dobar ovaj faraonski smajo mumificiranog palca.
Ja se na ovom podforumu uglavnom ne javljam. Mozhda zato shto obichno zvuchim cinichno ili, kako to uvazheni kolega sai reche, okrutno.
No ja nisam okrutan, uglavnom sam bezopasan i dobrochudan poput krompirove zlatice. Tu i tamo gricnem neshto ako se vec ponudi. A kad prochitam kako neko (ko na prvi pogled i ne ostavlja dojam ogranichene osobe) na osnovu par nesretnih uzoraka generalizira cijelu vrstu, onda je izazov jednostavno prevelik. Sorry ako sam, obzirom da te uopce ne poznajem, bio isuvishe direktan ili uvrijedljiv. Nije mi bila namjera.
Shto se mene tiche, ja volim i voljen sam ali samo ljubav i sama ljubav nije dovoljna za srecu. Za tugu jeste. Nisam nesretan iako mi emocija ne nedostaje, svakojakih. No to je vec sasvim odvojeno poglavlje i mozhda nekad napishem knjigu, a do tada bash i ne bih da dijelim osjecaje sa forumskim expertima za ljubav.
Ja se zaista nadam da i za tebe ima josh ljubavi i da cesh naci nekoga zbog koga ce vrijediti promijeniti stavove, no to to ce biti jako teshko budesh li unaprijed ochekivala razocharenje.
Jedna drevna mudrost poznatih kakanjskih mornara kazhe “Ako zhelish naci biser morash ichi jako duboko i otvoriti dosta praznih shkoljki”

a oni valjda znaju jer ... njihovo je more crno

WoW, nisam odavno napisao vishe od dva paragrafa bez smaje

kao ni bez primjesa ironije. Mrzim kada me reakcije iznenade pa moram biti ozbiljan i pisati rechenice

Za sve cemo okriviti Saia

tako je najlakshe

a i sluchajno znam da mu je ego dovoljno velik da podnese stoichki teret krivnje
Nego uchiteljice, toplo i iskreno ti preporucham podforum bez cenzure. Nema gorchine, rijechi ne ostavljaju opor ukus (osim kada edu nije u kreativnoj fazi) a i manje se znoji