Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Fiore

#326 we

Post by Fiore »

Greska cetnik vise voli Sarajevo od Zelje... a kad bude do tebe na tribini Profesor i Zidar javi se... :D

Ma haj nek i vi uzmete Titulu u ovih 12 godina kako treba iako ste dzaba igrali 99-te kao i mnogi :D
Skoro

Post by Skoro »

pančo wrote:paša moj, hoćes minute i sudionike da ti navedem?
nemam baš toliko vremena!!!
ako smo bili na istoj utakmici, a bili smo ,moglo se vidjet na čiju je stranu šiljio, samo pogledaj moj post, nisam rekao da je suđenje bilo presudno za vašu pobjedu jer nije! da se brinem za vas i ne brinem samo ne bih volio niti se radovao da istočne komšije uzmu titulu!
kao što ste vi one godine za leotar !!!
Tri puta ste centar presli, imali jednu sansu i jedan prekid i dali ste jedan gol. Mislim da trebate biti i vise nego zadovoljni. Mi smo imali loptu barem 75%, imali smo desetak prilika od kojih jedno 6-7 onih 100%-ih, a dali smo samo dva. Baotic vas je spasio totalnog debakla, momak je fakat odbranio neke skoro nemoguce stvari. Sarajevo vas je dobilo, pored ekstra dobre igre i zalaganja, i na rutinu i iskustvo nasih, ipak dosta starijih i iskusnijih, igraca.
Vi imate ultra mlad i totalno neiskusan tim. Ali imate tim koji ce, ukoliko ostane na okupu za 2-3 godine sigurno harati ovom ligom i tome se trebate okrenuti. Manite se glupih prica sudija ovo-ono. Ja stvarno ne znam sta ste vi ocekivali da mozete uraditi na derbiju, fakat ste totalno nerealni. Naravno, iznenadjenja su moguca ali ipak...
kerot

Post by kerot »

ako smo bili na istoj utakmici, a bili smo ,moglo se vidjet na čiju je stranu šiljio, samo pogledaj moj post, nisam rekao da je suđenje bilo presudno za vašu pobjedu jer nije! da se brinem za vas i ne brinem samo ne bih volio niti se radovao da istočne komšije uzmu titulu!
navedi jednu stvar, ali realno i u redu je
Fiore

#329 ew

Post by Fiore »

Dobili ste bodove i hocete muzicku :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Uh kad vas covjek ovako slusa reko bi da je u pitanju prepucavanje izmedju navijaca nekog kluva iz Republike Mrske i Federacije a ne izmedju ljudi koji prije i poslije derbija zajedno piju kafe, dernece i medjusobno se druze. Ovo je samo sport koji zahtjeva da se ljudi zabave 2 sata, malo ispusu od svakodnevnih problema a nikako da zavrsavaju u bolnicama a najmanje da ostanu invalidi ili sto je najgore izgube zivot radi usrane utakmice. Ovo sto se danas radi na sportskim terenima moze se samo nazvati "maloumnim delikventizmom" ili "najboljim primjerom kukavicluka" gdje 10 ljudi uhvati jednog i zgazi ga skoro do smrti. Ti koji su to uradili su najobicnije balave picke iz od srca im zelim da im se isto desi kao i ovom momku. Ja jesam navijac Zelje ali nisam ludjak koji bi neciji zivot ugrozio radi svojih frustracija. Stidite se svi oni Manijaci koji ste sve to nijemo gledali i dozvolili da jedan mladi zivot bude ugrozen radi jedne usrane parole.
Sto se tice utakmice Sarajevo je bilo bolje i tu nema price. Zeljo je dao jedan gol i imao jednu sansu. Sarajevo je dalo dva gola i imalo 4-5 cistih sansi. Prvi gol Sarajeva je postignut nakon cistog prekrsaja Zeke nad Diablom. Sudija nije svirao prekrsaje Zelji i to je cinjenica ali nikako opravdanje za poraz. Kada je neko mocan na terenu ni sudija ni niko mu ne moze nista. Sarajevo jeste najkvalitetniji tim ove sezone medjutim fudbal koji igraju daleko je od kvalitetng sto pokazuje sam broj postignutih golova. Musemic je posebna prica svega toga jer kad izgubi u 90% utakmica baca drvlje i kamenje na sudije a kada mu pomognu sudije onda suti ko picka. Njegovo ponasanje na ternu prema svojim igracima i prema sudijama se moze nazvati samo papnskim i primitivnim ali ocito je da daje rezultate. Naravno nije to problem kada je tu negdje iza ledja Celo i Co.
Bez obzira na sve Sarajevo je ove godine najvise zasluzilo titulu medjutim puno se zakuhalo i sve je pod znakom pitanja.
Navijaci na derbiju su bili dobri, zaista, ali ipak Horde na tri strane, manijaci do smrti premlacuju svoga covjeka i sve skupa FUJ!!!! Da mogu nesto uticati prekinuo bih sezonu, dao Sarajevu titulu i ne bi pocinjao novu sezonu sve dok se ne bi donio takav zakon o sportu i navijacima da bi svi dobro razmislili sta je cilj gledanja utakmica. Bagru iz NSBiH i sudijskog saveza treba pohapsiti i krenuti iz pocetka jer sve ovo je postala nevidjena lakrdija koja je pocela da odnosi ljudske zivote a to nema nikakve veze sa sportom.
pančo

Post by pančo »

POŠTENO,NIJE MI PROBLEM PRIZNATI DA STE BILI BOLJI,JESTE, POŠTENO, SAMO TI NE STOJI TO ZA BAOTIĆA, PA ŠARAN JE FULIO CIJELU LOPTU JEDNO DVA TRI PUTA,NIJE DA SMO IMALI SREĆE NEGO J..... PORED ZEKE I MALOG KURTE I MARCIANA OVI OSTALI SU BILI PLAHO TANKI...TAKO O NEKOM MOGUĆEM DEBAKLU BAŠ I NE MOŽEMO PRIČATI

Skoro wrote:
Tri puta ste centar presli, imali jednu sansu i jedan prekid i dali ste jedan gol. Mislim da trebate biti i vise nego zadovoljni. Mi smo imali loptu barem 75%, imali smo desetak prilika od kojih jedno 6-7 onih 100%-ih, a dali smo samo dva. Baotic vas je spasio totalnog debakla, momak je fakat odbranio neke skoro nemoguce stvari. Sarajevo vas je dobilo, pored ekstra dobre igre i zalaganja, i na rutinu i iskustvo nasih, ipak dosta starijih i iskusnijih, igraca.
Vi imate ultra mlad i totalno neiskusan tim. Ali imate tim koji ce, ukoliko ostane na okupu za 2-3 godine sigurno harati ovom ligom i tome se trebate okrenuti. Manite se glupih prica sudija ovo-ono. Ja stvarno ne znam sta ste vi ocekivali da mozete uraditi na derbiju, fakat ste totalno nerealni. Naravno, iznenadjenja su moguca ali ipak...
Skoro

Post by Skoro »

Vjeruj mi, znamo mi sta su saranovici, obuce i drugi nasi klocevi jako dobro. Mi ako sa ovom ekipom, koliko god ona izgledalo dobro, osvojimo titulu to ce biti svojevrsno cudo. Ipak imamo Alaima na golu, covjek kada odbrani odbrani kao niko a vecinu golova sto primi ni malo djete mu nije ravno. Uz njega su tu jos i penzioneri Zukic, Ihtijarevic, Obuca, Saranovic, eto grujic se malo trznuo.
Sve u svemu, nama je ponovo potrebna rekonstrukcija tima,i mi to jako dobro znamo. Samo da se docepat titule pa cemo ostalo lako

Evo jedne od najljepsih fotki:

Image
alphonse kauders

#333 Re: we

Post by alphonse kauders »

Fiore wrote:Sad znate da nema zajebancije sa manijacima.. nije nam vjerovala ni banda koja sebe naziva policijom rs... Zeljo je ko drzava,ko je izda-prijeki sud!

Pitari ne znaju koliko imaju izdajnika u svojim redovima i kao takvi gube puno toga.. jebote u Banjaluci su znali i vase tablice na busu prije nego sto cete doci.,a komoli koliko vas dolazi... I savjet pitarima: maknite MAI-a on vam je onako najkriticniji uzima vam dosta i jos vas povali iza :D
:? :? :run:

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:x :x :x :x

rodila te majka takvog pametnog...
pančo

Post by pančo »

samo paša moj ako slavija uzme prvenstvo, smješno....
neće se moći živjet od ovih "miroljubivih komšija".....
normala su ova "prepucavanja" između nas košpa i vas pitara, samo me boli sto nekim ovaj derbi ne kontaju kao nešto naše interno" gradsko".volim želju samo ako je pitanje između slavije i sarajeva mislim smiješno je da bilo ko iz ovog grada poželi titulu ovim papcima iz lukavice...
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Samo sto se tice ovog decka sto je nastradao. To se moglo desiti i na jednoj i na drugoj strani, jer idiota ima svugdje. Mogu se samo nadati da ce se naci kreteni koji su ga ovako unesrecili. I onda onaj majmun kaze tako ti je ko se sa nama zajebaje, nevjerovatno...
pančo

Post by pančo »

baš tako....
Fiore

#337 we

Post by Fiore »

Znas o tim stvarima moze se samo u par rjeci reci.. to se dozivljava to se nemoze ispricati.. rijetki krenu prema suzbijanju problema., a mnogi se bave onda kad on nastane..

Ja sa svoje tacke kazem ti zgazio bi svakoga za nesto gdje ulazem svoje vrijeme,novac,zivce i svoju krv..zbog ljubavi prema klubu.Tako sledece gostovanje treba neko znati jel ko ovo.,ko ono.. I kazem neka ovo bude opomena za sve one koje se misle zajebavat tamo gdje im nije mjesto.

Tajna ima svoju cjenu,da su bogdo u ratu ovako rjesavali probleme,jer puno veci izdajnici hodaju ovim ulicama..
hrasno38

#338 Re: we

Post by hrasno38 »

Fiore wrote:Znas o tim stvarima moze se samo u par rjeci reci.. to se dozivljava to se nemoze ispricati.. rijetki krenu prema suzbijanju problema., a mnogi se bave onda kad on nastane..

Ja sa svoje tacke kazem ti zgazio bi svakoga za nesto gdje ulazem svoje vrijeme,novac,zivce i svoju krv..zbog ljubavi prema klubu.Tako sledece gostovanje treba neko znati jel ko ovo.,ko ono.. I kazem neka ovo bude opomena za sve one koje se misle zajebavat tamo gdje im nije mjesto.

Tajna ima svoju cjenu,da su bogdo u ratu ovako rjesavali probleme,jer puno veci izdajnici hodaju ovim ulicama..
Sta ti jedes pa si tako zajeban????? To sto se desilo na Jugu Koseva je krivicno djelo pokusaja ubistva koje moze (nadam se da nece) preci u klasicno ubistvo ako znas sta to znaci. Dakle po tebi jedan zivot 27-godisnjaka je tebi manje vrijedan od jednog usranog transparenta. Ne momcino, nego takvi kao sto si ti jednostavno ne znaju kako da ispolje svoje frustracije i svoju silnu energiju pa se onda skupe 10-torica i prebiju jednoga. Kolika hrabrost, do jaja. Dobro je neko napisao na "themaniacs" da je Djilda ziv iste sekunde bi jebao majku tim silnim momcima jer nista nije vrijedno ljudskog zivota. Izdavanje ove tajne nije ugrozilo niti jedan navijacki zivot osim malo podjebavanja i smijeha. Kao da je navijanje pocelo od kad ste se pojavili vi, neke nove posljeratne generacije i poceli uzimati danak u krvi. Sve radi sporta. Puno je bolje da onda sporta i nema jer bi jedan covjek bio ziv (Aner Kasapovic) a drugom se ne bi borili za zivot.
Skoro

#339 Re: we

Post by Skoro »

hrasno38 wrote: To sto se desilo na Jugu Koseva je krivicno djelo pokusaja ubistva koje moze (nadam se da nece) preci u klasicno ubistvo ako znas sta to znaci. Dakle po tebi jedan zivot 27-godisnjaka je tebi manje vrijedan od jednog usranog transparenta. Ne momcino, nego takvi kao sto si ti jednostavno ne znaju kako da ispolje svoje frustracije i svoju silnu energiju pa se onda skupe 10-torica i prebiju jednoga. Kolika hrabrost, do jaja. Dobro je neko napisao na "themaniacs" da je Djilda ziv iste sekunde bi jebao majku tim silnim momcima jer nista nije vrijedno ljudskog zivota. Izdavanje ove tajne nije ugrozilo niti jedan navijacki zivot osim malo podjebavanja i smijeha. Kao da je navijanje pocelo od kad ste se pojavili vi, neke nove posljeratne generacije i poceli uzimati danak u krvi. Sve radi sporta. Puno je bolje da onda sporta i nema jer bi jedan covjek bio ziv (Aner Kasapovic) a drugom se ne bi borili za zivot.
Mozda ce neko pogresno protumaciti ovo moje citiranje 'kolege' ali covjek je milion posto u pravu. Nema toga u sportu a posebno na tribinama sto je vrijedno svega ovog a posebno necije smrti. U redu, pa svi se mi volimo ponekad potuci, ja namjerno na grbavici idem na vas dio sjevera da se malo 'ruzno gledam' sa komsijama, da vidim hoce li ko sta dobaciti da se malo 'natezem' malo prkosim, nije se problem i potuci ako zatreba ali ovo?!?! Ovo je cisto divljastvo, takve treba strpat u zatvor pod hitno! Eto, vi koji ste bili dole na jugu morali ste sve vidjeti, sigurno znate ko stoji iza toga. Zasto ne odete u policuju i sve ne kazete? A sta mislite da momak preseli ili da ostane trajni invalid? Je li to vrijedno?
hrasno38

#340 Re: we

Post by hrasno38 »

Skoro wrote:
hrasno38 wrote: To sto se desilo na Jugu Koseva je krivicno djelo pokusaja ubistva koje moze (nadam se da nece) preci u klasicno ubistvo ako znas sta to znaci. Dakle po tebi jedan zivot 27-godisnjaka je tebi manje vrijedan od jednog usranog transparenta. Ne momcino, nego takvi kao sto si ti jednostavno ne znaju kako da ispolje svoje frustracije i svoju silnu energiju pa se onda skupe 10-torica i prebiju jednoga. Kolika hrabrost, do jaja. Dobro je neko napisao na "themaniacs" da je Djilda ziv iste sekunde bi jebao majku tim silnim momcima jer nista nije vrijedno ljudskog zivota. Izdavanje ove tajne nije ugrozilo niti jedan navijacki zivot osim malo podjebavanja i smijeha. Kao da je navijanje pocelo od kad ste se pojavili vi, neke nove posljeratne generacije i poceli uzimati danak u krvi. Sve radi sporta. Puno je bolje da onda sporta i nema jer bi jedan covjek bio ziv (Aner Kasapovic) a drugom se ne bi borili za zivot.
Mozda ce neko pogresno protumaciti ovo moje citiranje 'kolege' ali covjek je milion posto u pravu. Nema toga u sportu a posebno na tribinama sto je vrijedno svega ovog a posebno necije smrti. U redu, pa svi se mi volimo ponekad potuci, ja namjerno na grbavici idem na vas dio sjevera da se malo 'ruzno gledam' sa komsijama, da vidim hoce li ko sta dobaciti da se malo 'natezem' malo prkosim, nije se problem i potuci ako zatreba ali ovo?!?! Ovo je cisto divljastvo, takve treba strpat u zatvor pod hitno! Eto, vi koji ste bili dole na jugu morali ste sve vidjeti, sigurno znate ko stoji iza toga. Zasto ne odete u policuju i sve ne kazete? A sta mislite da momak preseli ili da ostane trajni invalid? Je li to vrijedno?
Ama tuca je uvijek bilo, onih viteskih, grupa protiv grupe pa onda onako svi izrazbijani se pokupimo i negdje na pivu. I otici na tribinu pa se zajebavati, ti navijaj za svoj za za svoj klub i nema potrebe da se tucemo. Gledam lijepo na zapadu jedan sal bordo, drugi plavi itd itd i niko nikoga ne tuce. Citav vijek je tako u Sarajevu jer smo izmjesani kao raja a u raji kao navijaci. Kada igramo jedni protiv drugih treba da ima tog pozitivnog naboja ali kad ne igramo naboja ne treba da uopste bude. Da je normalno niti bi Pitari neke godine navijali za Leotar niti bi Manijaci prekosutra molili boga da pobjedi Slavija. Svi smo se zajedno borili za ovaj grad, za ovu drzavu a sada se medjusobno ubijamo. I jedni i drugi navijaci dozvoljavaju da ih vode najobicniji primitivci i delikventi i oni su im zakletva. Pa ljudi zar treba jos da padne glava da shvatite da je sport sporedna stvar u zivotu i da se od njega ne zivi ali na zalost pocelo se umirati. Ako bi se ikada pronasli vinovnici ovog brutalnog zlocina treba im minimalno oderati po 15 godina za primjer ostalima. Ama sve ovo je vec davno izgubilo sav svoj smisao.
Zox

#341 Re: we

Post by Zox »

Fiore wrote:Znas o tim stvarima moze se samo u par rjeci reci.. to se dozivljava to se nemoze ispricati.. rijetki krenu prema suzbijanju problema., a mnogi se bave onda kad on nastane..

Ulazi novac, vrijeme, zivce i krv da nadjes posao, ili da povalis sta, pa vise neces imati zelje gaziti nikog, niti unistavati tudje zivote jer nemas svoj. Sa srecom!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Edin H. wrote:Sramotno je da FK Sarajevo zeli dobiti titulu uz pomoc pristrasnih sudija kao sto se pokazalo u utakmici sa Zaeljeznicarom :oops:

Eto ko nije vjerovao da su sudije bile pristrasne imao je priliku da poslusa izjavu Gredica sinoc na TV-u :oops:
a koji je K to Gredic???
jel da vjerujem njemu ili svojim ocima???

trebao si gledati do kraja emisiju,ako se vec pozivas na istu,pa cuti sta je rekao covijek koji je kompetentan za komentarisanje sudjenja,a ne glavonju sto igra za "zeljA"
PITARKA_SA

#343 Re: we

Post by PITARKA_SA »

Fiore wrote:Sad znate da nema zajebancije sa manijacima.. nije nam vjerovala ni banda koja sebe naziva policijom rs... Zeljo je ko drzava,ko je izda-prijeki sud!

Pitari ne znaju koliko imaju izdajnika u svojim redovima i kao takvi gube puno toga.. jebote u Banjaluci su znali i vase tablice na busu prije nego sto cete doci.,a komoli koliko vas dolazi... I savjet pitarima: maknite MAI-a on vam je onako najkriticniji uzima vam dosta i jos vas povali iza :D
vidi,vidi ko se nasao da prica o izdajnicima
pojasni mi tvoj dubokoumni post malo,jel to ti indirektno zelis da kazes da se ponosis tim sto se desilo na tribini??
ako tako mislis,IQ ti je ko sobna temperatura.

"Sad znate da nema zajebacije sa manijacima.."..

oo pa sidje giganti,lafci,mangupi evo vec deset godina ne'mRem :D da vas prepoznam :D :D :D :D
zayebani ste nam sta ,uvijek vas neko J :D :lol: :lol:
cpt.picard

Post by cpt.picard »

Majstorinho wrote: Evo za tebe,i onog tvog glavatog kapitena,sto kaze da je gol turkovica neregularan,pogledaj ovaj snimak.
http://www.youtube.com/watch?v=VLiV4Ssq4YI
Ako ti ne vidis guranje Turkovica kod prvog gola.. :-) Lijevom rukom odruguje Bubu koji siri ruke. Pogledaj malo pazljivije kretanje Zeljinog igraca i ima li ikakve logike da skace ukoso od mjesta gdje pada lopta? I komentar kako je Turkovic nadvisio Bubu, nigdje veze. Jer su ako nista bili u nivou. Al jeb.ga neces ti to da vidis, pogledaj malo bolje.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

cpt.picard wrote: Ako ti ne vidis guranje Turkovica kod prvog gola.. :-) Lijevom rukom odruguje Bubu koji siri ruke. Pogledaj malo pazljivije kretanje Zeljinog igraca i ima li ikakve logike da skace ukoso od mjesta gdje pada lopta? I komentar kako je Turkovic nadvisio Bubu, nigdje veze. Jer su ako nista bili u nivou. Al jeb.ga neces ti to da vidis, pogledaj malo bolje.
Neko je fakat lud ovdje. Ili je to ovaj lik koji komentarise utakmicu, svi novinari koji su pisali o utakmici i svi navijaci Sarajeva, pa cak i nekoliko navijaza Zelje koji su u 75toj minuti pisali da je sudjenje odlicno, ili se pak pojedini navijaci Zelje prave ludi, sa druge strane. Ja deset puta pregledao snimak, i opet kazem ovo nikad, nigdje na svijetu nije bio faul...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

uvijek sam vas smatrala moralnim insektima,ali nakon godina i godina deranja na terenu..vi i dalje pokusavate naci neke jalove ,blijede isprike..pa ljudi moji,dokle vise,DOKLE ??! :D :D !pali ste mi u ocima i ako sam mislila da nemate vise gdje padati :D :D

sve je njima krivo,sudija supak,delegat peder,novinar pedofil,snimak nastiman,vjetar radi protiv njih,trava ih bode,carape ih zuljaju..teorija zavjere traje godinama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bice,da puno boli :D :D :D :D
Neelix

Post by Neelix »

PITARKA_SA wrote:uvijek sam vas smatrala moralnim insektima,ali nakon godina i godina deranja na terenu..vi i dalje pokusavate naci neke jalove ,blijede isprike..pa ljudi moji,dokle vise,DOKLE ??! :D :D !pali ste mi u ocima i ako sam mislila da nemate vise gdje padati :D :D

sve je njima krivo,sudija supak,delegat peder,novinar pedofil,snimak nastiman,vjetar radi protiv njih,trava ih bode,carape ih zuljaju..teorija zavjere traje godinama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bice,da puno boli :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

plavo oko plakalo je.... :D pa ga prenijelo i lupilo prvog do sebe i poslalo ga u bolnicu :roll:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ja cula da im je go povecan za 1metar i 23cm
Neelix

Post by Neelix »

nek su oni na onim snimcima vidjeli faul i ofsajd :shock: :D ocito imate oci sokolove :D
B-Baller

Post by B-Baller »

Ja ne mogu da vjerujem sta sam vidio na jugu i da jos neki sad pricaju kako smo opasni!!! :(
Svi moraju da shvate da ni mi ni pitari nikad necemo biti jake navijacke skupine dok nas 'vode' da kazem jalijasi!!!!! Vodje navijaca trebaju biti OZBILJNI i OBRAZOVANI momci koji ovakve sramotne stvari kao sa ovim nastradalim momkom nece dopustiti!
Zato ja idem samo na utakmice sa ekipom od 10ak ljudi i medjusobno cuvamo ledja al znato od koga? od nasih sto je tako zalosno da covjek ne moze povjerovati!!!!!
Ispred juga prije tekme dosla je skupina pitara njih oko 40, bilo mozda 10-ak policajaca moglo je doci du tuce al nije jer su sve 'face' kulirale na travi, a kad su prosla dva momka mladja 17,18 otprilike, sa salovima Sarajeva, onda su ih gadjali flasama?!?!?
Normalno ako se sumnja u nekoga treba mu zabraniti dolazak na utakmice al niposto!!!!!! na ovakav nacin, to samo pokazuje hrabrost pojedinih, kao sto sam gore naveo, kad smo mi ko budale kontale da ce nam se pridruziti makar 20 ljudi pa da se barem probamo pobiti posteno sa pitarima al nista.
Bilo ja pametnjakovica koji su sa vrha tribine bacali stolice koje su onda pogadjali nase navijace u glavu, jer mu prvo moras reci da ne baca ako ne moze prebacit da bi on shvatio i izvinjavao se.
Ne znam stvarno zalosna je cijela situacija, i onda te jos neko ko stoji na centru juga, gdje bi svako trebao navijati svim srcem, pita kako ide ova pjesma i normalno da mi onda nije do nicega.
Jebes i parolu i bakljadu i sve ako je cijena ovo nehumano djelo, policija je isto tako po mom misljenju trebala odmah privesti sve koji su momka izudarali. Bilo je na samoj tribini bruka specijalaca koji nisu mrdnuli a samo ih krivo pogledaj dobit ces pendrek.
Kako samo ironicno ispade ona parola na pocetku; POMOZIMO LAMIJI, dakle spasi jedan zivot a drugi unisti!!!!!!
Post Reply