Kako vam se dopada Harijeva pjesma za Eurosong

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply

Pjesma je

fantasticna
56
41%
srednja zalost
48
36%
joj, ono nas predstavlja :(
31
23%

Total votes: 135

TareSA

Post by TareSA »

Pa nece covjek nastupati go, a i da hoce sta ima veze nek malo sokira ljude, al mislim da je Hrvtarksa modna scena i stilisti zaduzen za njegov izgled, nadajmo se da nece ispasti Severina na kraju, a sto se tice pjesme meni je fenomenalna i muzikom i tekstom, a sad jel za eurosong, heh tesko reci, jer ni Zeljko nije bio za eurosong po mnogim misljenjima pa je zavrsio na 2. mjestu, stoga nikad se ne zna, ja se samo nadam da susjedna nam glupaca i njena stikla nece se nikako ni plasirati i da ispadnu za slijedecu godinu (iz mojih usta u Boszije usi).........
Prenj

Post by Prenj »

TareSA wrote:Pa nece covjek nastupati go, a i da hoce sta ima veze nek malo sokira ljude, al mislim da je Hrvtarksa modna scena i stilisti zaduzen za njegov izgled,
Samo da ne dobije crvenu haljinu ko Severina :D
TareSA wrote: nadajmo se da nece ispasti Severina na kraju, a sto se tice pjesme meni je fenomenalna i muzikom i tekstom, a sad jel za eurosong, heh tesko reci, jer ni Zeljko nije bio za eurosong po mnogim misljenjima pa je zavrsio na 2. mjestu, stoga nikad se ne zna, ja se samo nadam da susjedna nam glupaca i njena stikla nece se nikako ni plasirati i da ispadnu za slijedecu godinu (iz mojih usta u Boszije usi).........
:shock:
Jadan Svevisnji, sta jos sve ne mora da radi ...
neutral

Post by neutral »

Oikotimes got an exlusive news that Bosnia and Herzegovina is only using 9 lights from 40.000 possibles. Even that they are using only 9 lights many television stations said that Bosnia and Hezegovina has the best performances. BBC reported that Bosnia and Herzegovina has a television classic. BBC reported said that: less is more. Apart of that we found out that probbably the biggest Greek star would love to make an duo with Bosnian singer Hari Varesanovic. The Greek Star said that Bosnian song Lejla is favorite to win . Greek star also said that Bosnian singer has the most beautiful voice this year, the best tenor this year for sure.

Also we were informed that during Greek party yestraday one of the fans from Greece was wearing a tshirt with "Bosnian pyramids". This also proves that Bosnia and Herzegovina is a potencial winner this year and that everybody is talking about "Lejla". Also Spanish and Andorra delegations and fans predicted Bosnian victory. Stay with us for more news from Bosnia and Herzegovina, cus this is the country that everybody will talk about.
spongebob

Post by spongebob »

da li vi znate da se svake godine organiziraju partiji zemalja ucesnica na eurosongu i da je pripremaju samo pojedine zemlje? Ne znate? I ne treba da znate. A znate li da se svake godine organizuje i bosanski parti a sve to placa ambasada drzave u kojoj se Eurosong odrzava? Ovo treba da znate jer su to pare poreskih obveznika BIH. Moje je da vas informisem, ako niste znali na sto se trosi vas novac.
spongebob

Post by spongebob »

uzgred budi receno...Za ucesce u ovom spektaklu se takodje placa godisnja taksa koju BIH vec od 93-ce redovno uplacuje. Radi se o hiljadama eura. Citao sam to prije par godina pa sam zaboravio, ali znam da suma nije zanemarljiva, uskoro odgovor na ovom topiku.
Stitch__

Post by Stitch__ »

spongebob wrote:uzgred budi receno...Za ucesce u ovom spektaklu se takodje placa godisnja taksa koju BIH vec od 93-ce redovno uplacuje. Radi se o hiljadama eura. Citao sam to prije par godina pa sam zaboravio, ali znam da suma nije zanemarljiva, uskoro odgovor na ovom topiku.
opusti se ba ;)
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Hajmo dijasporo zovite i glasajte za Bosnu..... :bih:
spongebob

Post by spongebob »

Stitch__ wrote:
spongebob wrote:uzgred budi receno...Za ucesce u ovom spektaklu se takodje placa godisnja taksa koju BIH vec od 93-ce redovno uplacuje. Radi se o hiljadama eura. Citao sam to prije par godina pa sam zaboravio, ali znam da suma nije zanemarljiva, uskoro odgovor na ovom topiku.
opusti se ba ;)
a sta cemo ako pobijedimo? (ove godine nas cak i BBC proglasava pobjednicima???)
Stitch__

Post by Stitch__ »

organizovat spektakl u vistafonu :D :D
Al-aqsa

Post by Al-aqsa »

Nevalja pjesma, jer kako kaze Bakir; Hari je veliki bosnjak.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Image

SRETNO HARI & Co!

:bih:
Irm@

Post by Irm@ »

spongebob wrote:a sta cemo ako pobijedimo? (ove godine nas cak i BBC proglasava pobjednicima???)
eh onda valja prositi za kakvu dvoranu dostojnu te manifestacije...
pa za uredjenje svega do u tancine...
a moooozda razmisle da nam daju prismrditi EU :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Irm@ wrote:
spongebob wrote:a sta cemo ako pobijedimo? (ove godine nas cak i BBC proglasava pobjednicima???)
eh onda valja prositi za kakvu dvoranu dostojnu te manifestacije...
pa za uredjenje svega do u tancine...
a moooozda razmisle da nam daju prismrditi EU :D
Tebi ironija i pesimizam onako u kolijevku polozeni?! :oops:
Slavko Klisura

Post by Slavko Klisura »

A jel to Placo ima neku Pjesmu
Edin H.

Post by Edin H. »

Gdje nadje ove grobove od nazovi treba? :roll:
inspire_me

Post by inspire_me »

First Semi final dress rehearsal
22: Bosnia & Herzegovina - Brilliant! - Stage setting is magical and it is a very magical performance. A sort of Nocturne look.
BOSNIA : I immediatly went onto the Paddy Power ebsite and put 100 Euros on this winning the semi. It was a very strong both vocally and visually and it will clean up in the Balkans and has enough going for it, to get votes from all over Europe.

Second dress rehearsal of the semi
Bosnia-Herz : Frigtening good from an Irish perspective. If a semi-finalist is to win, it will be this rather than Belgium or Sweden.

http://akoe06.livejournal.com/2006/05/17/
Mahalac

Post by Mahalac »

Ma kad je plaho ime pjesme sve je lijepo :)

FORZA HARI!!!!!!!!!!!!!!!
upala

Post by upala »

shit...upravo saznah da austria ne ucestvuje cak ni u semifinalima...kakve to veze ima...e pa ima nece moci najvjerniji dijasporci koji do sada ni jednom nisu zakatali da glasaju..a ja se nadala 12sci :D iz at....

seiße man seiße... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :x :x :x :x
neutral

Post by neutral »

Austrija je napustila takmicenje pa je logicno da ne glasa....
Post Reply