Tu si u pravu, nemere uvijek nesta zalosno mislice Evropa da smo u zescoj depresiji.artzy wrote:Dobar pjesmiculjak... za jeveroviziju .. on nako kao blesav ali simpatican... more dobro proci... mislim da je dobro da Evropa vidi da mi imamo svake vrste budala (u pozitivnom smislu)
Elvir Lakovic - LAKA
Moderator: _BataZiv_0809
- bijelo_dugme
- bijelo_dugme
+ za Lakin karakter!!!
-
asfalt
Fenomenalan performance, muzika savrseno nepredvidiva, a tekst revolucionaran. Prelaz svjetski... Jos da nam spot uradi Tim Burton, to bi bio vrhunac.... Nekako mi se LAKA uklapa s nejgovim stvaralastvom...
Konacno ljubavna pjesma bez patetike.
Prvi (ako urbanom djelu publike nebude mrsko gledat' sam event i slat' sms-ove, sto je tesko moguce). Za mene konacno ide neko koga mogu slusat i gledat, a da nemam neki osjecaj manje vrijednosti (kao Bosanac), i naravno koje god mejsto uzme ja mu skidam kapu...
Oni sto pljuju, ce sigurno odvaljivat na refren jos u petak, dok se provrti koji put i na ovim radio/tv stanicama sto oni slusaju/gledaju ...
Treba malo preslusat pjesmu, i skontat sta je pisac htio da kaze...
Go LAKA, dala ti 12 SVAKA.
PS Neznam jesam li na dobrom putu, al' ovaj POKUSAJ mi je vapaj Lake za ulazak BiH u Evropu, il' nisam dobro skonto...
Konacno ljubavna pjesma bez patetike.
Prvi (ako urbanom djelu publike nebude mrsko gledat' sam event i slat' sms-ove, sto je tesko moguce). Za mene konacno ide neko koga mogu slusat i gledat, a da nemam neki osjecaj manje vrijednosti (kao Bosanac), i naravno koje god mejsto uzme ja mu skidam kapu...
Oni sto pljuju, ce sigurno odvaljivat na refren jos u petak, dok se provrti koji put i na ovim radio/tv stanicama sto oni slusaju/gledaju ...
Treba malo preslusat pjesmu, i skontat sta je pisac htio da kaze...
Go LAKA, dala ti 12 SVAKA.
PS Neznam jesam li na dobrom putu, al' ovaj POKUSAJ mi je vapaj Lake za ulazak BiH u Evropu, il' nisam dobro skonto...
Last edited by asfalt on 04/03/2008 00:08, edited 1 time in total.
- zoolander32
ovo se ne zove alternativa,ovo je ZONA SUMRAKA

- DaysleepeR
veoma zarazna pjesma
ipak je pitanje kako ce proci
ipak je pitanje kako ce proci
-
nocna_mora1001_noci
Laka je ogledalo, kakvim vidite Laku, takvi ste...
Laka car, pjesma je odlicna i boli me briga kako ce proci na eurosongu
Laka car, pjesma je odlicna i boli me briga kako ce proci na eurosongu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
daj daj dajSpyBot wrote:evo uploadam pjesmu,bice za koji minut
Imal neko i eng, verziju
-
krasotice
daaa..to je bilo presmjesno...voditeljici ugasili mikrofon i drzali samo njega 1omin u kadru dok se ona nije dozvala...a kuhar pokrije lice poklopcem kad ga pokazu:)Edoxxx wrote:Ima li neko snimak gostovanja na hajatu ... ona emisija popodne sto ide sa onim kuharom ... aida vodi ... e neki dan je Laka gostovo ... voditeljica i kuhar se valjali od smijeha i ni ja sebi nisam mogo doci ... volio bih ponovo pogledati ako ko ima snimljeno ... ili bar link ...
- Neelix
Saian wrote:ova izjava od koga dolaziNeelix wrote:
laka nece polufinale proc, mark my wordsse moze uzeti iskljuchivo kao argument u korist pjesme i to odgovorno tvrdim bez da sam istu i poslushao, a sad odoh pogledat nastup
![]()
it's fantastic!
Last edited by Neelix on 04/03/2008 00:10, edited 1 time in total.
-
Vertex_bh
Laka je car !
Zena i ja gledali, oplakali smo. Narocito ona druga izvedba
Jao, pa oni abazuri, pa boxer bebe sa priglavcima !
Nije da sam subjektivan, ali ja bih glasao za njega. Inace nesto i ne cijenim Eurosong i sve te pjesmuljke, ali kada sam vidio one Fince prije 2 godine, odmah sam se uhvatio telefona i glasao. Mislim da je svima dosta utegnutih plavusa i silikona.
Ne znam kako bih definisao ovaj nastup, vjerovatno kao nesto pod utjecajem nekih boba ili se mozda dobro napusio.. hahaha...Cool !
Jaoooo, pa Halid - "vlasnik pumpe"
Zena i ja gledali, oplakali smo. Narocito ona druga izvedba
Jao, pa oni abazuri, pa boxer bebe sa priglavcima !
Nije da sam subjektivan, ali ja bih glasao za njega. Inace nesto i ne cijenim Eurosong i sve te pjesmuljke, ali kada sam vidio one Fince prije 2 godine, odmah sam se uhvatio telefona i glasao. Mislim da je svima dosta utegnutih plavusa i silikona.
Ne znam kako bih definisao ovaj nastup, vjerovatno kao nesto pod utjecajem nekih boba ili se mozda dobro napusio.. hahaha...Cool !
-
skojotovski
Intervju s nogu: LakaNeposredno pred početak generalne probe za večerašnji TV Show, Laka je za RadioSarajevo dao brzinski intervju
RadioSarajevo: Večeras ćeš da predstaviš široj publici svoj pokušaj za pjesmu Evrovizije, pretpostavljamo da se pjesma zato i zove Pokušaj?
Pa jes', zbog toga je pokušaj da pokušam da to predstavim publici, da pokušam da pobjedim i da pokušam da zaradim i ja nešta para.
RadioSarajevo: Pa jeste, red je...S obzirom da je Aleš Kurt zadužen da to rediteljski postavi, pretpostavljam da predstavljanje Pokušaja ima neke teatarske elemente?
Pa eto da sad ništa ne otkrivam, večeras će biti nešto specijalno, pa bih preporučio svima koji ništa ne rade da upale u 21 večeras televiziju pa da gledaju to i da vide kako će im se svidjet, kako smo mi to malo smislili koreografiju. A pjesma im se neće na prvo slušanje svidjet', neka joj daju malo vremena, možda na treći, četvrti put...
RadioSarajevo: Da malo sjedne...
Da malo sjedne, i vjerujte, zavolićete je kao da je vaša.
RadioSarajevo: Imaćete jednog pijetla kao statistu, trebalo je biti i više životinja na sceni, no iz vjerovatno tehničkih razloga toga neće biti, možeš li nam reći koja je uloga pijetla?
Ma ne znam, nisi trebo' govorit' to, sad raja zna da će bit' pijetao! A pijetao nije statista, on je živi i on se pokreće, ne statira...
RadioSarajevo: Nije statičan znači?
Nije statičan, on ima svoje. Juče se na probi posr'o, i rekli smo mu da i večeras to uradi, ne znam dal' je zapamtio.
RadioSarajevo: Trebao bi to da ponovi?
Pa treb'o bi da ponovi scenografiju, kako se to zove, ne znam...ikonografija?
RadioSarajevo: Večeras ćete ti i sestra Lela imati goste, hoće li biti nekih iznenađujućih dueta?
Pa biće jedan duet sa Dinom i Adom Šaranom i Šukalo će nam svirati gitaru...četvorica nas je al' je to duet. I, Halid...gdje god treba neki gost tu je Halid, nisam ni ja van tog protokola. Svadba, gosti, promocije, tu je Halid.
RadioSarajevo: Znači sve je spremno. S obzirom da je ovo BH premijera, i da će šira publika čuti Pokušaj, ima li treme?
Pa znaš šta, kad ti stojiš ovdje u studiju i gledaš u kameru ti nemaš pojma gleda li iko to. A treme vazda ima na pretek. Biće ludo u pravom smislu te riječi.
RadioSarajevo: Laka, hvala ti, i puno sreće!
Evo pozdravlja vas i Lela i horoz kukuriče...
http://www.radiosarajevo.ba
RadioSarajevo: Večeras ćeš da predstaviš široj publici svoj pokušaj za pjesmu Evrovizije, pretpostavljamo da se pjesma zato i zove Pokušaj?
Pa jes', zbog toga je pokušaj da pokušam da to predstavim publici, da pokušam da pobjedim i da pokušam da zaradim i ja nešta para.
RadioSarajevo: Pa jeste, red je...S obzirom da je Aleš Kurt zadužen da to rediteljski postavi, pretpostavljam da predstavljanje Pokušaja ima neke teatarske elemente?
Pa eto da sad ništa ne otkrivam, večeras će biti nešto specijalno, pa bih preporučio svima koji ništa ne rade da upale u 21 večeras televiziju pa da gledaju to i da vide kako će im se svidjet, kako smo mi to malo smislili koreografiju. A pjesma im se neće na prvo slušanje svidjet', neka joj daju malo vremena, možda na treći, četvrti put...
RadioSarajevo: Da malo sjedne...
Da malo sjedne, i vjerujte, zavolićete je kao da je vaša.
RadioSarajevo: Imaćete jednog pijetla kao statistu, trebalo je biti i više životinja na sceni, no iz vjerovatno tehničkih razloga toga neće biti, možeš li nam reći koja je uloga pijetla?
Ma ne znam, nisi trebo' govorit' to, sad raja zna da će bit' pijetao! A pijetao nije statista, on je živi i on se pokreće, ne statira...
RadioSarajevo: Nije statičan znači?
Nije statičan, on ima svoje. Juče se na probi posr'o, i rekli smo mu da i večeras to uradi, ne znam dal' je zapamtio.
RadioSarajevo: Trebao bi to da ponovi?
Pa treb'o bi da ponovi scenografiju, kako se to zove, ne znam...ikonografija?
RadioSarajevo: Večeras ćete ti i sestra Lela imati goste, hoće li biti nekih iznenađujućih dueta?
Pa biće jedan duet sa Dinom i Adom Šaranom i Šukalo će nam svirati gitaru...četvorica nas je al' je to duet. I, Halid...gdje god treba neki gost tu je Halid, nisam ni ja van tog protokola. Svadba, gosti, promocije, tu je Halid.
RadioSarajevo: Znači sve je spremno. S obzirom da je ovo BH premijera, i da će šira publika čuti Pokušaj, ima li treme?
Pa znaš šta, kad ti stojiš ovdje u studiju i gledaš u kameru ti nemaš pojma gleda li iko to. A treme vazda ima na pretek. Biće ludo u pravom smislu te riječi.
RadioSarajevo: Laka, hvala ti, i puno sreće!
Evo pozdravlja vas i Lela i horoz kukuriče...
http://www.radiosarajevo.ba
- Tesssa
skojotovski wrote:
-
krasotice
Vertex_bh wrote:Laka je car !
Zena i ja gledali, oplakali smo. Narocito ona druga izvedba![]()
Jao, pa oni abazuri, pa boxer bebe sa priglavcima !![]()
![]()
![]()
http://whitewingsairlines.blogger.ba/ar ... 03/1414208
-
SpyBot
PREMIJERNO - Laka - Pokusaj (Eurovision 2008)
http://rapidshare.com/files/96847273/La ... t.rar.html
http://rapidshare.com/files/96847273/La ... t.rar.html
- DaysleepeR
mzda sam lud ali engleska verzija sa sve scenografijom mi ide na Smashing Pumpkinse
al eto mozda sam lud...
al eto mozda sam lud...
- Saian
jel ovo neki POKUSHAJ shale?Neelix wrote:Saian wrote:ova izjava od koga dolaziNeelix wrote:
laka nece polufinale proc, mark my wordsse moze uzeti iskljuchivo kao argument u korist pjesme i to odgovorno tvrdim bez da sam istu i poslushao, a sad odoh pogledat nastup
![]()
it's fantastic!
P.S. Lakin je bolji