Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AstorH wrote:Čiji život vi živite kada imate vremena pisati na ovoj temi, ljudi ?
Dajte razmislite malo da ni vaš ni moj život ne ovisi o Merlinu. Pobogu.
Kako netko može dozvoliti sebi da pokrene ovakvu temu.
To je toliko nisko i zavisno da ne mogu da vjerujem da tema ima ovoliko sudionika koji su zabrinuti o tematici da li Merlin ima jahtu ili ne.
Pa šta i ako je ima jebem joj krv. Da li cemo zbog toga biti sretniji ljudi.
Pa ne mogu da vjerujem da smo do tog stadija došli ljudi moji
Recite mi da ovo nije istina
...ponekad jednostavno ne vrijedi...za ideale ginu budale ...
...i onda izmedju dvije krajnosti kreiraju kozu cinicnom covjekomrscu i prostodusnom dobricini kojem je ovaj mentor, a opet obje fele svjetlosnim godinama udaljeni od realnosti...dzukele ce me dokusuriti...
TheMule wrote:Njegovo je da pjeva, i on je medju najboljim na Balkanu, zasto ne bi imao jahtu?
Njegovo je da sjedi iza resetaka za sve pjesme sto je ukrao.
Kopiro je nekoliko melodija, ne pjesama. To sto je kopiro melodije, je izmedju njega i autora koji drze ta prava, pa nek se cjenkaju. Moje je da slusam. Recimo meni je bolja "Kad sve bude juce" od on Jacksonove. Ili sad treba da ne slusam narodnu "Kad ja bodjoh na Bembasu" jer smo je preuzeli od Jevreja?
I raperi uzmaju tudju muziku, pa su popularni. Ako Dzaksonova porodica zeli ga tuzi, to je njihov biznis, mene ne interesuje.
TheMule wrote:Njegovo je da pjeva, i on je medju najboljim na Balkanu, zasto ne bi imao jahtu?
Kopiro je nekoliko melodija, ne pjesama. To sto je kopiro melodije, je izmedju njega i autora koji drze ta prava, pa nek se cjenkaju. Moje je da slusam. Recimo meni je bolja "Kad sve bude juce" od on Jacksonove. Ili sad treba da ne slusam narodnu "Kad ja bodjoh na Bembasu" jer smo je preuzeli od Jevreja?
I raperi uzmaju tudju muziku, pa su popularni. Ako Dzaksonova porodica zeli ga tuzi, to je njihov biznis, mene ne interesuje.
Kazu o ukusima se ne raspravlja al ovo podebljano je van svake pameti...
Dr. Kuca wrote:Merlinu svaka cast. Od klosara do milionera, sve svojim trudom.
Jesi siguran da je sve svojim trudom?
Naravno. Posudio je koju melodiju ali nista strasno, uredno su potpisivani orginalni autori. To manje vise svi rade. Od joksimovica, preko brege, balasa itd.
Da je preuzeo citavu pjesmu i nebi bio problem, ali ovako kada skrnavi pjesme to je vec problem.
Jao diskusije. Koliko su neki ljubomorni, strahota. I nek ima svemirski brod Enterprise ako moze, sta vas tangira? Zaradio-kupio. Nista gore od zavisnog Bosnje.
E svasta na ovom dunjaluku, pa nije ni cudo sto nam je sve bezkurac od piliticara, skolstva, ekonomije itd.
Sve sami mahalski ljubomorni jadnici, pa niste svjesni svoje duhovne fukarastine!
Pa hajte vi nesto iskopirajte pa prekomponujte isl. Pametnjakovici sve sami.