a njonjica drogeras?njonjica wrote:KAMI666 wrote:Od drogerasica ne primam nikakve komentare zaozbiljno. Get lifenjonjica wrote: Opet smajli koji povraca.![]()
![]()
![]()
Ne kontam...al fakat.
sinocnja emisija 60 minuta- sjaj i bijeda BiH..
-
neocekivana_sila
-
neocekivana_sila
sta ces kontati, primitivizam je tesko shvatljiv i ne pokusavaj.
-
BAHadzic
Moto za izbore ove godine u Kalesiji je SVAKO ZA SVOJU STRANKU SVI ZA HARISA!revolutia wrote:zalosna cinjenica u nasoj drzavi je da na NASU VLASTITU ZALOST (sviju nas)glasaci iz ruralnih, seoskih podrucja nemaju adekvatan i obkjektivan pristup informacijama...
,,u nekim selima u BiH uopste nemate signala nekih TVstanica...
znaci, cinjenica je da u podrucjima u kojima glasaci nisu informisani glasaju za nacionalne stranke, jer Tihic se spusti sa helikopterom u selo pored kalesije, odrzi govor, i ljude tako vuce zedne preko vode...
nazalost to mu nije jedini primjer...
i kalesija je bosna i to sigurno jedan od ljepsih i boljih krajeva...
PS: prvi oslodbodjeni BH Grad u zadnjem ratu...
-
njonjica
Oooo, da prostis.....BAHadzic wrote:
Moto za izbore ove godine u Kalesiji je SVAKO ZA SVOJU STRANKU SVI ZA HARISA!
Kako boljih i ljepsih? Zar ima i TAKVA podjela u ovoj drzavi?
Men...
-
Relax
Iako veoma često ne podržavam Senada Avdića jer u većini slučajeva u proteklih pola godine zaista pretjeruje, uvodnik iz prošlosedmičnog izdanja je odličan. Stoga u prilog ovom topicu i Haretovim sljedbenicima:
" Možda univerzitetski profesor bez ijednog relevantnog naučnog rada, Silajdžić (osim doktorske disertacije na kojoj su mu mentori bili drugovi iz jugoslovenskog ministarstva odbrane na temu albansko-američkih odnosa), jednom sjedne i baci na papir taj svoj ustavno-pravni frankenštajnski eksperiment: građanska država koja bi se temeljila na etničkom principu! Sve dok to ne učini Silajdžićev najozbiljniji pisani trag ostat će nadrealističko-pubertetska pjesmica KAD SAM S TOBOM, JA NISAM SAM premijerno štampana u beogradskom listu Intervju 1996. godine. Haris Silajdžić osporava Željku Komšiću legitimitet da se kandidira za člana Predsjedništva BiH. Zaprepašćujuće je to da se nakon više puta ponovljenog Silajdžićevog diskreditiranja Komšića, dobitnika najvećeg ratnog priznanja Zlatni ljiljan, nije oglasilo niti jedno od milion boračkih udruženja koje bi stalo u odbranu, ne Željka Komšića, nego krupnog principa: onog po kojem onaj ko se borio za državu ima svaku vrstu legitimiteta da bude i njen predsjednik! Šute i Zlatni ljiljani, kurvaju se Zelene beretke, ne bi se oglašavao JOB da principijelnim stavom pomogne i zaštiti svog člana. Za svaku mudžahedinsku vucibatinu koju vlasti BiH transportiraju iz zemlje podigne se kuka patriota i motika domoljuba: kada nekadašnji premijer Silajdžić osiono i besprizorno uskraćuje borcu Armije BiH pravo da se kandidira na izborima, nikoga to ne prisiljava da vrisne i začepi mu usta za sva vremena! Doduše, Komšić i njegova porodica su 1992. svojim parama kupili puške i stali u odbranu Grbavice: Silajdžić i njegova porodica su istovremeno u Pakistanu sakupili 25 miliona dolara za naoružavanje Komšića i stotina hiljada drugih patriota koji su se samoinicijativno i samoodrživo naoružali da bi spasili i odbranili Bosnu i Hercegovinu. Ne bilo kakvu, nego demokratsku, u kojoj ni jednom građaninu nije uskraćeno elementarno ustavno pravo: da bira i da bude biran!"
" Možda univerzitetski profesor bez ijednog relevantnog naučnog rada, Silajdžić (osim doktorske disertacije na kojoj su mu mentori bili drugovi iz jugoslovenskog ministarstva odbrane na temu albansko-američkih odnosa), jednom sjedne i baci na papir taj svoj ustavno-pravni frankenštajnski eksperiment: građanska država koja bi se temeljila na etničkom principu! Sve dok to ne učini Silajdžićev najozbiljniji pisani trag ostat će nadrealističko-pubertetska pjesmica KAD SAM S TOBOM, JA NISAM SAM premijerno štampana u beogradskom listu Intervju 1996. godine. Haris Silajdžić osporava Željku Komšiću legitimitet da se kandidira za člana Predsjedništva BiH. Zaprepašćujuće je to da se nakon više puta ponovljenog Silajdžićevog diskreditiranja Komšića, dobitnika najvećeg ratnog priznanja Zlatni ljiljan, nije oglasilo niti jedno od milion boračkih udruženja koje bi stalo u odbranu, ne Željka Komšića, nego krupnog principa: onog po kojem onaj ko se borio za državu ima svaku vrstu legitimiteta da bude i njen predsjednik! Šute i Zlatni ljiljani, kurvaju se Zelene beretke, ne bi se oglašavao JOB da principijelnim stavom pomogne i zaštiti svog člana. Za svaku mudžahedinsku vucibatinu koju vlasti BiH transportiraju iz zemlje podigne se kuka patriota i motika domoljuba: kada nekadašnji premijer Silajdžić osiono i besprizorno uskraćuje borcu Armije BiH pravo da se kandidira na izborima, nikoga to ne prisiljava da vrisne i začepi mu usta za sva vremena! Doduše, Komšić i njegova porodica su 1992. svojim parama kupili puške i stali u odbranu Grbavice: Silajdžić i njegova porodica su istovremeno u Pakistanu sakupili 25 miliona dolara za naoružavanje Komšića i stotina hiljada drugih patriota koji su se samoinicijativno i samoodrživo naoružali da bi spasili i odbranili Bosnu i Hercegovinu. Ne bilo kakvu, nego demokratsku, u kojoj ni jednom građaninu nije uskraćeno elementarno ustavno pravo: da bira i da bude biran!"
-
BAHadzic
Oooo, da prostis.....njonjica wrote:BAHadzic wrote:
Men...
ima gradova u BiH koji nisu nimalo bosanskohercegovacki tako sam to mislio! a regija sprece jes ljepa mozes reci sta hoces
-
njonjica
ima gradova u BiH koji nisu nimalo bosanskohercegovacki tako sam to mislio! a regija sprece jes ljepa mozes reci sta hocesBAHadzic wrote:njonjica wrote:BAHadzic wrote:
PS: prvi oslodbodjeni BH Grad u zadnjem ratu...Oooo, da prostis.....
Men...
Molim????
Priznajem ima u BOSNI I HERCEGOVINI gradova u kojima zive ljudi koji misle da nisu bosanskohercegovacki...nazalost po njih, granice su utvrdjene i oni zive u Bosni i Hercegovini.
A glede krajeva i ljepota.....Una je biser!
-
SherlockHolmes
"Niko nece da prica sa Muhamedom Cengicem koji je co'ek za demokraciju"

"Bakire, ja idem"

A budale, zivote moj...

"Bakire, ja idem"

A budale, zivote moj...
-
Justin Time
Ljudi ba, ovo nije smiješno, ovo je potresno! Ja sam konto da se bar u toj stranci trude da saberu ko neke stručnjake... Slušam ga, gledam i kontam ozbiljnije bi Nele Karajlić djelovo...SherlockHolmes wrote:"Niko nece da prica sa Muhamedom Cengicem koji je co'ek za demokraciju"![]()
"Bakire, ja idem"
A budale, zivote moj...
Ma ustvari, serem, kido sam se i ja od smijeha... ničemu ko svojoj muci...
- taxi_driver
Relax wrote:Iako veoma često ne podržavam Senada Avdića jer u većini slučajeva u proteklih pola godine zaista pretjeruje, uvodnik iz prošlosedmičnog izdanja je odličan. Stoga u prilog ovom topicu i Haretovim sljedbenicima:
ovo je tuzno i istinito.zeljku jebe ime.da se bilo kako drugacije zove mozda bi se JOB i Zelene Beretke pobunile.ali posto je zeljko zeljko i jos iz SDP-a onda i nije njihov.
-
leeloo
čengić je jedna prava legendica... nit on zna za šta se kandiduje, nit šta treba da radi predsjednik države... ali zato redovno čita štampu.
I.M. Jović... i on mi je legendica.... bivši i nesposobni direktor gimnazije u Kiseljaku dopeljao se do predjednika.... ooo mati mila...
Živo me interesu je šta je radončić htio reći i zašto je odustao. Možda mu je zlaja zaprjetio novom tužbom... koje redovno naplaćuje od avaza
I.M. Jović... i on mi je legendica.... bivši i nesposobni direktor gimnazije u Kiseljaku dopeljao se do predjednika.... ooo mati mila...
Živo me interesu je šta je radončić htio reći i zašto je odustao. Možda mu je zlaja zaprjetio novom tužbom... koje redovno naplaćuje od avaza
-
forza milan
e jarane ako si ovo sto je boldirano konto onda si i ti strucnjak poput njihovih iz Radom za boljitakJustin Time wrote:Ljudi ba, ovo nije smiješno, ovo je potresno! Ja sam konto da se bar u toj stranci trude da saberu ko neke stručnjake... Slušam ga, gledam i kontam ozbiljnije bi Nele Karajlić djelovo...SherlockHolmes wrote:"Niko nece da prica sa Muhamedom Cengicem koji je co'ek za demokraciju"![]()
"Bakire, ja idem"
A budale, zivote moj...
Ma ustvari, serem, kido sam se i ja od smijeha... ničemu ko svojoj muci...ja politčke scene c c c
jarane to ti je najveca farsa
bore se za vlast da bi mogli jos vise opljackat drzavu i ti konto oni posteni i sekiraju se za narod
da se razumijemo, nema niko ko se bas previse sekira za narod ali oni se fakat najmanje sekiraju
- taxi_driver
forza milan wrote:e jarane ako si ovo sto je boldirano konto onda si i ti strucnjak poput njihovih iz Radom za boljitakJustin Time wrote:Ljudi ba, ovo nije smiješno, ovo je potresno! Ja sam konto da se bar u toj stranci trude da saberu ko neke stručnjake... Slušam ga, gledam i kontam ozbiljnije bi Nele Karajlić djelovo...SherlockHolmes wrote:"Niko nece da prica sa Muhamedom Cengicem koji je co'ek za demokraciju"![]()
"Bakire, ja idem"
A budale, zivote moj...
Ma ustvari, serem, kido sam se i ja od smijeha... ničemu ko svojoj muci...ja politčke scene c c c
bore se za vlast da bi mogli jos vise opljackat drzavu i ti konto oni posteni i sekiraju se za narod
da se razumijemo, nema niko ko se bas previse sekira za narod ali oni se fakat najmanje sekiraju
ja mislim da se haris najvise sikira.cak je i osjedio sikirajuci se,pa se sad mora farbati.
-
Justin Time
Ma dobro, u pravu si, imaju totalno bezveznih likova (tipa čenga, alma čardžić, otkud ona), al slušo sam u par navrata dragoljuba stojanova, i kad sam pominjo stručnjake, ustvari sam mislio na njega.forza milan wrote:e jarane ako si ovo sto je boldirano konto onda si i ti strucnjak poput njihovih iz Radom za boljitakJustin Time wrote:Ljudi ba, ovo nije smiješno, ovo je potresno! Ja sam konto da se bar u toj stranci trude da saberu ko neke stručnjake... Slušam ga, gledam i kontam ozbiljnije bi Nele Karajlić djelovo...SherlockHolmes wrote:"Niko nece da prica sa Muhamedom Cengicem koji je co'ek za demokraciju"![]()
"Bakire, ja idem"
A budale, zivote moj...
...al ja opet nekako kontam da se ovi aktuelni, nedobog nikome, najmanje sekiraju.