Belaj u tramvaju - mladić zboden

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
pogresna

Post by pogresna »

odmah u Zenicu.........
don vito

Post by don vito »

Zox wrote:Al zato sam nedavno prisustvovao momentu kad su izbacili iz tramvaja djevojcicu od nekih 15 godina koja je opsovala Ramazan.
Ima u danasnjem Oslobodjenju kako su prolaznici jucer namarali nekog lika iz Travnika (ocito nije sav svoj) koji se pred zgradom zajednickih institucija BiH pojavio zamotan u trobojku sa petokrakom ex-yu i parolom "Sarajevo za glavni grad SFRJ (Sjedinjena Ferijalna Republika Jugoslavije). Evo dokaza da gradjani nekad imaju "hrabrosti" da reaguju. :roll:
rashid

Post by rashid »

nokturno wrote:
rashid wrote:
Doda37 wrote:Krehni :x
Necu ... ali i ako te ne znam, vjeruj da sam ja u tramvaju i da se to tvom djetetu desi, ja bih reagovo. Pa krehni i ti ...
Dok su nas dusili sa Marxom i njegovim "nebulozama" o zapadu i otudjenju u kapitalizmu, kontao sam kome treba ova suplja. Sad kad je otudjenje doslo i u nase krajeve, lakse ga je shvatiti.
Nije nista doslo ... nego je ovdje rodzeno ...
Fex

Post by Fex »

Sramota za mali broj građana ispred KŠC-a.
Da ne spominjem primitivce koji su ono dobacivali.Nisam vidio registraciju jer sam bas u tom trenutku palio svijecu.
JAKA

Post by JAKA »

Mikado wrote:Image

Treba ovog poslat u Zenicu, da ga tamo fino obrade.
ovog 'bogalja' i njemu slične treba izolovati od društva, Goli otok. i onda poradit na društvu da se više ne bude takvih, jer se ovakvi ne rađaju, nego odgajaju, što od ulice što od roditelja što od ostalih pizdamaterina. ali najviše me je razočaralo to što niko nije mrdnuo prstom, a čitam da su momka tukli kroz pola tramvaja...pa morali su proć pored nekoga ko je jači od njih, ne voze se tramvajem samo žene, djeca i penzioneri. što u ovom gradu svi idu u teretane, treniraju pizdematerne, a kad treba nekom spasit život, previše su zauzeti geliranjem kose i depiliranjem prsa.

dok ne stave oštrije kazne za maloljetne prestupnike i sve ostale kriminalce, i dalje će se dešavati ovakve stvari, jer znaju da mogu proć s tim.
anakadabra

Post by anakadabra »

don vito wrote:
anakadabra wrote:Stojimo u tišini ispred Denisove škole palimo svijeće i brišemo suze tek prolazi papak u crnom Fiat Bravu i onako kroz otvoreni prozor psuje majku okupljenoj dječici. Nakon nekih dvadesetak minuta prolazi drugi papak u crvenom Pasatu Njemačke registracije otvara vrata i također psuje majku i sve redom djevojčicama iz Denisovog razreda koje su došle popaliti svijeće koje su se u međuvremenu ugasile.
Bas kad covjek pomisli da smo dosli do dna, pojave se neki jos veci debili da ga razuvjere. Pa, da li je bilo policije, da li je neko zapisao registraciju ove stoke?
Zaboravila sam dodati da su tako brzo projurili onom uskom uličicom ispred KŠC zamalo dijete nisu pogazili, tako da nitko u toj frci nije uspio zapisati registraciju. Bio je samo jedan drot i taj je sjedio cijelo vrijeme unutra kod portira :?
in33sa

Post by in33sa »

Discball wrote:
in33sa wrote:
anakadabra wrote:
Stojimo u tišini ispred Denisove škole palimo svijeće i brišemo suze tek prolazi papak u crnom Fiat Bravu i onako kroz otvoreni prozor psuje majku okupljenoj dječici. Nakon nekih dvadesetak minuta prolazi drugi papak u crvenom Pasatu Njemačke registracije otvara vrata i također psuje majku i sve redom djevojčicama iz Denisovog razreda koje su došle popaliti svijeće koje su se u međuvremenu ugasile. Kao da njegovo dijete sutra ne može biti žrtva ovog malog žutog monstruma.

Ne mogu to shvatiti nikako :x :x :x
Iz kog razloga?? mislim, zasto su psovali??

Ne razumijem, smetao im je skup podrske, smetaju im svijece, smeta im sta???
Smetalo im je sve skupa, šta da očekuješ kad građani okrenu glave...

...još neka mi neko kaže da se ne trebam stiditi grada u kome sam rođen, odrastao, školovao se u njemu, branio ga, i živim ovdje.

A svi nazovi GRAĐANI ovog grada treba da se zamisle, hoće li njihovo dijete danas sutra ući u tramvaj, neki kafić, manje osvjetljenu ulicu ili pak park ili će im neko zbosti dijete nožem i rasporiti ga nasred Ferhadije a drugi okrenuti glavu.

Možda ne treba hrabrosti za suprostavljanje, ali ja VAS pitam treba li od 70 ljudi samo da jedan da izjavu šta se dogodilo a ostali šute.

E PA GOSOPDO SUGRAĐANI SRAM I STID TREBA DA VAS BUDE.

Okretali ste glavu 1992 (velika većina) i govorili kako neće nama to da se desi, pa se ipak desilo i još uvijek okrećete glavu.

Pitam se, jeste li zaslužili da VAM bude bolje?! :x :x :x
To je da covjeku stane pamet... nekima u ovom gradu smeta sto se odaje pocast Denisu... bojim se i pomisliti iz kog razloga...

Sram i stid da nas bude sve zajedno... kad smo dozvolili da nam takav sljam hoda po gradu.
AbU_JamaL_MovE

Post by AbU_JamaL_MovE »

takve stvari se dešavaju u trenu prije nego što shvatiš da se uopšte desilo!evo ti dokaz...jaran primio nož i to jaaako duboko a nije ni vidio ni osjetio u prvom momentu kako se sve brzo odigralo!skontao tek kad se sve utišalo nakon nakon minut ili dva i kad je vidio ogromnu fleku krvi na košulji!
EMH_V1.0

Post by EMH_V1.0 »

Zox wrote:Al zato sam nedavno prisustvovao momentu kad su izbacili iz tramvaja djevojcicu od nekih 15 godina koja je opsovala Ramazan.

Pa to joj je sreća što su je samo izbacili iz tramvaja. Ja bih joj još šamarčinu zviznuo, nek dođe pameti.
EMH_V1.0

Post by EMH_V1.0 »

Gledajte sad, što se tiče ovog Dade, nasrnuli ste na njega jer je objavljena jedino njegova slika. sačekajte dok se objave preostale dvije slike, pa onda dajite komentare.

Za Denisa moje saučešće.
Zox

Post by Zox »

Stryker wrote:

Pa to joj je sreća što su je samo izbacili iz tramvaja. Ja bih joj još šamarčinu zviznuo, nek dođe pameti.
I oni su.
A reci mi, molim te, da si vidio lika tvoje visine i tezine kako udara samarcinu djevojcici, sta bi uradio? Ili ti se ta sila javlja samo sa slabijima?
Ili, da si vidio tri balavca kako bodu nozem neduznog klinca?
Last edited by Zox on 07/02/2008 22:30, edited 1 time in total.
EMH_V1.0

Post by EMH_V1.0 »

Zox wrote:
Stryker wrote:

I oni su.
A reci mi, molim te, da si vidio lika tvoje visine i tezine kako udara samarcinu djevojcici, sta bi uradio? Ili ti se ta sila javlja samo sa slabijima?
Visok sam nekih 1m i 93, a težak nekih 78 kg. Da sam vidoi nekog lika moje težine i visine da udara šamar djevojci, ne bih se obazirao, jer ne znam zašto joj udara šamar. A da sam čuo da je opsovala nešto ili uradila nešto što ne treba, opalio bih joj i ja šamar, pored tog lika - moje visine i moje težine.
Zox

Post by Zox »

Stryker wrote:
Zox wrote:
Stryker wrote:
I oni su.
Visok sam nekih 1m i 93, a težak nekih 78 kg. Da sam vidoi nekog lika moje težine i visine da udara šamar djevojci, ne bih se obazirao, jer ne znam zašto joj udara šamar. A da sam čuo da je opsovala nešto ili uradila nešto što ne treba, opalio bih joj i ja šamar, pored tog lika - moje visine i moje težine.
Ma bravo majstore!
EMH_V1.0

Post by EMH_V1.0 »

A da sam vidoi balavce kako bodu nožem nedužno dijete, nekako bih pokušao pomoći (ovo iskreno kažem , barem bih zvao policiju). Al pošto nisam bio u tom tramvaju, a nisi ni ti sigurno, pa ni ne znaš zašto su ga zboli nožem i kako je radnja tekla (u detaljima), nemogu ništa reći.
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

Post by grunt »

Mislim da bi sutra trebao biti dan zalosti u kantonu,dijete je makar to zasluzilo!
anakadabra

Post by anakadabra »

Stryker wrote:A da sam vidoi balavce kako bodu nožem nedužno dijete, nekako bih pokušao pomoći (ovo iskreno kažem , barem bih zvao policiju). Al pošto nisam bio u tom tramvaju, a nisi ni ti sigurno, pa ni ne znaš zašto su ga zboli nožem i kako je radnja tekla (u detaljima), nemogu ništa reći.
Našao se ti da odbraniš lik i djelo ovog malog žutog bahatog IDIOTA, DEBILA, MONSTRUMA, UBICU... :x :x :x
Čuj PAMETNJAKOVIĆA: "kako je radnja tekla" :x :x :x idiote, kako god da je tekla dijetE od 17 godina sutra ide u crnu zemlju :( :( :(
in33sa

Post by in33sa »

Ma jasno da je za pojedince bitno kako je radnja tekla, mozda ih je isprovocirao, ko to zna... sta on ima njih gledati, pa jel..

Ali bitno da se cura zasamara, predlazem javni linc, kamenovanje u stilu bliskog istoka
anakadabra

Post by anakadabra »

evo i drugog kretena:

NERMIN SIKIRICA koji je malog Denisa zbo nožem u trbuh:

http://www.dernek.ba/blog/238189/Saraje ... ca-17-sika

Image
Last edited by anakadabra on 07/02/2008 22:58, edited 1 time in total.
MuaDib

Post by MuaDib »

anakadabra wrote:evo i drugog kretena:

Neka neka nek se pokažu lica ovih monstruma i brutalnih ubica!
:x :x :x
Kontra.ba(s)

Post by Kontra.ba(s) »

MuaDib wrote:
anakadabra wrote:evo i drugog kretena:

Neka neka nek se pokažu lica ovih monstruma i brutalnih ubica!
:x :x :x
Treba ih na billboarde staviti :x
homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

Stryker wrote:A da sam vidoi balavce kako bodu nožem nedužno dijete, nekako bih pokušao pomoći (ovo iskreno kažem , barem bih zvao policiju). Al pošto nisam bio u tom tramvaju, a nisi ni ti sigurno, pa ni ne znaš zašto su ga zboli nožem i kako je radnja tekla (u detaljima), nemogu ništa reći.
Ja ovo čitam nekoliko puta, i ne mogu sebi doći !
Pa kakav um treba imati i ovako nešto pisati :?
. . . kako je radnja tekla . . .
anakadabra

Post by anakadabra »

homo_sapiens wrote:
Ja ovo čitam nekoliko puta, i ne mogu sebi doći !
Pa kakav um treba imati i ovako nešto pisati :?
. . . kako je radnja tekla . . .
Ja sam fakat dugo razmišljala šta da mu napišem na to i nisam imala šta drugo osim da je idiot :x A i toliko me to potreslo gore ispred škole ta dječica i njihovo cvijeće i suze za Denisa da nemam snage za takve debile kao što je ovaj :( :( :( :( :(
JAKA

Post by JAKA »

gledam sliku ovog balavca što je sigurno do neki dan još srao u pelene, i pitam se kako...
anakadabra

Post by anakadabra »

Evo 23 su sata!

Jeli otvorena dogovorena tema da se preselimo tamo?

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
in33sa

Post by in33sa »

Inace, neki pogled od gore... ne znam cemu cudjenje normalnih gradjana, da to tako nazovem... vezano za sve ovo sto se desava sa maloljetnickom delikvencijom i navodjenje broja slobodnih ubica koji setaju ulicama Sarajeva... pa nije li bratic vrlog nam clana predsjednistva ubio decka zbog podijele plijena... zbog jednog mobitela je oduzeo tudji zivot... cisto sumnjam da je doticni Hare junior u zatvoru...
Locked