blago njoj....hrasno38 wrote:Neke skole zaboravis brzo a neke ti ostanu za cijeli zivot pogotovo one zivotne!novalic wrote:mirci, mores li ti ista, a da ne ubacis sta te je naucio rat..
PETICIJA za zabranu fondacije "Bosanska piramida Sunca&
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Sta ces neki su tako odrastali a neki nece nikad probali ili ne to iskustvonovalic wrote:blago njoj....hrasno38 wrote:Neke skole zaboravis brzo a neke ti ostanu za cijeli zivot pogotovo one zivotne!novalic wrote:mirci, mores li ti ista, a da ne ubacis sta te je naucio rat..
-
da pamtis
japanske umjetnosti vodjenja tjelesne ljubavi ...tzv kamasutru
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nije pitanje okretanja necemu drugom...novalic wrote:hrasno, nije li trenutak okrenuti se... necem drugom..
ali ako ne moze, to je opet drugi kolosijek...
ne znam sto si se nameracila na mene kojeg klinca...
ako si se kao dijasporac osjetila prozvanom, onda me ipak nisi dovoljno upoznala...
moje recenice su direktne i stvarno ne treba kopati dublje da bi se nasao smisao...
NE VJERUJEM SLIJEPO KNJIGAMA ISTORIJE !!! Jer da vjerujem, onda bih i ja slavila kosovski boj kao pobjedu nad okupatorskom turskom vojskom...
ma strpice se mirci jos dva mjeseca pa kad zakopaju duboko i vide sta je visocica, sva ova prica pada u vodu...onda ce se tacno znati...a ja volim vidjeti svojim ocima...
lijep pozdrav
-
tataratira
to je bliska istorija, ne znam koji ti dio tu nije jasanmIRCerka wrote: NE VJERUJEM SLIJEPO KNJIGAMA ISTORIJE !!! Jer da vjerujem, onda bih i ja slavila kosovski boj kao pobjedu nad okupatorskom turskom vojskom...
i tu nema alternative nikakve a pogotovo nema faraona nikakvih
a ne sjećam se ni referenduma za izlazak is Osmanskog Carstva
ni jednog od naroda a znam da se carstva osvajaju a kraljevstva nasleđuju pa ti samo ime kaže o prirodi te, da ne kažem, tvorevine
-
novalic
eto vidis, upste se nisam nameracila na te.. i ne osjetih se dijasporom.. jer se baziram na temu..piramida ili ne. a nista ostalo.. nema mjesta.. sada.. mi.. nekako.. tvoj stav.. ne lici na tebe.. zato primijetih.. ali... svakako.. imas pravo.. na svoj stav..mIRCerka wrote:nije pitanje okretanja necemu drugom...novalic wrote:hrasno, nije li trenutak okrenuti se... necem drugom..
ali ako ne moze, to je opet drugi kolosijek...
ne znam sto si se nameracila na mene kojeg klinca...
ako si se kao dijasporac osjetila prozvanom, onda me ipak nisi dovoljno upoznala...
moje recenice su direktne i stvarno ne treba kopati dublje da bi se nasao smisao...
NE VJERUJEM SLIJEPO KNJIGAMA ISTORIJE !!! Jer da vjerujem, onda bih i ja slavila kosovski boj kao pobjedu nad okupatorskom turskom vojskom...
ma strpice se mirci jos dva mjeseca pa kad zakopaju duboko i vide sta je visocica, sva ova prica pada u vodu...onda ce se tacno znati...a ja volim vidjeti svojim ocima...
lijep pozdrav
samo..
kani se rata.. i dijaspore.. ne zamaraj se, imas zivot pred sobom.. ne daj ga komplicirati..
i tebi lijep otpozdrav
-
mIRCerka
ma to sam lupila kao samo jedan od vise razlicito tumacenih dogadjaja...tataratira wrote:to je bliska istorija, ne znam koji ti dio tu nije jasanmIRCerka wrote: NE VJERUJEM SLIJEPO KNJIGAMA ISTORIJE !!! Jer da vjerujem, onda bih i ja slavila kosovski boj kao pobjedu nad okupatorskom turskom vojskom...
ni jednog od naroda a znam da se carstva osvajaju a kraljevstva nasleđuju pa ti samo ime kaže o prirodi te, da ne kažem, tvorevine
nemoj mi jos i ti drobiti, prenj mi ionako drzi prvi cas istorije
BTW, pitanje za sve, da li su MEKSICKE PIRAMIDE imale faraone???
Nisu....stoga, ne mora ni visocka....
Last edited by mIRCerka on 02/02/2006 14:55, edited 1 time in total.
-
novalic
tataratira wrote:to je bliska istorija, ne znam koji ti dio tu nije jasanmIRCerka wrote: NE VJERUJEM SLIJEPO KNJIGAMA ISTORIJE !!! Jer da vjerujem, onda bih i ja slavila kosovski boj kao pobjedu nad okupatorskom turskom vojskom...
i ja i ne govorih o knigama historije, glede piramida.. nego.. glede konstrukcije egipatskih piramida.. malo i sturo gradivo.. jer.. i nema bas nesto.. puno.. niti.. dvoumljenja.. koliko primijetih.. glede.. historije balkana.. potpuno se slazem s tobom..
pobjedinici uvijek pisu historiju.. ko li to lanu...
-
mIRCerka
molicu da se na piramidalne teme javljaju samo oni koji su:
- doktorirali istoriju/historiju/povijest
- doktorirali arheologiju
- doktorirali geodeziju
- doktorirali arhitekturu
i sve ostalo sto je potrebno da bi vasu recenicu neko shvatio ozbiljno.
Ostali, prste u vis
- doktorirali geodeziju
Ostali, prste u vis
-
Prenj
Ispade Semir O., diplomirani masinac i zurnalista, iz konkurencijemIRCerka wrote:molicu da se na piramidalne teme javljaju samo oni koji su:
- doktorirali geodeziju
Ostali, prste u vis
- hrasno38
Al se on ovdje ne javljaPrenj wrote:Ispade Semir O., diplomirani masinac i zurnalista, iz konkurencijemIRCerka wrote:molicu da se na piramidalne teme javljaju samo oni koji su:
- doktorirali geodeziju
Ostali, prste u vis
-
mIRCerka
hebo cengu...da pamtis wrote:......za Cengu i protiv CengemIRCerka wrote:molicu da se na piramidalne teme javljaju samo oni koji su:
......neutralne ce hebati cenga
![]()
samo zato sto su bili neutralni
ovo je a conto onih rijeci UZMI CITAJ...
pa do kad vise JEL TI VJERUJES MENI ILI SVOJIM OCIMA???
citamo se u aprilu na ovoj temi...kad budemo znali sta je pod zemljom....
@PRENJ: Semir O. nije na forumu, a ja se ovdje obratih samo forumashima
hajd zdravo...
- hrasno38
Pa eto prilike da napravite peticiju za zastitu jadnih zapustenih spomenika i muzejaPrenj wrote:Da mi nije A.Terzica i svih ostalih ubleha sto nam krv popise, i svih nasih jadnih i zapustenih spomenika, ne bih nikad ni slova napisao!hrasno38 wrote:Da nas sviju ne skakilja sta li je u Visokom ne bi ni u mislima ovoliko stranica bilo napisano:)
-
Prenj
Prijedlog je vec postojao, da i protivnici i pristalice piramide, uloze pare u opkladu i da poslije pare od opklade idu za obnovu Bobovca.hrasno38 wrote:Pa eto prilike da napravite peticiju za zastitu jadnih zapustenih spomenika i muzejaPrenj wrote:Da mi nije A.Terzica i svih ostalih ubleha sto nam krv popise, i svih nasih jadnih i zapustenih spomenika, ne bih nikad ni slova napisao!hrasno38 wrote:Da nas sviju ne skakilja sta li je u Visokom ne bi ni u mislima ovoliko stranica bilo napisano:)
-
ludvig
Da, nakon toga neka osnuju fondaciju sa istim nazivom. Evo predlazem da Znanje bude precjednik fondacije, naravno ako je voljan da izadje iz anonimnosti, ali cisto sumnjamhrasno38 wrote:Pa eto prilike da napravite peticiju za zastitu jadnih zapustenih spomenika i muzejaPrenj wrote:Da mi nije A.Terzica i svih ostalih ubleha sto nam krv popise, i svih nasih jadnih i zapustenih spomenika, ne bih nikad ni slova napisao!hrasno38 wrote:Da nas sviju ne skakilja sta li je u Visokom ne bi ni u mislima ovoliko stranica bilo napisano:)
Ipak je to samo jedan Cyber-galamdjija
-
mIRCerka
eh taman, prenj je predlagao nesto takvo...hrasno38 wrote:Pa eto prilike da napravite peticiju za zastitu jadnih zapustenih spomenika i muzejaPrenj wrote:Da mi nije A.Terzica i svih ostalih ubleha sto nam krv popise, i svih nasih jadnih i zapustenih spomenika, ne bih nikad ni slova napisao!hrasno38 wrote:Da nas sviju ne skakilja sta li je u Visokom ne bi ni u mislima ovoliko stranica bilo napisano:)
hajde da se kladimo ima li ili nema piramide:
mozemo ulagati simbolicne svote, i onda kad se konacno otkrije ima li ili nema, SVE TE PARE doniramo za obnovu recimo BOBOVCA....
znaci, ne samo pare onih sto izgubise, vec sve, jer ce oni koji dobiju opkladu imati dovoljno materijala da u mozak hebu one koji izgube da im pare nece biti slatke toliko....
- Macuser
To automatski iskljucuje Semira Osmanagica.mIRCerka wrote:molicu da se na piramidalne teme javljaju samo oni koji su:
- doktorirali geodeziju
Ostali, prste u vis