.

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
samo malo

#326 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by samo malo »

Compact wrote:HAVANA sjećaš li se Cece iz Velešića? :D :run:
Cini mi se da je Ceca na onom ratnom snimku sto se milion puta vrtio po CNN-u i ostalim tv stanicama, sa groblja, kad snajper oko nje sara a ona vristi od straha.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#327 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by KatarinaKosaca »

bili smo sretni wrote:Ne znam odakle ti ta informacija da je bio ranjen.Nije sigurno,jer sam do zadnjih trenutaka bio sa njim.Nije se on igrao rata.Igrali su se Alija,Sloba i Tudzman.On je branio svoje,kao i ti tvoje.
Znači i ti pucao sa Jevrejskog :roll: ???
Hoću reći branio svoje
bili smo sretni

#328 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by bili smo sretni »

Bernard_Prince wrote:
bili smo sretni wrote: Da,Sinik je poginuo na Jevrejskom ali ne bas kako pojedini pricaju.Bio je Delija!
Mislis, Arkanov delija? Cetnik? Sumsko stvorenje koje je pucalo po Sarajevu? Ta vrsta delije? Killer?
Ne,nego Zvezdas!Tesko je diskutovati o tome ko je ubica,kako za koga.Nisi ga poznavao tako da o njemu ne mozes ni da pricas.
bili smo sretni

#329 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

KatarinaKosaca wrote:
bili smo sretni wrote:Ne znam odakle ti ta informacija da je bio ranjen.Nije sigurno,jer sam do zadnjih trenutaka bio sa njim.Nije se on igrao rata.Igrali su se Alija,Sloba i Tudzman.On je branio svoje,kao i ti tvoje.
Hoću reći branio svoje
Svako je branio svoje u tom groznom ratu.
Bernard_Prince

#330 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by Bernard_Prince »

bili smo sretni wrote:
Bernard_Prince wrote:
bili smo sretni wrote: Da,Sinik je poginuo na Jevrejskom ali ne bas kako pojedini pricaju.Bio je Delija!
Mislis, Arkanov delija? Cetnik? Sumsko stvorenje koje je pucalo po Sarajevu? Ta vrsta delije? Killer?
Ne,nego Zvezdas!Tesko je diskutovati o tome ko je ubica,kako za koga.Nisi ga poznavao tako da o njemu ne mozes ni da pricas.
Zvezdas ne znaci nista. Sta znaci navijac nekoga kluba? Daje mu karakternu crtu? Opisuje ga kao ljudsko bice? Za mene prvo mjesto gdje se okuplja olos i sljam jesu fudbalski stadioni. Svako ko je pucao na Sarajevo za mene je ubica. I ako si ti jedan od tih, odmah da ti kazem: zelim ti zlo. Nadam se da Sinik burns in hell forever.
ODVRATAN_i_GADAN

#331 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

aurrora72 wrote:Nisam se mislila uključiti na ovu temu,ali.......
Neko je spominjao Rusa iz Hrasnog,on je ubijen poslije rata,ali ga je ubio od sestre sin...razlog ne znam... ovo je bilo u novinama!
Većinu komentara sam pročitala,ali ne sve,pa ne zna da li je neko spominjao Džildu sa Koševskog brda....lik je bio legenda!
....pa mali Campo iz Kaktusa,kažu da je u ratu ušao u neko bure sa rakijom i govorio da je u raju ili tako nešto. :-) ..ne znam da li je živ,još uvijek :zoka:
Brgule! Nisicka visoravan! :D :D
HAVANA

#332 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by HAVANA »

bili smo sretni wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Hoću reći branio svoje
Svako je branio svoje u tom groznom ratu.

Kako si ti to branio svoje u tom groznom ratu,sa jevrejskog?
Opiši nam malo?
Kad sam nosio dijete ubijeno snajperom na malti ,imalo je 4 godine a pored njega je bio otac.Pucali ste na dijete,ne na oca.
Kad ste ubili zoku na hrasnom,čije je on branio?
Kad ste cugali sa brnetom,batkom,denisom petrovićem ,gledali šta rade po grbavici,da li ste ikad pokušali da ih spriječite u tome?.......
Znaš li uopšte šta su radili?
Hočeš da ti moja žena napiše?
Prešla je sa grbavice kad se otvorio most(srpkinja je,meni nebitno ali vama jako bitno).
Znam i ja dosta raje koja se silom prilika zadesila tamo i kad su vidjeli šta se radi,pobjegli su glavom bez obzira.
Od njih nikada nisam čuo da je neko branio svoje na jevrejskom groblju.
Znam ja dosta njih sa ovog asfalta , neke i danas rado vidim a neke bih najrađe udavio. :evil:
Bernard_Prince

#333 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by Bernard_Prince »

Ubica i cetnik nam se javlja da je pucao po Sarajevu, niko nista osim Havane??? Jos je uvijek ubijedjen da je "branio svoje". Jao! Pa da je cijela planeta Zemlja psihijatrija i Jagomir zajedno, srpskim nacionalistima ne bi mogla pomoci. Nosite mi ovu nakaznu spodobu sa ociju.
bili smo sretni

#334 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Bernard_Prince wrote:Ubica i cetnik nam se javlja da je pucao po Sarajevu, niko nista osim Havane??? Jos je uvijek ubijedjen da je "branio svoje". Jao! Pa da je cijela planeta Zemlja psihijatrija i Jagomir zajedno, srpskim nacionalistima ne bi mogla pomoci. Nosite mi ovu nakaznu spodobu sa ociju.
Sta da ti kazem jarane,mi odosmo u Evropu,a Vi camite u SVOME sa Vehabijama i Sandzaklijama.Daleko ste Vi dogurali u SVOME!Dolazi nase vrijeme,i optuzbe da smo mi napadali.Sve je to zajednicko bilo,a odjednom je Vase
HAVANA

#335 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by HAVANA »

bili smo sretni wrote:
Bernard_Prince wrote:Ubica i cetnik nam se javlja da je pucao po Sarajevu, niko nista osim Havane??? Jos je uvijek ubijedjen da je "branio svoje". Jao! Pa da je cijela planeta Zemlja psihijatrija i Jagomir zajedno, srpskim nacionalistima ne bi mogla pomoci. Nosite mi ovu nakaznu spodobu sa ociju.
Sta da ti kazem jarane,mi odosmo u Evropu,a Vi camite u SVOME sa Vehabijama i Sandzaklijama.Daleko ste Vi dogurali u SVOME!Dolazi nase vrijeme,i optuzbe da smo mi napadali.Sve je to zajednicko bilo,a odjednom je Vase

Što se mene tiče takvi ko ti hajte u 3PM. :D
Ja imam izbor s kim ću čamiti,srećom još uvijek ima dosta normalnih ljudi bez obzira na ime...
Ljudi tvog profila mogu se samo sjećati sarajevskog asfalta,potiskivati onaj zločin za koji znaju kako se desio ali neće da priznaju.Ostaje vam da se družite u svom toru i slušate priče ala batko srpski junak :-)
Eto ti tvoje delije a ja ću sa svojim perom preslušavati željinu pjesmu koju je sula napisao.

Jebo delije :D

branimir stulic

#336 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by branimir stulic »

bili smo sretni wrote:
U cilju zastite Europe od nas divljaka iz Sarajeva, koji smo trpili cetiri duge godine "odbranu" tzv. srpskih etnickih prostora, molim administratora da ovoj individui "bili smo sretni", dodijeli dozivotni ban. na ovoj temi... POstovani branioce Jevrejskog groblja predlazem ti da odes na serbiancafe-i posjetis novootvoreni forum za takve kao ti koji glasi: "Nekad na asfaltu danas na livadi... ko nas to zavadi..." I sretno ti bilo.. A nas pusti na miru.
Joey Tribbiani

#337 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by Joey Tribbiani »

Sta da ti kazem jarane,mi odosmo u Evropu,a Vi camite u SVOME sa Vehabijama i Sandzaklijama.Daleko ste Vi dogurali u SVOME!Dolazi nase vrijeme,i optuzbe da smo mi napadali.Sve je to zajednicko bilo,a odjednom je Vase[/quote]

ti si bolesnik

u kakvoj si ti evropi papak, haj mi to objasni

za takve ko sto si ti postoje samo brda i sela
barby02

#338 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by barby02 »

Cika Zoome doooodji :-) moli te barby :sax:
callmethebreeeze

#339 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by callmethebreeeze »

meni ce sve biti jasno, ali nikada necu skontati ove jezicko-logicke vratolomije "mi se branili tako sto smo se ukopali sest mjeseci prije rata, dobili pomoc od jna i rokali po gradu cetiri godine."
:-) :-) :-) :-)
bili smo sretni

#340 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Ma Vi samo umijete da mrzite.Razlikujemo se jer HRISCANSKI JE PRASTATI!Bio je to i moj grad,i od ostalih 140000 ljudi.Vise nije,a i nemamamo za cim da zalimo.Uspomene nam ne mozete UZETI!Slucajno sam zalutao na ovaj sajt,i nemam razloga da se raspravljam.Htjeli to priznat ili ne naj face grada su otisli.To nije vise onaj grad.Grad u kome se nije znalo i nije pitalo ko si i odakle si.Proslo je to vrjeme...Budite sretni i veseli jer ste nas istrjebili iz tog grada.Pravimo mi nas,ljepsi i bolji.Jos je u razvoju ali bice bice ...SVE NAJBOLJE SVIMA VAMA!!!Hriscani prastaju!
bili smo sretni

#341 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

kiki-miki wrote:This is unbelieveble :-)
Hriscani prastaju!

Praštali se - metkom u glavu ili kičmu iz snajpera,PAM-om dok pokušavaš prijeći ulicu,avio-bombom na koju ste montirali motore tako da duže putuju (kad ne može iz zraka) i da razore i unište što više.
Ma Vi samo umijete da mrzite
A Vi volite,je li?Zato ste uništili i sebe i ono što ste voljeli i što ste branili kad ste odlazili po nalogu vaših vjernih vođa,razrušili sve ono što ste mogli.
Htjeli to priznat ili ne naj face grada su otisli.
E s ovim se moram složiti s jedne strane.Ali te face nisu otišle zato što su htjele,nego zato što ste ih VI UBILI,OTJERALI,SILOVALI.

A oni,koje ste ubili,oni su sada na boljem svijetu.
Bio je to i moj grad

Da ste ga smatrali svojim gradom ne biste ga sistematski uništavala od 1992. do 1996.,a činite to i sada,samo na drugi način.

Grad u kome se nije znalo i nije pitalo ko si i odakle si
Znali ste VI,zato ste i ubijali one koji vam nisu odgovarali,jer nisu vaše vjere niti vaših uvjerenja niti su htjeli kao ovce da vas poslušno prate.Oni su imali glavu i u glavi dovoljno mozga da razmišljaju i misle.A vi?

Pravimo mi nas,ljepsi i bolji
Gdje ga pravite?Gore na Romaniji,među onim novim kućama koje zjape prazne,gdje se uvukao strah od prošlosti i strah od vlastite savjesti,koja se ponekad javi.

jer ste nas istrjebili iz tog grada
Koliko ti godina imaš?Sjećaš li se rata uopšte? Po čijem nalogu ste i čijom željom ste vođeni,kada ste odlazili s Grbavice,Ilidže?

I samo mali osvrt na tvoj nick- bili = prošlost,bili ste i nećete nikad više biti sretni dok se ne suočite s prošlošću,dok ne zatražite oprosta od onih koji su Božijom voljom,a ne vašom ostali da žive kao svjedoci Vaših ZLOČINA.
Zlocina je bilo sa svih strana.Zaboravljas Vase.Sto rece Vas sada NAS Kusturica Nemanja:Nemam za cim da zalim,lijepe cure koje sam volio sada su stare i ruzne,ljude ne poznajem,a ulice su promjenili u neka njima bliska imena.To je to.Suvisan je svaki komentar.Ne vrjedi se raspravljati.Zivite u ubjedjenju da ste u pravu.Svako dobro!
HAVANA

#342 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by HAVANA »

neprilagodjena

#343 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by neprilagodjena »

bili smo sretni wrote:Ma Vi samo umijete da mrzite.Razlikujemo se jer HRISCANSKI JE PRASTATI!Bio je to i moj grad,i od ostalih 140000 ljudi.Vise nije,a i nemamamo za cim da zalimo.Uspomene nam ne mozete UZETI!Slucajno sam zalutao na ovaj sajt,i nemam razloga da se raspravljam.Htjeli to priznat ili ne naj face grada su otisli.To nije vise onaj grad.Grad u kome se nije znalo i nije pitalo ko si i odakle si.Proslo je to vrjeme...Budite sretni i veseli jer ste nas istrjebili iz tog grada.Pravimo mi nas,ljepsi i bolji.Jos je u razvoju ali bice bice ...SVE NAJBOLJE SVIMA VAMA!!!Hriscani prastaju!
E da samo znas kako mi je zao sto su face kao ti otisle iz grada :D :D
Evo sve mi suze niz ledja liju od zalosti :roll: :roll:
amrica

#344 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by amrica »

@havana
:kiss:
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#345 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by Romeo 80 »

bili smo sretni wrote:Ma Vi samo umijete da mrzite.Razlikujemo se jer HRISCANSKI JE PRASTATI!Bio je to i moj grad,i od ostalih 140000 ljudi.Vise nije,a i nemamamo za cim da zalimo.Uspomene nam ne mozete UZETI!Slucajno sam zalutao na ovaj sajt,i nemam razloga da se raspravljam.Htjeli to priznat ili ne naj face grada su otisli.To nije vise onaj grad.Grad u kome se nije znalo i nije pitalo ko si i odakle si.Proslo je to vrjeme...Budite sretni i veseli jer ste nas istrjebili iz tog grada.Pravimo mi nas,ljepsi i bolji.Jos je u razvoju ali bice bice ...SVE NAJBOLJE SVIMA VAMA!!!Hriscani prastaju!
http://www.myvideo.de/watch/2587633/Sarajevo

Uživaj "branioče"! Dobro ovo pogledaj i imaš jedno mahanje iz Sarajeva u kojem se ja (zamisli Srbin) još uvijek nalazim i nisam istrijebljen!

Đubre... :x
JThomas

#346 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by JThomas »

jeb'o majku, kako li bi izgledalo da NE praštaju? :roll: koliko bi onda bilo žrtava?
Joey Tribbiani

#347 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by Joey Tribbiani »

romeo svaka ti cast :thumbup:

da me neko ne shvati pogresno, moj najbolji drug je srbin, volim ga ko brata, rodio se u sarajevu, sticajem okolnosti (mijesani brak, razvod itd) odrastao je na palama, sad je opet tu itd

a tebi @bili smo sretni zelim onoliko zla koliko si ti svjesno nanio drugima. sama cinjenica da si bio na jevrejskom govori dovoljno o tebi.

pravite vi qrac, selo do sela. normalni ljudi medju srbima (naravno,ne oni na koje ti mislis majmune) su uvijek dobrodosli ovdje, takodje i hrvati, to je milion puta sazvakana prica u glavama dobrih ljudi. ti mozes kulturno odjebat, nemas sta trazit u nasem gradu. da te vidim pljuno bih te pi*ko, ma ne, lazem, malo ti je to
Last edited by Joey Tribbiani on 18/07/2009 15:31, edited 1 time in total.
delightful

#348 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by delightful »

ne gubite zivce, artiljerija stize.
Shoshana

#349 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by Shoshana »

Ja, hvala bogu, pa nam ovaj, evo, oprosti, sto smo mu se cetiri godine drsko i bezobrazno setali pred nisanom :oops:

Pa ima li kraja ovom bezobrazluku :?
Joey Tribbiani

#350 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by Joey Tribbiani »

da nam niste prastali ovdje ne bi bilo porusenih zgrada, unistenih dječijih igralista, prekinutih mladosti...zivota dobrih ljudi

iskreno, meni je smijesno kad vi kazete da vjerujete u Boga

PS: vodi kusturicu kuci, vidim da ga volis, druzite se dječaci, nama takvi ne trebaju
Post Reply