mamica 31 wrote:cek, cek....vinja wrote:prvo, nije mi muz...seansarah wrote: jel to neko reko da ti je muz papucar? nisam nigdje procitala!
moj muz ide da mi kupi zensku higijenu bez problema ako ga zamolim, znaci njega boli briga sta ce ko misliti...i opet necu da ga vodim po trgovinama. sta molim te meni neko treba za shopping...pogotovo kad neko ide samnom eto samo da se ja nebi mozda ljutila ako vise voli gledati TV ili sjediti u kaficu dok zavrsim... dam mu Nintendo DS u ruke, novine, folovi, ....on sretan, ja sretna!
ma mi zene hocemo muskarca, neka prica ko god sta hoce....razumjevanje, diskutiranje, analiziranje, shopping....pa netreba mi onda muz....imam najbolju prijateljicu!
nisam rekla da ga ja vodim...on voli ici sa mnom i birati mi haljinice i stiklice...covjek to voli, uziva u tome. A uzivam i ja. I eto.
Za zadnji pasos ti mogu samo jedno reci - a to je da svako od nas trazi nesto drugo...ne bi postojala ova tema da trazimo sve isto...jednostavno nam se iste stvari (ne) bi svidjale... meni je super, super sto sa mojim mogu o svemu pricati, sto mozemo normala skupa gledati tekmu, sto volimo masu istih stvari i uzivamo bilo sta raditi skupa...i nakon toliko godina...meni u muskicu treba potpuna osoba koja mi je i ljubavnik i frend, koji ce me maziti i paziti i sa kojim se mogu do krvi posvadjati...ja to htjela u jednoj osobi - ja nasla![]()
Ako tebi nije fora "razumjevanje, diskutiranje, analiziranje, shopping....", meni je to ok, bitno da si sretna, da si nasla sto si trazila, zar ne? Ja, npr. ne bih mogla biti sa nekim ako ne bi bilo "razumijevanja, diskutiranja, analiziranja..." (shoping mi nije toliko vazan). Ja bih umrla od dosade sa takvim. Ali, svi smo mi jako razliciti, poenta ove teme...
Ti uzivas u tome sto on uziva ugacajuci tebi![]()
LegendoJesam li dobro skontala
looooooooooooda si
ma, hocu reci da uzivamo i ja i on u tome, uhhhh, viseeeeeeeeeeeee ne mogu o ovomeeeeeeeeeeeeeee, majke mi! zgadiste mi ljudi shopinge!
ja ne volim i ne volim ici sama! nije mi gust.
a, na kraju, pa nisi mnogo fulala s ovom konstatacijom...