i to najrjedju boju ociju
Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
Ćelava cura wrote:i ja te volimanais_nin wrote:
aato se po meni isplati riskirati i ipak svaku koja dodje tretirati kao da jeste ona prava, pa cak i kad nam se taj rizik razbije od glavu....jer poslije silnog razbijanja neminovno dolazi ona(j) sto je tu da ostane![]()
![]()
![]()
nego trebalo je i meni godina i suza (i zamalo obrijane glave i to vise puta
- anais_nin
auuuuuuu tek sam sad zaglibilaNeelix wrote:anais_nin wrote:ko ti to sapce?Neelix wrote:hajd
eto me pod pendzer ti
zelene su bila ooociii teee...haj barem si boju ociju iz prve pogodio
![]()
![]()
Pa ne bih te prosio da te ne znam, S.K.![]()
![]()
![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
kako bih ja to voljelaaaaanais_nin wrote:ne daji mu nikakvih idejadanas wrote: pa malocas rekoh ja, kakav crni brak![]()
rebound je za druga posla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego fino na tribine i navijaj
![]()
![]()
mozda pokoje srce i zaraste na ovoj temi![]()
- danas
djeco draga, sve zaraste i sve prodjedawn_upon_dawn wrote:kako bih ja to voljelaaaaanais_nin wrote:ne daji mu nikakvih idejadanas wrote: pa malocas rekoh ja, kakav crni brak![]()
rebound je za druga posla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cak sta vise, boli i dalje samo ono kad ste vi prema nekom drugom neduznom ispali govno... jer gore je ovom esheku nego toj njegovoj... ovo ostalo... doci ce dan kad cete se sebi smijati...
vjerujte teti
Last edited by danas on 28/07/2007 23:43, edited 1 time in total.
- anais_nin
a sad ce brzo kod mene opet snijeg, trebace ti zimske cizme i te kakoNeelix wrote:![]()
-...
Dok šmrka bioskop, fali ti neko da napravi geg
Da ti za rodendan ispiše sonet na komšijskom zidu
I s bandom cigana pod tvojim prozorom utaba sneg?
a komsija mi je fin covjek, talijan, danas starijeg sina zeni
ali ako ces me romantikom gonjati, fino cemo se mi bariti
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
vjerujemodanas wrote:djeco draga, sve zaraste i sve prodjedawn_upon_dawn wrote:kako bih ja to voljelaaaaanais_nin wrote: ne daji mu nikakvih ideja![]()
![]()
![]()
cak sta vise, boli i dalje samo ono kad ste vi prema nekom drugom neduznom ispali govno... jer gore je ovom esheku nego toj njegovoj... ovo ostalo... doci ce dan kad cete se sebi smijati...![]()
vjerujte teti![]()
![]()
ali osjecam da sam jaca nego prije, pa eto... vise cu moci i ljepote podnijeti u buducnosti
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
znaci ja sad trebam da ocekujem da njega boli sve sto mi je uradio...aha how yes nodanas wrote:djeco draga, sve zaraste i sve prodjedawn_upon_dawn wrote:kako bih ja to voljelaaaaanais_nin wrote: ne daji mu nikakvih ideja![]()
![]()
![]()
cak sta vise, boli i dalje samo ono kad ste vi prema nekom drugom neduznom ispali govno... jer gore je ovom esheku nego toj njegovoj... ovo ostalo... doci ce dan kad cete se sebi smijati...![]()
vjerujte teti![]()
![]()
- anais_nin
vecini (ne svima, za to nema garancija) dodje iz guzice u glavu kad tadladyblue18 wrote: znaci ja sad trebam da ocekujem da njega boli sve sto mi je uradio...aha how yes no
- anais_nin
malo bolje pazi sta izlece, a sta uleceNeelix wrote:dobro, polako, izletilo mi...one step at the time
i ko je sad mene otracao
sam si se otracao
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
sumnjam da ce se to njemu desiti...jer on ima pametnijih stvarianais_nin wrote:vecini (ne svima, za to nema garancija) dodje iz guzice u glavu kad tadladyblue18 wrote: znaci ja sad trebam da ocekujem da njega boli sve sto mi je uradio...aha how yes noonda obicno djodju ko maca na vratanca....podvijenog repa....nekad i godinama kasnije
![]()
ako nista bude satisfakcija egu
okrenut ledja i reci "Ne bih, hvala"
poput silnih kompjutera,markirane odjece,mamice,knjige ovoga onoga
iako ja to u dnu duse zelim da se desi jednog dana...al proce i to vremenom
- Bea_Trix
lady, imam dovoljno godina da ti makar ovo kazem: kad dodje podvijenog repa, a anais je u pravu, obicno dodje (pogotovo kad zagusti a zagusti kad tad a ti si around) nece ti vise biti stalo uopceladyblue18 wrote:sumnjam da ce se to njemu desiti...jer on ima pametnijih stvarianais_nin wrote:vecini (ne svima, za to nema garancija) dodje iz guzice u glavu kad tadladyblue18 wrote: znaci ja sad trebam da ocekujem da njega boli sve sto mi je uradio...aha how yes noonda obicno djodju ko maca na vratanca....podvijenog repa....nekad i godinama kasnije
![]()
ako nista bude satisfakcija egu
okrenut ledja i reci "Ne bih, hvala"
![]()
poput silnih kompjutera,markirane odjece,mamice,knjige ovoga onoga![]()
![]()
- anais_nin
znam da je lakse reci nego uraditi...ali ti misli o sebi i brini za sebe....ne znam gdje sam procitala ali mislim da je istina....opposite of love is NOT hate, it's indifferenceladyblue18 wrote: sumnjam da ce se to njemu desiti...jer on ima pametnijih stvari![]()
poput silnih kompjutera,markirane odjece,mamice,knjige ovoga onoga![]()
![]()
P.S. ovo mi je fakat interesantno....kod mene stvarno "tike tike tacke nema vise vracke"....cak i kad ja zagovnam....ovaj sindrom "vracanja" je puno cesci kod frajera