šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni
Moderator: anex
-
nocna_ptica24
evo i mene konačno...
trebala sam raditi 10 dana uzastopno ali nas zeznula dijaspora...nije bilo posjete očekivane ljudi se haman zasitilii i muzike i bosne pa 3 dana na uskrs pa pravac dijaspora..tako nama propadoše parešto smo mislili zaradiit. zadnji dan naše turneje nam je bilo dosadno pa sm omalo budalasali vani u po noći..tako moji pametne kolege odlučeda se malo takmiče u trčanju...i zlo najveće jednan od njih padne i razbije se ko kruška...sad u ruka u gipsu slomio ruku na 2 mjesta...kod druga mi se tu veče pokvari auto...ja se prehladim u ledenoj diskoteci..sad piujme i rinostop i ampicilin ništa ne pomaže...iako moram napomenuti da sam pojela jedan sladoled na sve to..
ispit sam imama izašla na njega samo idjela kakve su teme...da bofg sačuva i odmah izašla..prvi put u 4 godine fakulteta da sam odmah napustila ispit....
krenulo me izgleda pravo...večeras sam radila bolesna sam nikakava...i otišla malo do brčkog u castello na party od mog druga dj-a.tamo 20 muškaraca od 25-45 godina bulje među noge plesačicama koje nalikuju na sriptizete...ja sebi nisam mogla doći...malo sam plesala ..poželila sam plesati8...ali brzo me smorilo to ostarila sam ti ja za toga...vidim ..sve me nešto žiga i probada...evo sad odo da spavam...umorna i nikakva...
pozdrav svima hvlala što ste pisali na moje temem...poseban pozdrav negri i patriusu:)
p.s.negra kako poso?ide li na bolje?upoznal ti onog amira?laku noooooć!
trebala sam raditi 10 dana uzastopno ali nas zeznula dijaspora...nije bilo posjete očekivane ljudi se haman zasitilii i muzike i bosne pa 3 dana na uskrs pa pravac dijaspora..tako nama propadoše parešto smo mislili zaradiit. zadnji dan naše turneje nam je bilo dosadno pa sm omalo budalasali vani u po noći..tako moji pametne kolege odlučeda se malo takmiče u trčanju...i zlo najveće jednan od njih padne i razbije se ko kruška...sad u ruka u gipsu slomio ruku na 2 mjesta...kod druga mi se tu veče pokvari auto...ja se prehladim u ledenoj diskoteci..sad piujme i rinostop i ampicilin ništa ne pomaže...iako moram napomenuti da sam pojela jedan sladoled na sve to..
ispit sam imama izašla na njega samo idjela kakve su teme...da bofg sačuva i odmah izašla..prvi put u 4 godine fakulteta da sam odmah napustila ispit....
krenulo me izgleda pravo...večeras sam radila bolesna sam nikakava...i otišla malo do brčkog u castello na party od mog druga dj-a.tamo 20 muškaraca od 25-45 godina bulje među noge plesačicama koje nalikuju na sriptizete...ja sebi nisam mogla doći...malo sam plesala ..poželila sam plesati8...ali brzo me smorilo to ostarila sam ti ja za toga...vidim ..sve me nešto žiga i probada...evo sad odo da spavam...umorna i nikakva...
pozdrav svima hvlala što ste pisali na moje temem...poseban pozdrav negri i patriusu:)
p.s.negra kako poso?ide li na bolje?upoznal ti onog amira?laku noooooć!
-
zzzzz
E ima li ista ljepse od takve treme...sretno Krigla i dabogda ti opet pamet pomutila, ukoliko to nece biti razlog da se nekoj Sarajki slomi srce (kontam valjda si sta radio i za ove cetiri i po godine)Krigla_Sa wrote:znaci probudio me poziv od cure koju sam najvise volio i koju nisam 4 i pol godine vidio,kaze danas dolazi u sarajevo i ostaje 4 dana...
malo je reci da sam uzbudjen i da me trema puca...
dabogda da mi opet pamet ne pomuti...
Ispric'o bi i ja svasta da smijem
- new_jazzWa
Jutro...Na poslu sam,pozdravcic tebi nocna,i na poslu je srednja zalost,kao sto je i bilo...Sto se patriusa tice,cujemo se redovno,ali se jos nisno nasli na kafi,ali znam ko je,njegova seka bila nekad moja frizerka,ali sto on ne moze da skonta ko sam,ali nejse...Znace kad me vidi! I kod nas je dolazila dijaspora u diskoteku,ali su ovi moji dobro prosli,Sekla Aleksic,Sinan Sakic,i jednu noc zajedno Halid Muslimovic i Tina Ivanovic(mislim da se tako preziva).Uglavnom ti ja ne idem po takvim skupovima ali mi rece kolega da je bilo dupke puno,sto me i ne cudi,obzirom da je pogotovo dijaspora slusa dzigeru,jos ovu sto ih podsjeca na produkciju svjetskih klubskih hitova (samo nek je brzo),i tako...Ma sta da ti pricam,znas sta mislim o takvim notama...Zao mi je sto si se prehladila,ali i to je za ljude,nadam se da ces ozdraviti brzo. Eto,a vidi ove maccarone,pa imam ja i taj sa kljucicem,ali neke stvari mogu reci i ljudima ovdje,mada ne tako bitne stvari,i ne one koje se ticu moje dushe...To cu ti n asamo ispricat,kad budemo otisle kod Aladina,hehe
- amalka
Jos jedan divan, divan dan
Najljepse je kad se probudis i prvo sto vidis su sunceve zrake. Solarna energija je, ocito, moj jedini pokretac. Na poslu, odlicno, atmosfera na nivo... Jedino sto mi kvari ovaj dan jeste pomisao da danas moram nastaviti strebati
, prokleti ispiti
Ali proci ce i to... Bitno je da sam happy
A to zelim svimaaaaaaa

-
nocna_ptica24
hej sta ima.bas proljece pozitivno utice na ljude...tj na mene pogotovu...svaki dan ljepsi od ljepsega...ne moze mi raspolozenje pokvariti ni to da mi je auto stalo na pola puta do brckog da su ga morali doci slepati iz tuzle i da mu je otisao motor koji moram pod hitno platiti svojim tesko zaradjenim paricama...sve to mi je šega ..vjerujte mi ..nimalo se nisam nanerviralan i uzbudila kad m ise to desilo...znala sam da je lijep dan da mi se to moglo desiti u pola noću u majevičkim brdima...a nije eto desilo se u po sunčanog dana na ravnici..i sretna sm zbog toga...otišla sam do brčkog sa kolegama koji su vozili ispted nas ...pogurali smo se u pola nas troje i kompletna oprema razglas i dvije klavijature...to je bilo za fotke....i nazad su me vratili oni...lijep dan tako sam smirena da nep ovjerujem ..mama me zove i otac tješe...a meni sve ravno do mora...volim proljeće...volimživot...uživajte i vi...jer kratak je ovaj užitak....
- amalka
Na Zapadu nista novo
ni danas
Divan pocetak iznimno stresnog dana
Ali ne dam se ja
Laganini sam ustala, dovukla sam na posao, nabacila osmijeh i sve mi je ravno do mora
I eto, odradim pola smjene i onda trcim, tj. vozim na ispit
Poloziti necu, idem tek da budem vidjena
Pokusavam poloziti to vec odavno, ali ne ide. Mozda prepisem
Uglavnom, vrijeme je divnoo
I odmah se osjecam bolje, bez obzira na stres.
Ah, jucer je bila interesantna situacija. U mom gradu sade cvijece i tako to, ukrasavaju malo. I sad, idem ja preko pjesackog ostrva i jedan komunalac, koji je drzao smrk, ispadne mu iz ruke i sva voda po meni
Dosla sam mokra na posao
Obnova tusiranja

Uglavnom, have a nice day
Divan pocetak iznimno stresnog dana
Uglavnom, vrijeme je divnoo
Ah, jucer je bila interesantna situacija. U mom gradu sade cvijece i tako to, ukrasavaju malo. I sad, idem ja preko pjesackog ostrva i jedan komunalac, koji je drzao smrk, ispadne mu iz ruke i sva voda po meni
Uglavnom, have a nice day
-
nocna_ptica24
grozan dan!!!!
otišla sam na fax sa velikom nadom da ću sebe ugledati na spisku studenata koji su položili ispit...kad ono ćorak..nema me a uvijeđena sam bila da sam odradila ispit ko bombona!!!ali uvijek i ja sam se uvjerila da na ovom faxi zvanom šaša sve je naopako i kad sam se najmanje nadala u najmanje učila tad sam dobijala njveće ocjene i obrnuto...živce sam poslije liječila kupovinom pa spavanjem i sad me bole leđaaaaa mislim da je od spavanja..navečer sam po običaju šatala cuku i i sjela kraj česme i gledala zvijezde i odmarala živce...biže bolje kažu... odo da spavam nemam morala da više razglabam a znam da će vam nedostajati moje razglabanje užasno ....hahahahaha
otišla sam na fax sa velikom nadom da ću sebe ugledati na spisku studenata koji su položili ispit...kad ono ćorak..nema me a uvijeđena sam bila da sam odradila ispit ko bombona!!!ali uvijek i ja sam se uvjerila da na ovom faxi zvanom šaša sve je naopako i kad sam se najmanje nadala u najmanje učila tad sam dobijala njveće ocjene i obrnuto...živce sam poslije liječila kupovinom pa spavanjem i sad me bole leđaaaaa mislim da je od spavanja..navečer sam po običaju šatala cuku i i sjela kraj česme i gledala zvijezde i odmarala živce...biže bolje kažu... odo da spavam nemam morala da više razglabam a znam da će vam nedostajati moje razglabanje užasno ....hahahahaha
-
amrino
Ženo draga, gdje je tebi muž u svemu tome?!nocna_ptica24 wrote:grozan dan!!!!![]()
![]()
![]()
-
amrino
Necu da kukam na ovako divan dan. Zadnjih dana sam bila na sluzbenom putu pa sam malo polomljena ali sve u svemu je OK!
Sunce sija i to je najvaznije jer kao sto neko rece- a ja se u tome prepoznah- pokrecem se na solarnu energiju!

Sunce sija i to je najvaznije jer kao sto neko rece- a ja se u tome prepoznah- pokrecem se na solarnu energiju!
-
PITARKA_SA
sve sam zivo prespavala,trcala do posla,slomila naocale,dosla na posao,svi vec kafu popili,pukla mi bocica parfema u torbi...treba'l jos??

- van Basten
Nadam se da bar parfem fino mirišePITARKA_SA wrote:sve sam zivo prespavala,trcala do posla,slomila naocale,dosla na posao,svi vec kafu popili,pukla mi bocica parfema u torbi...treba'l jos??
![]()
![]()
-
nocna_ptica24
prespavala sam čitav dan sad ne mogu da spavam......
- new_jazzWa
U poslednja dva-tri dana samo ruzne stvari...Ono sto me je najvise pogodilo je smrt dobrog tatinog prijatelja,zajedno su odrasli,plus nam je prvi komsija,imao je 52 godine...Zaboljela ga glava...Mozdani,5 dana kome,danas dzenaza... Dvoje male djece ostalo...Ima preslatkog sina,malcu su 3 godine,i fenomenalan je...Uvijek kad se dese ovakve stvari skontam koliko smo ustvari nemocni i nebitni u planiranju stvari,dogadjaja,i svega onoga na sto mislimo da imamo utjecaja. Danas jesi,a sutra vec nisi...I skupim snage za jos jednu odluku i za nastavak zivota sa jos punijim plucima...
- new_jazzWa
Strasno...SInoc sjedim sa sestrom i gledamo tv,kad neko poce vristat:"Upomoc"...KOntam da s enije sta desilo ovoj komsinici sto joj je muz umro,kad drugi komsija,trci iz svoje kuce niz ulicu i za njim neki covjek! Ja se skamenila jer je u poslednje vrijeme mamac pravio neka sranja ovdje po faksu,i kontam neko dosao da se sveti,i ucinilo mi se da taj koji ga ganja nosi nesto u ruci sto je licilo na pistolj...I moja sasava nena izasla iz kuce,stoji na balkonu,i gleda,i dzaba je galamit na nju da udje,kaze "necu"...Boze sacuvaj...Kosijica uleti meni u dvoriste,meni kroz glavu "sace ga Max napast", jer neda nikom u dvoriste,pa onda kontam ako udje u kucu meni eto i progonitelja za njim,pobice nas ko zeceve...Boze,kako me je strah bilo...Srecom,lopov je pobjegao niz ulicu,ali ja nisam uspjela "ubosi" borj telefona policije...Uzas...Drhtala sam,tresla se od straha,ni kad je rat poceo se nisam tako osjecala...Ali da toliko mogucih opcija covjeku prodje kroz glavu u roku od nekih 30ak sekundi,to je strasno...Nekako sam uspjela dobiti policiju, dosli su jako brzo...Ne znam,potreslo me,jer nikad nisam bila svjedokom ovakvih stranja,rijetko se i desavaju u Brckom,tako da mi je srce bilo u petama...Ebo te,moze te svaka budala ubit kako hoce,uletjet u kucu...U kakvom ovo svijetu zivimo???
-
nocna_ptica24
strasan dogadjaj...negra..! evo ja sam sinoc bila na jednon svadbi svoje najboljeprijateljice sa faxa ...bilo je onako ..ona sva tuzna i nikakva...svi sute sreca pa je muzika malo atmosferu podizala...sta bi da nije muziike???pomalno dosadno je bilo...sto jest jest...sad odo malo sa cukom da se igdam i spremati se vlaja novi dan nove radne pobjede...pozdrav
-
Svemirski_Jebach
primi moje saucesce.negra wrote:U poslednja dva-tri dana samo ruzne stvari...Ono sto me je najvise pogodilo je smrt dobrog tatinog prijatelja,zajedno su odrasli,plus nam je prvi komsija,imao je 52 godine...Zaboljela ga glava...Mozdani,5 dana kome,danas dzenaza... Dvoje male djece ostalo...Ima preslatkog sina,malcu su 3 godine,i fenomenalan je...Uvijek kad se dese ovakve stvari skontam koliko smo ustvari nemocni i nebitni u planiranju stvari,dogadjaja,i svega onoga na sto mislimo da imamo utjecaja. Danas jesi,a sutra vec nisi...I skupim snage za jos jednu odluku i za nastavak zivota sa jos punijim plucima...
- new_jazzWa
...Fakat se nesto cudno desava...Sinoc se tusirala,i izadjem iz kade,kad puce nesto u bojleru,i sijevnu...Ostala bez glasa...Ebo te,da sam bila u kadi mogla sam poginut...I onda nas strah otic u Irak i Afganistan zaradjivat pare u kuhinjama ili veserajima...U rodjenom kupatilu sam mogla poginut...