Slike vaših kućnih ljubimaca

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

StLouis wrote:Image
zutiiii macaaannnnnn:kiss:
black

Post by black »

Image
mIRCerka

Post by mIRCerka »

black wrote:Image
jel to imas u kuci? :-)
StLouis

Post by StLouis »

StLouis

Post by StLouis »

black

Post by black »

mIRCerka wrote:
jok, sushi se na tavanu :oops: :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

black wrote:
mIRCerka wrote:
tobe jarabi :D

svi imate jal psa, jal macku... kako niko nema hrcka :D Moja kcerka kaze hrkaca :lol:

ja sam imala psa. Onda sam psa poklonila prijateljici koja ima kucu. Poslije kada me je pas vidio okrenuo je glavu od mene. Nista mi u zivotu nije bilo teze :sad: Rekla sam, nece vise zivotinja kod mene. A imala sam razlog sto sam ga dala :sad:

A bio je tako sladak :) Vodila sam ga i veterinaru da utvrde koja je rasa, ali mi covjek rece da nema pojma :D Pravi avlijaner, a takvi su mi najdrazi :)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

black wrote:
mIRCerka wrote:
za ovo ces dobiti samar, bez obzira sto si stariji od mene! :D

Pa nisi se faliJo da imades vakav med u kuci...
genija

Post by genija »

Jao grle se :kiss:
Skyfox

Post by Skyfox »

[quote="mIRCerka"][/quote]
aaaaaaajjjjjj kissssiiii kisssiiiiii

:) :)
StLouis

Post by StLouis »

mamica 31 wrote:
black wrote:
mIRCerka wrote:
tobe jarabi :D

svi imate jal psa, jal macku... kako niko nema hrcka :D Moja kcerka kaze hrkaca :lol:

ja sam imala psa. Onda sam psa poklonila prijateljici koja ima kucu. Poslije kada me je pas vidio okrenuo je glavu od mene. Nista mi u zivotu nije bilo teze :sad: Rekla sam, nece vise zivotinja kod mene. A imala sam razlog sto sam ga dala :sad:

A bio je tako sladak :) Vodila sam ga i veterinaru da utvrde koja je rasa, ali mi covjek rece da nema pojma :D Pravi avlijaner, a takvi su mi najdrazi :)
ja sam svoju prvu macu nasao na ulici, neko ju je izmlatio, slomio joj nogu, razbio oko :x prvo sam mislio nabavit psa, ali me ona razalostila pa sam je doveo kuci...veterinar je rekao da bi joj tebalo amputirati nogu, jer je bila bezfunkcionalna, no ja se nisam slozio, nego poslije njegove procedue; cijepiva, ciscenja...itd sam je odnijeo kuci...nakon mjesec dana samje ponovo odnijeo veterinaru, zacuio se kako moze hodati ponovo, noga je zacijelila sama od sebe :)
mamica papucarka

ljudi jel istina da pas moze nanjusit jel gazdu neki covjek voli ili ne :roll:
znam da je moj prijatelj uvijek gledao kako njegov pas reaguje na neku osobu koja je dosla kod njega :roll:
StLouis

Post by StLouis »

genija wrote:
one cesto ovako spavaju. :-) barney(zuco) je bio tri mjeseca star kad sam ga dobio od jedne familije, a sibel je vec bila godinu dana stara...prihvatila ga je kao majka, iako se on necka :)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mamica 31 wrote:ljudi jel istina da pas moze nanjusit jel gazdu neki covjek voli ili ne :roll:
znam da je moj prijatelj uvijek gledao kako njegov pas reaguje na neku osobu koja je dosla kod njega :roll:
Jeste istina.
Isto tako macke znaju koga treba otjerat iz kuce...
ne znam kako...ali znaju... navale se na kosti pravo osobama koje ne misle dobro ne gazdi vec komplet familiji...uvjerila sam se u to sto puta...
Plus osjete ko je cumur covjek, jedna teta mojoj mami dodje, a svih 10 i kusur macaka (cekamo da se sivka omaci pa ne znam tacan broj :D) pobjegne u kuhinju ili moju sobu...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mamica 31 wrote:ljudi jel istina da pas moze nanjusit jel gazdu neki covjek voli ili ne :roll:
Ja sta je...

I to zna nekada biti pravi belaj, kada vodis psa a taj neko koga smislit ne mozes ide drito prema tebi s laznim osmjehom...
mamica papucarka

mIRCerka wrote:
Jeste istina.
Isto tako macke znaju koga treba otjerat iz kuce...
ne znam kako...ali znaju... navale se na kosti pravo osobama koje ne misle dobro ne gazdi vec komplet familiji...uvjerila sam se u to sto puta...
Plus osjete ko je cumur covjek, jedna teta mojoj mami dodje, a svih 10 i kusur macaka (cekamo da se sivka omaci pa ne znam tacan broj :D) pobjegne u kuhinju ili moju sobu...
ja sam uvijek strepila kad odem kod onog svog prijatelja, plaseci se da bi me pas mogao cudno pogledat :D Uvijek sam nekako imala tremu od tog psa. :D

ali, bio je dobar prema meni. Cak mi se jednom uvalio na krilo, a meni srce stalo jer je to bio ogroman pas :)
genija

Post by genija »

StLouis wrote:
genija wrote:
one cesto ovako spavaju. :-) barney(zuco) je bio tri mjeseca star kad sam ga dobio od jedne familije, a sibel je vec bila godinu dana stara...prihvatila ga je kao majka, iako se on necka :)
Moj djavo tjera sve oko sebe .. napala malo mace kada smo donjeli u kucu .. :evil:
Skyfox

Post by Skyfox »

Moja maca se ponasa kao unproforac, kada se svi posvadamo u kuci pocne skakati po nama i ujedati nas sto je totalno izvan njenih okvira ponasanja...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mamica 31 wrote:
ja sam uvijek strepila kad odem kod onog svog prijatelja, plaseci se da bi me pas mogao cudno pogledat :D Uvijek sam nekako imala tremu od tog psa. :D

ali, bio je dobar prema meni. Cak mi se jednom uvalio na krilo, a meni srce stalo jer je to bio ogroman pas :)
Meni veliki psi nisu problem, ja ti se nekako bojim malih pasa...jebote skevce ko da ima duracell baterije, ne prestaje...
eno Husnijine slike u odjeci - odjecu posudili od komsinice koja ima pudlicu - sestro mila sto ono skevce, ne prestaje...
:roll: nemam problema sa zivotinjama, il me vole ili bjeze od mene, ali niko me ne napada...
StLouis

Post by StLouis »

genija wrote:
StLouis wrote:
genija wrote: Jao grle se :kiss:
Moj djavo tjera sve oko sebe .. napala malo mace kada smo donjeli u kucu .. :evil:
svi su kucni ljubimci teitorijalni, a osbito macke i psi.
genija

Post by genija »

Image

Izgubila sam se prije 5 godina :( ..
ovako sam otprilike izgledala, sa velikim usima, i puno spavala..

jos uvijek smo tuzni :(
digger

Post by digger »

Image
medda

Post by medda »

Image
medda

Post by medda »

Uspjelo mi je cak 3X!!!
Nije bilo namjerno, molicu moderatora da ispravi moju gresku. :-D
medda

Post by medda »

Hvala, moderatoru!
Nesto mi je islo sporo pa sam vise puta kliknula na "potvrdi".
Obecavam da cu od sad pa na nadalje biti strpljivija.
:-D :-D :-D :-D
Post Reply