Kako vam se dopada Harijeva pjesma za Eurosong
Moderator: _BataZiv_0809
- TareSA
Pa nece covjek nastupati go, a i da hoce sta ima veze nek malo sokira ljude, al mislim da je Hrvtarksa modna scena i stilisti zaduzen za njegov izgled, nadajmo se da nece ispasti Severina na kraju, a sto se tice pjesme meni je fenomenalna i muzikom i tekstom, a sad jel za eurosong, heh tesko reci, jer ni Zeljko nije bio za eurosong po mnogim misljenjima pa je zavrsio na 2. mjestu, stoga nikad se ne zna, ja se samo nadam da susjedna nam glupaca i njena stikla nece se nikako ni plasirati i da ispadnu za slijedecu godinu (iz mojih usta u Boszije usi).........
-
Prenj
Samo da ne dobije crvenu haljinu ko SeverinaTareSA wrote:Pa nece covjek nastupati go, a i da hoce sta ima veze nek malo sokira ljude, al mislim da je Hrvtarksa modna scena i stilisti zaduzen za njegov izgled,
TareSA wrote: nadajmo se da nece ispasti Severina na kraju, a sto se tice pjesme meni je fenomenalna i muzikom i tekstom, a sad jel za eurosong, heh tesko reci, jer ni Zeljko nije bio za eurosong po mnogim misljenjima pa je zavrsio na 2. mjestu, stoga nikad se ne zna, ja se samo nadam da susjedna nam glupaca i njena stikla nece se nikako ni plasirati i da ispadnu za slijedecu godinu (iz mojih usta u Boszije usi).........
Jadan Svevisnji, sta jos sve ne mora da radi ...
-
neutral
Oikotimes got an exlusive news that Bosnia and Herzegovina is only using 9 lights from 40.000 possibles. Even that they are using only 9 lights many television stations said that Bosnia and Hezegovina has the best performances. BBC reported that Bosnia and Herzegovina has a television classic. BBC reported said that: less is more. Apart of that we found out that probbably the biggest Greek star would love to make an duo with Bosnian singer Hari Varesanovic. The Greek Star said that Bosnian song Lejla is favorite to win . Greek star also said that Bosnian singer has the most beautiful voice this year, the best tenor this year for sure.
Also we were informed that during Greek party yestraday one of the fans from Greece was wearing a tshirt with "Bosnian pyramids". This also proves that Bosnia and Herzegovina is a potencial winner this year and that everybody is talking about "Lejla". Also Spanish and Andorra delegations and fans predicted Bosnian victory. Stay with us for more news from Bosnia and Herzegovina, cus this is the country that everybody will talk about.
Also we were informed that during Greek party yestraday one of the fans from Greece was wearing a tshirt with "Bosnian pyramids". This also proves that Bosnia and Herzegovina is a potencial winner this year and that everybody is talking about "Lejla". Also Spanish and Andorra delegations and fans predicted Bosnian victory. Stay with us for more news from Bosnia and Herzegovina, cus this is the country that everybody will talk about.
-
spongebob
da li vi znate da se svake godine organiziraju partiji zemalja ucesnica na eurosongu i da je pripremaju samo pojedine zemlje? Ne znate? I ne treba da znate. A znate li da se svake godine organizuje i bosanski parti a sve to placa ambasada drzave u kojoj se Eurosong odrzava? Ovo treba da znate jer su to pare poreskih obveznika BIH. Moje je da vas informisem, ako niste znali na sto se trosi vas novac.
-
spongebob
uzgred budi receno...Za ucesce u ovom spektaklu se takodje placa godisnja taksa koju BIH vec od 93-ce redovno uplacuje. Radi se o hiljadama eura. Citao sam to prije par godina pa sam zaboravio, ali znam da suma nije zanemarljiva, uskoro odgovor na ovom topiku.
-
Stitch__
opusti se baspongebob wrote:uzgred budi receno...Za ucesce u ovom spektaklu se takodje placa godisnja taksa koju BIH vec od 93-ce redovno uplacuje. Radi se o hiljadama eura. Citao sam to prije par godina pa sam zaboravio, ali znam da suma nije zanemarljiva, uskoro odgovor na ovom topiku.
-
FortunaBela
Hajmo dijasporo zovite i glasajte za Bosnu..... 
-
spongebob
a sta cemo ako pobijedimo? (ove godine nas cak i BBC proglasava pobjednicima???)Stitch__ wrote:opusti se baspongebob wrote:uzgred budi receno...Za ucesce u ovom spektaklu se takodje placa godisnja taksa koju BIH vec od 93-ce redovno uplacuje. Radi se o hiljadama eura. Citao sam to prije par godina pa sam zaboravio, ali znam da suma nije zanemarljiva, uskoro odgovor na ovom topiku.
- Irm@
eh onda valja prositi za kakvu dvoranu dostojnu te manifestacije...spongebob wrote:a sta cemo ako pobijedimo? (ove godine nas cak i BBC proglasava pobjednicima???)
pa za uredjenje svega do u tancine...
a moooozda razmisle da nam daju prismrditi EU
- daduli_sa
Tebi ironija i pesimizam onako u kolijevku polozeni?!Irm@ wrote:eh onda valja prositi za kakvu dvoranu dostojnu te manifestacije...spongebob wrote:a sta cemo ako pobijedimo? (ove godine nas cak i BBC proglasava pobjednicima???)
pa za uredjenje svega do u tancine...
a moooozda razmisle da nam daju prismrditi EU
-
Slavko Klisura
A jel to Placo ima neku Pjesmu
-
inspire_me
First Semi final dress rehearsal
22: Bosnia & Herzegovina - Brilliant! - Stage setting is magical and it is a very magical performance. A sort of Nocturne look.
BOSNIA : I immediatly went onto the Paddy Power ebsite and put 100 Euros on this winning the semi. It was a very strong both vocally and visually and it will clean up in the Balkans and has enough going for it, to get votes from all over Europe.
Second dress rehearsal of the semi
Bosnia-Herz : Frigtening good from an Irish perspective. If a semi-finalist is to win, it will be this rather than Belgium or Sweden.
http://akoe06.livejournal.com/2006/05/17/
22: Bosnia & Herzegovina - Brilliant! - Stage setting is magical and it is a very magical performance. A sort of Nocturne look.
BOSNIA : I immediatly went onto the Paddy Power ebsite and put 100 Euros on this winning the semi. It was a very strong both vocally and visually and it will clean up in the Balkans and has enough going for it, to get votes from all over Europe.
Second dress rehearsal of the semi
Bosnia-Herz : Frigtening good from an Irish perspective. If a semi-finalist is to win, it will be this rather than Belgium or Sweden.
http://akoe06.livejournal.com/2006/05/17/