Evo ga nobelovac ,čovjek dokaza da je jaje starije od koke.signature wrote:mogao bi ti pripaziti sta laprdas,ne mozes se ti srati po narodima bas tako.rashid wrote:Imas mnogo pametnih posto-va. Ali to sto pises je i bitni problem ove zemlje. Ja licno, bi posla sve hrvate u Hrvatsku, sve Srbe u Srbiju a Bosnjake u Istanbul ili Meku/Medinu pa brusite vase jezike tamo. A Bosnu i Hercegovinu ostavite nama!!!osa wrote:želiš li da se bošnjaci ponovo zovu muslimani i da pričaju hrvatskosrpskim ili srpskohrvatskim jezikom, šala.istina je naslov, stanje je trenutačno tako, i po meni je preuzimanje potpunog nadzora od strane međunarodne zajednice, možda trenutno najbolje rješenje da se deblokiraju institucije, ali trenutno, dugoročno će se bih ponovo vratiti na ove pozicije, ako se ne poradi na unutrašnjim promjenama, prvenstveno ustavnim.bez obzira što većina bošnjaka bježi od federalizacije zemlje kao vrag od tamjana, ovakvo stanje u kome rs funkcionira kao država u državi a federacija zbog nesloge hrvata i bošnjaka stagnira i postaje u principu, u očima svijeta problem, dugoročno upravo ide na ruku onima koji definitivno ne žele nikakvu bih.
Ne znam u cemu je problem????? Aj mi ti reci?
Ali nemoj traziti da zivis u Mostaru a da budes gradzan Hrvatske? Nemoj traziti da zivis u Banja Luci a da budes gradzan Srbije? I nemoj absolutno trazit da budes gradzan Sarajeva ali po nekom cudu mislis da si u Turskoj. I to je problem!!!
Bošnjak,Hrvat,Srbin ... ma daj ... serem se ja u to!
BOSNA JE BOSNA! Bosna bosancima ... jel to tako tesko shvatiti? Ociglegno jeste ...
ovi su narodi mnogo stariji od tvoje nacije.
Bosnjaci netrebaju ici u Tursku,u Turskoj su Rashidi pa i u SAUD.Arabiji.
I sa zadnjom konstatacijom se potpuno slažem ali da se odnosi na sva imena .Pa nek svako svome jatu leti.A ovaj trokut ( strah me nazvati ga )nek ostane Piteru Kolu on je uzeo trouglasto državljanstvo,on je najstariji narod ovdekan.