...jer, kako smo vec zakljucili, zena je djavotech10 wrote:Senkich, shvati da je to njega samo djavo iskusavao i da u normalnim okolnostima on ne bi ni pomislio da to uradi.
prevario me pred vjencanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nebojeplavo
- Dirty Harry
Ma gledaj to (koliko je moguće) i sa pozitivne strane. Barem si nedvosmisleno skontala šta se dešava. Gore bi bilo da si nešto čula, ali nemaš dokaza, pa ga pitaš, on (naravno) slaže ("ma nije to što misliš / to ja sređujem prijatelju / to mi je rodica / nemam pojma o čemu pričaš / zar mi ne vjeruješ!?
...") itd... to je tek sranje.
Ovo bolan, ali efikasan način, kao vađenje zuba
jbg jako boli al te ne zajebava više ...
Ovo bolan, ali efikasan način, kao vađenje zuba
-
Vozdra_123
ma razumiJo sam ja prvi post nego vas zehebavamanais_nin wrote:daleko od togaVozdra_123 wrote:ma svi smo mi postenjacine i nevinasca ovdjedanas wrote: postenonit se pravdam nit se vadim, moja greska, moj zajeb ali i moja zivotna lekcija
dobro naucena....jer sam kasnije znala bolje raspoznavati znakove nadolazeceg kraja PRIJE nego sto bilo sta zajebem
sad bolje kontrolisem impulse
![]()
a sto se tice dajdzincinog komentara, sto jest jest, odmah se lampica upalila....doslovno istog momenta kad se poljubac desio jasno mi je bilo koliko je sati i da je raskid neminovan...i odmah ujutru je bilo "a sad adio"
- Phia
Čuj otrovalo.Sva sreća nisam nabasala na ovakve likove kao senkinog ali sam se nagledala svega oko sebe kod drugih.I za vas muškarce samo mogu reći da znate počesto pokazati izuzetnu glupost u određenim situacijama.Neću da ulazim u vašu stvarnu inteligenciju.tech10 wrote:Sta li je tebe otrovalo?
-
lamija_SA
aha, pa tako reci da znamo!senka_s. wrote:Pa evo pokusavam bosmena skuvat ali nistalamija_SA wrote:Draga senka,
ne poznajem ni tebe ni momka, niti znam kakva je tacno vasa veza bila. Uvijek je rizicno davati savjete po pitanju tudjih, bitnih emotivnih veza, ali ono sto ti mogu dati je podrska.![]()
Ne zelim zvucati grubo ili te povrijediti na neki nacin, ali gledaj stvari sa pozitivne strane. Bolje da te prevario dan prije, nego dan poslije vjencanja. Zamisli da si se udala za njega, pa onda otkrila o kakvom se "karakteru" radi.
Sto se tice pomirenja, pa ja generalno nisam za tu varijantu (pogledaj temu Plan B na ovom forumu).
Ako si cvrsto odlucila da se ne pomiris, kao sto se cini iz tvojih poruka, usredoci svoju energiju na nesto ili nekoga drugog.To je najbolji recept za preboliti. Onda nam javi kada se pojavi neki sarmantni lik that knocks u off ur feet.
love lamija![]()
Baca me na ignore
ali moras dobro provjeriti sve u vezi sa bosmenom.
da mu damo neki test, pa da vidimo hoce li zadovoljiti!?
jer razocarenje na razocarenje moze biti pogubno!
ne kazem da sada trebas biti nedodirljiva, ali vjerovatno ces primjeniti par sitnica koje si naucila iz ovog " ne daj Boze nikome" iskustva!
- lolita_xx
senka, pa ko te natjera da mu ujutro ides u stan??
sto si trazila, to i nasla...
sad ako ne mozes preci preko toga nastavi dalje, ako ti je ipak stalo do njega pricaj s njim, mozda je skontao da je pogrijesio.. ne znam, nisam pametna
nego svi nesto pricate bolje da te sad prevario nego u braku.. eh sad mene zanima da li stvarno ima muskaraca koji nikad nisu prevarili zenu??
sad ako ne mozes preci preko toga nastavi dalje, ako ti je ipak stalo do njega pricaj s njim, mozda je skontao da je pogrijesio.. ne znam, nisam pametna
nego svi nesto pricate bolje da te sad prevario nego u braku.. eh sad mene zanima da li stvarno ima muskaraca koji nikad nisu prevarili zenu??
- anais_nin
imalolita_xx wrote:senka, pa ko te natjera da mu ujutro ides u stan??
- anais_nin
osudjeni (nije vise osumnjicenihorns&drums wrote:aahaaaaaaa
pa mozda nije bila bivsa, mozda je neka sasvim deseta![]()
![]()
Znate da su prozori u prizemlju negdje zamagljeni:D
a mozda je bio i frajer, sad sam se bas zainteresirao![]()
- niskoprofilni
Ok, sada imamo tri legendarne dame:
Desanka Sakic, Rukija Ljevakovic i Mirela Rupic
Cestitamo!
p.s. Omiljeni citati ove safunjice:
"da se nije vinula s bosmala"
"rasporedice ih Senka u tri smjene"
Desanka Sakic, Rukija Ljevakovic i Mirela Rupic
Cestitamo!
p.s. Omiljeni citati ove safunjice:
"da se nije vinula s bosmala"
"rasporedice ih Senka u tri smjene"
-
lamija_SA
pa ima ljudi koji varaju u braku, nikakva novost!lolita_xx wrote:senka, pa ko te natjera da mu ujutro ides u stan??
samo sto niko normalan ne zeli biti u takvom braku!
koja je onda svrha braka, ako moras viriti kroz prozore, najavljivati svoj dolazak kuci?
hvala Bogu, ima i onih koji ne varaju! te radije biramo!
- lolita_xx
pa naravno da niko normalan ne zeli biti u takvom braku, ali ako meni sve daje, ako me zadovoljava u svakom pogledu, naravno da necu sumnjati i pratiti ga... a svi oni ponekad prevare... sta cu, ja imam razumijevanja za takve stvarilamija_SA wrote:pa ima ljudi koji varaju u braku, nikakva novost!lolita_xx wrote:senka, pa ko te natjera da mu ujutro ides u stan??
koja je onda svrha braka, ako moras viriti kroz prozore, najavljivati svoj dolazak kuci?
-
lamija_SA
svaka tebi cast na "razumijevanju"!lolita_xx wrote:pa naravno da niko normalan ne zeli biti u takvom braku, ali ako meni sve daje, ako me zadovoljava u svakom pogledu, naravno da necu sumnjati i pratiti ga... a svi oni ponekad prevare... sta cu, ja imam razumijevanja za takve stvarilamija_SA wrote:pa ima ljudi koji varaju u braku, nikakva novost!lolita_xx wrote:senka, pa ko te natjera da mu ujutro ides u stan??
mislim da cu ja ipak ostati "nerazumna" po tom pitanju!
sto ljudi, sto cudi!
- lolita_xx
ona je imala tu (ne)srecu da ga uhvati na djelu...lamija_SA wrote:svaka tebi cast na "razumijevanju"!lolita_xx wrote:pa naravno da niko normalan ne zeli biti u takvom braku, ali ako meni sve daje, ako me zadovoljava u svakom pogledu, naravno da necu sumnjati i pratiti ga... a svi oni ponekad prevare... sta cu, ja imam razumijevanja za takve stvarilamija_SA wrote: pa ima ljudi koji varaju u braku, nikakva novost!
mislim da cu ja ipak ostati "nerazumna" po tom pitanju!
sto ljudi, sto cudi!
ali to ne znaci ako ga ne uhvatis da te nije prevario...
o tome ti pricam
- Phia
Za mene je smiješno kad neki kažu da u braku svako treba da ima svoju 'privatnost' u smislu da se ne mora nikom pravdati gdje ide i šta radi.Pa malo malo i eto njega u krevetu s njemicom a ima njemica na svakom koraku tzv. vrtirepki :Dv .I sve bi to bilo lijepo kad bi mi bili anđeli.A stvarnost je drugačija.Ako on želi da se ne mora nikome pravdati eto njega tamo ali sa mnom jok.lamija_SA wrote:pa ima ljudi koji varaju u braku, nikakva novost!lolita_xx wrote:senka, pa ko te natjera da mu ujutro ides u stan??