Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
vinja

Post by vinja »

mamica 31 wrote:
vinja wrote:
seansarah wrote: jel to neko reko da ti je muz papucar? nisam nigdje procitala!
moj muz ide da mi kupi zensku higijenu bez problema ako ga zamolim, znaci njega boli briga sta ce ko misliti...i opet necu da ga vodim po trgovinama. sta molim te meni neko treba za shopping...pogotovo kad neko ide samnom eto samo da se ja nebi mozda ljutila ako vise voli gledati TV ili sjediti u kaficu dok zavrsim... dam mu Nintendo DS u ruke, novine, folovi, ....on sretan, ja sretna!

ma mi zene hocemo muskarca, neka prica ko god sta hoce....razumjevanje, diskutiranje, analiziranje, shopping....pa netreba mi onda muz....imam najbolju prijateljicu!
prvo, nije mi muz...
nisam rekla da ga ja vodim...on voli ici sa mnom i birati mi haljinice i stiklice...covjek to voli, uziva u tome. A uzivam i ja. I eto.
Za zadnji pasos ti mogu samo jedno reci - a to je da svako od nas trazi nesto drugo...ne bi postojala ova tema da trazimo sve isto...jednostavno nam se iste stvari (ne) bi svidjale... meni je super, super sto sa mojim mogu o svemu pricati, sto mozemo normala skupa gledati tekmu, sto volimo masu istih stvari i uzivamo bilo sta raditi skupa...i nakon toliko godina...meni u muskicu treba potpuna osoba koja mi je i ljubavnik i frend, koji ce me maziti i paziti i sa kojim se mogu do krvi posvadjati...ja to htjela u jednoj osobi - ja nasla :)
Ako tebi nije fora "razumjevanje, diskutiranje, analiziranje, shopping....", meni je to ok, bitno da si sretna, da si nasla sto si trazila, zar ne? Ja, npr. ne bih mogla biti sa nekim ako ne bi bilo "razumijevanja, diskutiranja, analiziranja..." (shoping mi nije toliko vazan :P ). Ja bih umrla od dosade sa takvim. Ali, svi smo mi jako razliciti, poenta ove teme...
cek, cek....
Ti uzivas u tome sto on uziva ugacajuci tebi :D
Legendo :lol: Jesam li dobro skontala :oops:

looooooooooooda si :D :D :D
ma, hocu reci da uzivamo i ja i on u tome, uhhhh, viseeeeeeeeeeeee ne mogu o ovomeeeeeeeeeeeeeee, majke mi! zgadiste mi ljudi shopinge!
ja ne volim i ne volim ici sama! nije mi gust.
a, na kraju, pa nisi mnogo fulala s ovom konstatacijom... :lol: :lol: :lol: sta cu, ja sebe nekako najvise volim... :-)
danas

Post by danas »

Minnela wrote::lol: :lol: ..nisi jedina :D ..samo sto sam se ja jadnica ponadala i kao obradovala da je to maksuz meni kupljeno..reko, vidi sjetio me se napokon :D ..kad ono vraga,s posla nosi sto je on dobio :lol: :lol: :D
ma ja se nisam ponadala, ja se prepala :D :D reko -- sta je sad, jebote :D :D

a moj zna -- sam je nadoso, bez da mu ja ista kazem :lol: -- da ja vise volim auto, nakit... :D i takoooo... :oops:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

ja sam sama sebi pocela kupovat cvijece :D
a ovaj moj kad me vidi da idem sa buketom, ili saksijom vikne (sa pola trgovine :D ) "Evo sljedeceg rahmetlije" (majke mi, svaki mi cvijet ugine :D )
seansarah

Post by seansarah »

vinja wrote:[

prvo, nije mi muz...
nisam rekla da ga ja vodim...on voli ici sa mnom i birati mi haljinice i stiklice...covjek to voli, uziva u tome. A uzivam i ja. I eto.
Za zadnji pasos ti mogu samo jedno reci - a to je da svako od nas trazi nesto drugo...ne bi postojala ova tema da trazimo sve isto...jednostavno nam se iste stvari (ne) bi svidjale... meni je super, super sto sa mojim mogu o svemu pricati, sto mozemo normala skupa gledati tekmu, sto volimo masu istih stvari i uzivamo bilo sta raditi skupa...i nakon toliko godina...meni u muskicu treba potpuna osoba koja mi je i ljubavnik i frend, koji ce me maziti i paziti i sa kojim se mogu do krvi posvadjati...ja to htjela u jednoj osobi - ja nasla :)
Ako tebi nije fora "razumjevanje, diskutiranje, analiziranje, shopping....", meni je to ok, bitno da si sretna, da si nasla sto si trazila, zar ne? Ja, npr. ne bih mogla biti sa nekim ako ne bi bilo "razumijevanja, diskutiranja, analiziranja..." (shoping mi nije toliko vazan :P ). Ja bih umrla od dosade sa takvim. Ali, svi smo mi jako razliciti, poenta ove teme...
nismo mi toliko razlicite, vjeruj mi kad tad ce ti sve to ici na zivce, jer svaka zena treba izazov a ne nekoga koji za sve kaze ja i amin! zivi bili pa vidjeli :)
vinja

Post by vinja »

seansarah wrote:

prvo, nije mi muz...
nismo mi toliko razlicite, vjeruj mi kad tad ce ti sve to ici na zivce, jer svaka zena treba izazov a ne nekoga koji za sve kaze ja i amin! zivi bili pa vidjeli :)
nisam nikad i nigdje rekla da on na sve kaze ja i amin...imala sam i takvog jednog, ( to je onaj mazohista), ali mi taj dodija u roku odma'
nego, ja brate volim sa ovim svojim sve dijeliti, bas nam je fiiiiino :)
I masu puta su nam misljenja oprecna, i prepiremo se dok neko ne ostane bez glasa...uglavnom on, .ebi ga, ko je curu uspio nadglasat'... :P
pogresno si me skontala, mozda zbog shopinga :lol: :lol: :lol:
Drugaciji je on od "prosjecnog muskica", na pozitivan nacin. Ja ga bas volim zbog jakog karaktera...
Izgleda da ste me pogresno upratili - da nesto ja njega tjeram...nidje veze...sve sto sa mnom radi-radi jer on to zeli. I daleko od toga da mi na sve klima glavom. ZBOLA BIH GA da je takav...I tu se slazemo, to je smor.
Jednostavno, s njim mozes raditi masu stvari koje drugi momci mrze. eto.
vinja

Post by vinja »

seansarah wrote:

prvo, nije mi muz...
nisam nikad i nigdje rekla da on na sve kaze ja i amin...imala sam i takvog jednog, ( to je onaj mazohista), ali mi taj dodija u roku odma'
I masu puta su nam misljenja oprecna, i prepiremo se dok neko ne ostane bez glasa...uglavnom on, .ebi ga, ko je curu uspio nadglasat'... :P
Drugaciji je on od "prosjecnog muskica", na pozitivan nacin. Ja ga bas volim zbog jakog karaktera...
Izgleda da ste me pogresno upratili - da nesto ja njega tjeram...nidje veze...sve sto sa mnom radi-radi jer on to zeli. I daleko od toga da mi na sve klima glavom. ZBOLA BIH GA da je takav...I tu se slazemo, to je smor.
Jednostavno, s njim mozes raditi masu stvari koje drugi momci mrze. eto.
teletrader

Post by teletrader »

mamica 31 wrote:ja sam sama sebi pocela kupovat cvijece :D
a ovaj moj kad me vidi da idem sa buketom, ili saksijom vikne (sa pola trgovine :D ) "Evo sljedeceg rahmetlije" (majke mi, svaki mi cvijet ugine :D )
Da se nisi to slucajno uspjesno integrisala pa pocela vise kucnog budzeta trositi na cvijece nego na teletinu,piletinu i slicne Bozhe blagodat :) ?
seansarah

Post by seansarah »

[quote="vinja
Jednostavno, s njim mozes raditi masu stvari koje drugi momci mrze. eto.[/quote]

E ako je tako, cestitam i zavidim ti :) . Sretno!
Ivanche

Post by Ivanche »

hajd dosta furke od vas koje imate momke :D
danas

Post by danas »

Ivanche wrote:hajd dosta furke od vas koje imate momke :D
pa dje cemo se qurchit ako ne ovdje :oops: :D
scorpion7

Post by scorpion7 »

seansarah wrote:
jel to neko reko da ti je muz papucar? nisam nigdje procitala!
moj muz ide da mi kupi zensku higijenu bez problema ako ga zamolim, znaci njega boli briga sta ce ko misliti...i opet necu da ga vodim po trgovinama. sta molim te meni neko treba za shopping...pogotovo kad neko ide samnom eto samo da se ja nebi mozda ljutila ako vise voli gledati TV ili sjediti u kaficu dok zavrsim... dam mu Nintendo DS u ruke, novine, folovi, ....on sretan, ja sretna!

ma mi zene hocemo muskarca, neka prica ko god sta hoce....razumjevanje, diskutiranje, analiziranje, shopping....pa netreba mi onda muz....imam najbolju prijateljicu!
Kad ostavis tog svog javi se da te ozenim....:D:D:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

teletrader wrote:
anais_nin wrote:
teletrader wrote: PMSovi i slicni Kapelski Kresovi..
:-)
Ne znam mozhda ja kao skolovani automaticar sve posmatram kroz onu "A+B=C" bez kvadratnih korijena i sl. komplikacija,ali ako bih primjetio da si natakarena,ja bih te zaista pitao da li imas tehnickih problema (da potvrdim svoje sumnje jer je sasvim moguce da sam ja nesto rekao/ucinio) i ako bi potvrdno odgovorila,otisao bih u svoju sobu i citao Alan Fordove dok te ne prodje kriza.. :)
Bezuslovna pazhnja je nesto jako lijepo i fino,ali onda ako je previse pazhnje neki ispadnu mekusci,ako je premalo,prebacuje nam se da smo "Homo Balcanicusi"...gdje je tu kraj?
sve zavisi od zene....ja kad imam tehnickih problema raspilavim se i trazim njeznost, nisam nadrkana nego samo osjetljiva....da mi tako okrenes ledja i odes citati alan fordove, ne bi se fino proveli ni ti ni alan fordovi :D
Ali draga Anais radi se o najboljih prvih 100 epizoda.. :) Sve brizhno sakupljane za vrijeme ljetnih raspusta prije agresije na dragu nam Hercegovinu i Bosnu..
Zamisli da udjes u sobu (pod tehnickim problemima),raspilavljena,zheljna njezhnosti i razumjevanja..
A ja gledam zadnjih 20 minuta "Aliens 2" na PCu :D
:lol: :lol: :lol: :lol: u pravu si....povlacim :D na forda bi se samo jos vise raspilavila :oops: :D
MOSALJOZE

#338 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by MOSALJOZE »

:sabur:
:strik: :hajmooo: :hajmooo: :stolica:
MOSALJOZE

#339 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by MOSALJOZE »

:trema:
Jack Be Nimble

#340 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Jack Be Nimble »

Ako ne znaju puno toga van svoje mahale i nemaju volje da znaju otkriju nesto novo, onda od te osobe nema nista. To se odnosi i za muskarce.
Euridika
Globalna šefica

#341 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Euridika »

Ih, lista tih nepoželjnih osobina je poduga. Da skratim, mogu biti samo s muškarcem koji mi intelektualno, emotivno i karakterno odgovara. :D :D Da imamo normalan partnerski odnos, bez ogromnih odstupanja u karakteru, ponašanju i sl. Zdrava veza se zasniva na sličnostima, ne na razlikama. ;-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#342 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote:Ih, lista tih nepoželjnih osobina je poduga. Da skratim, mogu biti samo s muškarcem koji mi intelektualno, emotivno i karakterno odgovara. :D :D Da imamo normalan partnerski odnos, bez ogromnih odstupanja u karakteru, ponašanju i sl. Zdrava veza se zasniva na sličnostima, ne na razlikama. ;-)
Gdje nesta ono ko se voli taj se bije :? :cry:
Euridika
Globalna šefica

#343 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Euridika »

Tomahawk11 wrote:
Euridika wrote:Ih, lista tih nepoželjnih osobina je poduga. Da skratim, mogu biti samo s muškarcem koji mi intelektualno, emotivno i karakterno odgovara. :D :D Da imamo normalan partnerski odnos, bez ogromnih odstupanja u karakteru, ponašanju i sl. Zdrava veza se zasniva na sličnostima, ne na razlikama. ;-)
Gdje nesta ono ko se voli taj se bije :? :cry:
Otišlo niz vodu, kad te život nauči šta je zaista bitno. Iskustvo, moj Toma... :|
Tomahawk11
Globalni moderator

#344 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote: Otišlo niz vodu, kad te život nauči šta je zaista bitno. Iskustvo, moj Toma... :|
:thumbup: :)
pukepuke

#345 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by pukepuke »

S glupim. I prljavim (prljavim po higijenskim navikama, prljav um je pod moranje).
Njanjavi

#346 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Njanjavi »

Jebote kud ovdje udjoh, pročitah jednu stranicu i glava me zaboli od vašeg kokodakanja :D
Dosadno mii

#347 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Dosadno mii »

Pusti sta pisu
Realno vecina je u fazonu "Daj sta das"
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#348 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by JoseMujica »

kokuzu je mlogo i kad mu muha u šupak uleti
ho oponopono

#349 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by ho oponopono »

...jebada je biti fin, dobar, miran, tih, povučen, pristojan, čovjek...jebiga nije IN...:pusi2:

...dosadan si i njoj i njenom visočanstvu od pičetine koja haman vlaži na činjenicu kad ti roditelji nisu živi, ako već i dišu pod moranje je da ne živite u zajednici... imaš svoj stan plus vikendicu, njegov limeni ljubimac ide uz njenu boju kose, keširaš malu...njoj odveć dosta...:pusi2:
moonca

#350 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by moonca »

Mislim da ne bih mogla ako ima neke -tikove- izbacuje neke zvukove, kao da rokce , smrce stralno --i sl.
Post Reply