Željko Komšić: Kad igraju Hrvatska i BiH, navijam za Bosnu!
-
Modri
e ovako,ljudi ja sam Hrvat iz BiH,navijam za Hrvatsku,ove srijede sam bio u Zagrebu protiv Engleske i navijao za svoje,i uvijek cu navijati,sto ne znaci da igracima BiH ne zelim sve najbolje,i kao demokrat meni ne smeta ovo sto gosp. Komsic kaze da navija za BiH,to je njegovo pravo,ali me smetaju neke druge njegove izjave,i ja osobno mislim da je on nula politicar,nula osoba,sto ne znaci da branim Jovice i Ljubice,oni su obicni seljacine,i tuzno je da nas Hrvate u BiH ne moze netko bolji prestavljati.Ja sebe ne smatram nacionalistom,ako sam po vama nacionalist,onda neka budem,ja osobno nemam nista protiv vas Muslimana i Srba,i pozdrav moderatoru,jaka vam je demokracija na ovome forumu,kad yoletu ban stavljate,jer nema isto misljenje kao vi.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
vodi joleta kuci pa nek ti se onako izviljava u 4 zida ko ovdje.Modri wrote:e ovako,ljudi ja sam Hrvat iz BiH,navijam za Hrvatsku,ove srijede sam bio u Zagrebu protiv Engleske i navijao za svoje,i uvijek cu navijati,sto ne znaci da igracima BiH ne zelim sve najbolje,i kao demokrat meni ne smeta ovo sto gosp. Komsic kaze da navija za BiH,to je njegovo pravo,ali me smetaju neke druge njegove izjave,i ja osobno mislim da je on nula politicar,nula osoba,sto ne znaci da branim Jovice i Ljubice,oni su obicni seljacine,i tuzno je da nas Hrvate u BiH ne moze netko bolji prestavljati.Ja sebe ne smatram nacionalistom,ako sam po vama nacionalist,onda neka budem,ja osobno nemam nista protiv vas Muslimana i Srba,i pozdrav moderatoru,jaka vam je demokracija na ovome forumu,kad yoletu ban stavljate,jer nema isto misljenje kao vi.
A ovo ostalo... koje izjave ti smetaju?
-
mIRCerka
ja argumenata i govana...Modri wrote:Nije bitno,ne da mi se stalno ponavljati,to je jadan covjek,propali komunist,Lagumdzijin ispljuvak,mene on ne prestavlja.
Predstavlja te....znas zasto? ZATO STO SI TO TI TAKO TRAZIO...i ti i svi pripadnici hrvatskog naroda...
Kako? Tako sto, iako statisticki predstavljate manjinu, parcate glasacko tijelo kao ziletom, i umjesto da se ujedinite VI BIRACI protiv kvazi politicara sto vas predstavljaju, vi se krvite medjusobno i pljujete one koji ce se, sto ce biti tuzno na kraju krajeva, najbolje izboriti za vas...
btw, ZELJKO KOMSIC tebi nije tvoj predstavnik zato sto dolazi iz Sarajeva, ne iz Gruda....
nije frka....
na iducim izborima, ako ne prodju ustavne reforme, ja cu da kandidujem svoju rodjenu tetku koja je rodjena u METKOVICIMA pa da vidim sta ces rec onda...
jadi moji ko sve ima pravo glasa...
-
Modri
TO da svi budemo isti,da svi isto mislimo,da svi isto zaradjujemo,da svi isto zivimo,ali to meni gosp. Komsic nece nametnuti,eto vam ga,ovo je 21.stoljece,ja sam Hrvat,katolik,govorim i pisem hrvatski,to sto gosp, Komsic pokusava Titu izigravati to je toliko jadno.On neka prica tzv. bosanski,ja necu nikada,niti cu ikada za BiH navijati.Pa treneru vicete da je ustasa,sta ima na stadionu zastava Saudijske Arabije ili Turske da trazi?Kazem svaka cast igracima,ma mislim boli me,znam tko sam,sto sam,kad fax zavrsim ode iz vase prelijepe Bosne,imam drugu zemlje.
- danas
to ti ne namace komsic vec tvoj vajni HDZ i kardinal. po kojima -- ako nisi u suri kako oni sviraju, naman i nisi hrvat.Modri wrote:TO da svi budemo isti,da svi isto mislimo,da svi isto zaradjujemo,da svi isto zivimo,ali to meni gosp. Komsic nece nametnuti.
a ako istinski zelis da nisu svi isti, onda se moras pomiriti sa cinjenicom da postoje hrvati koji -- gle uzasa -- misle i glasaju drugacije od tebe.
-
mIRCerka
idi jarane, ko te pokusava zadrzati...samo ovaj, na hrvatskome jeziku se kaze POKUSAVA TITA IZIGRAVATI...a ne Titu...Titu sa dugim I koristimo uglavnom u Sarajevu...Modri wrote:TO da svi budemo isti,da svi isto mislimo,da svi isto zaradjujemo,da svi isto zivimo,ali to meni gosp. Komsic nece nametnuti,eto vam ga,ovo je 21.stoljece,ja sam Hrvat,katolik,govorim i pisem hrvatski,to sto gosp, Komsic pokusava Titu izigravati to je toliko jadno.On neka prica tzv. bosanski,ja necu nikada,niti cu ikada za BiH navijati.Pa treneru vicete da je ustasa,sta ima na stadionu zastava Saudijske Arabije ili Turske da trazi?Kazem svaka cast igracima,ma mislim boli me,znam tko sam,sto sam,kad fax zavrsim ode iz vase prelijepe Bosne,imam drugu zemlje.
BOK
-
Modri
Eto ti me nauci,kako cu govoriti.Ti se pametna nasla meni soliti pamet,pa normalno da idem,sta cu u BiH,od socijale da zivim,da raspravljam kao vi tu,tko je veci Bosanac,Hercegovac,Hrvat,Srbin,Musliman/Bosnjak,neka hvala ali od toga se ne zivi curo moja,od toga se covjek samo razboli.
-
mIRCerka
YOLE, ti da si u Bosni i Hercegovini, znao bi da ovdje niko ne prima socijalnu pomoc, osim male grupice ljudi koji primaju simbolican doplatak za dijete kojim ne mogu kupiti i mjesecnu zalihu toalet papira.Modri wrote:Eto ti me nauci,kako cu govoriti.Ti se pametna nasla meni soliti pamet,pa normalno da idem,sta cu u BiH,od socijale da zivim,da raspravljam kao vi tu,tko je veci Bosanac,Hercegovac,Hrvat,Srbin,Musliman/Bosnjak,neka hvala ali od toga se ne zivi curo moja,od toga se covjek samo razboli.
promijeni stil pisanja, ofiran si.
I da, ja cu te uciti kako ces pisati. Za razliku od teb, ja imam certifikat na kojem pise da mogu tumaciti (gle ti bokca) i hrvatski jezik. Sa svim podaTcima.
Voz
-
klif
Mislim da se o Modrom ne bi trebalo prestrogo suditi.Modri wrote:...ja sam Hrvat,katolik,govorim i pisem hrvatski,...
...On neka prica tzv. bosanski,ja necu nikada,niti cu ikada za BiH navijati...
...znam tko sam,sto sam,kad fax zavrsim ode iz vase prelijepe Bosne,imam drugu zemlje.
Ja mu od sveg srca zelim da nadje svoj mir, gdje god da je to.
-
mIRCerka
ja mu od srca zelim da mu koncertni klavir padne na glavu..klif wrote:Mislim da se o Modrom ne bi trebalo prestrogo suditi.Modri wrote:...ja sam Hrvat,katolik,govorim i pisem hrvatski,...
...znam tko sam,sto sam,kad fax zavrsim ode iz vase prelijepe Bosne,imam drugu zemlje.
idi na http://www.sarajevo-x.com/forum/search.php i kucaj yole pa citaj yoletove, tj komentare Modrog...
- daduli_sa
Potpisujem ovo sa glasovirommIRCerka wrote:ja mu od srca zelim da mu koncertni klavir padne na glavu..klif wrote:Mislim da se o Modrom ne bi trebalo prestrogo suditi.Modri wrote:...ja sam Hrvat,katolik,govorim i pisem hrvatski,...
idi na http://www.sarajevo-x.com/forum/search.php i kucaj yole pa citaj yoletove, tj komentare Modrog...
-
Modri
Curo moja,ti koji tako gledaju su ili iz mijesanih brakova ili propali komunisti koji seru po bilo kome samo da dobiju medijsku pozornost,a vjeruj mi Hrvati pravi sigurno za tog Komsica nisu glasali,a i sta ste se nabrijali svi na Puljica,da vam Crkve ne bi,pitanje tko bi BiH priznao kao drzavu,Vatikan je prvi priznao,a to sto on govori,pa covjek pokusava nas da zastiti,ne govori nista protiv drugih,sta je vas reis sve pricao,a iz tvojih tekstova se vidi curo tko si i sto si,ocigledno si ti nacionalist,a ne ja,cuj Hrvati manjina,blago tebi kad tako mislis,ja u svojim tekstovima nista protiv vas nisam rekao,ocigledno da ih nisi procitala,a ako si gledala utakmicu Hrvatska-Engleska mogla si vidjeti natpise Vitez,Mostar,Ljuti Dolac,Livno,i biti ce ih jos.I am proud to be Croat,a to sto ti ne znas tko si i sto si nije moj problem.
-
mala-i
zao mi je remetiti ovaj tok svijesti ali samo da ukazem na boldiranoModri wrote:Curo moja,ti koji tako gledaju su ili iz mijesanih brakova ili propali komunisti koji seru po bilo kome samo da dobiju medijsku pozornost,a vjeruj mi Hrvati pravi sigurno za tog Komsica nisu glasali,a i sta ste se nabrijali svi na Puljica,da vam Crkve ne bi,pitanje tko bi BiH priznao kao drzavu,Vatikan je prvi priznao,a to sto on govori,pa covjek pokusava nas da zastiti,ne govori nista protiv drugih,sta je vas reis sve pricao,a iz tvojih tekstova se vidi curo tko si i sto si,ocigledno si ti nacionalist,a ne ja,cuj Hrvati manjina,blago tebi kad tako mislis,ja u svojim tekstovima nista protiv vas nisam rekao,ocigledno da ih nisi procitala,a ako si gledala utakmicu Hrvatska-Engleska mogla si vidjeti natpise Vitez,Mostar,Ljuti Dolac,Livno,i biti ce ih jos.I am proud to be Croat,a to sto ti ne znas tko si i sto si nije moj problem.
- danas
zadivljujuce zar nemala-i wrote:zao mi je remetiti ovaj tok svijesti ali samo da ukazem na boldiranoModri wrote:Curo moja,ti koji tako gledaju su ili iz mijesanih brakova ili propali komunisti koji seru po bilo kome samo da dobiju medijsku pozornost,a vjeruj mi Hrvati pravi sigurno za tog Komsica nisu glasali,a i sta ste se nabrijali svi na Puljica,da vam Crkve ne bi,pitanje tko bi BiH priznao kao drzavu,Vatikan je prvi priznao,a to sto on govori,pa covjek pokusava nas da zastiti,ne govori nista protiv drugih,sta je vas reis sve pricao,a iz tvojih tekstova se vidi curo tko si i sto si,ocigledno si ti nacionalist,a ne ja,cuj Hrvati manjina,blago tebi kad tako mislis,ja u svojim tekstovima nista protiv vas nisam rekao,ocigledno da ih nisi procitala,a ako si gledala utakmicu Hrvatska-Engleska mogla si vidjeti natpise Vitez,Mostar,Ljuti Dolac,Livno,i biti ce ih jos.I am proud to be Croat,a to sto ti ne znas tko si i sto si nije moj problem.
-
mIRCerka
jednoga dana ce ti ova cura doci na kucni prag i samarom objasniti da zna i kto je ta i sta je ta , da prostis, Bosna rekti..Modri wrote:Curo moja,ti koji tako gledaju su ili iz mijesanih brakova ili propali komunisti koji seru po bilo kome samo da dobiju medijsku pozornost,a vjeruj mi Hrvati pravi sigurno za tog Komsica nisu glasali,a i sta ste se nabrijali svi na Puljica,da vam Crkve ne bi,pitanje tko bi BiH priznao kao drzavu,Vatikan je prvi priznao,a to sto on govori,pa covjek pokusava nas da zastiti,ne govori nista protiv drugih,sta je vas reis sve pricao,a iz tvojih tekstova se vidi curo tko si i sto si,ocigledno si ti nacionalist,a ne ja,cuj Hrvati manjina,blago tebi kad tako mislis,ja u svojim tekstovima nista protiv vas nisam rekao,ocigledno da ih nisi procitala,a ako si gledala utakmicu Hrvatska-Engleska mogla si vidjeti natpise Vitez,Mostar,Ljuti Dolac,Livno,i biti ce ih jos.I am proud to be Croat,a to sto ti ne znas tko si i sto si nije moj problem.
Od mene imas mahanje srednjim prstom, to je sve sto cu ja reci na ovu temu.
BOK