Dzamija za dzamijom

Post Reply
hananah

Post by hananah »

Pa nisam Katolkinja, i to sam ti odgovorila, i nisam ni Muslimanka i to sam ti odgovorila, nego sam i jedno i drugo :) Nesto nejasno?
A ti jesi preko stele dobio posao, ne bi bas smio pred Ramazan lagati :(
No tebi na dusu :(
dr.

Post by dr. »

Prenj wrote:Dr., koja sam ja krvna grupa i Rh faktor?
Ne bitno je koja si krvna grupa, pika se ono sto govoris, a to te odredjuje.
dr.

Post by dr. »

hananah wrote:Pa nisam Katolkinja, i to sam ti odgovorila, i nisam ni Muslimanka i to sam ti odgovorila, nego sam i jedno i drugo :) Nesto nejasno?
A kako si boga ti i jedno i drugo? Koja je to vjera.
A ti jesi preko stele dobio posao, ne bi bas smio pred Ramazan lagati :(
No tebi na dusu :(
Ti si ocigledno opsjednuta stelom, pa polazis od sebe same. Ja sam samo ogledalo u kojem vidis sebe. Refleksija.
hananah

Post by hananah »

Prenj, odredjuje te i ono ciji si :D
Jesi li "njihov" ili "nash" :D
Reci dr. da ti nije vazno da je neko Musliman, eto reci iskreno :)
dr.

Post by dr. »

hananah wrote:Prenj, odredjuje te i ono ciji si :D
Jesi li "njihov" ili "nash" :D
Reci dr. da ti nije vazno da je neko Musliman, eto reci iskreno :)
Ali i njemu, kao i tebi vazno je da se dzamije ne grade. Koji licemjeri!
hananah

Post by hananah »

dr. nemam ja shtele, ne idem u dzamiju :( ma sto ti to govorim kad i sam znas :(
a kako ne razumijes kad je neko i Katolik i Musliman?
Je li se dijete zaista mora opredjeliti gdje ce :(
Zar ne moze biti oboje :(
Ipak je Kuran prepisan iz Biblije, sjeti se, pa to ti dodje isto, samo na drugom pismu :)
hananah

Post by hananah »

dr. ne stavljaj mi rijeci u usta. Meni je vazno da se grade tvornice, da se ljudi zaposljavaju pa tek onda da se grade bogomolje :)
Ne lazi i ne izmisljaj pred Ramazan :(
dr.

Post by dr. »

hananah wrote:dr. nemam ja shtele, ne idem u dzamiju :(
Kao sto rekoh veliki si licemjer. Hinja. A to je ova tvoja implikacija da se stela dobija u dzamiji pokazala.
Ipak je Kuran prepisan iz Biblije, sjeti se, pa to ti dodje isto, samo na drugom pismu :)
Ovo ce zaista uci u antologiju gluposti na sa-x forumu. Dovoljno govori o tvom muslimanstvu.
hananah

Post by hananah »

Dr. jesi li ti procitao Bibliju i Kuran :)
Procitaj pa ces sam vidjeti :)
dr.

Post by dr. »

hananah wrote:dr. ne stavljaj mi rijeci u usta. Meni je vazno da se grade tvornice, da se ljudi zaposljavaju pa tek onda da se grade bogomolje :)
Ne lazi i ne izmisljaj pred Ramazan :(
Dakle rekla si citiram da ti "smeta neizgradnja privrednih i ekonomskih dobara a ogroman porast gradnje dzamija". Ne kontam o cemu se ovdje radi? Prvo ti ne gradis dzamije nego vjernici. Drugo da li ti smeta izgradnja kuca, dok se privredni i ekonomski objekti ne grade?
hananah

Post by hananah »

A sto se tice odlazaka u dzamiju, hajde iskreno reci da li tamo mnogi idu samo da bi bili vidjeni, i koliko je istinskih zaista istinskih vjernika tamo :(
takodjer mi reci da li se mora ici u bogomolju da bi se molilo
takodjer mi reci evo da npr. ti pocnes graditi neki grad, ti licno, da li bi prvo obezbjedio ljudima posao ili sagradio bogomolje
hananah

Post by hananah »

u kucama se mora zivjeti, to su primarni objekti, takodjer su radna mjesta primarne stvari, vjerski objekti su sekundarne stvari :)
i odgovori mi da imas pare i u nekom gradu nema nista da li bi prvo izgradio dzamiju ili tvornicu
dr.

Post by dr. »

hananah wrote:Dr. jesi li ti procitao Bibliju i Kuran :)
Procitaj pa ces sam vidjeti :)
Procitao sam Kur'an, a Bibliju djelomicno (evandjelja i neke dijelove iz Starog zavjeta). Sto se tice tebe u to sam siguran da nisi, barem sto se tice Kur-ana, jer da jesi ne bi lupila onakvu glupost.
hananah

Post by hananah »

Dr. zelim ti laku noc :)
A ti mi molim te odgovori na moja pitanja, i nemoj lage molim te, ipak ces uskoro zapostiti pa nema lage, toliko bar znam :)
dakle, da li si procitao i Kuran i Bibliju, ne cini li ti se to isto :)
Zatim je li smatras da je prioritetnija tvornica ili dzamija :)
ima jos pitanja, pa ti to natenane odgovori :)
Laku noc ti zelim dr. :)
hananah

Post by hananah »

Jesam dr procitala i jedno i drugo, i nije glupost, Kuran je prepisan iz Biblije :)
Uostalom, u Kuranu se kaze da nije jedina objava :)
Nema lage pred Ramazan :)
Laku noc :)
dr.

Post by dr. »

hananah wrote:u kucama se mora zivjeti, to su primarni objekti, takodjer su radna mjesta primarne stvari, vjerski objekti su sekundarne stvari :)
i odgovori mi da imas pare i u nekom gradu nema nista da li bi prvo izgradio dzamiju ili tvornicu
Mislim da se covjek zvao Tusevljak clan SDS-a koji je svjedocio u Haskom sudu. Kada su ga pitali zasto su Srbi rusili dzamije gdje god su stigli, rekao je da Srbi vjeruju da kada se srusi dzamija muslimani nemaju gdje doci, nemaju sigurnosti, nemaju zasto da se vrate, pa su Srbi onda skontali da ce na taj nacin otjerati muslimane. Dzamija je sastavni dio Bosnjaka, mjesto gdje se uci o moralnosti. Da li ti je drago sto su hrvati i srbi srusili sve dzamije na njihovoj teritoriji, a sada (pogotovo hrvati) u njihovoj blizini podizu trgovacke centre? Mora da te ovo jako veseli.
dr.

Post by dr. »

hananah wrote:Jesam dr procitala i jedno i drugo, i nije glupost, Kuran je prepisan iz Biblije :)
Eto ti slaga, pa te jos nije sramota? Da li znas kako sam znao da si slagala?
No_Comment

Post by No_Comment »

hananah wrote:Jesam dr procitala i jedno i drugo, i nije glupost, Kuran je prepisan iz Biblije :)
Hebiga Hananah ja tebe stvarno ne shvacam...kako mozesh zbog jedne osobe da promjenish svoja gledishta za 180 stepeni... :D :roll:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

dr. wrote:
hananah wrote: Nisam protiv izgradnje dzamija ali sam protiv izgradnje samo dzamija.
Šta reći nego patetično.

Što se tiče tvog pitanja, mogu uzeti pauzu od sat vremena u bilo koje doba dana (zavisno od smjene).

Da rezimiram, kao i obično ljudi koji nisu muslimani, niti su Bošnjaci pokreću pitanja i teze od krucijalnog interesa za muslimane.

Hana-čija je želja da se uda u crkvi sv.duje

JBT-Srbin koji nije u stanju da to javno kaže, a smatra kako se džamije ne trebaju graditi

Vodenjak-čovjek koji ne smatra da je RH izvršila agresiju na BiH

Fair-najbolje mu odgovara nadimak copy/paste man, kopira do sada uvijek demantovani materijal iz Nezavisnih o "islamskim teoristima" u BiH

Umri mostar-sa tezom o turskom nabijanju na kolac i "nazadnoj turskoj kulturi" (tako su neki govorili kad su srušili Stari most)

Bosanac_HR-jedini čovjek koji je "dokazao" da su Hrvati stariji od Slavena

El_Communista-od oca koji je SDS-ovac poprimio mnogo drskosti u komunikaciji

Dakle, gore pobrojana "demokratska javnost SA-X", kada bi se njihove teze sastavile u jednu cjelinu dobili biste kombinovani govor Vojislava Šešelja u sudnici haškog tribunala, u saradnji s Franjom Tuđmanom da je živ.
@dr... Nick ti je skracenica od drvosjeca a inace si jedan obican konj! (molim sve pastuhe svijeta da mi oproste na poredjenju sa ovim bolesnim idiotom!)

Meni samo nije jasno da si osobe, koje inace jako cijenim na ovom forumu, dozvoljavaju da raspravljaju sa ovim paranoidnim stvorenjem...

Daj se malo sredite, sacuvajte nivo! :(
dr.

Post by dr. »

Vodenjak wrote:
dr. wrote:
hananah wrote: Nisam protiv izgradnje dzamija ali sam protiv izgradnje samo dzamija.
Šta reći nego patetično.

Što se tiče tvog pitanja, mogu uzeti pauzu od sat vremena u bilo koje doba dana (zavisno od smjene).

Da rezimiram, kao i obično ljudi koji nisu muslimani, niti su Bošnjaci pokreću pitanja i teze od krucijalnog interesa za muslimane.

Hana-čija je želja da se uda u crkvi sv.duje

JBT-Srbin koji nije u stanju da to javno kaže, a smatra kako se džamije ne trebaju graditi

Vodenjak-čovjek koji ne smatra da je RH izvršila agresiju na BiH

Fair-najbolje mu odgovara nadimak copy/paste man, kopira do sada uvijek demantovani materijal iz Nezavisnih o "islamskim teoristima" u BiH

Umri mostar-sa tezom o turskom nabijanju na kolac i "nazadnoj turskoj kulturi" (tako su neki govorili kad su srušili Stari most)

Bosanac_HR-jedini čovjek koji je "dokazao" da su Hrvati stariji od Slavena

El_Communista-od oca koji je SDS-ovac poprimio mnogo drskosti u komunikaciji

Dakle, gore pobrojana "demokratska javnost SA-X", kada bi se njihove teze sastavile u jednu cjelinu dobili biste kombinovani govor Vojislava Šešelja u sudnici haškog tribunala, u saradnji s Franjom Tuđmanom da je živ.
@dr... Nick ti je skracenica od drvosjeca a inace si jedan obican konj! (molim sve pastuhe svijeta da mi oproste na poredjenju sa ovim bolesnim idiotom!)

Meni samo nije jasno da si osobe, koje inace jako cijenim na ovom forumu, dozvoljavaju da raspravljaju sa ovim paranoidnim stvorenjem...

Daj se malo sredite, sacuvajte nivo! :(
Vodenjak, meni je uvijek cast kada neko sa tvojim pogledima nesto takvo kaze. S obzirom da si krenuo da vrijedjas pokazao si ono sto sam vec rekao za tebe. Takodjer nista nisam slagao. Naveo sam imena ljudi sa tezama koje su vec iznosili na ovom forumu.
No_Comment

Post by No_Comment »

No_Comment wrote:
Hebiga Hananah ja tebe stvarno ne shvacam...kako mozesh zbog jedne osobe da promjenish svoja gledishta za 180 stepeni... :D :roll:
Ovde naravno mislim na nick Bjacinjo... :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

dr. wrote:
Vodenjak, meni je uvijek cast kada neko sa tvojim pogledima nesto takvo kaze. S obzirom da si krenuo da vrijedjas pokazao si ono sto sam vec rekao za tebe. Takodjer nista nisam slagao. Naveo sam imena ljudi sa tezama koje su vec iznosili na ovom forumu.
Odmori malo...
Stres je opasan po zdravlje...

:zzzz: :zzzz:
dr.

Post by dr. »

Vodenjak wrote:
dr. wrote:
Odmori malo...

Vodenjak, s obzirom da te roditelji nisu fino odgojili, sto dokazuju prostakluci koje prosipas kako bih uokvirio ovaj tvoj nastup, citirat cu te kako ne bi poslije tvrdio da ne znas o cemu se radi:
Vodenjak wrote: Meni samo nije jasno da si osobe, koje inace jako cijenim na ovom forumu, dozvoljavaju da raspravljaju sa ovim paranoidnim stvorenjem...
Dakle, osobe koje sam naveo kao islamofobe (jer su uvijek predvodnici na slicnim temama). Dobro si rekao paranoja od gradnje dzamija. Jasno mi je sto si se uzrujao.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

dr. wrote:
Vodenjak wrote:
dr. wrote:
Odmori malo...

Vodenjak, s obzirom da te roditelji nisu fino odgojili, sto dokazuju prostakluci koje prosipas kako bih uokvirio ovaj tvoj nastup, citirat cu te kako ne bi poslije tvrdio da ne znas o cemu se radi:
Vodenjak wrote: Meni samo nije jasno da si osobe, koje inace jako cijenim na ovom forumu, dozvoljavaju da raspravljaju sa ovim paranoidnim stvorenjem...
Dakle, osobe koje sam naveo kao islamofobe (jer su uvijek predvodnici na slicnim temama). Dobro si rekao paranoja od gradnje dzamija. Jasno mi je sto si se uzrujao.
Slusaj mangupe...

Da sam ne bih upao u situaciju u koju su upali ljudi koje pomenuh gore, samo cu ti jedno reci i nakon toga, lijepo bih te molio, prestani da mi se obracas...

Po ko zna koji put u onoj svojoj tvrdnji oko Hrvatske lazes!
Vrlo cesto izvlacis iz konteksta moje rijeci sto je nepristojno, neposteno, prljavo, bijedno...

Sam sebe odredjujes kroz takvo ponasanje i ne krivi mene sto te nazivam onim sto jesi!

Dzamija sto se tice, tvoji stavovi, pa ma kakvi bili ne mogu biti stavovi svih Bosnjaka!
A ti sebi dozvoljavas da ljude svrstavas po nekom, samo tebi znanom automatizmu, u druge nacije ili vjeroispovjesti, etiketiras ih kao islamofobe, pravis od njih protivnike islama i drzave Bosne i Hercegovine i to samo zato sto ne misle onako kakva su tvoja ubjedjenja! :roll: :roll:

Da imalo mozga imas, shvatio bi da je to zapravo daleko veca uvreda nego tebe nazvati paranidom i idiotom!

Ti udaras na njihovo porijeklo, tradiciju i kulturu, a one osobine koje sam kod tebe nasao, samo su karakteristike tvoje licnosti!

Od mene toliko! Sad se raspilavi, ali stvarno bi bilo fino da me vise ne prozivas!
Ako imalo morala imas, naravno....

I usput, ne diraj mi roditelje i nacin na koji su me odgojili... :x :x :x
Fair Life

Post by Fair Life »

JBT wrote:(...)
A da ti nisi tamo neki Seseljev radikal ili , ipak, placenik SANU-a?
:)
Valja se zamisliti nad ovom tvojom pretpostavkom JBT... pogotovo ako znamo ko se od "inteligencije" s one strane zalagao da se "dedo" izcupa iz hapsane, i to pod izlikom 'zastite ljudskih prava' i slobode misljenja i govora.

Iza toga, ili jos bolje uporedo sa njihovim angazmanom da izvuku dedu... pripremaju teren da Bosni zaskoce za vrat i napiju se njene krvi.

Kad procitam kako dr neke stvari 'kod Bosnjaka' hvali bez osnova, padne mi na pamet ona: "Ako hoces uvrijediti neprijatelja... hvali mu osobine koje mu nedostaju".

Eto, pa ti skontaj...
Post Reply