N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
Pearl

Post by Pearl »

daduli_sa wrote:
Pearl wrote:@nenanana... super za lektire :D:D
sahinpasic i sejtarija su na odobrili neke popuste, pa cemo vidjeti ako imaju ove knjige da kupimo... :)
Hajde ja uzmem isprintam ove lektire i vidim danas u njihovim radnjama sta od ovoga imaju i koje su cijene.
ok-- do sejtarije bi trebalo otici u toku dana, sa bibijem...
a na sahinpasicu do standa, na sajmu...
imam brojeve telefona, trebam se javiti direktorima kad budemo dolazili..
jel poceo sajam uopste? :) ako jeste, nazvala bih direktora ako budes isao, da zna da te ocekuje, pa da vidimo sta moze da ti ponudi i po kojoj cijeni... sejtarija direkcija radi do 4..:s
spectra

Post by spectra »

daduli_sa wrote:
Pearl wrote:
daduli_sa wrote: Hajd skontam sutra nekoga u Zenici pa da dodjemo do imena i adresa.
Ako se i ostali slazu....
ako saznas, samo proslijedi kontakt podatke Ivy... kod nje su sad spiskovi :)
Ubit ce me ljudi, zovem ih u 12 sati :x :-)

Dobio sam jaranicu u Ze i ispricao, ona pokusa sutra da sazna imena i godiste, aktivirat ce se i njena stara.

Poslao sam i mail na sve adrese na Kantonalnoj televiziji Zenica sa pojasnjenjem akcije i molbom da nam pomognu da dodjemo do te djece. Javim sta bude dalje.....
Evo, informacija o godistu i imenima na linku http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktu ... dva-rudara
daduli_sa

Post by daduli_sa »

spectra wrote:
daduli_sa wrote:
Pearl wrote: ako saznas, samo proslijedi kontakt podatke Ivy... kod nje su sad spiskovi :)
Ubit ce me ljudi, zovem ih u 12 sati :x :-)

Dobio sam jaranicu u Ze i ispricao, ona pokusa sutra da sazna imena i godiste, aktivirat ce se i njena stara.

Poslao sam i mail na sve adrese na Kantonalnoj televiziji Zenica sa pojasnjenjem akcije i molbom da nam pomognu da dodjemo do te djece. Javim sta bude dalje.....
Evo, informacija o godistu i imenima na linku http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktu ... dva-rudara
Hvala!
Proslijedim Ivy ako ona ne bude vidjela.
justika_sa

Post by justika_sa »

poceh citati redovito ovaj forum :)

elem... za lektire, mislim da dio ovih lektira, po povoljnim cijenama ima svjetlost.
pearl hajde mi pošaljite dopis na mail ako ste slali sahinpasicu, ili memorandum, pa cu nazvati svjetlost da vidim mogu li nam pomoći rabatom na lektire.
Pearl

Post by Pearl »

justika_sa wrote:poceh citati redovito ovaj forum :)

elem... za lektire, mislim da dio ovih lektira, po povoljnim cijenama ima svjetlost.
pearl hajde mi pošaljite dopis na mail ako ste slali sahinpasicu, ili memorandum, pa cu nazvati svjetlost da vidim mogu li nam pomoći rabatom na lektire.
ide na mail.. ja sam im slala mail akcije samo i g-din Tajib mi se javio.. tebi cu poslati na memorandumu..
da, svjetlost ima lektira.. u sahinpasicu i sejtariji bi mogli za ovu malu raju.. ili srednjoskolce...
cnermina

Post by cnermina »

BITNO!!

Na Ekonomiji cemo organizovati prikupljanje pomoci u PONEDJELJAK i UTORAK (17. i 18.12.) od 9h do 17h.

Svi koji mogu da pomognu oko toga molim vas da se javite

Pearl, daduli ili ko vec ima plakata- mozemo li neke plakate postaviti/poslati?
daduli_sa

Post by daduli_sa »

cnermina wrote:BITNO!!

Na Ekonomiji cemo organizovati prikupljanje pomoci u PONEDJELJAK i UTORAK (17. i 18.12.) od 9h do 17h.

Nemam ih ni ja, ima na 11. strani ovdje plakat, uzeo i isprintao ga na A4 i to je ono sto ja imam.
Je li neko nesto profesionalnije printao?!
jasminasab

Post by jasminasab »

Javice ti se moja kolegica na mail, nisu joj aktivirali account na forumu...
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Ljudi, ima li neko da nije na poslu ili da moze telefonirati, treba nazvati Interex da vidi moze li popust?
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Baby Blue wrote:
daduli_sa wrote:

Nemam ih ni ja, ima na 11. strani ovdje plakat, uzeo i isprintao ga na A4 i to je ono sto ja imam.
Ja sam printala na A3. Nije ni to neki bas velik format, ali solidan. Lijepo izgleda :)
Cccccc. streberu :D
Salim se, jbg, mogu samo A4, jedino da odem u kopirnicu...
BTW, ima li gdje povoljno par novih nogu da se nabavi? Zahvaljujem unaprijed za svaku informaciju! :oops: :-D
buba

#336 re

Post by buba »

Ja sam na poslu, ali mogu telefonirati, nije problem.
Jedino mi recite, da li je ko, kada i sta konkretno poslao na Interex, da se mogu pozvati na to? Ako jeste, je li dopis bio upucen konkretno nekoj osobi ili opcenito menadzmentu?

P.S. (glede plakata ja sam Pearl poslala jednu verziju slicnu onoj sa 11.strane, ali sa navedenim ziro racunem, ako treba A3 pdf format javite. Isto tako ako je zbog printanja u koloru skupo, imam i b-w verziju istog.)
buba

#337 re

Post by buba »

A3 moze i kod mene, s tim da ne znam koliko imam papira A3 formata..
Koliko vam treba plakata na A3?!
daduli_sa

#338 Re: re

Post by daduli_sa »

buba wrote:Ja sam na poslu, ali mogu telefonirati, nije problem.
Jedino mi recite, da li je ko, kada i sta konkretno poslao na Interex, da se mogu pozvati na to? Ako jeste, je li dopis bio upucen konkretno nekoj osobi ili opcenito menadzmentu?

P.S. (glede plakata ja sam Pearl poslala jednu verziju slicnu onoj sa 11.strane, ali sa navedenim ziro racunem, ako treba A3 pdf format javite. Isto tako ako je zbog printanja u koloru skupo, imam i b-w verziju istog.)
Ne znam da li su kontaktirani do sada... Slobodno zovi, ja sam dobio zeleno svjetlo prije dva dana.

(BTW, ispravne informacije je iskopala jasminasab, hvala) :-D
Breza

#339 Podrska

Post by Breza »

Pridruzujem se ovoj akciji uz srdacan pozdrav i postovanje prema inicijatorima i svima onima koji svojim zalaganjem nastoje realizovati ovu lijepu ideju.

Posebna zahvalnost @Pearl i @danas na azurnosti i spremnosti pri pruzanju neophodnih informacija i pomoci pri transferu novca iz USA.

N.S - Breza
buba

#340 Re: Podrska

Post by buba »

Breza wrote:Pridruzujem se ovoj akciji uz srdacan pozdrav i postovanje prema inicijatorima i svima onima koji svojim zalaganjem nastoje realizovati ovu lijepu ideju.

Posebna zahvalnost @Pearl i @danas na azurnosti i spremnosti pri pruzanju neophodnih informacija i pomoci pri transferu novca iz USA.

N.S - Breza
Breza C.M.?!
pravabubica

Post by pravabubica »

Javite mi se na PP, mogu printati koliko god treba, A4 u coloru i A3 crno bijelo :)
Pearl

Post by Pearl »

daduli_sa wrote:

jeste, ima kod justike plakata, samo javite kome da dostavim (da se ne mora neko jos sa mnom ganjati oko plakata).. nekome ko ce biti na ekonomiji ..
Pearl

#343 Re: re

Post by Pearl »

kod justike ima plakata, dobit cemo jos od jedne stamparije vjerovatno prekosutra... printali smo i verziju koja je ovdje okacena na forumu i onu koja je buba napravila (bubina verzija ima ziro racun napisan, pa ona moze da ide u "parali" firme:) tj za one za koje znate da bi mogli ucestvovati novcano)

tako da ne trosite pare na kopirnice.. ako neko moze kod sebe printati, neka isprinta i dostavi kome moze, a na pp neka mi se jave svi kojima trebaju plakati, pa cemo se dogovoriti da se nadjemo cim dobijem plakate...
Pearl

#344 Re: re

Post by Pearl »

nermina ni ja jos nista nismo slale, problem je fax masina, koju udruzenje nema, pa nermina ne moze da salje, a oni koji mogu da salju, nemaju nerminu da im vlastorucno potpise dopis :) nadamo se da cemo ovaj problem rijesiti u dan-dva, posto postaje progress bloker kad su velike firme u pitanju :(

ako im treba dopis, poslat cemo, samo vidi da li postoji mogucnost da nam izadju u susret...
buba

#345 re

Post by buba »

Ok zvacu sad..
buba

#346 re

Post by buba »

Od Interex Marketing Odjela

Voljni su izaci u susret ovisno od toga sta i koliko nam treba, a na sljedeci nacin:

- Da im se posalje jedan zvanican dopis u kojem ce stajati koliko orijentaciono paketica zelimo, s kakvim sadrzajem odnosno kolikom KM vrijednoscu?

Slicnu akciju su imali sa Muslim-Aidom prosle godine pred Bajram, gdje su im na 1000 kupljenih paketica, dali 100 paketica gratis.
Dakle, ako cemo paketice, koliko paketica, koje vrijednosti. Ako cemo raw materijal (slatkisi,igracke), vjerovatno opet iznos do kojeg bismo isli, pa da oni nesto na to gratis dodaju.
Ako im danas posaljete dopis, u ponedeljak mozemo imati zvanican odgovor od njih.

Mislim da je najlakse poslati dopis ispred Udruzenja mailom, a kad rijesimo to pitanje e-template za dopis, onda se moze slati faxom.[/i]
Pearl

Post by Pearl »

pravabubica wrote:ponavljam se :-? al eto tako valjda treba, fax,skener i svu ostalu pratecu opremu imam u opciji pa...
ali nemas nerminu :D:D to je i meni problem... posto je ona rastrzana na 100 strana :S:S
hajd reci cu joj da ti javi, da probamo nesto srediti....
daduli_sa

#348 Re: re

Post by daduli_sa »

buba wrote:Od Interex Marketing Odjela

Voljni su izaci u susret ovisno od toga sta i koliko nam treba, a na sljedeci nacin:

- Da im se posalje jedan zvanican dopis u kojem ce stajati koliko orijentaciono paketica zelimo, s kakvim sadrzajem odnosno kolikom KM vrijednoscu?

Slicnu akciju su imali sa Muslim-Aidom prosle godine pred Bajram, gdje su im na 1000 kupljenih paketica, dali 100 paketica gratis.
Dakle, ako cemo paketice, koliko paketica, koje vrijednosti. Ako cemo raw materijal (slatkisi,igracke), vjerovatno opet iznos do kojeg bismo isli, pa da oni nesto na to gratis dodaju.
Ako im danas posaljete dopis, u ponedeljak mozemo imati zvanican odgovor od njih.

Mislim da je najlakse poslati dopis ispred Udruzenja mailom, a kad rijesimo to pitanje e-template za dopis, onda se moze slati faxom. [/i]

Ja sam na Otoci.
Hajd vidim da se danas svakako nadjem sa Pearl da joj dam sto imam kod sebe pa uzmem od nje ako ona ima.
Javi mi molim te broj mob preko PP.
jasminasab

Post by jasminasab »

Mozemo li u ovaj dopis Interexu staviti zahtjev za postavljanje korpe, posebno u Interexu u Gorazdu, posto su tamo ljudi spremni da pomognu, ali im treba zeleno svjetlo iz direkcije iz Sarajeva? To je bio i podsticaj da se potrudim naci ovaj kontakt za Interex, pa bi mi bilo stvarno zao da se sad to zaboravi. :roll:

I jos jednom da napomenem da ove kontakte koje postavljate javno neko moze zloupotrijebiti...
Pearl

Post by Pearl »

nermina je na sastanku, ne moze da mi se javi, poslala sam joj poruku da se javi @pravabubica, da probate nesto srediti...

nemam ni ja jos kod sebe nista, trebala mi je za veceras pripremiti... ako cemo slati, da se dogovorimo da to radi jedna osoba.. ipak je nerminim potpis u pitanju..i njen obraz...
ja shvatam da ste nestrpljivi, i ja sam, ja bih najradije da ne moram da radim, da mogu uzesti godisnjim da sve odmah pozavrsavam .. ali ako radimo na ho-ruk i na brzinu, vratiti ce nam se brzinom svjetlosti u glavu...
Post Reply