Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

krenimo od malo mentalnijeg sklopa....

ISPECI PA RECI!
nausnica

Post by nausnica »

Skontala sam Emininu dijagnozu, lik i djelo:

Zeli biti prihvacena. Od bilo koga, bilo kako. Takav joj je bio nastup i konstantno ogledavanje sebe kako izgleda, namjestanje kose, nesigurno mlataranje rukama. Nije nju nikad niko napadao u zivotu i sve je bilo servirano, ali ipak ima presiju da se svima dopadne, mislim da bi pod vecim pritiskom ekspodirala jer nema iskustva borbe. Ima iskustvo uzivanja povlastica. Ali prave borbe - ne.

Emina se veceras ziva ispricala ali ubijte me ako se ijedne stvari mogu sjetiti koju je rekla. Non stop prica, a nista ne kaze. Zaspes slusajuci. Gadja se terminima, pokusava skrenuti paznju s toga da na kraju zapravo nista ne kaze. Mlati brate praznu slamu.
MUNAFIK

Post by MUNAFIK »

district-beg wrote:
MUNAFIK wrote:
pici wrote::music2: :sax: :music: :faraon1: Eminaaaaaaaa !!!!!!

pobjedila jopet huraaaaaaaaaaaa :D
zasluzeno....

Ruku na srce djevojka je pametna, i dobro razmislja i zapaza i veceras je fino zacepila usta mnogima ovdje, a sad hocel oni biti posteni i to priznati je vec druga stvar....

Uglavnom malo je licjemerno a i glupo napadati i vrijedjati djevojku na nacin kako to rade pojedinci na ovom forumu, krijuci se iza svojih nikova sjedeci u stolicama ispred svojih kompjutercica ocigledno puni nekakvih kompleksa.... de malo popustite i nekad bar nekad kad je tako ocigledno nesto bar presutite ako vec necete pohaliti, mislim stvarno zar vam se ne zgadi od konstantnog pljuvanja!
bravo maaaaajstore...ja sam stvarno mislio da je tuka kad sam vidio ovaj naslov ovdje obzirom da nikad prije nisam cuo za nju..mala je czudo...vrh!
Pa dobro pojedini ovdje vole samo da zezaju podsmijaju se i da sve omalovazavaju tako je to nasa posla....

I ja sam prvi put za ovu djevojku cuo ovdje na forumu i isto tako sam pomislio ne bas nesto dobro, i evo veceras sam gledao i moram priznati da djevojka nije glupa nego bas obrazovana i inteligentna, bar takav dojam ja imam, uglavnom ono sto je bitno je da sam slusajuci tu djevojku stekao drugacije misljenje (vrlo pozitivno misljenje) o njoj od onog pocetnog koje sam stvorio citajuci ovu temu ovdje!!! a njen otac apsolutno nema nikakve veze sa ovim tako da to necu i ne treba niko da komentarise....
district-beg

Post by district-beg »

nausnica wrote:Skontala sam Emininu dijagnozu, lik i djelo:

Zeli biti prihvacena. Od bilo koga, bilo kako. Takav joj je bio nastup i konstantno ogledavanje sebe kako izgleda, namjestanje kose, nesigurno mlataranje rukama. Nije nju nikad niko napadao u zivotu i sve je bilo servirano, ali ipak ima presiju da se svima dopadne, mislim da bi pod vecim pritiskom ekspodirala jer nema iskustva borbe. Ima iskustvo uzivanja povlastica. Ali prave borbe - ne.

Emina se veceras ziva ispricala ali ubijte me ako se ijedne stvari mogu sjetiti koju je rekla. Non stop prica, a nista ne kaze. Zaspes slusajuci. Gadja se terminima, pokusava skrenuti paznju s toga da na kraju zapravo nista ne kaze. Mlati brate praznu slamu.
da nisi senilna moja ona ti :lol:
MUNAFIK

Post by MUNAFIK »

sta je tu drugacije od ostalih ucesnika.... nista vala...

meni se svidjelo ono kak je povezala Ahmedinedzadov blog sa filmom u Iranu :-D
sulesavic

Post by sulesavic »

MUNAFIK wrote: njen otac apsolutno nema nikakve veze sa ovim tako da to necu i ne treba niko da komentarise....
Znaèi, njen otac nema nikave veze s Fondom za stipendiranje talentovanih i nadarenih (ili kako se veæ zove) i ona nema nikakve veze s tim fondom?
black

Post by black »

Emina, jes' to ti ? :oops:
district-beg

Post by district-beg »

sulesavic wrote:
MUNAFIK wrote: njen otac apsolutno nema nikakve veze sa ovim tako da to necu i ne treba niko da komentarise....
Znači, njen otac nema nikave veze s Fondom za stipendiranje talentovanih i nadarenih (ili kako se već zove) i ona nema nikakve veze s tim fondom?
ona to nije nadarena :? :roll:
Neregistrirani

Post by Neregistrirani »

nausnica wrote: Emina se veceras ziva ispricala ali ubijte me ako se ijedne stvari mogu sjetiti koju je rekla.
Ja se mogu sjetiti samo "krucijalno", pa onda opet "krucijalno", a onda za one u trecem redu koji mozda nisu dobro culi "krucijalno", te jos jednom za one ispred TV ekrana "krucijalno".
Ako jos jednom u iducih mjesec dana cujem rijec "krucijalno", povraticu! :x
MUNAFIK

Post by MUNAFIK »

sulesavic wrote:
Znači, njen otac nema nikave veze s Fondom za stipendiranje talentovanih i nadarenih (ili kako se već zove) i ona nema nikakve veze s tim fondom?
u ovoj temi njen otac apsolutno nema nikakve veze, o njemu se nije pricalo ni raspravljalo niti je on ucesnik ove emisije. Emina ganic je osoba za sebe i ovo je tema o njoj i to je to, sad ako cemo biti tipicne zlonamjerne mahaluse koje samo pljuju pljuju i blate i crne onda cemo nastaviti pricu o njenom ocu, ne zelim da pricam o njemu on nije tema to je toooo.

ako imas nesto da kezes o njenom ocu onda bujrum otvori temu, malo manje primitivizma molim...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

:D pa ovo je PIRAMIDA, game show-valjda vam ne treba ovo prevest hahahahahahaha,jaooooo,daj ljudi .BA smirite malo doživljaje....Emina ima veliki plus što je od monotonog i dosadnog game show-a napravila nešto ,pa bilo to pozitivno ili negativno ali je sada već nešto :D i ja joj tu skidam kapu
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Neregistrirani wrote:
nausnica wrote: Emina se veceras ziva ispricala ali ubijte me ako se ijedne stvari mogu sjetiti koju je rekla.
Ja se mogu sjetiti samo "krucijalno", pa onda opet "krucijalno", a onda za one u trecem redu koji mozda nisu dobro culi "krucijalno", te jos jednom za one ispred TV ekrana "krucijalno".
Ako jos jednom u iducih mjesec dana cujem rijec "krucijalno", povraticu! :x
ti si ljubomoran i frustriran...to je krucijalni zakljucak...
Ko vec napisa hvalospjev za povezivanje kinematografije i bloga...pa jebote radi u SFFu godinama, ako nista drugo trebala bi znati te osnove...
sto sam ja morala uciti istoriju velike britanije ako sam studirala engleski...
nausnica

Post by nausnica »

Interesantno je bilo kad su pricali o pljacki drzave i one banke, a ona pocela monolog o postenju i kompetentnosti odgovornih.

Time je za mene definitivno izgubila svaki kredibilitet. Zivi u imaginarnom svijetu i iluziji jer nema pojma o stvarnoj slici svijeta. Ona i ne zna sta je to s obzirom da se ni za sta nije borila, i s obzirom da je odrasla u lazima najblizih.

Ko ce o cemu, Ganici o postenju.
Last edited by nausnica on 13/12/2007 22:09, edited 2 times in total.
MUNAFIK

Post by MUNAFIK »

pici wrote::D pa ovo je PIRAMIDA, game show-valjda vam ne treba ovo prevest hahahahahahaha,jaooooo,daj ljudi .BA smirite malo doživljaje....Emina ima veliki plus što je od monotonog i dosadnog game show-a napravila nešto ,pa bilo to pozitivno ili negativno ali je sada već nešto :D i ja joj tu skidam kapu
hahaha jarane ovdje ima dezurnih pljuvaca po svemu i svacemu nema sanse da ce oni nekad nesto pohvaliti ili bar nesto presutiti... moraju oni da pljunu svoju prljastinu iz sebe pa makar....

Al upravu si Emina je definitivno digla popularnost emisije, bar na ovom forumu :-D :-D :-D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Emina, ja zelim biti kao ti kad porastem.
djevojcica od 11 godina.
Vau.

:D

Munafiche, ja cesto znam izletiti stvari tipa STO SE MENE TICNO LICE, jbg, ali se ne guram na TV da pametujem drugima.
Veceras je cenicka bila jaka, a ko pozva minderpuzu kupusovic ne znam...
sarajlic

Post by sarajlic »

MUNAFIK wrote:
pici wrote::D pa ovo je PIRAMIDA, game show-valjda vam ne treba ovo prevest hahahahahahaha,jaooooo,daj ljudi .BA smirite malo doživljaje....Emina ima veliki plus što je od monotonog i dosadnog game show-a napravila nešto ,pa bilo to pozitivno ili negativno ali je sada već nešto :D i ja joj tu skidam kapu
hahaha jarane ovdje ima dezurnih pljuvaca po svemu i svacemu nema sanse da ce oni nekad nesto pohvaliti ili bar nesto presutiti... moraju oni da pljunu svoju prljastinu iz sebe pa makar....

Al upravu si Emina je definitivno digla popularnost emisije, bar na ovom forumu :-D :-D :-D

koji ste vi luzeri i kompleksasi. kamo srece da imamo jos osoba kao sto je Emina. djevojka je pismena, pametna, obrazovana. sad je treba pljuvati i mrziti zato sto joj je otac Ejup Ganic. dajte molima vas?!? ustvari ja ovdje vidim samo zavist i ljubomoru, nista vise.
radijator

Post by radijator »

district-beg wrote:
nausnica wrote:
basta sljezove boje wrote: ima li ijedna zena ispod 40 da nemas o njoj lose misljenje? Medz se ne zna obuci, Vedrana ima bubuljice, Emini zna izletiti koji lapsus linguae ...
To su ocigledno tvoje rijeci, dusice. Ja sve zene branim, samo zapazam ponekad nesto sto je tebe nazalost stid priznati.
e vala bih samo tebe volio vidjeti u piramidi...ili u BE HA TE bebama
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emini svaka čast, cura je pametna, elokventna, odlično izgleda.
jednostavno, san svakog muškarca :D
nije ni čudo da ima dosta zavidnih
district-beg

Post by district-beg »

ovol'ko ljubomore nisam nigdje jos vidio...fuj :run:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

district-beg wrote:ovol'ko ljubomore nisam nigdje jos vidio...fuj :run:
Ljubomora?
JEst. i frustracija. NEdostatak seksa,. Visak chiba...sta sve ne... :zzzz:
homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

"radijator"
A gdje si ti prije sanjao, života ti ?
radijator

Post by radijator »

homo_sapiens wrote:
"radijator"
A gdje si ti prije sanjao, života ti ?
:?
lolita_xx

Post by lolita_xx »

[quote="radijator]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nije ni čudo da ima dosta zavidnih[/quote]
svaka joj cast, ali da odlicno izgleda :?
LjepoticaiZvjer

Post by LjepoticaiZvjer »

emina- ni prva ni zadnja koja preko babinih ledja postize sve u zivotu, jedina razlika je u tome sto je i uz to dovoljno glupa ( ili bezobrazna) da se pokazuje siroj javnosti.
ni prva ni posljednja takva, u nekim zemljama se tako postaje i predsjednik drzave, zivi bili pa pricekali. nama gore ne moze biti.
district-beg

Post by district-beg »

stala zena jednom pred kameru i rekla da ne oblaci nista jeftino i sve sarajke poludile...ccc
district-beg

Post by district-beg »

LjepoticaiZvjer wrote:emina- ni prva ni zadnja koja preko babinih ledja postize sve u zivotu, jedina razlika je u tome sto je i uz to dovoljno glupa ( ili bezobrazna) da se pokazuje siroj javnosti.
ni prva ni posljednja takva, u nekim zemljama se tako postaje i predsjednik drzave, zivi bili pa pricekali. nama gore ne moze biti.
stereotip
Post Reply