Al dobro je,kako je moglo biti........
Pravni fakultet
- bez_ideje
#326 Re: Pravni fakultet-UPIS
Haj,bolje ista nego nista......mada bi mi vise odgovarao rok,nego prenos!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#327 Re: Pravni fakultet-UPIS
Ja fakat ne kontam kako je moguce da se oktobar ukine 
-
elSaik
#328 Re: Pravni fakultet-UPIS
Ko prenese dva nema Boga da očisti treću na vrijeme. 
-
saraleite
#329 Re: Pravni fakultet-UPIS
Uredu, je li mi neko može reći kada je barem prošle godine bio upis za drugu godinu, da se barem mogu orjentisati???? Koga god pitam, niko ne zna, zovem studentsku, niko se ne javlja 
-
saraleite
#330 Re: Pravni fakultet-UPIS
A ja sve mislim da cu zakasniti
Kao ono - svi ce se upisati, a ja izvisiti 
- Sarajevo89er
#331 Re: Pravni fakultet-UPIS
Ti smradu mali,ne javljaj se.Idi uređuj onu svoju prćiju tamo i poklopi se.Ako si tamo sve zagadio nemoj tu kugu prenositi i ovdje.MarcusTulliusCicero wrote:![]()
![]()
- MarcusTulliusCicero
#332 Re: Pravni fakultet-UPIS
Igore, Igore...Sarajevo89er wrote:Ti smradu mali,ne javljaj se.Idi uređuj onu svoju prćiju tamo i poklopi se.Ako si tamo sve zagadio nemoj tu kugu prenositi i ovdje.MarcusTulliusCicero wrote:![]()
![]()
- Irm@
#333 Re: Pravni fakultet-UPIS
je li se on ovo zezaMarcusTulliusCicero wrote:Sarajevo89er wrote: ...
To mi se i dešava jer su vidjeli da žarim i palim sa ocjenama i uspjehom.
...![]()
![]()
- MarcusTulliusCicero
#334 Re: Pravni fakultet-UPIS
1. Mogu se prenijeti 2 ispita.
2. Nema oktobarskog roka.
... a onda pod 3 spektakl.
Ukinuli su aprilski i junski ispitni rok.
... a onda pod 3 spektakl.
- bez_ideje
#335 Re: Pravni fakultet-UPIS
Sta ba junski?
Pa sta je ostalo od rokova ?
januarsko-februarski
i septembar jel?
daj ne salite se
Pa sta je ostalo od rokova ?
januarsko-februarski
i septembar jel?
daj ne salite se
-
stolac-SARAJEVO
#336 Re: Pravni fakultet-UPIS
MarcusTulliusCicero-nemoj plasiti raju i plasirati ne provjerene informacije.Nije nimalo lijepo s tvoje strane.
Sigruno se prenose dva ispita(e sad sto kaze elSaik dabogda da se onda ocisti sljedeca godina sa dva iz prehodne) i nema oktobarskog roka.
Ovo za junski rok cu provjeriti u toku dana te objaviti al sumnjam da su ga ukinuli jer je on ZAGARANTOVAN i postoji na svim fakultetima(ukljucujuci i one koji su uveli bolonju mnogo prije nas).
Sigruno se prenose dva ispita(e sad sto kaze elSaik dabogda da se onda ocisti sljedeca godina sa dva iz prehodne) i nema oktobarskog roka.
Ovo za junski rok cu provjeriti u toku dana te objaviti al sumnjam da su ga ukinuli jer je on ZAGARANTOVAN i postoji na svim fakultetima(ukljucujuci i one koji su uveli bolonju mnogo prije nas).
-
venus doom
#337 Re: Pravni fakultet-UPIS
ma nemoj nas prepadati... nemoguce da je junski ukinutMarcusTulliusCicero wrote:1. Mogu se prenijeti 2 ispita.
... a onda pod 3 spektakl.![]()
- MarcusTulliusCicero
#338 Re: Pravni fakultet-UPIS
To reci kolegi iz USP-a koji je ovu informaciju objavio na našem fan page-u! http://www.facebook.com/bh.pravnicistolac-SARAJEVO wrote:MarcusTulliusCicero-nemoj plasiti raju i plasirati ne provjerene informacije.Nije nimalo lijepo s tvoje strane.
Ja sam je samo prenio!
Kolegica je sad zvala USP da riješimo sve nejasnoće i situacija je ovakva:
1. Nema aprilskog roka!
2. Nema septembarskog roka! (U toj obavijesti su zamijenili juni i septembar.)
- bez_ideje
#339 Re: Pravni fakultet-UPIS
Hoce li neko provjeriti sta ima konacno?
Nema aprila,septembra i oktobra jel tako?
-
venus doom
#340 Re: Pravni fakultet-UPIS
izgleda da tako ispadebez_ideje wrote:Hoce li neko provjeriti sta ima konacno?![]()
- bez_ideje
#341 Re: Pravni fakultet-UPIS
SAMO JANUARSKO-FEBRUARSKI I JUNSKO-JULSKI ???????

-
venus doom
-
dvatricetiri
#343 Re: Pravni fakultet-UPIS
Imat cemo sistem, kao na ekonomskom. Zavrsni ispit, pa nakon sedam dana popravni i dva roka za to.bez_ideje wrote:SAMO JANUARSKO-FEBRUARSKI I JUNSKO-JULSKI ???????![]()
![]()
-
venus doom
#344 Re: Pravni fakultet-UPIS
koliko je sigurno da ce bas tako biti?dvatricetiri wrote:Imat cemo sistem, kao na ekonomskom. Zavrsni ispit, pa nakon sedam dana popravni i dva roka za to.bez_ideje wrote:SAMO JANUARSKO-FEBRUARSKI I JUNSKO-JULSKI ???????![]()
![]()
-
dvatricetiri
#345 Re: Pravni fakultet-UPIS
Maloprije sam kontaktirala USP i tako mi je receno. Sigurno je onoliko, koliko USP dijeli provjerene informacije.
-
venus doom
#346 Re: Pravni fakultet-UPIS
pa ako je kao na ekonomiji, hoce li biti i parcijale, ili opet nesto na njihovu ruku , kao i dosad????dvatricetiri wrote:Maloprije sam kontaktirala USP i tako mi je receno. Sigurno je onoliko, koliko USP dijeli provjerene informacije.
-
mirzanek
#347 Re: Pravni fakultet-UPIS
Ja zaista ne znam kako završit godinu sa 13 ili 14 ispita,sa samo 4 roka.To mi nikako ne ide u glavu.Ali logično da nam se ovo dešava kad ovaj zakon o visoko školskom obrazovanju su izglasali ljudi koji nisu ni završili fakultet.Ovim zakonom su ugroženi svi studenti,a ponaročito oni koji studij plačaju po 800 ili 1000 maraka.Koda je to samo naućiti,izaći na ispit i položit ga.Zaista glup zakon,kao i sve u ovoj zemlji
-
dvatricetiri
#348 Re: Pravni fakultet-UPIS
Pa mi na Pravu vec imamo parcijale, drugo je sto nam te iste parcijale profesori ne uvazavaju nego trebamo ponovo na kraju izlaziti na zavrsni ispit sve.venus doom wrote:pa ako je kao na ekonomiji, hoce li biti i parcijale, ili opet nesto na njihovu ruku , kao i dosad????dvatricetiri wrote:Maloprije sam kontaktirala USP i tako mi je receno. Sigurno je onoliko, koliko USP dijeli provjerene informacije.
-
venus doom
#349 Re: Pravni fakultet-UPIS
ah kako zavrsiti, pa nekako. nema druge tako je kako je. manje ces izlaziti, manje ces se zezati, neces propustati rokove i govoriti ajde ima jos rokova, nego sjedi zagrij stolicu, napravi sebi organizaciju dobru. ebga nema drugemirzanek wrote:Ja zaista ne znam kako završit godinu sa 13 ili 14 ispita,sa samo 4 roka.To mi nikako ne ide u glavu.Ali logično da nam se ovo dešava kad ovaj zakon o visoko školskom obrazovanju su izglasali ljudi koji nisu ni završili fakultet.Ovim zakonom su ugroženi svi studenti,a ponaročito oni koji studij plačaju po 800 ili 1000 maraka.Koda je to samo naućiti,izaći na ispit i položit ga.Zaista glup zakon,kao i sve u ovoj zemlji
-
dvatricetiri
#350 Re: Pravni fakultet-UPIS
Post na mjestu. Sve vrijeme o tome pricam, jos od kako se pocelo suskati o ukidanju rokova. U sustini nakon svega shvatila sam da bi mi za sistem ovih rokova trebali imati ponovo jednosemestralne predmete, sto bi ujedno znacilo i njihov duplo manji broj i instantno moranje uvodjenja parcijali. Ali to bi onda zaista bila Bolonja, a ne kvazi neuspjeli pokusaj implementiranja iste od strane nesposobnih i neobrazovanih ljudimirzanek wrote:Ja zaista ne znam kako završit godinu sa 13 ili 14 ispita,sa samo 4 roka.To mi nikako ne ide u glavu.Ali logično da nam se ovo dešava kad ovaj zakon o visoko školskom obrazovanju su izglasali ljudi koji nisu ni završili fakultet.Ovim zakonom su ugroženi svi studenti,a ponaročito oni koji studij plačaju po 800 ili 1000 maraka.Koda je to samo naućiti,izaći na ispit i položit ga.Zaista glup zakon,kao i sve u ovoj zemlji