravo tog nevjerovatno dobrog marketinga koji je, ponavljam, zasnovan na kvaliteti al ni blizu u tolikoj mjeri
Nutoku sam i ja probao i skoro mi je u rangu nutele
Ima sada kod nas da se kupi i Nutkao i mogu reći da je jako dobar
Nutela je naravno najjača kako ukusom tako i cijenom
Nutella nema konkurencije, nije to svršavanje ili kako već neko reče, nego realnost. Ovisnik sam o tim krem namazima, probao sam ih na desetine, da ne kažem stotine, jedino Nutella ima taj specifičan okus lješnjaka i kakaa. Svim ostalim nešto fali, ima ih dobrih, loših, ali ni blizu Nutelle. Ende!
Koliko god da je nutella odlična (a jeste odlična), toliko je pičkin dim naspram nekadašnje kinderlade.
I ovo ne progovara neka moja dječija nostalgija, taj je krem bio toliko dobar da ga se i danas sjećaju
okusni pupoljci.
KB9 wrote:sta ti je rec dobar marketing, ubjedis narod u to da je nutela bozanstvo
ma nema veze s marketingom vjeruj mi... jednostavno ima 100 puta bolji ukus nego bilo koji drugi eurokrem i to je to.
prije nekih 15 godina postojao je milky way i on je bio jedina konkurencija Nutelli
puka slucajnost je da sam itekako upucen da ima veze
cak i zdrava logika ide u prilog tome, mediji, drustvene mreze itd
probo sam famoznu nutelu iz vise drzava i u vise drzava, ne sporim joj kvalitet ni sekund
ALI ovoliko bolesno svrsavanje na taj namaz kojem bas niko drugi pric ne moze je tragedija i 99% posljedica upravo tog nevjerovatno dobrog marketinga koji je, ponavljam, zasnovan na kvaliteti al ni blizu u tolikoj mjeri
Slazem se da dobra jeste ali i precjenjena tj preskupa
dale cooper wrote:Koliko god da je nutella odlična (a jeste odlična), toliko je pičkin dim naspram nekadašnje kinderlade.
I ovo ne progovara neka moja dječija nostalgija, taj je krem bio toliko dobar da ga se i danas sjećaju
okusni pupoljci.
Vidiš šta su ti različiti ukusi. Nikada nisam volio kinderladu, mada je ona radjena koliko se sjećam po ferrerovoj licenci al' samo za Yu tržište.
dale cooper wrote:Koliko god da je nutella odlična (a jeste odlična), toliko je pičkin dim naspram nekadašnje kinderlade.
okusni pupoljci.
Vidiš šta su ti različiti ukusi. Nikada nisam volio kinderladu, mada je ona radjena koliko se sjećam po ferrerovoj licenci al' samo za Yu tržište.
Tačno, i onaj crni dio je bio jako sličan današnjoj nutelli, dok je onaj bijeli dio najviše nalikovao kremu iz
kinder buena.