A ti jesi preko stele dobio posao, ne bi bas smio pred Ramazan lagati
No tebi na dusu
A kako si boga ti i jedno i drugo? Koja je to vjera.hananah wrote:Pa nisam Katolkinja, i to sam ti odgovorila, i nisam ni Muslimanka i to sam ti odgovorila, nego sam i jedno i drugoNesto nejasno?
Ti si ocigledno opsjednuta stelom, pa polazis od sebe same. Ja sam samo ogledalo u kojem vidis sebe. Refleksija.A ti jesi preko stele dobio posao, ne bi bas smio pred Ramazan lagati
No tebi na dusu![]()
Kao sto rekoh veliki si licemjer. Hinja. A to je ova tvoja implikacija da se stela dobija u dzamiji pokazala.hananah wrote:dr. nemam ja shtele, ne idem u dzamiju![]()
Ovo ce zaista uci u antologiju gluposti na sa-x forumu. Dovoljno govori o tvom muslimanstvu.Ipak je Kuran prepisan iz Biblije, sjeti se, pa to ti dodje isto, samo na drugom pismu![]()
Dakle rekla si citiram da ti "smeta neizgradnja privrednih i ekonomskih dobara a ogroman porast gradnje dzamija". Ne kontam o cemu se ovdje radi? Prvo ti ne gradis dzamije nego vjernici. Drugo da li ti smeta izgradnja kuca, dok se privredni i ekonomski objekti ne grade?hananah wrote:dr. ne stavljaj mi rijeci u usta. Meni je vazno da se grade tvornice, da se ljudi zaposljavaju pa tek onda da se grade bogomolje
Ne lazi i ne izmisljaj pred Ramazan
Procitao sam Kur'an, a Bibliju djelomicno (evandjelja i neke dijelove iz Starog zavjeta). Sto se tice tebe u to sam siguran da nisi, barem sto se tice Kur-ana, jer da jesi ne bi lupila onakvu glupost.hananah wrote:Dr. jesi li ti procitao Bibliju i Kuran
Procitaj pa ces sam vidjeti
Mislim da se covjek zvao Tusevljak clan SDS-a koji je svjedocio u Haskom sudu. Kada su ga pitali zasto su Srbi rusili dzamije gdje god su stigli, rekao je da Srbi vjeruju da kada se srusi dzamija muslimani nemaju gdje doci, nemaju sigurnosti, nemaju zasto da se vrate, pa su Srbi onda skontali da ce na taj nacin otjerati muslimane. Dzamija je sastavni dio Bosnjaka, mjesto gdje se uci o moralnosti. Da li ti je drago sto su hrvati i srbi srusili sve dzamije na njihovoj teritoriji, a sada (pogotovo hrvati) u njihovoj blizini podizu trgovacke centre? Mora da te ovo jako veseli.hananah wrote:u kucama se mora zivjeti, to su primarni objekti, takodjer su radna mjesta primarne stvari, vjerski objekti su sekundarne stvari
i odgovori mi da imas pare i u nekom gradu nema nista da li bi prvo izgradio dzamiju ili tvornicu
Hebiga Hananah ja tebe stvarno ne shvacam...kako mozesh zbog jedne osobe da promjenish svoja gledishta za 180 stepeni...hananah wrote:Jesam dr procitala i jedno i drugo, i nije glupost, Kuran je prepisan iz Biblije
Uostalom, u Kuranu se kaze da nije jedina objava
Nema lage pred Ramazan
Laku noc
@dr... Nick ti je skracenica od drvosjeca a inace si jedan obican konj! (molim sve pastuhe svijeta da mi oproste na poredjenju sa ovim bolesnim idiotom!)dr. wrote:Šta reći nego patetično.hananah wrote: Nisam protiv izgradnje dzamija ali sam protiv izgradnje samo dzamija.
Što se tiče tvog pitanja, mogu uzeti pauzu od sat vremena u bilo koje doba dana (zavisno od smjene).
Da rezimiram, kao i obično ljudi koji nisu muslimani, niti su Bošnjaci pokreću pitanja i teze od krucijalnog interesa za muslimane.
Hana-čija je želja da se uda u crkvi sv.duje
JBT-Srbin koji nije u stanju da to javno kaže, a smatra kako se džamije ne trebaju graditi
Vodenjak-čovjek koji ne smatra da je RH izvršila agresiju na BiH
Fair-najbolje mu odgovara nadimak copy/paste man, kopira do sada uvijek demantovani materijal iz Nezavisnih o "islamskim teoristima" u BiH
Umri mostar-sa tezom o turskom nabijanju na kolac i "nazadnoj turskoj kulturi" (tako su neki govorili kad su srušili Stari most)
Bosanac_HR-jedini čovjek koji je "dokazao" da su Hrvati stariji od Slavena
El_Communista-od oca koji je SDS-ovac poprimio mnogo drskosti u komunikaciji
Dakle, gore pobrojana "demokratska javnost SA-X", kada bi se njihove teze sastavile u jednu cjelinu dobili biste kombinovani govor Vojislava Šešelja u sudnici haškog tribunala, u saradnji s Franjom Tuđmanom da je živ.
Vodenjak, meni je uvijek cast kada neko sa tvojim pogledima nesto takvo kaze. S obzirom da si krenuo da vrijedjas pokazao si ono sto sam vec rekao za tebe. Takodjer nista nisam slagao. Naveo sam imena ljudi sa tezama koje su vec iznosili na ovom forumu.Vodenjak wrote:@dr... Nick ti je skracenica od drvosjeca a inace si jedan obican konj! (molim sve pastuhe svijeta da mi oproste na poredjenju sa ovim bolesnim idiotom!)dr. wrote:Šta reći nego patetično.hananah wrote: Nisam protiv izgradnje dzamija ali sam protiv izgradnje samo dzamija.
Što se tiče tvog pitanja, mogu uzeti pauzu od sat vremena u bilo koje doba dana (zavisno od smjene).
Da rezimiram, kao i obično ljudi koji nisu muslimani, niti su Bošnjaci pokreću pitanja i teze od krucijalnog interesa za muslimane.
Hana-čija je želja da se uda u crkvi sv.duje
JBT-Srbin koji nije u stanju da to javno kaže, a smatra kako se džamije ne trebaju graditi
Vodenjak-čovjek koji ne smatra da je RH izvršila agresiju na BiH
Fair-najbolje mu odgovara nadimak copy/paste man, kopira do sada uvijek demantovani materijal iz Nezavisnih o "islamskim teoristima" u BiH
Umri mostar-sa tezom o turskom nabijanju na kolac i "nazadnoj turskoj kulturi" (tako su neki govorili kad su srušili Stari most)
Bosanac_HR-jedini čovjek koji je "dokazao" da su Hrvati stariji od Slavena
El_Communista-od oca koji je SDS-ovac poprimio mnogo drskosti u komunikaciji
Dakle, gore pobrojana "demokratska javnost SA-X", kada bi se njihove teze sastavile u jednu cjelinu dobili biste kombinovani govor Vojislava Šešelja u sudnici haškog tribunala, u saradnji s Franjom Tuđmanom da je živ.
Meni samo nije jasno da si osobe, koje inace jako cijenim na ovom forumu, dozvoljavaju da raspravljaju sa ovim paranoidnim stvorenjem...
Daj se malo sredite, sacuvajte nivo!
Ovde naravno mislim na nick Bjacinjo...No_Comment wrote:Hebiga Hananah ja tebe stvarno ne shvacam...kako mozesh zbog jedne osobe da promjenish svoja gledishta za 180 stepeni...hananah wrote:Jesam dr procitala i jedno i drugo, i nije glupost, Kuran je prepisan iz Biblije
Uostalom, u Kuranu se kaze da nije jedina objava
Nema lage pred Ramazan
Laku noc![]()
Odmori malo...dr. wrote:
Vodenjak, meni je uvijek cast kada neko sa tvojim pogledima nesto takvo kaze. S obzirom da si krenuo da vrijedjas pokazao si ono sto sam vec rekao za tebe. Takodjer nista nisam slagao. Naveo sam imena ljudi sa tezama koje su vec iznosili na ovom forumu.
Vodenjak, s obzirom da te roditelji nisu fino odgojili, sto dokazuju prostakluci koje prosipas kako bih uokvirio ovaj tvoj nastup, citirat cu te kako ne bi poslije tvrdio da ne znas o cemu se radi:Vodenjak wrote:Odmori malo...dr. wrote:
Vodenjak, meni je uvijek cast kada neko sa tvojim pogledima nesto takvo kaze. S obzirom da si krenuo da vrijedjas pokazao si ono sto sam vec rekao za tebe. Takodjer nista nisam slagao. Naveo sam imena ljudi sa tezama koje su vec iznosili na ovom forumu.
Stres je opasan po zdravlje...
![]()
Dakle, osobe koje sam naveo kao islamofobe (jer su uvijek predvodnici na slicnim temama). Dobro si rekao paranoja od gradnje dzamija. Jasno mi je sto si se uzrujao.Vodenjak wrote: Meni samo nije jasno da si osobe, koje inace jako cijenim na ovom forumu, dozvoljavaju da raspravljaju sa ovim paranoidnim stvorenjem...
Slusaj mangupe...dr. wrote:Vodenjak, s obzirom da te roditelji nisu fino odgojili, sto dokazuju prostakluci koje prosipas kako bih uokvirio ovaj tvoj nastup, citirat cu te kako ne bi poslije tvrdio da ne znas o cemu se radi:Vodenjak wrote:Odmori malo...dr. wrote:
Stres je opasan po zdravlje...
Dakle, osobe koje sam naveo kao islamofobe (jer su uvijek predvodnici na slicnim temama). Dobro si rekao paranoja od gradnje dzamija. Jasno mi je sto si se uzrujao.Vodenjak wrote: Meni samo nije jasno da si osobe, koje inace jako cijenim na ovom forumu, dozvoljavaju da raspravljaju sa ovim paranoidnim stvorenjem...
Valja se zamisliti nad ovom tvojom pretpostavkom JBT... pogotovo ako znamo ko se od "inteligencije" s one strane zalagao da se "dedo" izcupa iz hapsane, i to pod izlikom 'zastite ljudskih prava' i slobode misljenja i govora.JBT wrote:(...)
A da ti nisi tamo neki Seseljev radikal ili , ipak, placenik SANU-a?