zašto je muškarcima sex najbitiniji u vezi????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mAAm
mozda ti nemas problema sa razumnim muzem, ali bogami ima on sa tobom...nocna_ptica24 wrote:pozdrav..+negra hvala na odgovoru...odakle ti o da ne cijenim tuđe mišljenje???niciji osvrt ni komentar nisam kritikovala samo nepodnosim nipodastavanje tipa nemas ti pojma itd...pogledaj malo...a sto se tice posta on nema veze sa mojim bracim stanjem ako vas toliko to zanima...podvlacim: izgleda sve ovdje najvise zanima moj brak i moj zivot....hvla na objasnjenju i prosvjetljenju ..ali sam sumnjala u to sto si napisala i inikako nisam mogla da budem sto posto sigurna dok ne ispitam situaciju,pa rekoh na foruu da ispitam javo mijenje...bas tako upoznavajuci ljude i imajuci priliku da se susrecem sa muskarcima svaji dan ...koji me spopadaju..sam pocela shvatati u cemu je fol...nije bino da li smo prijatelji ili ne da li se dobro oznajemo ili smo se tek upoznali svaki muskarac prije i nego postane prijatelj ili neprijatelj prvo pomisli na sex...to mi je jedna porazavajuca cinjenica i zato sam pokrenula ovuu temu..da sad ne razlazem ovdje svoje primjeree iz zivota..da se samo razumije koga jako interesuje sretno sam udata i fala bogu nemam tih problema jer imama razumnog muza...naravno sad nemojte misliti da ja zagovaram apstinenciju izivot bez sexa ..pogresno ste mislili..samo nije sex valjda pokretac svega???
izgleda da jest...jer sex prodaje stvari...sexxy su reklame sexy su filomvi muzika pjevačice...izgleda sve se svodi na tp da se sex propagira...
-
debela
fakat ne mogu skontati ko ti je nafilovao glavu budalastinama i na osnovu cega pravis zakljucke. je li ti mozes citati misli? jesu li ti svi ti muskarci sa kojima se susreces otvoreno rekli da misle na seks?nocna_ptica24 wrote:...nije bino da li smo prijatelji ili ne da li se dobro oznajemo ili smo se tek upoznali svaki muskarac prije i nego postane prijatelj ili neprijatelj prvo pomisli na sex......
ako podjemo od toga da je tvoja tvrdnja istinita onda je i tvoj muz prvo pomislio na seks kad te je ugledao. zasto ti to nije zasmetalo? cak si se i udala za njega.
znam da ti nece prijati ali stav ti je za k.
-
mAAm
mima wrote:Ona hoce da nam " kaze " kako je neodoljiva macka i svi muskarci kad je ugledaju pomisle na sex.......... A na sta drugo da pomisle? Da te vode u najskuplji restoran i da ti kupe najskuplji parfem?
ili ona u svojim vezama misli samo, kako ce da hekla, kuha pere ves...
- zena21
mAAm wrote:mima wrote:Ona hoce da nam " kaze " kako je neodoljiva macka i svi muskarci kad je ugledaju pomisle na sex.......... A na sta drugo da pomisle? Da te vode u najskuplji restoran i da ti kupe najskuplji parfem?
ili ona u svojim vezama misli samo, kako ce da hekla, kuha pere ves...
- new_jazzWa
LJubi ga negra pametnog..._BosanaC wrote:There's no life before sex![]()
- maccarona
negra wrote:LJubi ga negra pametnog..._BosanaC wrote:There's no life before sex![]()
@pticica-ponekad mi se cini da u svaki post uvlacis dio svog zivota ovdje (sto je normalno),i otud mi zakljucci neki,a ako ne zelis da ljudi imaju takvo misljenje onda procitaj i sama postove koje napises,i prije no sto ih posaljes...A ja vala,kad vidim nekog dobrog,prvo kazem da ga treba "Hebat",a ne kako je nacitan! Mozda zato sto ja ne izgledam savrseno nemam osjecaj da muskarci prvo misle na sex kad me vide!Ali mislim da je, sto se toga tice, i veliki dio do zene,jer ako ja otkrijem komad svojih sisa nomalno da prvo pomisli kako su dobre i kako bi bilo da GA uvali medju njih...(pokvarste me!!")...Pa jel tako??? Dobro,sad ispade da opet svaljujem sve na zene,ali nas narod kaze DOK KUJA NE MAHNE REPOM...
-
Svemirski_Jebach
odlican post negrice...negra wrote:LJubi ga negra pametnog..._BosanaC wrote:There's no life before sex![]()
@pticica-ponekad mi se cini da u svaki post uvlacis dio svog zivota ovdje (sto je normalno),i otud mi zakljucci neki,a ako ne zelis da ljudi imaju takvo misljenje onda procitaj i sama postove koje napises,i prije no sto ih posaljes...A ja vala,kad vidim nekog dobrog,prvo kazem da ga treba "Hebat",a ne kako je nacitan! Mozda zato sto ja ne izgledam savrseno nemam osjecaj da muskarci prvo misle na sex kad me vide!Ali mislim da je, sto se toga tice, i veliki dio do zene,jer ako ja otkrijem komad svojih sisa nomalno da prvo pomisli kako su dobre i kako bi bilo da GA uvali medju njih...(pokvarste me!!")...Pa jel tako??? Dobro,sad ispade da opet svaljujem sve na zene,ali nas narod kaze DOK KUJA NE MAHNE REPOM...
apsolutno tacno! kad vidim dobre sise (ne sumnjam da je kod tebe u pitanju kvalitet)
uh...evo i sad sam pomislio.
- new_jazzWa
haj pitt,idi prosetaj malo...moram malo pricat sa ovim svemircem nasamo... 
- new_jazzWa
heheh,nema gledanja ba...nemoj tako,znam ja da ti volis svasta pametno vidjet,ali ne znam koliko ce ovo biti pametno...
-
Svemirski_Jebach
hahaha...
pitte...samo konstatujem da je negra ovdje bila fakat u pravu da nikako nije mogla vise u pravu biti
znaju one ba...
samo kad im se hoce...dok nas ne upecaju, a onda smo najebali

znaju one ba...
- new_jazzWa
Jel se to opires,Svemirac???
-
Svemirski_Jebach
opirem svim snagama...negra wrote:Jel se to opires,Svemirac???
- new_jazzWa
Tako i treba,Svemirac...Necem te charkat vishe... 
- MOSALJOZE
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#348 Re: zašto je muškarcima sex najbitiniji u vezi????
jbg kad skontasH da od drkanja nema nista i okusisH picetinu ko macor maslo 
- HAVANA
#349 Re: zašto je muškarcima sex najbitiniji u vezi????
Eh.Zasto je nebo plavo?
- HAVANA
#350 Re: zašto je muškarcima sex najbitiniji u vezi????
Da je teget ne bi qrcu valjalo.