msn zabavljanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Stari
A mah ....najprije da se zahvalim Car-x-u za link...i onda da se obratim vama dvojci @manijak1 & @edu ....pa ja sam mislio da je to-bog-te-pita sta a ono tamo neka vrsta chat programa....pa to ste mogli odmah reci.
Nema nikakve bojazni da cu tamo zavrsiti jer ....su mi stranbi jezici (osim svedskog) vrlo zahrdjali...tako da...
Nema nikakve bojazni da cu tamo zavrsiti jer ....su mi stranbi jezici (osim svedskog) vrlo zahrdjali...tako da...
- taxi_driver
ma ja mislim da se ona njemu nije svidjela.frajer sutio jer nije znao kako da joj kaze da mu se ne svidja.i onda skonto je bolje nek ona misli da je ona meni nogu dala,lakse ce podnijeti.
-
edu
stari..samo nemoj puno chatati..nedostajat ces nam na forumu..
..jer ne moze i tamo i vamo..
..ako ti treba adresa..samo se javi..ja ga vise ne smijem ni otvoriti..
klepto..ako mislis na strumfa..nije ni cudo..zaprijetila mu kriticarka..
..i rekla mu da je gad..
doduse..i meni je..ali ja prkosim..

klepto..ako mislis na strumfa..nije ni cudo..zaprijetila mu kriticarka..
doduse..i meni je..ali ja prkosim..
-
Stari
ako ti treba adresa..samo se javi..ja ga vise ne smijem ni otvoriti..
I sta sad to mislis da bih ja otisao onamo i utovarajuci se kokicama predstavljao se kao EDU sa sax-a...ma daj ...mislim, ideja jest originalna ...ali zbog mojih godina ...malcice deplasirana.
-
klepto
Izgleda ovdije se nesmije toliko razbacivati sa rijecima je sudeci prema vama kriticarka dijeli licne. A skoro pa sam siguran da se ona i on nisu medjusobno razumjeli i zbog (ne)suglasice je doslo do toga da jedno od njih dvoje bilo pravo razocarano sad ko je jos nismo utrdili dali je on(a)
-
klepto
joj tebe stari niko nije rekao da ces dobiti kucnu adresu zar ne edu vec mail pa dogovaraj kad i gdjeStari wrote:ako ti treba adresa..samo se javi..ja ga vise ne smijem ni otvoriti..
I sta sad to mislis da bih ja otisao onamo i utovarajuci se kokicama predstavljao se kao EDU sa sax-a...ma daj ...mislim, ideja jest originalna ...ali zbog mojih godina ...malcice deplasirana.
-
Stari
Brrr... evo sav sam se nakostrijesio od ovih rijeci...pa ti si to onda tamo uspio izgraditi zavidan image...cestitam. Mogu zamisliti ...nema ljepse stvari nego imati image schewca & yebacha na MSN-u....svaka castedu wrote:stari..ne laskaj si..![]()
..nemoguce ja da se predstavis k'o edu..
![]()
![]()
![]()
ma ja ti dam adresa..a ti mene ne spominjes..tako to ide..![]()
..jer..nece ti se pisati dobro ako mene spomenes..
![]()
![]()
- pirmin
[email protected]
..eto javi se pa da te lafo tjesim da ce biti bolje.
P.S.
Pravo sam samouvjeren.
Tita mi!
..eto javi se pa da te lafo tjesim da ce biti bolje.
P.S.
Pravo sam samouvjeren.
Tita mi!
-
mamica papucarka
Óna, tako sam se razocarala. Ovo sad ozbiljno.
Nego, mislim da ste malo prebrzo donijeli odluku da nije to to!
Imam mnogo pitanja za tebe, pa ako hoces odgovori, a ako ne...
Po cemu mislis da se mozda ti njemu nisi svidjela? Jesi li ga upitala?
Koliko je tebi godina? Mozda tip ima samopuzdanja, nego je bio zbunjen?
Mozda si ti od onih tipova (ko ja
), da kad vidis da je nekome malo neprijatno, ti se raspicas. Onda ostavis utisak pricalice, a u stvari i nisi neka.
Ma imam ja jos pitanja, ali nemam vremena trenutno. Kcerkica slavi rodjendan
Nego, mislim da ste malo prebrzo donijeli odluku da nije to to!
Imam mnogo pitanja za tebe, pa ako hoces odgovori, a ako ne...
Po cemu mislis da se mozda ti njemu nisi svidjela? Jesi li ga upitala?
Koliko je tebi godina? Mozda tip ima samopuzdanja, nego je bio zbunjen?
Mozda si ti od onih tipova (ko ja
Ma imam ja jos pitanja, ali nemam vremena trenutno. Kcerkica slavi rodjendan
-
edu
rista..po cemu si zakljucio da imam..ovo sad na nekom stranom jeziku..Stari wrote:Brrr... evo sav sam se nakostrijesio od ovih rijeci...pa ti si to onda tamo uspio izgraditi zavidan image...cestitam. Mogu zamisliti ...nema ljepse stvari nego imati image schewca & yebacha na MSN-u....svaka castedu wrote:stari..ne laskaj si..![]()
..nemoguce ja da se predstavis k'o edu..
![]()
![]()
![]()
ma ja ti dam adresa..a ti mene ne spominjes..tako to ide..![]()
..jer..nece ti se pisati dobro ako mene spomenes..
![]()
![]()
mama..nek' je maloj sa srecom..od mene joj je poklon..instalacija msn-a..
- manijak1
Dajte malo ........sirupa
razvodnili ste

-
mamica papucarka
Kako mislisklepto wrote:edu nemoj da mjesas terzica u ljubavnij on to zasluzio.
mama ti stvarno mislis da je skontala nesto?
- irfan2
valjda jesi..onaa wrote:prilicno me je zanimalo zasto ovako veliki odaziv na zadatu temu ...
i dosla do sljedeceg zakljucka (pored onog da svi vi imate nekog msn-ovca/ovku)
ovo je ipak na neki nacin bio prenos "uzivo" a svi mi potajno uzivamo u "Veliki brat vas gleda" tipu manifestacija.. htjeli ili ne priznati
jesam li u pravu???
i da, tacan ti je i prvi zakljucak
imao sam slicno iskustvo...online sve super, uzivo, nekako...forsirano
Last edited by irfan2 on 15/03/2006 12:13, edited 1 time in total.
- pirmin
@onaa:
...daj vam jos jednu priliku,ovaj put ste izabrali los raspored zvijezda(Venera u opoziciji sa Saturnom,Mars u kvadratu sa Merkurom(retrogradnim),Mjesec u opoziciji sa Uranom i Suncem...
...sa ovim rasporedom,taman da je Keanu Reaves stojao pred tobom na koljenima,ne bi bilo nista.

...daj vam jos jednu priliku,ovaj put ste izabrali los raspored zvijezda(Venera u opoziciji sa Saturnom,Mars u kvadratu sa Merkurom(retrogradnim),Mjesec u opoziciji sa Uranom i Suncem...
...sa ovim rasporedom,taman da je Keanu Reaves stojao pred tobom na koljenima,ne bi bilo nista.
-
mamica papucarka
U tome je fazon. Ljudi ne daju ljudima sansu da se bolje upoznaju, nego svi igraju na prvu kartu.irfan2 wrote:valjda jesi..onaa wrote:prilicno me je zanimalo zasto ovako veliki odaziv na zadatu temu ...
i dosla do sljedeceg zakljucka (pored onog da svi vi imate nekog msn-ovca/ovku)
ovo je ipak na neki nacin bio prenos "uzivo" a svi mi potajno uzivamo u "Veliki brat vas gleda" tipu manifestacija.. htjeli ili ne priznati
jesam li u pravu???priznajem da je ovo prva tema na koju sam klikno jutros
...
i da, tacan ti je i prvi zakljucak..
imao sam slicno iskustvo...online sve super, uzivo, nekako...forsirano..mozda si trebala momku dat jos jednu priliku...uvijek je tesko da se probije zid...
Rijetko ko da se zapita sta je ispod lijepog/ruznog pakovanja
-
IlijaLadin
@onaa - uzivamo u veliki-brat-nas-gleda manifestacijama? hm... ja ne.
S curom sa MSN-a 3 godine i par mjeseci skupa! A
Onaa je postavila visoke ciljeve. Morala se razočarati. Nema idealnih nit ih je kad bilo. A opet, to može biti samo prva impresija.
Mogu misliti da ćeš ga i blokirat na MSN-u
S curom sa MSN-a 3 godine i par mjeseci skupa! A
Onaa je postavila visoke ciljeve. Morala se razočarati. Nema idealnih nit ih je kad bilo. A opet, to može biti samo prva impresija.
Mogu misliti da ćeš ga i blokirat na MSN-u
-
Max.Cherry
E jebiga vi sve zavrsite dok ja ustanem. A pravo rano sam usto vidi pola jedan vec. Steta entuzijazma Onaa, trazi ti direktno i uzivo decka, jebo MSN. Svi mogu bit fini i pricati krasote dok sjede u svojoj sobi sami, puni samopouzdanja, a kad dodje do live stvari, blokada. Nek ti chat bude zajebancija, a stvarne stvari trazi u stvarnim situacijama i na stvarnim mjestima.
- taxi_driver
ma raja ona se njemu nije svidjela.frajer kontao sutit cu i valjda ce joj dosaditi i otici.da je drugacije bilo on bi pricao a ona bi sutila.