Isti sam
Usluzno kupujem
Moderators: _BataZiv_0809, anex
U maju kupio Goodyear Vector 4S u dimenziji 205/60/16 koja je značajno skuplja, ali me uz ananas kupon došla čak i jeftinije od ove cijene. Za sada nemam primjedbi, ali prva zima tek dolazi...Moje su Made in Serbia.nivla wrote: ↑17/10/2025 14:56 pa evo isto para je i goodyear vector 4s
https://www.ekupi.ba/bs/auto-i-moto-opr ... K000667436
nemam pojma iakreno
Kolega uzeo lani za seata onog ruznog, kaze dobro mu se ponasale_BataZiv_0809 wrote: ↑17/10/2025 14:15https://ekutak.ba/gume/gume-za-osobna-v ... 2-hankook/drug_profi wrote: ↑17/10/2025 14:12Ja bih od ponuđenog odustao i gledao nešto što će biti dobro 3-4 godine u svim uslovima.
Nijedna od ovih meni nije izbor ni pod kakvim uslovima osim gradske voznje u mlaim kilometrazama.
Ako ti je skupo Michelin i ekipa, gledaj barem Hankook Kinergy 4s
Ove znachi preporuchash
Nije truhla sram te bilokonektovan wrote: ↑17/10/2025 16:10 Bato, izuzetno je vazno da naglasis za koje vozilo, model , kupujes gume. Ne ponasaju se sve gume isto na kompaktu, limuzini..suv-u...
ne znam, cemu to sakrivanje sta vozis, pa i da je truhla lancia u pitanju.![]()
ima kleber quadraxer 3 148KM ko tebi
mozda samo funkcionise dobro na ruznim, sta ako je kod bate lijepo auto?!drug_profi wrote: ↑17/10/2025 16:18Kolega uzeo lani za seata onog ruznog, kaze dobro mu se ponasale_BataZiv_0809 wrote: ↑17/10/2025 14:15https://ekutak.ba/gume/gume-za-osobna-v ... 2-hankook/drug_profi wrote: ↑17/10/2025 14:12
Ja bih od ponuđenog odustao i gledao nešto što će biti dobro 3-4 godine u svim uslovima.
Nijedna od ovih meni nije izbor ni pod kakvim uslovima osim gradske voznje u mlaim kilometrazama.
Ako ti je skupo Michelin i ekipa, gledaj barem Hankook Kinergy 4s
Ove znachi preporuchash
Pa to i jeste fol, reklamiraju ove gume koje mi trebaju sa tri stranice, a na tim stranicama ih nema. Dakle, nisu pouzdani. Samo bih izgubio vrijeme onda.beco wrote: ↑18/10/2025 08:07 Ok je Ananas, stim da im se zna desiti da na stranici bude proizvod koji nije na stanju. Jer ne lageruju oni gume već surađuju sa koperantima. U mom slučaju ja online na Ananasu kupio Bridgestone, zovu sutra kao dobavljač Makbel će imate gume tek za 15 dana, hoćete pare ili čekati, ja sačekao.
Nemaju vise ni online shop nego trazis da ti posalju ponudu na email.
Meni ljetos pukla nova guma koju sam kod njih uzeo na Volvu (mojom krivicom), i zovem ih za istu tu, kažu nema. Pa rekoh, nađite mi je, kažu može za 10-15 dana. Rekoh okej, pošaljite mi predračun, odmah ću platiti._BataZiv_0809 wrote: ↑18/10/2025 09:34 Nemaju vise ni online shop nego trazis da ti posalju ponudu na email.
Ne moram ni govoriti da mi je nikad nisu poslali.
Dobra im je cijena pa ih i ja uzeo u razmatranje, ali znaci da prvo provjerim dostupnost prije nego platim.beco wrote: ↑18/10/2025 09:41 Yup Turanza allseason 6, ok guma za sad ovo će joj prva zima biti, pa ćemo vidjeti kako se ponašaju. Nekih naručitih očekivanja nemam za zimi, uzeo sam je upravo za ovo vrijeme, u zadnjih 15 godina možda 3 dana zapado snijeg kako treba.
To mi je bila najbolja premium opcija za ovu glupu veličinu 215 55 R17.
Jedino za sad mana je nekakva buka koju stvaraju od 90-110, to sam vidio da se ljudi žale i na Tyrereview.
Nije moglo ni prošle godine. Možeš uplatiti na račun, ali dok im sjedne lova, čekaš opet 24 sata, osim ako imaš istu banku. Ne vjeruju da im pokažeš transakciju.
Bas cirkus.