Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
postadoh mrchaa (pu pu pu ) na momenat..pa te upitah..jerbo je on ovoj svojoj plać'o sve živo.. ..a vidiš da se sada oko tebe mota..inače..ujutro kod tebe ide malo sporije? :D
prleitihi wrote:postadoh mrchaa (pu pu pu ) na momenat..pa te upitah..jerbo je on ovoj svojoj plać'o sve živo.. ..a vidiš da se sada oko tebe mota..inače..ujutro kod tebe ide malo sporije? :D
ujutro se kod mene malo radi... i nista vise, ti, ti....
a mrchaa... sta da ti kažem... ima on drugarica, šta cu mu jos i ja, nema potrebe....
Ja ba- i ja se pravo zabrinula sto ga nema...a onda opet pomislim -da on mozda stvarno nije Dzenana?!
Clanak objavljen...poso zavrsen...?!
Halo?! Javi se!
amrino wrote:Ja ba- i ja se pravo zabrinula sto ga nema...a onda opet pomislim -da on mozda stvarno nije Dzenana?!
Clanak objavljen...poso zavrsen...?!
Halo?! Javi se!
Kao prvo da pitam ko je ta Dzenana?!A kao drugo nisam imao vremena posto je malo steglo sa svih strana sto se utakmica treninga tice,blizi se kraj sezone pa zato.A trece i najbitnije nepada mi napamet da se pomirim,sretna je zaljubljena i daleko joj kuca od moje.....
Mozete vi pricati sto hocete ali stvarno svaka vam cast niste ni svjesni koliko ste mi pomogli i jos jednom puno puno vam hvala...
mrchaa10 wrote:Kao prvo da pitam ko je ta Dzenana?!A kao drugo nisam imao vremena posto je malo steglo sa svih strana sto se utakmica treninga tice,blizi se kraj sezone pa zato.A trece i najbitnije nepada mi napamet da se pomirim,sretna je zaljubljena i daleko joj kuca od moje.....
Mozete vi pricati sto hocete ali stvarno svaka vam cast niste ni svjesni koliko ste mi pomogli i jos jednom puno puno vam hvala...