1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#326 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Gledam ove produzetke i, ono ovo je fuzbal, ovako se igra, sto kaze pokojni Osim, ko ne moze da trci taj ne moze ni da igra... Zeleni fantasticni, svaka cast u produzetcima igraju koda je tekma tek pocela... argentici su mogli ovo glat izgubit al nisu, jazuk.
- Point.
#327 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Treba reality check._BataZiv_0809 wrote: ↑04/07/2026 09:50Treba nam ICE na forumu?![]()
-
DonieBrasco
#328 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Raduje me sto ce cijeli svijet ce navijati za Egipat protiv ovog cioniste.
-
tokio25
#329 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
jbt koji rekord
oni u svim utakmicama na svjetskom nemaju poraz u regularnom toku utakmice
jest da su odigrali sve ukupno 4 utakmice al kao debitanti to je stvarno uspjeh
uglavnom debitanti budu kante za napucavanje ili sve porazi
oni u svim utakmicama na svjetskom nemaju poraz u regularnom toku utakmice
jest da su odigrali sve ukupno 4 utakmice al kao debitanti to je stvarno uspjeh
uglavnom debitanti budu kante za napucavanje ili sve porazi
- vee-jay
#330 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
bas mi krivo sto ne odgledah ovu utakmicu
i zao sto je na kraju tako zavrsila
i zao sto je na kraju tako zavrsila
-
tokio25
#331 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
i znaci kad si se plasirao noge u zrak digni i uzivaj
pa zbog takvog stava i jesmo gdje smo
tebi treba dekretom zabraniti izgleda da dises sa takvim stavom
umjesto da se bas na svjetskom pokazu i da ginu za svaku loptu bosnji je zadovoljstvo eto plasirali smo se dosta je i to slavi kao da smo postali svjetski prvaci
- Better Man
#332 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Carpe Verde je najljepša priča ovog Svjetskog prvenstva. Veliki naklon do poda. Igrali su fenomenalno i žao mi je što nisu prošli, jer su apsolutno zaslužili. Možemo biti sretni što smo imali priliku da gledamo ovu predivnu i fantastičnu reprezentaciju.
-
Naslovnica
#333 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
tokio25 wrote: ↑04/07/2026 11:18i znaci kad si se plasirao noge u zrak digni i uzivaj
umjesto da se bas na svjetskom pokazu i da ginu za svaku loptu bosnji je zadovoljstvo eto plasirali smo se dosta je i to slavi kao da smo postali svjetski prvaci
-
tokio25
#334 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
pa ne kontam ono plasirali se ne trebamo nista vise osvojit cemo svjetsko samo zato jer smo mali pa ce nam ovi dati sadaku da prodjemo do finala
umjesto da gines pa makar sve utakmice izgubio po 5:0 al bar znas da si ginuo
evo nema boljeg primjera nego ovi cape verde
jos su slabiji od nas sigurno al sa argentinom odigrase nerijeseno u regularnom
umjesto da gines pa makar sve utakmice izgubio po 5:0 al bar znas da si ginuo
evo nema boljeg primjera nego ovi cape verde
jos su slabiji od nas sigurno al sa argentinom odigrase nerijeseno u regularnom
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#335 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Kakvi fudbalski talibani ovdje komentarisu dovoljno govori o tome da hoće da mi igramo isti fudbal kao reprezentacije koje mogu igrati tri utakmice a da se ne umore, da igramo kao reprezentacije kojima je najsporiji igrac brzi od naseg najbržeg Memića i da pletemo mrežu kao da nam u vezi igraju Xavi i Iniesta.
Tacno da su neki pored mene zadlanio bi ih ko maksume
- Distortion
#336 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Cape Verde
Najveca senzacija u fudbalu, ovo je ravno pobjedi i nevjerovatno je kako su trcali, branili se, pokrivali teren i sto je najvaznije postigli 2 gola Argentini.
Cape Verde je remizirao protiv Španije i napravili su samo 1 prekrsaj protiv Španije u onakvoj utakmici gdje je završilo 0:0.
Po toj utakmici se vidjelo da je ekipa fizički jaka i spremna i da daju 200%.
Argentina je odigrala prosjecno, pokusali su odigrati na sigurno bez prevelike potrosnje ali protivnik je pokazao da nije slucajno bez poraza. Veliki kompliment za ove igrace koji su totalni anonimusi.
Messi ne moze sa 39 sam da nosi ovaj tim, mora biti vece podrske od Lautara, Alvareza i ostalih. Sinoc su fizicki pali i to se vidjelo ali protivnik je bio fizicki i trkacki jak.
Protiv Egipta ce im biti lakse igrati.
Najveca senzacija u fudbalu, ovo je ravno pobjedi i nevjerovatno je kako su trcali, branili se, pokrivali teren i sto je najvaznije postigli 2 gola Argentini.
Cape Verde je remizirao protiv Španije i napravili su samo 1 prekrsaj protiv Španije u onakvoj utakmici gdje je završilo 0:0.
Po toj utakmici se vidjelo da je ekipa fizički jaka i spremna i da daju 200%.
Argentina je odigrala prosjecno, pokusali su odigrati na sigurno bez prevelike potrosnje ali protivnik je pokazao da nije slucajno bez poraza. Veliki kompliment za ove igrace koji su totalni anonimusi.
Messi ne moze sa 39 sam da nosi ovaj tim, mora biti vece podrske od Lautara, Alvareza i ostalih. Sinoc su fizicki pali i to se vidjelo ali protivnik je bio fizicki i trkacki jak.
Protiv Egipta ce im biti lakse igrati.
- turbofolk
#337 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Argentina neuvjerljiva, ali im takva igra ne donosi nikakvu štetu,, nego naprotiv, slično su i prije 4 godine došli do finala, ispada da praktično igraju koliko im je potrebno D
Ne znam jesu li uopšte Egipat, Švicarska ili Kolumbija sposobni da ih zaustave. Znači potencijalno polufinale protiv Brazila, Norveške, Engleske ili Meksika. Ide zanimljiviji rasplet ovog kostura do finala
Cabo Verde bez poraza idu kući (bez poraza u 90 minuta). Doduše i bez pobjede, ali ostat će zabilježeno da ih u 90 minuta nisu mogle dobit ni Španija, ni Urugvaj, ni Argentina. I malo je falilo da svoju prvu eliminacijsku utakmicu na SP odvedu u dramu izvođenja penala i to protiv branitelja naslova, golemo. Svaka im čast.
Ne znam jesu li uopšte Egipat, Švicarska ili Kolumbija sposobni da ih zaustave. Znači potencijalno polufinale protiv Brazila, Norveške, Engleske ili Meksika. Ide zanimljiviji rasplet ovog kostura do finala
Cabo Verde bez poraza idu kući (bez poraza u 90 minuta). Doduše i bez pobjede, ali ostat će zabilježeno da ih u 90 minuta nisu mogle dobit ni Španija, ni Urugvaj, ni Argentina. I malo je falilo da svoju prvu eliminacijsku utakmicu na SP odvedu u dramu izvođenja penala i to protiv branitelja naslova, golemo. Svaka im čast.
- SmokingMan
#338 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Pliometrija jeste rizična za tetive i zglobove ali drastično poboljšava eksoplozivnost kod igrača. Mi djelujemo osrednje, barem većina igrača u odnosu na protivničke.
- studeni76
#339 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
I cuj to, trebali su trčat pa neka izgube i 5-0. Koji idiotizam jbtsime_cipol wrote: ↑04/07/2026 12:17 Kakvi fudbalski talibani ovdje komentarisu dovoljno govori o tome da hoće da mi igramo isti fudbal kao reprezentacije koje mogu igrati tri utakmice a da se ne umore, da igramo kao reprezentacije kojima je najsporiji igrac brzi od naseg najbržeg Memića i da pletemo mrežu kao da nam u vezi igraju Xavi i Iniesta.
Stvarno treba ukinuti Internet
- SmokingMan
#340 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Ne vjerujem da je mislio na puko trčanje bez glave po terenu. 
-
tokio25
#341 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
jos kad bi se znalo citatistudeni76 wrote: ↑04/07/2026 13:00I cuj to, trebali su trčat pa neka izgube i 5-0. Koji idiotizam jbtsime_cipol wrote: ↑04/07/2026 12:17 Kakvi fudbalski talibani ovdje komentarisu dovoljno govori o tome da hoće da mi igramo isti fudbal kao reprezentacije koje mogu igrati tri utakmice a da se ne umore, da igramo kao reprezentacije kojima je najsporiji igrac brzi od naseg najbržeg Memića i da pletemo mrežu kao da nam u vezi igraju Xavi i Iniesta.
al u pravu si tebi treba ukinuti internet jer ne znas ni procitati napisano
- studeni76
#342 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Platit će vama Vico sendvič da vi ovo razvalite. Kada ovako serete sada sta bi bilo tek da su izgubili svaku sa 5-0 (kao što si želio)tokio25 wrote: ↑04/07/2026 13:18jos kad bi se znalo citatistudeni76 wrote: ↑04/07/2026 13:00I cuj to, trebali su trčat pa neka izgube i 5-0. Koji idiotizam jbtsime_cipol wrote: ↑04/07/2026 12:17 Kakvi fudbalski talibani ovdje komentarisu dovoljno govori o tome da hoće da mi igramo isti fudbal kao reprezentacije koje mogu igrati tri utakmice a da se ne umore, da igramo kao reprezentacije kojima je najsporiji igrac brzi od naseg najbržeg Memića i da pletemo mrežu kao da nam u vezi igraju Xavi i Iniesta.
al u pravu si tebi treba ukinuti internet jer ne znas ni procitati napisano
- JelBistro
- Grijem se na: kratkih rukava
- Vozim: isključivo VW, Audi
#343 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Valjda ima još nade da im organiziraju kakav doček, vjerujem da bi se i Dino odazvao sa jedno dvije pjesme.tokio25 wrote: ↑04/07/2026 11:18i znaci kad si se plasirao noge u zrak digni i uzivaj
-
Hakiz
#344 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Ovu utakmicu treba prikazivati našim i igračima i navijačima kao školski primjer kako se bori kada si potpuni autsajder. Nema problema izgubiti. Ali, izgubiti 3:2 protiv Argentine koja ima Messija vraćajući se 2 puta i izgubiti 2:0 protiv SAD koja ima koga(?) i još sa igračem više, ne može u istu kategoriju.
Još puno mi moramo naučiti i kako se igra i kako se trudi, šta je volja. Puno još pure i mlijeka nam treba.
Još puno mi moramo naučiti i kako se igra i kako se trudi, šta je volja. Puno još pure i mlijeka nam treba.
-
tokio25
#345 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
vama ce bakir platiti sendvic jer ste patriote a bisera ce hurme obezbjediti
neko jednom izjavi posljednje utociste hulja je biti patriota
- luckylaka
#346 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Druze izvini ali onaj ko se nije nada odlasku na svjetsko ne treba uopste da raspravlja o reprezentaciji.Takvom logikom mi bi vec trebali biti totalni autsajderi za ligu nacija i euro...nikada..
- amidzazeher
#347 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Na naše igrače sam ponosan a zbog ovih “zelenih” me tuga slomila jer su zaslužili još jednu utakmicu barem!
Vidjelo se od prve utakmice da ljudi znaju igrati fudbal, mogu dosta trčati i da imaju nevjerovatnog selektora na klupi!
Samo onaj detalj kad svakom kolegi prije utakmice pokloni zastavicu i još nešto, nekako me očarao! Tako su ponizni, a ujedno i ponosni! Pa sa Španijom imali 1 faul, 4 protiv Urugvaja, a sinoć 12 jer je sudija i oštar pogled svirao kao faul!!!
Protiv Argentine se vraćali kad su ih svi otpisali, momački odigrali sve 4 utakmice! Kapa do poda, nadam se velikim transferima i ogromnoj lovi sve i jednom reprezentativcu Cape Verde-a a Vozihni da uživa u popularnosti dok je živ!
Bilo je uživanje gledati ih
Vidjelo se od prve utakmice da ljudi znaju igrati fudbal, mogu dosta trčati i da imaju nevjerovatnog selektora na klupi!
Samo onaj detalj kad svakom kolegi prije utakmice pokloni zastavicu i još nešto, nekako me očarao! Tako su ponizni, a ujedno i ponosni! Pa sa Španijom imali 1 faul, 4 protiv Urugvaja, a sinoć 12 jer je sudija i oštar pogled svirao kao faul!!!
Protiv Argentine se vraćali kad su ih svi otpisali, momački odigrali sve 4 utakmice! Kapa do poda, nadam se velikim transferima i ogromnoj lovi sve i jednom reprezentativcu Cape Verde-a a Vozihni da uživa u popularnosti dok je živ!
Bilo je uživanje gledati ih
-
LSD
#348 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Eto ti ces dekretom zabraniti nekome da pise i komentira ovdje
Fataj se ti viljuskara u tim skladistima Malmea, mani se foruma, ublehasu jedan.
- luckylaka
#349 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
Eto napisao sam gore,tip koji sumnja u nasu reprezentaciju i sebe stavlja u prvi plan kao,,niko nije ocekivao odlazak na svjetsko"treba da odustane da prati reprezentaciju.Uvijek optimista,nikada pesimistaLSD wrote: ↑04/07/2026 15:05Eto ti ces dekretom zabraniti nekome da pise i komentira ovdjenasla se mustra.
Fataj se ti viljuskara u tim skladistima Malmea, mani se foruma, ublehasu jedan.
-
peca777
#350 Re: 1/16 finala: Argentina - Zelenortska Republika
nema goreg neprijatelja nama od nas samih sebi