Kad muskarci vole....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
xygirl

Post by xygirl »

anais_nin
druga stvar, moj licni stav je, da za svaku osobu koja me gazila ili probala gaziti ili levatila u zivotu, djelimicno sam i sama kriva, jer ti niko ne moze uraditi (da se pogresno ne razumijemo ovde ne mislim na zlostavljanje, emocionalno ili fizicko, ili silovanje) ono sto mu ti ne dozvolis....znaci ako on meni laze, ili me vara, ili osjecam da mi ne daje dovoljno, a ja ostajem s njim, onda je i do mene, a ne samo do njega....
ana, moradoh se sloziti s tobom u vezi ovoga, kako samo istinito...
ovo je tako istinito...

ah, te veze :D:D
Saian

Post by Saian »

Lisac wrote: no chini mi se da u jednom (nazhalost) imash pravo; ukoliko sa 30 i kusur mislish da su mushkarci nuzhno zlo i da su svi isti, onda te i zaista niko nikada nije stvarno volio.
A sto ovo zaslosno zvuchi! :D :D :D jesi okrutan :D
mickyK

#328 Re: kad muškarci vole

Post by mickyK »

teachergirl wrote:
Beatrice_22 wrote:
teachergirl wrote: Da da to je tako neće popiti kafu jer im je vruće u 12 ali zovni ga na partiju sexa odmah će doći i tada mu ne smeta vrućina :D :D :D

ma jooj sve sami je..aci :roll: :D
Ma kakvi jebači to oni samo tako misle, daleko je to od jebača, ali da se ne uvrijede neću više, mi bez njih ne možemo kao ni oni bez nas i to je to, a o ovoj temi nije uopšte zahvalno raspravljati, svi imamo neko svoje mišljenje i isključivi smo u njima, ja konkretno mislim da nisam imala muškarca koji me je volio mada su mnogi tako govorili, ali su pokazali drugačije :x
Djevojko, neznam koliko si stara, ali moje je misljenje da ti nisi iskusila "pravi" sex. :roll:
teachergirl

Post by teachergirl »

Lisac wrote:
teachergirl wrote:
Lisac wrote:nego, djevojke :D kako ste vi :D :D

mozhda je neka raspolozhena za kafu :D :D ili je vec odvec kasno :D :D
Srce za kafu je vrućeeee, ali kad zahladi tu sammmm
uchiteljice srce :D kad zahladi tu ce biti i andriy, francesco i luca :D :D meni i nisu bash neshto no siguran sam da ti mislish drugachije :D
chudna je stvar komunikacija :D nije bitno shta pishe, bitno je kako se chita :D :D

ja nisam jebach :D ja bih kao shto to drugarica tigris reche "da se volemo, bez zabijanja" :D :D jer nije ljubav ... kafa :D :D

molim da me se shvati jako neozbiljno :D kao i sve gore izrecheno :D

oprosti na sarkazmu, ali sudeci samo prema onome shto si napisala iskustva su ti (kada su 'svinje', znash na koga mislim :D, u pitanju) 'siromashna' a izrecheni stavovi klimavi.
no chini mi se da u jednom (nazhalost) imash pravo; ukoliko sa 30 i kusur mislish da su mushkarci nuzhno zlo i da su svi isti, onda te i zaista niko nikada nije stvarno volio.

no mozhda si samo peh ;-) :D
u pravu si nisam baš neka sretnica što se ljubavnih veza tiče možda se nisam ni trebala javljati na ovu temu, ma nema veze, nadam se da si ti voljen i sretan, konačno ne možemo svi biti.Iskustva mi nisu siromašna ali su mi stavovi nadam se klimavi, možda i za mene bude još lijepih ljubavi,...Ćao lisac :faraon1:
Lisac

Post by Lisac »

dobar ovaj faraonski smajo mumificiranog palca.

Ja se na ovom podforumu uglavnom ne javljam. Mozhda zato shto obichno zvuchim cinichno ili, kako to uvazheni kolega sai reche, okrutno.

No ja nisam okrutan, uglavnom sam bezopasan i dobrochudan poput krompirove zlatice. Tu i tamo gricnem neshto ako se vec ponudi. A kad prochitam kako neko (ko na prvi pogled i ne ostavlja dojam ogranichene osobe) na osnovu par nesretnih uzoraka generalizira cijelu vrstu, onda je izazov jednostavno prevelik. Sorry ako sam, obzirom da te uopce ne poznajem, bio isuvishe direktan ili uvrijedljiv. Nije mi bila namjera.

Shto se mene tiche, ja volim i voljen sam ali samo ljubav i sama ljubav nije dovoljna za srecu. Za tugu jeste. Nisam nesretan iako mi emocija ne nedostaje, svakojakih. No to je vec sasvim odvojeno poglavlje i mozhda nekad napishem knjigu, a do tada bash i ne bih da dijelim osjecaje sa forumskim expertima za ljubav.

Ja se zaista nadam da i za tebe ima josh ljubavi i da cesh naci nekoga zbog koga ce vrijediti promijeniti stavove, no to to ce biti jako teshko budesh li unaprijed ochekivala razocharenje.

Jedna drevna mudrost poznatih kakanjskih mornara kazhe “Ako zhelish naci biser morash ichi jako duboko i otvoriti dosta praznih shkoljki” :D :D a oni valjda znaju jer ... njihovo je more crno :D
WoW, nisam odavno napisao vishe od dva paragrafa bez smaje :D kao ni bez primjesa ironije. Mrzim kada me reakcije iznenade pa moram biti ozbiljan i pisati rechenice :D :D Za sve cemo okriviti Saia :D tako je najlakshe :D a i sluchajno znam da mu je ego dovoljno velik da podnese stoichki teret krivnje :D

Nego uchiteljice, toplo i iskreno ti preporucham podforum bez cenzure. Nema gorchine, rijechi ne ostavljaju opor ukus (osim kada edu nije u kreativnoj fazi) a i manje se znoji :D :D
Saian

Post by Saian »

Ma nikad osjechajnijeg Lischevog posta ne prochitah, drugarice uchiteljice ovo mozete uzet k'o kompliment, od koga je gro je :D :D :D

A Saiu slobodno tovarite

P.S. ja napisah ono "okrutan" posto prochitah post u osjetljivom trenutku, sad bih vec recimo to oznachio kao "fer savjet" :D :D :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Sajo volis li ti?

:D samog sira i mlijeka :D:D:D
DonDavudes

Post by DonDavudes »

vidim okupilo se respektabilno drustvo :D (sve sami "kuleri" a nidje ljubavi)
ako je lisko mogo biti okrutan ja cu bit patetican:

stotinu super rodjedanskih poruka al jedan mail me maloprije sjeba. kaze nasla drugog :(

morao sam nekom reci (posto na poslu "kuliram" a cini mi se da je ovo prava tema :roll:
remake

Post by remake »

DonDavudes wrote:vidim okupilo se respektabilno drustvo :D (sve sami "kuleri" a nidje ljubavi)
ako je lisko mogo biti okrutan ja cu bit patetican:

stotinu super rodjedanskih poruka al jedan mail me maloprije sjeba. kaze nasla drugog :(

morao sam nekom reci (posto na poslu "kuliram" a cini mi se da je ovo prava tema :roll:
stvarno mi je zao... :(

btw. sretan ti rodjendan!!
zeljeni_nadimak

Post by zeljeni_nadimak »

Ja nekako mislim da ljudi kojima je stalo da vide svojim ocima, primjete odmah kad nesto ne stima. Ne znam zasto veliki broj ljudi bira ostati u vezi koja je davno postala proslost ili po kojoj se pocela hvatati budj koliko je besmislena. Znam da je tesko shvatiti i prihvatiti da neko za koga se covjek veze ili zbog ljubavi, ili zbog lijepog osjecaja ili zbog sredine u kojoj zivi, vise ne osjeca nista ili skoro nista za nas, ali ne vidim razlog zasto bih ja sebe mucila ostankom u nekoj vezi koja to vise nije ili molila nekoga ko vise ne osjeca zelju da bude sa mnom da "pokusamo ponovo".
Svako kome je stalo moze osjetiti i primjetiti jako brzo kada ga partner vara ili kad se partner pocne udaljavati i hladiti. Ljudi zatvaraju oci pred time u vrijeme kad mozda jos mogu nesto uciniti i za sebe i za svog partnera a aktiviraju se i pocnu panicariti tek kada je ta tema zavrsena i kad se nema vise nista smisleno dodati.
Sta ja imam sad zaliti sto je ovaj ili onaj moj bivsi nasao novu ili sto je sretan s nekom drugom. Da mi je bilo stalo dovoljno potrudila bih se dok je to jos imalo smisla a ako nije bilo samo do mene, pa boze moj, ne mozemo ljude tjerati puskom da nas zavole i vole u plus beskonacno ako se s nama ne osjecaju dovoljno dobro.
teachergirl

Post by teachergirl »

Hvala lisac na riječima utjehe i savjetima.Drug si pravi i hvala ti.Samo ja sam sad u fazi kada nisam baš optimista i puno sam povrijeđena ali proći će me.Ma kao što rekoh nisam se trebalajavljati na ovu temu, ali ne bih tebe upoznala i primila ovako lijepe savjete.
Drago mi je da si ti sretan, samo naprijed!!! Pusa
teachergirl

Post by teachergirl »

horns&drums wrote:Sajo volis li ti?

:D samog sira i mlijeka :D:D:D
Ma je li to moj "dragi" Sajo? Što ne voli da je DRAGI? :)
bug

#338 Re: Kad muskarci vole....

Post by bug »

kriticarka_nikova wrote:Kad muskarci vole ,zasto se odlucuju za kraj veze....a vole....???Ajde muskarci pojasnite mi ovo....ovo fakat ne kontam :?
nisam musko al' :D ne moram biti :D da znam da je to jeftina vadiona :D za kraj :D
teachergirl

#339 Re: Kad muskarci vole....

Post by teachergirl »

bug wrote:
kriticarka_nikova wrote:Kad muskarci vole ,zasto se odlucuju za kraj veze....a vole....???Ajde muskarci pojasnite mi ovo....ovo fakat ne kontam :?
nisam musko al' :D ne moram biti :D da znam da je to jeftina vadiona :D za kraj :D
Slažem se sa ovim jer kad te neko voli ne ostavlja te bez obzira na sve.Ako to radi a voli te onda on voli da je paćenik i vratiće ti se sigurno samo ga nemoj nipošto tražiti, a ako te ne potraži nikada to mu je šuplja na kraju tek toliko da se ti osjećaš kao govno a on kao anđeo, kao " ja te volim, ali mi više nećemo biti zajedno" ma gdje si šta ima!!!
Ne nasjedaj ili je taktičar ili te više ne voli pa je to da ti zabije za kraj
horns&drums

Post by horns&drums »

DonDavudes wrote:
Laze ba ko pas, nemoj joj odgovoriti na mail i eto ti jos desetak mailova :)
La_Forge

Post by La_Forge »

edit
Last edited by La_Forge on 07/07/2006 21:05, edited 1 time in total.
Pearl

Post by Pearl »

dok god postoje ljudi koji su zbog ljubavi presli uobicajene i neuobicajene granice, razlike i probleme, ovo sto ti zoves ljubavlju ce biti dovedeno u pitanje, barem sa moje strane. to nije samo na filmovima nego i u zivotu, svi znamo za takve primjere, makar jedan. pa ti sad vidi razliku izmedju ljubavi i ljubavi...
slazem se.. s razlikom sto se u filmovima sve magicno rijesi samo zato sto se dvoje vole a u stvarnom zivotu se treba malo potruditi i pristati na neke kompromise.. i jedna i druga strana...

neki ce odustati i reci: ima previse stvari radi kojih ne mozemo biti skupa mada ga/je volim... neki ce ih smatrati kukavicama, neki ne, sve zavisi iz koje perspektive se gleda.. ljubav nije dovoljna, i to u pravilu u slucajevima kada dvije osobe nisu spremne na kompromise...

ako kazes da s njene strane nemas dovoljnu podrsku, onda ta veza vjerovatno i jeste osudjena na propast.. samo, zasto ti je trebalo 5 godina da to shvatis? :)
DonDavudes

Post by DonDavudes »

horns&drums wrote:
DonDavudes wrote:
Laze ba ko pas, nemoj joj odgovoriti na mail i eto ti jos desetak mailova :)
ma ne laze
bivsa ljubav poslala mail za rodjendan (lijepo srocen kao i obicno :roll: ) i ja je zvao na neki poludernek (u nadi da bi mogli tu nesto podgrijati :o ) i kaze ne moze ima osoba koja bi se ljutila :sad: .
i tako, kasnije se ispricamo (iskucamo) kako je kome u zivotu i, alahmanet. :oops:
nista spektakularno :oops:

samo je shega. racionalno znas da tu ne moze biti nista, da imate nepremostive prepreke, da u ovoj prici neko manje voli (ustvari neko je hladan da se tacnije izrazim :-? ), ali i pored svih ovih cinjenica koji kao trezvena i realna osoba shvatas, covjek se necemu nada i malo se rastuzi kad sazna da ona ima nekoga :roll: :sad:

najgore u svemu je sto izlazim sa djevojkom koja je od ove iz maila racionalno gledajuci (kao da se to pika :roll: :-? ) puno bolja: ljepša, zgodnija, obrazovanija, darezljivija :D i dr. ali nema to NESTO. ne inspirise me (dovoljno)

hocu samo da kazem da je to sve komplikovano :-?
black

Post by black »

eh @don bez toga NESTO i nema nista makar ona bila i zgodna i vaka naka...
Pearl

Post by Pearl »

najgore u svemu je sto izlazim sa djevojkom koja je od ove iz maila racionalno gledajuci (kao da se to pika Rolling eyes Confused ) puno bolja: ljepša, zgodnija, obrazovanija, darezljivija Very Happy i dr. ali nema to NESTO. ne inspirise me (dovoljno)
i onda kazete da smo mi zahtjevne, komplikovane i da ne znamo sta hocemo.. :-) :lol:

ni mi ne trazimo nista drugo, nego to "nesto" a nama to navodite kao manu :) :-)
horns&drums

Post by horns&drums »

Davudes, bjeruj mi (iz vlastitog iskustva), nista dok je ne budes gledao u oci. Jebo mailove i sms
black-cat

Post by black-cat »

black wrote:eh @don bez toga NESTO i nema nista makar ona bila i zgodna i vaka naka...
bice sta od tebe.................
La_Forge

Post by La_Forge »

edit
Last edited by La_Forge on 07/07/2006 21:06, edited 1 time in total.
black

Post by black »

black-cat wrote:
black wrote:eh @don bez toga NESTO i nema nista makar ona bila i zgodna i vaka naka...
bice sta od tebe.................
:shock: od mene vec ima..... :oops:
black-cat

Post by black-cat »

a sto me nasmija :lol: :lol: :lol:
Post Reply