Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
-
nausnica
Skontala sam Emininu dijagnozu, lik i djelo:
Zeli biti prihvacena. Od bilo koga, bilo kako. Takav joj je bio nastup i konstantno ogledavanje sebe kako izgleda, namjestanje kose, nesigurno mlataranje rukama. Nije nju nikad niko napadao u zivotu i sve je bilo servirano, ali ipak ima presiju da se svima dopadne, mislim da bi pod vecim pritiskom ekspodirala jer nema iskustva borbe. Ima iskustvo uzivanja povlastica. Ali prave borbe - ne.
Emina se veceras ziva ispricala ali ubijte me ako se ijedne stvari mogu sjetiti koju je rekla. Non stop prica, a nista ne kaze. Zaspes slusajuci. Gadja se terminima, pokusava skrenuti paznju s toga da na kraju zapravo nista ne kaze. Mlati brate praznu slamu.
Zeli biti prihvacena. Od bilo koga, bilo kako. Takav joj je bio nastup i konstantno ogledavanje sebe kako izgleda, namjestanje kose, nesigurno mlataranje rukama. Nije nju nikad niko napadao u zivotu i sve je bilo servirano, ali ipak ima presiju da se svima dopadne, mislim da bi pod vecim pritiskom ekspodirala jer nema iskustva borbe. Ima iskustvo uzivanja povlastica. Ali prave borbe - ne.
Emina se veceras ziva ispricala ali ubijte me ako se ijedne stvari mogu sjetiti koju je rekla. Non stop prica, a nista ne kaze. Zaspes slusajuci. Gadja se terminima, pokusava skrenuti paznju s toga da na kraju zapravo nista ne kaze. Mlati brate praznu slamu.
-
MUNAFIK
Pa dobro pojedini ovdje vole samo da zezaju podsmijaju se i da sve omalovazavaju tako je to nasa posla....district-beg wrote:bravo maaaaajstore...ja sam stvarno mislio da je tuka kad sam vidio ovaj naslov ovdje obzirom da nikad prije nisam cuo za nju..mala je czudo...vrh!MUNAFIK wrote:zasluzeno....pici wrote:![]()
![]()
![]()
Eminaaaaaaaa !!!!!!
pobjedila jopet huraaaaaaaaaaaa
Ruku na srce djevojka je pametna, i dobro razmislja i zapaza i veceras je fino zacepila usta mnogima ovdje, a sad hocel oni biti posteni i to priznati je vec druga stvar....
Uglavnom malo je licjemerno a i glupo napadati i vrijedjati djevojku na nacin kako to rade pojedinci na ovom forumu, krijuci se iza svojih nikova sjedeci u stolicama ispred svojih kompjutercica ocigledno puni nekakvih kompleksa.... de malo popustite i nekad bar nekad kad je tako ocigledno nesto bar presutite ako vec necete pohaliti, mislim stvarno zar vam se ne zgadi od konstantnog pljuvanja!
I ja sam prvi put za ovu djevojku cuo ovdje na forumu i isto tako sam pomislio ne bas nesto dobro, i evo veceras sam gledao i moram priznati da djevojka nije glupa nego bas obrazovana i inteligentna, bar takav dojam ja imam, uglavnom ono sto je bitno je da sam slusajuci tu djevojku stekao drugacije misljenje (vrlo pozitivno misljenje) o njoj od onog pocetnog koje sam stvorio citajuci ovu temu ovdje!!! a njen otac apsolutno nema nikakve veze sa ovim tako da to necu i ne treba niko da komentarise....
-
district-beg
da nisi senilna moja ona tinausnica wrote:Skontala sam Emininu dijagnozu, lik i djelo:
-
MUNAFIK
sta je tu drugacije od ostalih ucesnika.... nista vala...nausnica wrote:Skontala sam Emininu dijagnozu, lik i djelo:
meni se svidjelo ono kak je povezala Ahmedinedzadov blog sa filmom u Iranu
-
sulesavic
Znaèi, njen otac nema nikave veze s Fondom za stipendiranje talentovanih i nadarenih (ili kako se veæ zove) i ona nema nikakve veze s tim fondom?MUNAFIK wrote: njen otac apsolutno nema nikakve veze sa ovim tako da to necu i ne treba niko da komentarise....
- black
Emina, jes' to ti ?nausnica wrote:Skontala sam Emininu dijagnozu, lik i djelo:
-
district-beg
ona to nije nadarenasulesavic wrote:Znači, njen otac nema nikave veze s Fondom za stipendiranje talentovanih i nadarenih (ili kako se već zove) i ona nema nikakve veze s tim fondom?MUNAFIK wrote: njen otac apsolutno nema nikakve veze sa ovim tako da to necu i ne treba niko da komentarise....
-
Neregistrirani
Ja se mogu sjetiti samo "krucijalno", pa onda opet "krucijalno", a onda za one u trecem redu koji mozda nisu dobro culi "krucijalno", te jos jednom za one ispred TV ekrana "krucijalno".nausnica wrote: Emina se veceras ziva ispricala ali ubijte me ako se ijedne stvari mogu sjetiti koju je rekla.
Ako jos jednom u iducih mjesec dana cujem rijec "krucijalno", povraticu!
-
MUNAFIK
u ovoj temi njen otac apsolutno nema nikakve veze, o njemu se nije pricalo ni raspravljalo niti je on ucesnik ove emisije. Emina ganic je osoba za sebe i ovo je tema o njoj i to je to, sad ako cemo biti tipicne zlonamjerne mahaluse koje samo pljuju pljuju i blate i crne onda cemo nastaviti pricu o njenom ocu, ne zelim da pricam o njemu on nije tema to je toooo.sulesavic wrote:Znači, njen otac nema nikave veze s Fondom za stipendiranje talentovanih i nadarenih (ili kako se već zove) i ona nema nikakve veze s tim fondom?MUNAFIK wrote: njen otac apsolutno nema nikakve veze sa ovim tako da to necu i ne treba niko da komentarise....
ako imas nesto da kezes o njenom ocu onda bujrum otvori temu, malo manje primitivizma molim...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ti si ljubomoran i frustriran...to je krucijalni zakljucak...Neregistrirani wrote:Ja se mogu sjetiti samo "krucijalno", pa onda opet "krucijalno", a onda za one u trecem redu koji mozda nisu dobro culi "krucijalno", te jos jednom za one ispred TV ekrana "krucijalno".nausnica wrote: Emina se veceras ziva ispricala ali ubijte me ako se ijedne stvari mogu sjetiti koju je rekla.
Ako jos jednom u iducih mjesec dana cujem rijec "krucijalno", povraticu!
Ko vec napisa hvalospjev za povezivanje kinematografije i bloga...pa jebote radi u SFFu godinama, ako nista drugo trebala bi znati te osnove...
sto sam ja morala uciti istoriju velike britanije ako sam studirala engleski...
-
nausnica
Interesantno je bilo kad su pricali o pljacki drzave i one banke, a ona pocela monolog o postenju i kompetentnosti odgovornih.
Time je za mene definitivno izgubila svaki kredibilitet. Zivi u imaginarnom svijetu i iluziji jer nema pojma o stvarnoj slici svijeta. Ona i ne zna sta je to s obzirom da se ni za sta nije borila, i s obzirom da je odrasla u lazima najblizih.
Ko ce o cemu, Ganici o postenju.
Time je za mene definitivno izgubila svaki kredibilitet. Zivi u imaginarnom svijetu i iluziji jer nema pojma o stvarnoj slici svijeta. Ona i ne zna sta je to s obzirom da se ni za sta nije borila, i s obzirom da je odrasla u lazima najblizih.
Ko ce o cemu, Ganici o postenju.
Last edited by nausnica on 13/12/2007 22:09, edited 2 times in total.
-
MUNAFIK
hahaha jarane ovdje ima dezurnih pljuvaca po svemu i svacemu nema sanse da ce oni nekad nesto pohvaliti ili bar nesto presutiti... moraju oni da pljunu svoju prljastinu iz sebe pa makar....pici wrote:pa ovo je PIRAMIDA, game show-valjda vam ne treba ovo prevest hahahahahahaha,jaooooo,daj ljudi .BA smirite malo doživljaje....Emina ima veliki plus što je od monotonog i dosadnog game show-a napravila nešto ,pa bilo to pozitivno ili negativno ali je sada već nešto
i ja joj tu skidam kapu
Al upravu si Emina je definitivno digla popularnost emisije, bar na ovom forumu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Emina, ja zelim biti kao ti kad porastem.
djevojcica od 11 godina.
Vau.

Munafiche, ja cesto znam izletiti stvari tipa STO SE MENE TICNO LICE, jbg, ali se ne guram na TV da pametujem drugima.
Veceras je cenicka bila jaka, a ko pozva minderpuzu kupusovic ne znam...
djevojcica od 11 godina.
Vau.
Munafiche, ja cesto znam izletiti stvari tipa STO SE MENE TICNO LICE, jbg, ali se ne guram na TV da pametujem drugima.
Veceras je cenicka bila jaka, a ko pozva minderpuzu kupusovic ne znam...
-
sarajlic
MUNAFIK wrote:hahaha jarane ovdje ima dezurnih pljuvaca po svemu i svacemu nema sanse da ce oni nekad nesto pohvaliti ili bar nesto presutiti... moraju oni da pljunu svoju prljastinu iz sebe pa makar....pici wrote:pa ovo je PIRAMIDA, game show-valjda vam ne treba ovo prevest hahahahahahaha,jaooooo,daj ljudi .BA smirite malo doživljaje....Emina ima veliki plus što je od monotonog i dosadnog game show-a napravila nešto ,pa bilo to pozitivno ili negativno ali je sada već nešto
i ja joj tu skidam kapu
Al upravu si Emina je definitivno digla popularnost emisije, bar na ovom forumu![]()
![]()
koji ste vi luzeri i kompleksasi. kamo srece da imamo jos osoba kao sto je Emina. djevojka je pismena, pametna, obrazovana. sad je treba pljuvati i mrziti zato sto joj je otac Ejup Ganic. dajte molima vas?!? ustvari ja ovdje vidim samo zavist i ljubomoru, nista vise.
-
radijator
district-beg wrote:e vala bih samo tebe volio vidjeti u piramidi...ili u BE HA TE bebamanausnica wrote:To su ocigledno tvoje rijeci, dusice. Ja sve zene branim, samo zapazam ponekad nesto sto je tebe nazalost stid priznati.basta sljezove boje wrote: ima li ijedna zena ispod 40 da nemas o njoj lose misljenje? Medz se ne zna obuci, Vedrana ima bubuljice, Emini zna izletiti koji lapsus linguae ...
Emini svaka čast, cura je pametna, elokventna, odlično izgleda.
jednostavno, san svakog muškarca
nije ni čudo da ima dosta zavidnih
-
district-beg
ovol'ko ljubomore nisam nigdje jos vidio...fuj 
- homo_sapiens
A gdje si ti prije sanjao, života ti ?"radijator"
Emini svaka čast, cura je pametna, elokventna, odlično izgleda.
jednostavno, san svakog muškarca![]()
nije ni čudo da ima dosta zavidnih
-
LjepoticaiZvjer
emina- ni prva ni zadnja koja preko babinih ledja postize sve u zivotu, jedina razlika je u tome sto je i uz to dovoljno glupa ( ili bezobrazna) da se pokazuje siroj javnosti.
ni prva ni posljednja takva, u nekim zemljama se tako postaje i predsjednik drzave, zivi bili pa pricekali. nama gore ne moze biti.
ni prva ni posljednja takva, u nekim zemljama se tako postaje i predsjednik drzave, zivi bili pa pricekali. nama gore ne moze biti.
-
district-beg
stala zena jednom pred kameru i rekla da ne oblaci nista jeftino i sve sarajke poludile...ccc
-
district-beg
stereotipLjepoticaiZvjer wrote:emina- ni prva ni zadnja koja preko babinih ledja postize sve u zivotu, jedina razlika je u tome sto je i uz to dovoljno glupa ( ili bezobrazna) da se pokazuje siroj javnosti.