zutiiii macaaannnnnn
Slike vaših kućnih ljubimaca
Moderator: anex
- StLouis
-
mamica papucarka
tobe jarabiblack wrote:jok, sushi se na tavanumIRCerka wrote:
jel to imas u kuci?![]()
svi imate jal psa, jal macku... kako niko nema hrcka
ja sam imala psa. Onda sam psa poklonila prijateljici koja ima kucu. Poslije kada me je pas vidio okrenuo je glavu od mene. Nista mi u zivotu nije bilo teze
A bio je tako sladak
-
genija
Jao grle seStLouis wrote:Barney & Sibel
[img][img]http://img441.imageshack.us/img441/2119/barneyandsibelgt1.jpg[/img][/img]
- StLouis
ja sam svoju prvu macu nasao na ulici, neko ju je izmlatio, slomio joj nogu, razbio okomamica 31 wrote:tobe jarabiblack wrote:jok, sushi se na tavanumIRCerka wrote:
jel to imas u kuci?![]()
![]()
svi imate jal psa, jal macku... kako niko nema hrckaMoja kcerka kaze hrkaca
![]()
ja sam imala psa. Onda sam psa poklonila prijateljici koja ima kucu. Poslije kada me je pas vidio okrenuo je glavu od mene. Nista mi u zivotu nije bilo tezeRekla sam, nece vise zivotinja kod mene. A imala sam razlog sto sam ga dala
![]()
A bio je tako sladakVodila sam ga i veterinaru da utvrde koja je rasa, ali mi covjek rece da nema pojma
Pravi avlijaner, a takvi su mi najdrazi
-
mamica papucarka
ljudi jel istina da pas moze nanjusit jel gazdu neki covjek voli ili ne
znam da je moj prijatelj uvijek gledao kako njegov pas reaguje na neku osobu koja je dosla kod njega
znam da je moj prijatelj uvijek gledao kako njegov pas reaguje na neku osobu koja je dosla kod njega
- StLouis
one cesto ovako spavaju.genija wrote:Jao grle seStLouis wrote:Barney & Sibel
[img][img]http://img441.imageshack.us/img441/2119/barneyandsibelgt1.jpg[/img][/img]
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Jeste istina.mamica 31 wrote:ljudi jel istina da pas moze nanjusit jel gazdu neki covjek voli ili ne![]()
Isto tako macke znaju koga treba otjerat iz kuce...
ne znam kako...ali znaju... navale se na kosti pravo osobama koje ne misle dobro ne gazdi vec komplet familiji...uvjerila sam se u to sto puta...
Plus osjete ko je cumur covjek, jedna teta mojoj mami dodje, a svih 10 i kusur macaka (cekamo da se sivka omaci pa ne znam tacan broj
-
_BosanaC
Ja sta je...mamica 31 wrote:ljudi jel istina da pas moze nanjusit jel gazdu neki covjek voli ili ne![]()
I to zna nekada biti pravi belaj, kada vodis psa a taj neko koga smislit ne mozes ide drito prema tebi s laznim osmjehom...
-
mamica papucarka
ja sam uvijek strepila kad odem kod onog svog prijatelja, plaseci se da bi me pas mogao cudno pogledatmIRCerka wrote:Jeste istina.mamica 31 wrote:ljudi jel istina da pas moze nanjusit jel gazdu neki covjek voli ili ne![]()
Isto tako macke znaju koga treba otjerat iz kuce...
ne znam kako...ali znaju... navale se na kosti pravo osobama koje ne misle dobro ne gazdi vec komplet familiji...uvjerila sam se u to sto puta...
Plus osjete ko je cumur covjek, jedna teta mojoj mami dodje, a svih 10 i kusur macaka (cekamo da se sivka omaci pa ne znam tacan broj) pobjegne u kuhinju ili moju sobu...
ali, bio je dobar prema meni. Cak mi se jednom uvalio na krilo, a meni srce stalo jer je to bio ogroman pas
-
genija
Moj djavo tjera sve oko sebe .. napala malo mace kada smo donjeli u kucu ..StLouis wrote:one cesto ovako spavaju.genija wrote:Jao grle seStLouis wrote:Barney & Sibel
[img][img]http://img441.imageshack.us/img441/2119/barneyandsibelgt1.jpg[/img][/img]barney(zuco) je bio tri mjeseca star kad sam ga dobio od jedne familije, a sibel je vec bila godinu dana stara...prihvatila ga je kao majka, iako se on necka
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Meni veliki psi nisu problem, ja ti se nekako bojim malih pasa...jebote skevce ko da ima duracell baterije, ne prestaje...mamica 31 wrote:
ja sam uvijek strepila kad odem kod onog svog prijatelja, plaseci se da bi me pas mogao cudno pogledatUvijek sam nekako imala tremu od tog psa.
ali, bio je dobar prema meni. Cak mi se jednom uvalio na krilo, a meni srce stalo jer je to bio ogroman pas
eno Husnijine slike u odjeci - odjecu posudili od komsinice koja ima pudlicu - sestro mila sto ono skevce, ne prestaje...
- StLouis
svi su kucni ljubimci teitorijalni, a osbito macke i psi.genija wrote:Moj djavo tjera sve oko sebe .. napala malo mace kada smo donjeli u kucu ..StLouis wrote:one cesto ovako spavaju.genija wrote: Jao grle sebarney(zuco) je bio tri mjeseca star kad sam ga dobio od jedne familije, a sibel je vec bila godinu dana stara...prihvatila ga je kao majka, iako se on necka