Elvir Lakovic - LAKA

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
bijelo_dugme

Post by bijelo_dugme »

artzy wrote:Dobar pjesmiculjak... za jeveroviziju .. on nako kao blesav ali simpatican... more dobro proci... mislim da je dobro da Evropa vidi da mi imamo svake vrste budala (u pozitivnom smislu) :-D
Tu si u pravu, nemere uvijek nesta zalosno mislice Evropa da smo u zescoj depresiji.
bijelo_dugme

Post by bijelo_dugme »

+ za Lakin karakter!!!
Krugman

Post by Krugman »

Extra Laka - 10-ka. Nije me ni sekunde iznevjerio.
Saian

Post by Saian »

Neelix wrote:
laka nece polufinale proc, mark my words :)
ova izjava od koga dolazi :D se moze uzeti iskljuchivo kao argument u korist pjesme i to odgovorno tvrdim bez da sam istu i poslushao, a sad odoh pogledat nastup :D :D
SpyBot

Post by SpyBot »

evo uploadam pjesmu, bice za koji minut :-)
asfalt

Post by asfalt »

Fenomenalan performance, muzika savrseno nepredvidiva, a tekst revolucionaran. Prelaz svjetski... Jos da nam spot uradi Tim Burton, to bi bio vrhunac.... Nekako mi se LAKA uklapa s nejgovim stvaralastvom...

Konacno ljubavna pjesma bez patetike.

Prvi (ako urbanom djelu publike nebude mrsko gledat' sam event i slat' sms-ove, sto je tesko moguce). Za mene konacno ide neko koga mogu slusat i gledat, a da nemam neki osjecaj manje vrijednosti (kao Bosanac), i naravno koje god mejsto uzme ja mu skidam kapu...

Oni sto pljuju, ce sigurno odvaljivat na refren jos u petak, dok se provrti koji put i na ovim radio/tv stanicama sto oni slusaju/gledaju ...

Treba malo preslusat pjesmu, i skontat sta je pisac htio da kaze...

Go LAKA, dala ti 12 SVAKA.

PS Neznam jesam li na dobrom putu, al' ovaj POKUSAJ mi je vapaj Lake za ulazak BiH u Evropu, il' nisam dobro skonto...
Last edited by asfalt on 04/03/2008 00:08, edited 1 time in total.
zoolander32

Post by zoolander32 »

ovo se ne zove alternativa,ovo je ZONA SUMRAKA :-) :-)
saim_adka

Post by saim_adka »

.
Last edited by saim_adka on 23/01/2017 22:11, edited 1 time in total.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

veoma zarazna pjesma

ipak je pitanje kako ce proci
Tesssa

Post by Tesssa »

Pogledala sam video jedno pet puta od tv prikazivanja. I svaki put se uhvatim sa onim idiotskim, blazenim osmijehom dok ga gledam :D :D :D
nocna_mora1001_noci

Post by nocna_mora1001_noci »

Laka je ogledalo, kakvim vidite Laku, takvi ste...

Laka car, pjesma je odlicna i boli me briga kako ce proci na eurosongu
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

SpyBot wrote:evo uploadam pjesmu,bice za koji minut :-)
daj daj daj :D
Imal neko i eng, verziju :D
helo

Post by helo »

Odlicna pjesma, svidza mi se pravo.... Evo gledam ima li gdje da se skine da je stavim na mob .... Laka kralj si.......
freakizdosade

Post by freakizdosade »

sto se mene tice, pjesma je DO JAJA :D
krasotice

Post by krasotice »

Edoxxx wrote:Ima li neko snimak gostovanja na hajatu ... ona emisija popodne sto ide sa onim kuharom ... aida vodi ... e neki dan je Laka gostovo ... voditeljica i kuhar se valjali od smijeha i ni ja sebi nisam mogo doci ... volio bih ponovo pogledati ako ko ima snimljeno ... ili bar link ...
daaa..to je bilo presmjesno...voditeljici ugasili mikrofon i drzali samo njega 1omin u kadru dok se ona nije dozvala...a kuhar pokrije lice poklopcem kad ga pokazu:)
Neelix

Post by Neelix »

Saian wrote:
Neelix wrote:
ova izjava od koga dolazi :D se moze uzeti iskljuchivo kao argument u korist pjesme i to odgovorno tvrdim bez da sam istu i poslushao, a sad odoh pogledat nastup :D :D
Image

it's fantastic!
Last edited by Neelix on 04/03/2008 00:10, edited 1 time in total.
Vertex_bh

Post by Vertex_bh »

Laka je car !
Zena i ja gledali, oplakali smo. Narocito ona druga izvedba :lol:
Jao, pa oni abazuri, pa boxer bebe sa priglavcima ! :lol: :lol: :lol:

Nije da sam subjektivan, ali ja bih glasao za njega. Inace nesto i ne cijenim Eurosong i sve te pjesmuljke, ali kada sam vidio one Fince prije 2 godine, odmah sam se uhvatio telefona i glasao. Mislim da je svima dosta utegnutih plavusa i silikona.

Ne znam kako bih definisao ovaj nastup, vjerovatno kao nesto pod utjecajem nekih boba ili se mozda dobro napusio.. hahaha...Cool !

Jaoooo, pa Halid - "vlasnik pumpe" :lol:
skojotovski

Post by skojotovski »

Intervju s nogu: LakaNeposredno pred početak generalne probe za večerašnji TV Show, Laka je za RadioSarajevo dao brzinski intervju

RadioSarajevo: Večeras ćeš da predstaviš široj publici svoj pokušaj za pjesmu Evrovizije, pretpostavljamo da se pjesma zato i zove Pokušaj?

Pa jes', zbog toga je pokušaj da pokušam da to predstavim publici, da pokušam da pobjedim i da pokušam da zaradim i ja nešta para.

RadioSarajevo: Pa jeste, red je...S obzirom da je Aleš Kurt zadužen da to rediteljski postavi, pretpostavljam da predstavljanje Pokušaja ima neke teatarske elemente?

Pa eto da sad ništa ne otkrivam, večeras će biti nešto specijalno, pa bih preporučio svima koji ništa ne rade da upale u 21 večeras televiziju pa da gledaju to i da vide kako će im se svidjet, kako smo mi to malo smislili koreografiju. A pjesma im se neće na prvo slušanje svidjet', neka joj daju malo vremena, možda na treći, četvrti put...

RadioSarajevo: Da malo sjedne...

Da malo sjedne, i vjerujte, zavolićete je kao da je vaša.

RadioSarajevo: Imaćete jednog pijetla kao statistu, trebalo je biti i više životinja na sceni, no iz vjerovatno tehničkih razloga toga neće biti, možeš li nam reći koja je uloga pijetla?

Ma ne znam, nisi trebo' govorit' to, sad raja zna da će bit' pijetao! A pijetao nije statista, on je živi i on se pokreće, ne statira...

RadioSarajevo:
Nije statičan znači?

Nije statičan, on ima svoje. Juče se na probi posr'o, i rekli smo mu da i večeras to uradi, ne znam dal' je zapamtio.

RadioSarajevo:
Trebao bi to da ponovi?

Pa treb'o bi da ponovi scenografiju, kako se to zove, ne znam...ikonografija?

RadioSarajevo:
Večeras ćete ti i sestra Lela imati goste, hoće li biti nekih iznenađujućih dueta?

Pa biće jedan duet sa Dinom i Adom Šaranom i Šukalo će nam svirati gitaru...četvorica nas je al' je to duet. I, Halid...gdje god treba neki gost tu je Halid, nisam ni ja van tog protokola. Svadba, gosti, promocije, tu je Halid.

RadioSarajevo: Znači sve je spremno. S obzirom da je ovo BH premijera, i da će šira publika čuti Pokušaj, ima li treme?

Pa znaš šta, kad ti stojiš ovdje u studiju i gledaš u kameru ti nemaš pojma gleda li iko to. A treme vazda ima na pretek. Biće ludo u pravom smislu te riječi.

RadioSarajevo: Laka, hvala ti, i puno sreće!

Evo pozdravlja vas i Lela i horoz kukuriče...

http://www.radiosarajevo.ba
saim_adka

Post by saim_adka »

.
Last edited by saim_adka on 23/01/2017 22:11, edited 1 time in total.
Tesssa

Post by Tesssa »

skojotovski wrote:
Pa biće jedan duet sa Dinom i Adom Šaranom i Šukalo će nam svirati gitaru...četvorica nas je al' je to duet. I, Halid...gdje god treba neki gost tu je Halid, nisam ni ja van tog protokola. Svadba, gosti, promocije, tu je Halid.
:lol: :lol: :lol: :lol:
krasotice

Post by krasotice »

Vertex_bh wrote:Laka je car !
Zena i ja gledali, oplakali smo. Narocito ona druga izvedba :lol:
Jao, pa oni abazuri, pa boxer bebe sa priglavcima ! :lol: :lol: :lol:

Nije da sam subjektivan, ali ja bih glasao za njega. Inace nesto i ne cijenim Eurosong i sve te pjesmuljke, ali kada sam vidio one Fince prije 2 godine, odmah sam se uhvatio telefona i glasao. Mislim da je svima dosta utegnutih plavusa i silikona.

Ne znam kako bih definisao ovaj nastup, vjerovatno kao nesto pod utjecajem nekih boba ili se mozda dobro napusio.. hahaha...Cool !

Jaoooo, pa Halid - "vlasnik pumpe" :lol:

http://whitewingsairlines.blogger.ba/ar ... 03/1414208
Sit svega

Post by Sit svega »

alen_zenica wrote:ti ovo zoveš umjetnošću.
da je srednji vijek sad bi bio na roštilju .
za izvedbu gluposti
Možda ti je Šako Polumenta umjetnik. Pa dobro ako ništa drugo ima orginalno ime i prezime.
SpyBot

Post by SpyBot »

PREMIJERNO - Laka - Pokusaj (Eurovision 2008)

http://rapidshare.com/files/96847273/La ... t.rar.html
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

mzda sam lud ali engleska verzija sa sve scenografijom mi ide na Smashing Pumpkinse

al eto mozda sam lud...
Saian

Post by Saian »

Neelix wrote:
Saian wrote:
Neelix wrote:
Image

it's fantastic!
jel ovo neki POKUSHAJ shale? :roll:

P.S. Lakin je bolji :wink:
Post Reply