a tek kod nas...nikako ne dolaze...ljeti samo u Abrasevicu ako ne pada kisaBeatrix wrote:ma ja se bojim da je apocalypto dosadan, vidim da i forumasi nisu daleko od tog misljenja
joj, sto volim eksploziju filmova, vec sam bila u depri jer sam pocela gledati neke stare po ko zna koji put
a kod nas u kino dolaze "brzinom munje"
Novi filmovi!
Moderator: _BataZiv_0809
-
rikardoreis
- anais_nin
mogu ti reci da je to bila jedna od stvari koje su mi najvise falilerikardoreis wrote:a tek kod nas...nikako ne dolaze...ljeti samo u Abrasevicu ako ne pada kisaBeatrix wrote:ma ja se bojim da je apocalypto dosadan, vidim da i forumasi nisu daleko od tog misljenja
joj, sto volim eksploziju filmova, vec sam bila u depri jer sam pocela gledati neke stare po ko zna koji put
a kod nas u kino dolaze "brzinom munje"zato je anais i pobjegla u kanadu
- black
i nije bea tako sporo..sjeti se kako je bilo prije par godina..zato imaju piratianais_nin wrote:kako god okrenes ne valjaBeatrix wrote:ma ja se bojim da je apocalypto dosadan, vidim da i forumasi nisu daleko od tog misljenja
a kod nas u kino dolaze "brzinom munje"ovde prebrzo izlaze, i ako odmah ne zadovolje finansijski brzo ih povuku s trzista...a ljudi sve manje idu u kino jer je katastrofa skupo... karte za kino su od $11-15, ne mogu svi ljudi to sebi priustiti
a onda zbog brzine kojom filmovi izadju pa nestanu nikad sve pogledat
-
rikardoreis
vjeruj, ne pamtim kad sam neki novi film pogledao...videoteke ne gotivim. preostaje mi da cekam desetak godina da se pojave na tvanais_nin wrote:mogu ti reci da je to bila jedna od stvari koje su mi najvise falilerikardoreis wrote:a tek kod nas...nikako ne dolaze...ljeti samo u Abrasevicu ako ne pada kisaBeatrix wrote:ma ja se bojim da je apocalypto dosadan, vidim da i forumasi nisu daleko od tog misljenja
a kod nas u kino dolaze "brzinom munje"zato je anais i pobjegla u kanadu
dobro kino
a da ne moras svaki put kad podjes film misliti hoce li se dovoljno ljudi pojaviti da i ta rijetka projekcija ne bude otkazana
il da mijenjam Vltavu za Otawu
- anais_nin
ja se divim ljudima koji mogu gledati pirateblack wrote:i nije bea tako sporo..sjeti se kako je bilo prije par godina..zato imaju piratianais_nin wrote:kako god okrenes ne valjaBeatrix wrote:ma ja se bojim da je apocalypto dosadan, vidim da i forumasi nisu daleko od tog misljenja
a kod nas u kino dolaze "brzinom munje"ovde prebrzo izlaze, i ako odmah ne zadovolje finansijski brzo ih povuku s trzista...a ljudi sve manje idu u kino jer je katastrofa skupo... karte za kino su od $11-15, ne mogu svi ljudi to sebi priustiti
a onda zbog brzine kojom filmovi izadju pa nestanu nikad sve pogledat
dosta puta pogledam neki film prije vec neko vani
- anais_nin
za one ostale valja platitiBeatrix wrote:ja vam samo mogu reci da su sarajevska kina uglavnom pretrpana debilizacijama totalnim, onim glupim filmovima koji nisu pravljeni ni za djecu ni za odraslea kad dodju neki kvalitetni filmovi, obicno si ona holivudska produkcija, mainstream i to oni koji su nominirani za oscara...
hajd dobro da kazem da dolaze komercijalni filmovi, ali ipak veliki broj tih koje nam dofuraju u sarajevo dozive ili katastrofu od strane kritike ili ne bas sjajne rezultate na box officeu...
-
zmijaIzmaj
- van Basten
pogledah Apocalyptico večeras... izvrstan film... nisam ni primjetio da je prošlo više od dva sata kad je završio... zaista nemam nijedne zamjerke.
I da, meni onaj glavni glumac pomalo izgleda kao Ronaldinho. Samo meni ili?
-
princess krofnica
Hehe-nije samo tebi i ja sam primijetila veliku slicnostvan Basten wrote:pogledah Apocalyptico večeras... izvrstan film... nisam ni primjetio da je prošlo više od dva sata kad je završio... zaista nemam nijedne zamjerke.
A sto se tice filma-dobar je, samo onaj Mel Gibson stvarno ima inspiraciju za nasilje samo takvu...
Sinoc sam gledala Holiday-prava bajka....
- boogy
Afro Samurai - http://www.afrosamurai.com/
Black Sheep - http://www.youtube.com/watch?v=q-l93gltkCc
Transformers - http://www.youtube.com/watch?v=eduwcuq1Exg
Hard Luck - http://www.imdb.com/title/tt0489070/tra ... 29485-10-2
Black Sheep - http://www.youtube.com/watch?v=q-l93gltkCc
Transformers - http://www.youtube.com/watch?v=eduwcuq1Exg
Hard Luck - http://www.imdb.com/title/tt0489070/tra ... 29485-10-2
- black

Depp će oživjeti Litvinenka
Ubrzo nakon smrti ruskog špijuna Litvinenka pojavile su se spekulacije o ekranizaciji slučaja. Tek što su Britanci krenuli u pretprodukciju, u priču je uskočio Depp i odnio je preko oceana.
Vruća vijest u Hollywoodu je glasina kako je produkcijska kuća Johnnyja Deppa Infinitum Nihil otkupila prava na knjigu o životu i smrti otrovanog ruskog agenta Aleksandra Litvinenka.
Podsjetimo, Litvinenko je bio KGB-ov agent koji je preminuo sredinom studenoga prošle godine u restoranu od posljedica trovanja radioaktivnom tvari polonijem, a prije smrti je izjavio da je cijelom operacijom dirigirao ruski predsjednik Putin.
Knjigu Sasha's story: The Life and Death of Russian Spy, koju piše urednik New York Timesa Alan Cowell, ekranizirat će Warner Bros, a Johnny Depp će kao šef produkcije najvjerojatnije tumačiti i glavnu ulogu zbog velikog interesa za ovaj slučaj.
net.hr
- anais_nin
CHILDREN OF MEN, rez. Alfonso Cuaron, uloge: Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine

Opravdano nahvaljen....vrijeme radnje: 2027, planeta zemlja je poludila jer su zene postale neplodne, drugim rijecima covjecanstvu se pishe kraj...jedan nimalo heroican covjek dobiva zadatak da odrzi tracak nade koji se pojavio niotkud...poetican film, prelijepo koristenje zvucnih efekata, u nekim momentima vise "zvucan" nego "vizuelan", mada se na prvi pogled moze uciniti dosta "taman i siv", u sustini je fokusiran na vaznost NADE....toplo preporucujem....

Opravdano nahvaljen....vrijeme radnje: 2027, planeta zemlja je poludila jer su zene postale neplodne, drugim rijecima covjecanstvu se pishe kraj...jedan nimalo heroican covjek dobiva zadatak da odrzi tracak nade koji se pojavio niotkud...poetican film, prelijepo koristenje zvucnih efekata, u nekim momentima vise "zvucan" nego "vizuelan", mada se na prvi pogled moze uciniti dosta "taman i siv", u sustini je fokusiran na vaznost NADE....toplo preporucujem....
- anais_nin
THE PAINTED VEIL 2006, rez. John Curran, uloge: Edward Norton, Naomi Watts

knjigu nisam citala.....orginal sa Gretom Garbo u glavnoj ulozi davno izblijedio u sjecanju tako da sam mogla neometano da uzivam u jednostavnosti ove nove verzije...Uzitak za ljubitelje romanticne drame...Norton izvanredan, u ovom filmu me podsjetio na velikane filmskog platna iz zlatnog doba Hollywood-a......2 ljudi (britanaca) u braku otkrivaju kompleksnosti bracnih odnosa, upoznaju jedno drugo kroz borbu sa epidemijom kolere u Kini...radnja na momente dijeluje usporeno ne bih preporucila onima koji uzivaju u dinamicnim akcionim filmovima
sve u svemu dosta dobar film 

knjigu nisam citala.....orginal sa Gretom Garbo u glavnoj ulozi davno izblijedio u sjecanju tako da sam mogla neometano da uzivam u jednostavnosti ove nove verzije...Uzitak za ljubitelje romanticne drame...Norton izvanredan, u ovom filmu me podsjetio na velikane filmskog platna iz zlatnog doba Hollywood-a......2 ljudi (britanaca) u braku otkrivaju kompleksnosti bracnih odnosa, upoznaju jedno drugo kroz borbu sa epidemijom kolere u Kini...radnja na momente dijeluje usporeno ne bih preporucila onima koji uzivaju u dinamicnim akcionim filmovima
- anais_nin
PERFUME: The story of a murderer 2006, rez. Tom Tykwer, uloge: Ben Whishaw, Dustin Hoffman, Alan Rickman

Ovo sam zeljno iscekivala...radoznalost i nevjerica da se neko usudio pokusati ovako izuzetno knjizevno dijelo pretvoriti u film...u vecini slucajeva fenomenalna knjiga znaci osrednji film...Tom Tykwer me prijatno iznenadio...film je mracan, mracan, mracan na relativno suptilan nacin, bas kao i knjiga...prijatno iznenadjena cinjenicom da mi filmska verzija nije pokvarila zadovoljstvo koje mi je pruzila knjiga [[2z]]

Ovo sam zeljno iscekivala...radoznalost i nevjerica da se neko usudio pokusati ovako izuzetno knjizevno dijelo pretvoriti u film...u vecini slucajeva fenomenalna knjiga znaci osrednji film...Tom Tykwer me prijatno iznenadio...film je mracan, mracan, mracan na relativno suptilan nacin, bas kao i knjiga...prijatno iznenadjena cinjenicom da mi filmska verzija nije pokvarila zadovoljstvo koje mi je pruzila knjiga [[2z]]
-
sulesavic
Gledao, dopao mi se. Knjigu ne èitah.anais_nin wrote:PERFUME: The story of a murderer 2006, rez. Tom Tykwer, uloge: Ben Whishaw, Dustin Hoffman, Alan Rickman
-
sulesavic
Gledao, svidio mi se.anais_nin wrote:PERFUME: The story of a murderer 2006, rez. Tom Tykwer, uloge: Ben Whishaw, Dustin Hoffman, Alan Rickman
- anais_nin
Knjiga je jednostavno izuzetna i neopisiva....usjesno pretociti culo mirisa u rijeci na papiru je stvarno umijecesulesavic wrote:Gledao, dopao mi se. Knjigu ne čitah.anais_nin wrote:PERFUME: The story of a murderer 2006, rez. Tom Tykwer, uloge: Ben Whishaw, Dustin Hoffman, Alan Rickman
- repeater
a, rocky ??sojka wrote:Film je jako los. Mislim bila sam razocarana njima.
Ni blizu nije opis junaka. No kao i obicno je svaki film razocarenje nakon romana. Jedino uspjesan film uzimajuci i roman u obzir je Da Vinci Code.
- Tesssa
zezas? Knjiga je prosijecna a film je katastrofa. Sve je zbrkano i mnogo ljudi koji nisu citali knigu kazu da su se totalno izgubili u odredjenim dijelovima filma, da uopste nisu mogli da uhvate radnju.sojka wrote:Film je jako los. Mislim bila sam razocarana njima.
Ni blizu nije opis junaka. No kao i obicno je svaki film razocarenje nakon romana. Jedino uspjesan film uzimajuci i roman u obzir je Da Vinci Code.
- repeater
a, sta si ti ocekivala. da ce covjek napravi 20-satni film kako bi prenjeo svaki detalj iz knjige?? pa cemu onda film??dinchy84 wrote:zezas? Knjiga je prosijecna a film je katastrofa. Sve je zbrkano i mnogo ljudi koji nisu citali knigu kazu da su se totalno izgubili u odredjenim dijelovima filma, da uopste nisu mogli da uhvate radnju.sojka wrote:Film je jako los. Mislim bila sam razocarana njima.
- anais_nin
ocigledno imamo totalno razlicite ukuse...meni je recimo Da Vinci Code malo bolji roman za plaze, a film mi je jedan od onih koji se zaborave odmah nakon gledanja....mislim da nije knjiga dobila toliko publiciteta sam film ne stoji kao dijelo, ne smijem upotrijebiti rijec umjetnost jer to nije ni U od umjetnosti vidjelo, zali Boze onoliko kvalitetnih glumaca....sojka wrote:Film je jako los. Mislim bila sam razocarana njima.
iskreno meni su i knjige (Perfume i Da Vinci Code) udaljene svijetlosnim godinama isto kao i filmovi...ne, film nije savrsen, Perfume je po meni jedno od najizazovnijih knjizevnih dijela za ekranizaciju, ali mislim da je Tykwer stvarno uspio filmski prikazati obsesiju jednog covjeka, njegove deformitete licnosti, zivotne okolnosti koje su igrale ulogu u tome kako se njegova zivotna prica odvijala....kao sto rekoh za mene Da Vinci Code ZNJ kvalitete, Perfume toplo preporucujem ljubiteljima filmske UMJETNOSTI
- sojka
r.,
jednostavno ne podudara se sa mojim ocekivanja. Sam gl. lik Grenouille je u romanu sasvim drugacije opisan. Reziser mu je i filmu dao takoreci sansu i malo ga uljepsao. Dakle gledaoc kroz to vec gaji vece simpatije prema liku.
No ok. Zanimljivo sa druge strane eksperimentisati i stvarati nove verzije.
No medjutim to nije to.
jednostavno ne podudara se sa mojim ocekivanja. Sam gl. lik Grenouille je u romanu sasvim drugacije opisan. Reziser mu je i filmu dao takoreci sansu i malo ga uljepsao. Dakle gledaoc kroz to vec gaji vece simpatije prema liku.
No ok. Zanimljivo sa druge strane eksperimentisati i stvarati nove verzije.
No medjutim to nije to.