Vojislav Šešelj

Post Reply
arzuhal

#326 Re: Vojislav Šešelj

Post by arzuhal »

oridjidji wrote: Dobro Arza, ko jos vjeruje ublehasu Kuracćehajiću? Još prije ovog vakta komunjare BiH razmjenili sa CG Sutjesku za Sutorinu i zaokruzili danasnje granice BiH i on uzeo da dovodi u pitanje teritorijalni suverenitet BiH i CG jer mu je za neciji hatar prahnulo da BiH dobije još jedan izlaz na more koji mu je ovim komunističkim aktom oduzet. E jbg, Kuracčehajiću, kasno si došao sa tim jer nakon ratova 90-tih, teško da će se ovdje skoro mjenjati granice našom voljom...
Ja to navodim samo kao (usputne i bezvezne) primjere dokle se smije ići i kada će te Amerikanac mršnuti da se vratiš u kućicu jer misliš da ti je lanac duži nego što jest. Naprimjer po pitanju Sutorine i nije trebao da se javlja i piše pisma neki američki političar, to ionako ne bi prošlo. Al' dobro da se javio, da nam pokaže mjesto.

Očekivati, recimo, nekakvu pravdu ili pravičan odnos od međunarodne zajednice (ma šta ta sintagma sve ili tačno značila) je ubleha jer smo bili živi svjedoci (neki nisu preživjeli) politike MZ-a tokom rata.

Jedino što narod (pojedinci koji čine narod) može uraditi je da radi na sebi, da bira svoje predstavnike pametnije, da se razvija, edukuje, jača na sve načine. I bude prilagodljiv, samo prilagodljivi opstaju, ne najpametniji ili najjači.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#327 Re: Vojislav Šešelj

Post by Chmoljo »

Drinski wrote:
svakako da ti ne trebas traziti niti opravdanje da kazes da ti je malkice zao prijeratnih komsija sto su morali da odu iz alijine republike..
:-)

iz krajnosti u krajnost.

nacionalizam sa odsustvom patriotizma je sjebo ovu zemlju uzduž i poprijeko.
oridjidji

#328 Re: Vojislav Šešelj

Post by oridjidji »

Patriotska_Liga wrote:
Thorgerson wrote: Zaboravljas da vojo ima rak i boga pitaj kolko je njemu mjeseci ostalo.

Pusti ti istupe u medijima, nece on sebe nikad prikazati kao nekakvog slabica...al ja mislim da ce on ubrzo krepat. Tako da ne vidim da on ista moze uraditi u srbiji, smetat ce malo vucicu i nikolicu, nista posebno...niko njega vise ozbiljno ne shvata i njegovu spiku ko da je 94'.
Priznajem da mi je priča nategnuta ali šta ću kad navijam za tu varijantu :D

Nadzire li se njegov karizmatični nasljednik tamo? On će vjerujem moć da izgura ove izbore, vjerujem da će dobiti nešto na ovu ho-ruk priču oko presude. Nadam se, bolje rečeno. Možda bi bilo bolje da se kandiduje u manjem entitetu.
Pa da ga uhapsimo i pred BH tuzilastvom malo karamo :fazlija:
FreakyStyley

#329 Re: Vojislav Šešelj

Post by FreakyStyley »

hrasno38 wrote:
Drinski wrote:nećemo, mi cemo da zovemo da ustane Tito iz groba.
Nemoj Tita... bolje Aliju da proda i ovo malo sto je ostalo!!!!ups zaboravio sam to je sinu ostavio u amanet!
:lol:

A ja mislio Erdoganu on ostavio, nesto je tako valjda izjavio, nas dedo Alija. :bih:
Drinski

#330 Re: Vojislav Šešelj

Post by Drinski »

Chmoljo wrote:
Drinski wrote:
svakako da ti ne trebas traziti niti opravdanje da kazes da ti je malkice zao prijeratnih komsija sto su morali da odu iz alijine republike..

iz krajnosti u krajnost.

nacionalizam sa odsustvom patriotizma je sjebo ovu zemlju uzduž i poprijeko.
pa kako da drugačije dokazem da se pricaju gluposti, jebo ih i tito i aljo :D niko ne trazi da im bude bolje ili da radi na sebi nego iil zovu mrtvog Tita iz groba ili zovu turke. a svakako da im fali i patriotizma i nacionalizma.
Last edited by Drinski on 31/03/2016 15:00, edited 2 times in total.
Banksy

#331 Re: Vojislav Šešelj

Post by Banksy »

Dr. Kuca wrote:
Mojne to ba, idemo mi pjevat o bratstvu i jedinstvu, i dozivat tita.
Džaba ti ga dozivat', iz groba se ne diže.
Drinski

#332 Re: Vojislav Šešelj

Post by Drinski »

hrasno38 wrote:
Drinski wrote:nećemo, mi cemo da zovemo da ustane Tito iz groba.
Nemoj Tita... bolje Aliju da proda i ovo malo sto je ostalo!!!!ups zaboravio sam to je sinu ostavio u amanet!
ma jok, on je to ostavio erdoanu.
Patriotska_Liga

#333 Re: Vojislav Šešelj

Post by Patriotska_Liga »

Evo počeli smo dizat iz mrtvih, treba spojit ovu temu sa onom gdje se spominje misteriozni šejtanski novčić sa balkona.
Edin H.

#334 Re: Vojislav Šešelj

Post by Edin H. »

Thorgerson wrote: Sto ce reci da je Harhoff ostao, Seselj bi 100% bio osudjen.
Da, i eto i to je nacin kako neko bude osudjen ili ne.
sandromen

#335 Re: Vojislav Šešelj

Post by sandromen »

Pazite šta kažem. Evo nama ovog đubreta u Bosnu na poziv šumskih prvaka, Dodik već danas slavi rakiješinom.
Neće na dobro. :(
VjecitiStudent

#336 Re: Vojislav Šešelj

Post by VjecitiStudent »

dust in the wind wrote:svakom svoje... ja nisam i neću biti ta kojoj će se teza bošnjačkog nacionalizma prodati... to ipak najviše gotive ovi što 20ak godina na konto te teze dobijaju izbore. i njihove porodice. niko nikom ne brani da glasa za stranku bošnjačkog jedinstva. samo vi zaokružujte :D
U to ime, nek se Fahro smjesta pusti iz zatvora :D
seln

#337 Re: Vojislav Šešelj

Post by seln »

sandromen wrote:Pazite šta kažem. Evo nama ovog đubreta u Bosnu na poziv šumskih prvaka, Dodik već danas slavi rakiješinom.
Neće na dobro. :(
Naravno da hoce, bezmudi Mosnje ce pogeti glavom.
A Dodik dobiti krila za secesiju.
VjecitiStudent

#338 Re: Vojislav Šešelj

Post by VjecitiStudent »

Edin H. wrote:
I sad bi se do suza smijali Antonettijevom izdvojenom mišljenju.
arzuhal

#339 Re: Vojislav Šešelj

Post by arzuhal »

Ako zovnemo kralja Stjepana Tomaševića - on strugn'o bježat, izdala ga Evropa, izdao ga dvor, žena, djeca, vlastela, bosanski velikaši (koji su i prije Osmanlija izdavali jedne druge)...

Ako zovnemo Osmanlije - izdali nas, izradili k'o budale, prodali za pare AU monarhiji, prije toga nas iscjedili i poklali nam umne ljude i prvake, od čega se nismo oporavili još, dok su Srbiju nagradili nezavisnošću.

Ako zovnemo Karađorđeviće - pa šta ih imamo zvat, tu su al' ih ne zarezuje ni Nemanja...

Ako zovnemo Tita - Šešelj, Drašković, Slavo Aleksić i ostali će odmah uzet nove knjižice i postat veliki partizani i komunisti dok Tito ne umre i drugi put, a njima opet stavio topove pa će nas razvalit...

Ako zovnemo Aliju - 'nači Bože...
uglavnomja

#340 Re: Vojislav Šešelj

Post by uglavnomja »

prva vijest na norveskoj tv da je gofno oslobodjeno, 3 minute prilog :shock:
srpski ultranacionalista, glavna uloga u ratnim zlocinima u hrvatskoj i bosni ...
Edin H.

#341 Re: Vojislav Šešelj

Post by Edin H. »

VjecitiStudent wrote:
Edin H. wrote:
I sad bi se do suza smijali Antonettijevom izdvojenom mišljenju.

To jeste, ne bi niko ni obracao paznju.

Snazne rijeci na kraju Italijankinog rezonovanja.
dječak sa šibicama

#342 Re: Vojislav Šešelj

Post by dječak sa šibicama »

uz ovakve tuzioce... dobro je da on njima nije presudu donio.
ExNihilo

#343 Re: Vojislav Šešelj

Post by ExNihilo »

Sve k'o fol neće pratiti presudu, a zakazao konferenciju dvije minute nakon iste. :lol:
HAVANA

#344 Re: Vojislav Šešelj

Post by HAVANA »

arzuhal wrote:Ako zovnemo kralja Stjepana Tomaševića - on strugn'o bježat, izdala ga Evropa, izdao ga dvor, žena, djeca, vlastela, bosanski velikaši (koji su i prije Osmanlija izdavali jedne druge)...

Ako zovnemo Osmanlije - izdali nas, izradili k'o budale, prodali za pare AU monarhiji, prije toga nas iscjedili i poklali nam umne ljude i prvake, od čega se nismo oporavili još, dok su Srbiju nagradili nezavisnošću.

Ako zovnemo Karađorđeviće - pa šta ih imamo zvat, tu su al' ih ne zarezuje ni Nemanja...

Ako zovnemo Tita - Šešelj, Drašković, Slavo Aleksić i ostali će odmah uzet nove knjižice i postat veliki partizani i komunisti dok Tito ne umre i drugi put, a njima opet stavio topove pa će nas razvalit...

Ako zovnemo Aliju - 'nači Bože...
Nazovi ti nailovu mater.Jedino ona ovo moze raspetljat.
Tomahawk11
Globalni moderator

#345 Re: Vojislav Šešelj

Post by Tomahawk11 »

ExNihilo wrote:Sve k'o fol neće pratiti presudu, a zakazao konferenciju dvije minute nakon iste. :lol:
Jbg, i njega su iznenadili ovi iz Haga.
On se pripremao na neku osudu (mada je prica bila drugacija) kad ono - shipak....
Propadose mu jeftini poeni, valja se skontati kako dalje.
Edin H.

#346 Re: Vojislav Šešelj

Post by Edin H. »

dječak sa šibicama wrote:

:lol: :lol: :lol: , e gdje ovo izvuce :-)

Trebao je reci gledao sam djevojcice ispred zgrade kao igraju gume uz: "Kulina Bana vojska je, vojska je..."
Patriotska_Liga

#347 Re: Vojislav Šešelj

Post by Patriotska_Liga »

dječak sa šibicama wrote:

:lol:

Daj ako ima neko nek postavi ovu cijelu sesiju ili barem duži snimak, da vidimo kako je došlo do postavljanja ovog pitanja.
Tomahawk11
Globalni moderator

#348 Re: Vojislav Šešelj

Post by Tomahawk11 »

Patriotska_Liga wrote:
AleksoMKD wrote:Image

Pa zar ovo bilo koga iznenađuje :lol:
Kapaciteti se prepoznaju. Jadna Amerika ako se ovaj docepa predsjednicke fotelje :-)
oridjidji

#349 Re: Vojislav Šešelj

Post by oridjidji »

arzuhal wrote:
oridjidji wrote: Dobro Arza, ko jos vjeruje ublehasu Kuracćehajiću? Još prije ovog vakta komunjare BiH razmjenili sa CG Sutjesku za Sutorinu i zaokruzili danasnje granice BiH i on uzeo da dovodi u pitanje teritorijalni suverenitet BiH i CG jer mu je za neciji hatar prahnulo da BiH dobije još jedan izlaz na more koji mu je ovim komunističkim aktom oduzet. E jbg, Kuracčehajiću, kasno si došao sa tim jer nakon ratova 90-tih, teško da će se ovdje skoro mjenjati granice našom voljom...
Ja to navodim samo kao (usputne i bezvezne) primjere dokle se smije ići i kada će te Amerikanac mršnuti da se vratiš u kućicu jer misliš da ti je lanac duži nego što jest. Naprimjer po pitanju Sutorine i nije trebao da se javlja i piše pisma neki američki političar, to ionako ne bi prošlo. Al' dobro da se javio, da nam pokaže mjesto.

Očekivati, recimo, nekakvu pravdu ili pravičan odnos od međunarodne zajednice (ma šta ta sintagma sve ili tačno značila) je ubleha jer smo bili živi svjedoci (neki nisu preživjeli) politike MZ-a tokom rata.

Jedino što narod (pojedinci koji čine narod) može uraditi je da radi na sebi, da bira svoje predstavnike pametnije, da se razvija, edukuje, jača na sve načine. I bude prilagodljiv, samo prilagodljivi opstaju, ne najpametniji ili najjači.
Prica o Sutorini je ublehaska prica, koju je pomenuti pokrenuo za samoreklamiranje. Veze sa stvarnoscu nema. Zato i jeste ok, kad Ameri na takvo sto kazu, ne igrajte se sa vatrom jer je teritorijalni suverenitet obje zemlje, nesto sto se ne dovodi u pitanje, pogotovo nakon onoga sto se zbilo 90-tih.

MZ je pokazala svoje lice svojom pasivnoscu u 3 i po godine rata u BiH. Mozda smo mogli drugacije, da smo shvatili koliko politika mocnika zavisi od toga koliko im mi sami ponudimo vrijednosti za njihove politicke odluke u nasu korist. To su kosovari provalili pa su Amerima ponudili mnogo sto sta na raspolaganje u svojoj privatizaciji, sjecam se da je Olbrajtova trebala pazariti njihov telekom, a Klark rudnike i sve se to desavalo nakon jednostranog proglasenja nezavisnosti Kosova od Srbije. Znaci nista nije slucajno. Da li su pazarili, e to ga se ne sjecam. Da smo i mi malo razmisljali na taj nacin i otvorili se Zapadnim mocnicima kroz sferu biznisa za njihovo lobiranje, mozda bi se i pomakli sa mrtve tacke u BiH. Na kraju oni bi ono sto bi od nasih drzavnih kompanija postalo njihovim, stitili jer je to njihovo vlasnistvo i donjelo bi nam mozda i vise stabilnosti, ko zna kako bi to uticalo na prilike u BiH i njeno ustrojstvo i pomoglo realizaciji nekih politickih ideja u BiH.

Sa ovim se slazem.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#350 Re: Vojislav Šešelj

Post by pici »

Brammertz: Odluka o žalbi za nekoliko dana
Sad ce mom bratu Vladi da proradi mjeHur :mrgreen:
Post Reply