BIKERI
- phil manzanera
A, jesam, jesam, naseg dragog prijatelja Emira Talirevica i - HEMINGVEJ, kod Narodnog kazalista!
-
Como_Sarajevo
Izgleda svi su na cestidjevojka iz sjene wrote:Pozdrav ljudi!
Sezona pocela, pa se svi usutili. Dajte malo utisaka sa prvih voznji...
- Qler
danas vam se oko 20 do 2 slomio kolega sa motorom na cenic vili... nije puno ali je glupo... sto jes jes.... poceo ono da ga lomi, iz trake u traku da se naginje, njih dvojca bili na motoru i kako je previse uporio proklize mu motor... i ode... na nekom su plavom motoru bili... naidje neki na zutom pomoze mu da sloni motor sa glavne... nisam dalje gledao.. u glavnom.. nije bilo nikom nista... 
- DaysleepeR
14 stranica i ti jos nista nisi skontao...Qler wrote:danas vam se oko 20 do 2 slomio kolega sa motorom na cenic vili... nije puno ali je glupo... sto jes jes.... poceo ono da ga lomi, iz trake u traku da se naginje, njih dvojca bili na motoru i kako je previse uporio proklize mu motor... i ode... na nekom su plavom motoru bili... naidje neki na zutom pomoze mu da sloni motor sa glavne... nisam dalje gledao.. u glavnom.. nije bilo nikom nista...

- Qler
a sta sam to rekao glupo majke ti? fino vam kazem da vam se kolega slomio i da mu nije bilo nista... a da je glupo pao, jeste... da se nije kurcio ne bi.... ili je to zabranjeno pricati da se motoristi bezveze kurce? ako cemo tako... a nisam nista gore ni lose, ni ruzno ni bezobrazno napisao... jos sam fino rekao da momku nije, fala bogu, bilo nista.... zato sleeperu.... evo tebi casa pa zivjeli....
- DaysleepeR
Pa eto prvo, motociklisti nisu jedni drugima kolege, pa nismo vozaci kamiona i autobusa.Qler wrote:a sta sam to rekao glupo majke ti? fino vam kazem da vam se kolega slomio i da mu nije bilo nista... a da je glupo pao, jeste... da se nije kurcio ne bi.... ili je to zabranjeno pricati da se motoristi bezveze kurce? ako cemo tako... a nisam nista gore ni lose, ni ruzno ni bezobrazno napisao... jos sam fino rekao da momku nije, fala bogu, bilo nista.... zato sleeperu.... evo tebi casa pa zivjeli....
Drugo, hvala na informaciji ali znao sam to cim se desilo.
Trece, neznas da li se kurcio ili nije, covjek je proklizao, desi se to moj Qleru i Valentinu Rossiu.
Cetvrto, hvala na obavjestenju ali jako je glupo, hinjski i cista provokacija.
- DaysleepeR
Ti bi trebao da se definitivno upoznas sa ljudima koji voel motore, da promjenis misljenje i da se otarasis te neke averzije.Qler wrote:sleper to kolega je zezancija a post kao post uopste nije namjenjen da bude provokacija ili nesto slicno... sto si napet
Nisi seljak, ne trebaju ti ni zezancije ni provokacije.
A napet sam jer me je neki dan auto spucalo dok sam bio na motoru, srecom nije u motor nego u nogu
- Qler
prije jedno dvije godine jarana mi opali lik sa autom on bio na, mislim honda vision, i ustane jaran, izadje lik sta je bilo, jesi dobro, jesam jesi ti haj sve OK.. kad se ovaj okrenuo i vidio motor
poludio
jebo sto je slomio nogu
sjebo mu motor! tad je poco da bogara psuje ko nikad... imam ja dosta jarana koji su loodi za motorima i nemam nikakve averzije o istima.. cak sta vise... zelja mi je da imam kakvog chopper-a
ne volim one jurilice...
- DaysleepeR
Qler wrote:prije jedno dvije godine jarana mi opali lik sa autom on bio na, mislim honda vision, i ustane jaran, izadje lik sta je bilo, jesi dobro, jesam jesi ti haj sve OK.. kad se ovaj okrenuo i vidio motorpoludio
jebo sto je slomio nogu
sjebo mu motor! tad je poco da bogara psuje ko nikad... imam ja dosta jarana koji su loodi za motorima i nemam nikakve averzije o istima.. cak sta vise... zelja mi je da imam kakvog chopper-a
ne volim one jurilice...
Ja sam prvo podigao motor obisao oko njega, utvrdio stetu pa tek onda primjetio da me noga strasno boli i da jedva hodam.
To ti je ljubav.
Imam jarana koji je izgubio kontrolu sa motorom i kaze dok je letio kroz zrak u sebi kontao sta ima od rezervnih dijelova
Drugi je ima prilicno gadan pad gdje ga je motor poklopio i dobro mu je povrijedio nogu. Priletili ljudi, on lezi na cesti pitaju ga kako da ti pomognemo, a on kaze "ljudi molim vas dignite mi motor".
Ovi ga poslali u pizdu materinu
Nista, kad budes imao para javi uvijek ima neki motor na prodaju.
- Qler
da je meni skupiti za kakvog bibija na 4 tocka samo da ne pjesacim i da ima da puse vruce kad je zima
a sad sa haverom kontam da uzmemo kakvog skutercica
da imam za na kafu
a vjerujem za taj let.. imam par havera sto su takvi oko auta...
a vjerujem za taj let.. imam par havera sto su takvi oko auta...
-
kiki the devil
#338 a
vjerujem ti za te padove.da se ukljucim posto i ja pomalo u stvari malo vise vozam motor
-
kiki the devil
#342 a
ma i radi se na motoru a i prate se forumi.davno je masinica parkirana i ususkana za zimu i polahko se treba spremat za iducu sezonu.
-
Om@r
#343 Re: a
Aferim, tako i treba.....kiki the devil wrote:ma i radi se na motoru a i prate se forumi.davno je masinica parkirana i ususkana za zimu i polahko se treba spremat za iducu sezonu.
Nadam se da ste ovako nekako ususkali svoje mackice il moja ima neki specialni tretman
[img][img]http://i147.photobucket.com/albums/r305 ... House2.jpg[/img][/img]
-
kiki the devil
#344 a
nesto slicno tome samo sto nije u kuci i nedijeli prostor s nama nego ima svoju prostoriju s grijanjem,tepihom,muzickom linijom al u sustini ima sve sto mu je potrebno i svu potrbnu njegu i paznju.[/img]
-
kiki the devil
#345 al
al svaka ti cast.neznam jesil u kuci ili stanu.posto sam ja na visokom nisam mogao nikako da ga ubacim u stan al vjeruj mi da sam razmisljao i o tome.
e to se zove ljubav
e to se zove ljubav
-
Om@r
Ma sta da ti kazem nije ljubav paradajz....
-
kiki the devil
#347 a
u pravu si
do duse i za ovo sam se napatio al isplatilo se i nije mi daleko tako kad god mi padne na um i pozelim ga samo sidjem upalim ga malo izturiram i to je to
lagano ciscenje pranje i poliranje i crtanje ideja sta treba da se radi na njemu naredno
do duse i za ovo sam se napatio al isplatilo se i nije mi daleko tako kad god mi padne na um i pozelim ga samo sidjem upalim ga malo izturiram i to je to
lagano ciscenje pranje i poliranje i crtanje ideja sta treba da se radi na njemu naredno
-
Om@r
#348 Re: a
Ma to je prava stvar carekiki the devil wrote:u pravu si
Veliki pozdrav i nadjemo se ne drumu nekada

-
kiki the devil
#349 a
ma normalna stvar.vjerujes da sad samo kontam kako da obrnem kakvih para jer sam naso nekih i vecih i sitnih stvari sto mi treba da uradim i da koliko toliko jos ljepse izgleda al i opasnije.
al drum je nas drugi dom obavezno.
prvi topliji i suncan dan i brmmm
al drum je nas drugi dom obavezno.
prvi topliji i suncan dan i brmmm
- phil manzanera
E, svaka ti cast, e SVAKA TI CAST! TO bih i ja zelio, ali obzirom da sam haustorce, to mogu samo sanjati, a takodjer imajuci u vidu da je moj motor malo....veci. A imam jarana iz Hrasnog koji nagura motor na TRECI sprat stambene zgrade. Eh, kad bih ja to mogao. Nije fol u garazi koja je recimo ispod kuce, fol je u sistemu svakodnevnog zimskog "druzenja": "TV, dnevna soba, motor, kauc......"