sve više ljudi fura stremio i torrentino pa ocekivano da pad cekujemo, trzanje blokiranje i slicno.
Znam da nismo narod koji je navikao placati ali 18km za 3x mjeseca real debrida je ništa šta se sve može izvuci uz TV
Moderator: Benq
Mane para? Sad i imamo kako cijeli život skoro nismo ništa ni imali.PlusSA wrote: ↑20/01/2026 12:09 generalno probao sam nekoliko ali torrentino free je najbolji.
sve više ljudi fura stremio i torrentino pa ocekivano da pad cekujemo, trzanje blokiranje i slicno.
Znam da nismo narod koji je navikao placati ali 18km za 3x mjeseca real debrida je ništa šta se sve može izvuci uz TV![]()
Zavisi sa kojeg addona streamaš, neki rade sasvim ok sa debird servisima, dok drugi stalno imaju neke probleme.
A i to ima benefite pa pečeš rakiju, gledaš Stremio i Elementum, praviš ajvar i pekmez, kolješ jagnje...a da te niko ne pita šta to radiš.
koga kod nas da hapse kineze u Šangaju ili prepordavače kineskih iptv listi sa Olxa?
Tamo nekada davno došao mi prijatelj iz Hrvatske da mu instaliram Win i Office i što sleduje na kompjuteru i nije bilo kao danas licenci koje su uredno fercerale za male pare i zalijpeim KMSPico da to može raditi i kaže da mu uredno sve radilo oko godinu dana dok nije odjavio paket tamošnjem telekomu i stigne mu kući kazna od 1000 kuna. Čim se odjavio ovi ga odmah prijavili da koristi nelicencirani sotver.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑31/01/2026 21:37
Ne dira niko korisnike u mnogo razvijenijim drzavama od nase, u najgorem slucaju im zabrane pristup na te linkove i tjt.