Unicredit - prva prava evropska sramota
Moderator: anex
- dinaraaa
#326 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Uni credit ne daje kartice onima koji nisu njihovi klijenti ( misli se tko ne prima redovita mjesečna sredstva ) ...to im piše i na njihovom web-u. Zato imaš druge banke npr. Raiffeisen ili Procredit ostale baš i ne preporučujem jer je dosta ljudi imalo problema prilikom verifikacije kartica na e-shopovima.
Ja sam zadovoljan Raiffeisen bankom ali i ljubaznošću Unicredit banke kada nešto trebam kod njih završiti.
Ja sam zadovoljan Raiffeisen bankom ali i ljubaznošću Unicredit banke kada nešto trebam kod njih završiti.
- ententina
#327 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Opcenito nemam nekih problema sa Unicredit - njihov sam komitent preko 8 godina i sve dosad fercera, ali je tacno da ima zenska na salteru u M. Tita koja je vise nego arogantna, bezobrazna i nekulturna. Jednom sam, ne sjecam se vise razloga, htjela otici sefu da se zalim, ali sam na kraju odustala. Ja sto je ta bila drskaaaaaa, cccccc, nisam mogla vjerovati. Pocela se nesto prepucavati, bezveze i bez pameti skroz, jos ono nesto mjerka podrugljivo. Kompleks je cudo...
BTW, nemaju osobe na salterima nuzno fakultete, to su uglavnom srednjasi
- iceman ze
#328 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
1987vendetta wrote:Moze biti da te sreca prati sto se njih tice, mene je danas glava zaboljela.. Covjek se osjeca isto mulac najveci, ubjedjujem se sa zenskom, onda nesto razmisljam: "Pa ona je isla na fax, ucila je to 4 godine, valjda zna bolje od mene.." Onda skontam da sam ja bila u pravu. Inace, ja sam odmah mislila otici u ovu drugu banku (necu da navedem ime, ispast ce da mi je zelja samo da njih hvalim, a Unicredit ukopavam), ali je moj tata isto kao i ti, jedan od rijetkih, koji je prezadovoljan njihovom uslugom. I danas su me svi nagovarali da odem i da se zalim, cim su mi primili zahtjev u drugoj banci, al nekako mi glupo otici tamo samo da se svadjam, pa je ipak pismo bolja solucija..
Ako prihvatas moj savjet, s obzirom da sam klijent vec 9 godina u Unicredit banci. Najveca greska je sto si otisla u M. Tita, a ne u Kovacice. Iz razloga sto su ovi u Kovacicima, 100 svjetlosnih godina ispred drugih poslovnica. Ja sam prije 9 godina otvorio racun , a ta poslovnica je 230 KM daleko od Sarajeva, i nisu mi u mogucnosti zbog internih pravila, prebaciti racun u Sarajevo. Tako da se tim papcima i seljacima u "delekoj" poslovnici, moram svaki put na..at familije, da bi mi reizdali kartice kad isteknu. Samo zahvaljujuci ovim u Kovacicima, dobijam usluge kakve zelim, i samo zbog njih sam jos klijent Unicerdit banke. A bio sam i u Direkciji u Mostaru, zalio se na ove papke iz "daleke" poslovnice, trazio da mi racun prebace i nista. Sto se tice Rajfazen banke, od njih ne bih ni za lijeka sta trazio. Imam kod njih kreditnu, i oni meni opomenu prosle N.godine bez ikakvog osnova poslase, niti sam prekoracio limit kartice niti sam duzan van dozvoljenog , sve svoje obaveze na vrijeme obavljam. Tako, da ih zauvijek brisem sa liste banaka.....
- chuchumbamayumbe
#329 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Jedini problem sa Unicredit sam imao, koliko se ja sjecam, kada je bila ona kupovina HVB banke, kada narod nije mogao da digne svoje pare, kada je sve bilo blokiralo...
A prije i poslije toga, sve OK.
- and
#330 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
sve u svemu recimo da sam zadovoljan s njima.chuchumbamayumbe wrote:Jedini problem sa Unicredit sam imao, koliko se ja sjecam, kada je bila ona kupovina HVB banke, kada narod nije mogao da digne svoje pare, kada je sve bilo blokiralo...
zamjeram im što su mi kao dugogodišnjem klijentu dali kredit sa "promotivnom kamatom"od 13% i još nakon par rata su imali obraza da ratu povise
sve su to lihvari u 5 deka i želim im dobrog minusa
- Don Quixote
#331 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Ne mislim, bas, da to ima veze sa nivoom obrazovanja. Prije bih rekao da je to odraz licnosti i kucnog odgoja.ententina wrote:Opcenito nemam nekih problema sa Unicredit - njihov sam komitent preko 8 godina i sve dosad fercera, ali je tacno da ima zenska na salteru u M. Tita koja je vise nego arogantna, bezobrazna i nekulturna. Jednom sam, ne sjecam se vise razloga, htjela otici sefu da se zalim, ali sam na kraju odustala. Ja sto je ta bila drskaaaaaa, cccccc, nisam mogla vjerovati. Pocela se nesto prepucavati, bezveze i bez pameti skroz, jos ono nesto mjerka podrugljivo. Kompleks je cudo...
Moze ba konj zavrsiti zavrsiti fakulteta, al opet ostaje konj...
Na kraju, i profesora sam se nagledao i naslusao svakakvih, pa sta onda ocekivati od salterskog radnika... Njega/nju, barem, mozes izbjeci odlaskom na drugi salter ili poslovnicu, sto je puno jednostavnije nego promijeniti fakultet... Ali to je vec za druge teme, ne zelim da spamujem...
- ententina
#332 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Potpuno se slazem sa tobom, svjedokom sam nekulture na svakom koraku sa raznih nivoa, od raznoraznih profesija i titulara i muka mi je od toga... Moj komentar se, medutim, odnosio na to da je ona odustala od prepirke sa radnicom na salteru jer ima 4 godine fakulteta, pa bolje zna ili tak nekako. Dakle, samo sam dala usputan komentar, niposto objasnjenje razloga ponasanja doticne radnice.Don Quixote wrote:Ne mislim, bas, da to ima veze sa nivoom obrazovanja. Prije bih rekao da je to odraz licnosti i kucnog odgoja.ententina wrote:Opcenito nemam nekih problema sa Unicredit - njihov sam komitent preko 8 godina i sve dosad fercera, ali je tacno da ima zenska na salteru u M. Tita koja je vise nego arogantna, bezobrazna i nekulturna. Jednom sam, ne sjecam se vise razloga, htjela otici sefu da se zalim, ali sam na kraju odustala. Ja sto je ta bila drskaaaaaa, cccccc, nisam mogla vjerovati. Pocela se nesto prepucavati, bezveze i bez pameti skroz, jos ono nesto mjerka podrugljivo. Kompleks je cudo...
Moze ba konj zavrsiti zavrsiti fakulteta, al opet ostaje konj...
Na kraju, i profesora sam se nagledao i naslusao svakakvih, pa sta onda ocekivati od salterskog radnika... Njega/nju, barem, mozes izbjeci odlaskom na drugi salter ili poslovnicu, sto je puno jednostavnije nego promijeniti fakultet... Ali to je vec za druge teme, ne zelim da spamujem...
- kikyriki
#333 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
sve te nazovi velike banke u eu su sramota ...
- 1987vendetta
#334 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Ma nisam ja odustala, ja sam njoj 5 puta ponovila da zelim debitnu karticu, te joj usput i objasnila razliku izmedju debitne i kreditne kartice, a ona meni govori da za obje treba imati redovna mjesecna primanja i to preko njihove banke.. A najvise me nanervirao njen komentar da mi to ni u jednoj banci nece odobriti..I to tek kakvim tonom.. Po njihovom nacinu poslovanja ispada, ako oni ne znaju odakle tebi pare, ne smijes ih trosit..
- aerosa
#335 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Pa za sve to što si napisala ima samo jedno logično objašnjenje, naišla si na klasičan komad polupismene budale koja je preko štele našla dobro plaćen posao...1987vendetta wrote:Ma nisam ja odustala, ja sam njoj 5 puta ponovila da zelim debitnu karticu, te joj usput i objasnila razliku izmedju debitne i kreditne kartice, a ona meni govori da za obje treba imati redovna mjesecna primanja i to preko njihove banke.. A najvise me nanervirao njen komentar da mi to ni u jednoj banci nece odobriti..I to tek kakvim tonom.. Po njihovom nacinu poslovanja ispada, ako oni ne znaju odakle tebi pare, ne smijes ih trosit..
- 1987vendetta
#336 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Eto, da Vas obavijestim o naknadnim desavanjima.. Par dana nakon mog pisma, u utorak tacnije, dobila sam odgovor na svoju zalbu, od jednog od direktora Unicredit banke.. Izvinjavaju se za svoje ponasanje, tj ponasanje svojih zaposlenika, te me pozivaju na sastanak.. Jucer ugovorim sastanak, za danas, odem na sastanak, dodju oba direktora, ponude me kafom, itd., objasnim im citavu situaciju uzduz i poprijeko, opisem i radnicu i gdje je sjedila, jos par puta dobijem izvinjenje, i kazu da im je drago sto sam napisala zalbu, pogotovo s obzirom da sam mladja osoba, jer mladje osobe inace ne poduzimaju takve korake..I kazu da im je krivo sto me ta ista radnica prakticki "otjerala" u konkurentsku banku, a njima je svaki klijent bitan i ne zele da se radi pojedinca stvara losa slika o citavoj instituciji.. Sto se ovoga tice, moram priznati da su ispali korektni i jako profesionalni, tako da, ko god od Vas ima nekih primjedbi, nek pise.. Papir sve trpi, u ovom slucaju tastatura i pixeli
:D
- dinaraaa
#337 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Pa dobro to je sve ok.1987vendetta wrote:Eto, da Vas obavijestim o naknadnim desavanjima.. Par dana nakon mog pisma, u utorak tacnije, dobila sam odgovor na svoju zalbu, od jednog od direktora Unicredit banke.. Izvinjavaju se za svoje ponasanje, tj ponasanje svojih zaposlenika, te me pozivaju na sastanak.. Jucer ugovorim sastanak, za danas, odem na sastanak, dodju oba direktora, ponude me kafom, itd., objasnim im citavu situaciju uzduz i poprijeko, opisem i radnicu i gdje je sjedila, jos par puta dobijem izvinjenje, i kazu da im je drago sto sam napisala zalbu, pogotovo s obzirom da sam mladja osoba, jer mladje osobe inace ne poduzimaju takve korake..I kazu da im je krivo sto me ta ista radnica prakticki "otjerala" u konkurentsku banku, a njima je svaki klijent bitan i ne zele da se radi pojedinca stvara losa slika o citavoj instituciji.. Sto se ovoga tice, moram priznati da su ispali korektni i jako profesionalni, tako da, ko god od Vas ima nekih primjedbi, nek pise.. Papir sve trpi, u ovom slucaju tastatura i pixeli:D
Ali hoće li ti sad izdati debitnu karticu ili ne, jer ne vidim na njihovom portalu da imaju debitne kartice.?
Smo revolving i kreditne kartice
- 1987vendetta
#338 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Oni su meni rekli da su voljni sad da mi izdaju debitnu karticu, ali posto sam sve zavrsila u drugoj banci, sad nema poente.. I ja sam to potvrdila.. I rekli su mi da svaka osoba koja napuni 18 godina ima pravo da otvori racun u njihovoj banci, bez obzira je li u radnom odnosu ili ne... Jos su mi rekli da je zaposlenik duzan svakom klijentu da ponudi sto vise opcija, da bi zadrzao tog klijenta, sto znaci da je ona meni mogla dati debitnu karticu, samo da je otisla da provjeri sa direktoricom, kao sto je rekla da ce uraditi, a najvjerovatnije nije.. Jer sam ja njoj objasnila da i banka ima koristi od te moje kartice, da mi svaki mjesec uzimaju neku novcanu naknadu za koristenje kartice (2-3 KM), sto se ne cini puno, kad se gleda pojedinacno, ali na 100.000 ili 200.000 klijenata, to je velika zarada, za nikakav posao...
- dinaraaa
#339 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Hmmmmm1987vendetta wrote:Oni su meni rekli da su voljni sad da mi izdaju debitnu karticu, ali posto sam sve zavrsila u drugoj banci, sad nema poente.. I ja sam to potvrdila.. I rekli su mi da svaka osoba koja napuni 18 godina ima pravo da otvori racun u njihovoj banci, bez obzira je li u radnom odnosu ili ne... Jos su mi rekli da je zaposlenik duzan svakom klijentu da ponudi sto vise opcija, da bi zadrzao tog klijenta, sto znaci da je ona meni mogla dati debitnu karticu, samo da je otisla da provjeri sa direktoricom, kao sto je rekla da ce uraditi, a najvjerovatnije nije.. Jer sam ja njoj objasnila da i banka ima koristi od te moje kartice, da mi svaki mjesec uzimaju neku novcanu naknadu za koristenje kartice (2-3 KM), sto se ne cini puno, kad se gleda pojedinacno, ali na 100.000 ili 200.000 klijenata, to je velika zarada, za nikakav posao...
Evo šta sam ja našao na njihovoj stranicikoju su skoro obnovili:
[*VISA Electron - kartica Vašeg tekućeg računa
VISA Electron kartica je namijenjena svim vlasnicima tekućeg računa ( a tekući račun može otvoriti svako stariji od 18 godina) i njihovim opunomoćenicima.
Različite vrste trgovina, hotela, restorana i sl. čine mjesta gdje ćete, vidjevši znak VISA Electron, bez teškoća obaviti svako plaćanje. Transakcija se obavlja trenutačno uz istovremeno terećenje Vašeg tekućeg računa.
Visa Electron kartica omogućuje Vam jednostavno podizanje gotovine u zemlji i inozemstvu na više od milijun bankomata.
Posebna pogodnost - podizanje gotovine bez naknade na šalterima i bankomatima UniCredit Bank, te više od 19.000 bankomata UniCredit Grupe u 17 evropskih zemalja.
Ova međunarodna kartica omogućuje Vam potpunu sigurnost, jer u svakom trenutku imate pristup novcu na Vašem tekućem računu, bez obzira gdje se nalazili.
Kartica se izdaje bez troškova upisnine i godišnje članarine za cijelo vrijeme korištenja.
Ukoliko još uvijek nemate otvoren tekući račun kod UniCredit Bank, možete se obratiti u najbližu poslovnicu i biti korak bliže ovom suvremenom proizvodu]
Znači plaća se samo 1,65 KM / mjesečno a Visa electron ili Master card kartica ne košta ništa extra, ni godišnja članarina ni mjesečna naknada...tako bi trebalo.
Meni su isto tako rekli da ne može pa sam izvadio bez problema u Raiffeisen kod njih samo treba kopija lične i cips mjesečno Visa electron me košta 1,99KM
Ali sam se također danas žalio ...malo prepisao od tebe Al sam skratio dosta
Pa ako bi me primili, ja bih se ispisao iz RBF a otišao u Unicredit zbog mogućnosti podzanja gotovine u inostranstvu bez naknade "zlu ne trebalo"
Pa ću sačekati da vidim šta će mi i da li će odgovoriti
-
akcija007
#340 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
[quote="dinaraaa Znači plaća se samo 1,65 KM / mjesečno a Visa electron ili Master card kartica ne košta ništa extra, ni godišnja članarina ni mjesečna naknada...tako bi treba/quote]
Ovdje si pobrkala loncice. Da placa se samo vodjenje tekuceg racuna 1,65 KM OK.Pobrkala si u,mjesto Master Card si trebala napisati Maestro, jer je Master Card kreditna kartica i na nju ide upisnina i clanarina moras biti u radnom odnosu da je izvadis
Ovdje si pobrkala loncice. Da placa se samo vodjenje tekuceg racuna 1,65 KM OK.Pobrkala si u,mjesto Master Card si trebala napisati Maestro, jer je Master Card kreditna kartica i na nju ide upisnina i clanarina moras biti u radnom odnosu da je izvadis
- dinaraaa
#341 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Meni i gospođici iznad treba kartica sa kojom možemo da kupujemo preko interneta.akcija007 wrote: Ovdje si pobrkala loncice. Da placa se samo vodjenje tekuceg racuna 1,65 KM OK.Pobrkala si u,mjesto Master Card si trebala napisati Maestro, jer je Master Card kreditna kartica i na nju ide upisnina i clanarina moras biti u radnom odnosu da je izvadis
A to mogu samo Visa i Master card ...MAESTRO ne može.
I ja sam gore prenio plavim slovima ono što piše na portalu Unicredit banke
Može tekući za sve , a može i Visa electron to je u stvari debitna ona je besplatna za sve vlasnike tekućeg računa i ona nema mogućnost odlaska u minus već samo koliko imaš trenutno na tekućem tim raspolažeš.
Pa ako ti nije teško i imaš vremena pročitaj ono plavim slovima- to je zvanično od Unicredit banke
- starii
#342 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
imam visa karticu kod unicreditbanke, nista se ne placa clanarina jedino skidaju 1.65KM mjesecno za vodenje racuna.
-
akcija007
#343 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Da, procitao sam , moze se preko interneta placati i Visa Electron karticom UniCredit banke ja kupio avio kartu Ryanair-a s njom
- 1987vendetta
#344 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Ja mislim da se i sa debitnom karticom moze uci u minus, ali jedino ako Vam na tu debitnu karticu lijeze plata, tj. imate redovna mjesecna primanja... Sa kreditnom karticom se moze uci u minus i moze se uzeti kredit preko te kartice (bude manja kamatna stopa nego inace i morate imati redovna mjesecna primanja, s tim da Vam oni svaki mjesec, cim Vam legne plata na karticu skidaju jednu ratu).. Ja bih, i da imam kreditnu karticu, vadila debitnu, jer je sigurnije ako izgubite karticu, ili Vam provale u racun, mogu uzeti samo onoliko koliko imate na kartici. Ovo pisem pod predpostavkom da niko nece uplatiti 2000 KM na debitnu karticu, "cisto onako" da mu stoje pare, nego ce uplacivati npr. 100 KM, pa kad to potrosi jos toliko, ili tako nesto, manje sume novca..
@dinaraaa Ako si im pisao na onu adresu info@..., sigurno ce ti odgovoriti.. Ako si ispunjavao formular na stranici, mislim da to ni ne gledaju, pa bolje na mail posalji..
@dinaraaa Ako si im pisao na onu adresu info@..., sigurno ce ti odgovoriti.. Ako si ispunjavao formular na stranici, mislim da to ni ne gledaju, pa bolje na mail posalji..
- dinaraaa
#345 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Da da poslao sam na @info nisam tebe povezivao ništa u pismu već sam činjenice o poslovanju i načinu rada integrisao u moju "žalbu" Stvarno je glupo odbijati mušterije -U MOM I TVOM SLUČAJU ZBOG NE ZNANJA a ne politike banke.1987vendetta wrote:Ja mislim da se i sa debitnom karticom moze uci u minus, ali jedino ako Vam na tu debitnu karticu lijeze plata, tj. imate redovna mjesecna primanja... Sa kreditnom karticom se moze uci u minus i moze se uzeti kredit preko te kartice (bude manja kamatna stopa nego inace i morate imati redovna mjesecna primanja, s tim da Vam oni svaki mjesec, cim Vam legne plata na karticu skidaju jednu ratu).. Ja bih, i da imam kreditnu karticu, vadila debitnu, jer je sigurnije ako izgubite karticu, ili Vam provale u racun, mogu uzeti samo onoliko koliko imate na kartici. Ovo pisem pod predpostavkom da niko nece uplatiti 2000 KM na debitnu karticu, "cisto onako" da mu stoje pare, nego ce uplacivati npr. 100 KM, pa kad to potrosi jos toliko, ili tako nesto, manje sume novca..
Hvala što si se odvažila i što si nama prenijela tvoja iskustva.
Meni ako odobre -(kao nekom ko nije trenutno zaposlen) a piše da može, ja ću vratiti Raiffeisen karticu i uzeti Unicredit. manja naknada i podižem lovu u Europi bez naknade ( na njihovim bankomatima- banaka koje su u grupaciji) ako bi zatrebalo
-
akcija007
#346 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
od sutra, 15.2. UniCredit Bank snizava kamatnu stopu za depozite po vidjenju s 0,25 % na 0,10 % godisnje
- dinaraaa
#347 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Znači kao i kod Raiffeisenakcija007 wrote:od sutra, 15.2. UniCredit Bank snizava kamatnu stopu za depozite po vidjenju s 0,25 % na 0,10 % godisnje
Još samo da poskupe održavanje tekućeg sa 1,65 KM na 1,99 KM i razmislit ću o prelasku kod UNI.
- starii
#348 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Poštovani/a,dinaraaa wrote:Znači kao i kod Raiffeisenakcija007 wrote:od sutra, 15.2. UniCredit Bank snizava kamatnu stopu za depozite po vidjenju s 0,25 % na 0,10 % godisnje![]()
Još samo da poskupe održavanje tekućeg sa 1,65 KM na 1,99 KM i razmislit ću o prelasku kod UNI.
Koristimo priliku zahvaliti Vam se na dosadašnjoj suradnji i povjerenju koje ste nam ukazali korištenjem
proizvoda i usluga UniCredit Bank.
U nastavku ovog dopisa želimo Vam pružiti informaciju o novim vrijednostima pojedinih kamatnih stopa i tarifa
naknada, te Vas podsjetiti na neke postojece pogodnosti vezane uz štedne i karticne proizvode.
DEPOZITI PO VIDENJU
Kamatna stopa koju Banka obracunava i placa na Vaša sredstva na racunu: 0,10%.
OTVORENA ŠTEDNJA
Ovisno o roku, valuti i iznosu orocenja svoja raspoloživa sredstva možete orociti po kamatnoj stopi i do
5,20%;
Otvorena štednja pruža Vam mogucnost naknadnih, višekratnih uplata na Vaš štedni ulog, ali i povremeno
raspolaganje sredstvima tijekom orocenja. Odlucite li se za svoj plan Otvorene štednje, uz ugovaranje usluge
trajnog naloga u mogucnosti ste bez dolaska u poslovnicu štedjeti dinamikom i na rok koji poželite.
„24 PLUS“ OROCENI DEPOZIT
Kamatna stopa na sredstva orocena u valuti KM iznosi 4,00%, odnosno 4,50% na orocena sredstva u
valuti EUR;
„24 PLUS“ je orocena štednja uz više kamatne stope, namijenjena svim korisnicima bilo kojeg modela JES!
paket racuna.
MAESTRO / VISA ELECTRON KARTICA
Upisnina i godišnja clanarina za osnovnu i dodatne Maestro/VISA Electron kartice – bez naknade (potpuno
besplatno);
Podizanje gotovine na šalterima i bankomatima UniCredit Bank, te više od 19.000 bankomata UniCredit
Grupe u 17 evropskih zemalja - bez naknade;
Podizanje gotovine na šalterima i bankomatima drugih banaka - 2,5% od iznosa transakcije, min. 6 KM;
Podizanje gotovine na šalterima HP d.o.o. Mostar - 1,5 KM po transakciji.
MASTERCARD / VISA REVOLVING KARTICA
Upisnina i godišnja clanarina za osnovnu MasterCard revolving karticu za korisnike JES! paket racuna,
model Ekspert – bez naknade (potpuno besplatno);
Upisnina i godišnja clanarina za dodatnu MasterCard revolving karticu kod koje osnovni korisnik koristi
JES! paket racun, model Ekspert – bez naknade (potpuno besplatno);
Podizanje gotovine na šalterima i bankomatima UniCredit Bank - 2,0% od iznosa transakcije, min 6 KM;
Podizanje gotovine na šalterima i bankomatima drugih banaka - 2,5% od iznosa transakcije, min. 7 KM.
Sve navedene vrijednosti primjenjuju se od 15.02.2010. godine.
Više informacija o kamatnim stopama i tarifi naknada Banke možete dobiti u svim poslovnicama
UniCredit Bank!
S poštovanjem,
Vaša UniCredit Bank
- dinaraaa
#349 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Unicredit bank dolare i funte prodaje skuplje , a otkupljuje jeftinije nego RFB.
Čudna stvar za jednu flexibilnu banku

Čudna stvar za jednu flexibilnu banku
-
akcija007
#350 Re: Unicredit - prva prava evropska sramota
Jel zna neko ima li igdje rezultata nagradne igre s placanjem preko 20KM s Maestro i MasterCard karticama za nagradnu igru "Osvoji karte za finale Lige prvaka "?
Znam da nisam nista dobio al me cisto informativno zanima ko je te nagrade pokupio
Znam da nisam nista dobio al me cisto informativno zanima ko je te nagrade pokupio