Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Raja led osvjetljenje na ventilatorima i na vodenom hlađenju mi je 3 pin a na matičnoj imam 4 pina. Zna li neko postoji li adapter ili nešto slično kako bih mogao spojiti?
Ima li neko HP laptop 250 g8 i5 11th gen ili nesto drugo od hpa a da je nailazio na sljedeci problem?
Imam problema sa sirokim spektrom BSODova.
Prvo sto mi je cudno s ovim laptopom je da ne mogu podici sistem bez RST drivera, ne prikazuje particije uopste dok ga ne loadam. Nece da boota usb napravljen preko windows media toola, samo rufus zbog nekog UEFI sranja. I na W10 i W11, prije instaliranja bilo kakvih drivera, baca random BSOD.
Pokusavao uninstall driver u device manager, opet.
Instalirao drivere sa HP stranice, isto.
Radio sam one testove hardware-a na f2, od rama, diskova itd. i sve je ok.
@eldinowski
probaj disable wifi u biosu skroz pa vidi hoce li onda praviti problem
ako ne bude problema nadji wifi adapter za hp i zamijeni to realtek smece https://olx.ba/artikal/67139727
apsolutno je moguce da taj realtek wifi pravi problem zbog neispravnosti ili losih drivera
kako zguliti mp3 sa yt? bo ih caca, prije je bilo tih programa, nogama ih sutao, sad ili limit po 10 pjesama ili nesta.
daklem, kako zguliti playlistu sa yt bez apaurina ili loma zivaca?
Filter wrote: ↑09/02/2026 18:37
kako zguliti mp3 sa yt? bo ih caca, prije je bilo tih programa, nogama ih sutao, sad ili limit po 10 pjesama ili nesta.
Filter wrote: ↑09/02/2026 18:37
LuvDemBugs wrote: ↑17/01/2026 21:00
Raja led osvjetljenje na ventilatorima i na vodenom hlađenju mi je 3 pin a na matičnoj imam 4 pina. Zna li neko postoji li adapter ili nešto slično kako bih mogao spojiti?
Kažeš AI (ukucaš samo na AGogle, automatski će se uključiti njegov AI) "imam XXXXXXXXXX model MB i ZZZZZZZZZZZZ modele ventilatora i hlađenja, konektor na MB je 4 pinski, na hlađenjima su 3 pinski, kako da ih spojim". Dobit ćeš odgovor.
Interesuje me da li neko zna ili ima link za aplikaciju ili stranicu gdje mogu na video snimku sa izbrisati jedan naslov koji je tokom čitavog snimka od 3 minute dužine.
Ne mozes izbrisati, mozes samo prekriti necim drugim. Ili ako je negdje pri dnu ili vrhu to odrezati. Klasicni crop kao na fotografijama. Bice drugacija rezolucija od originala ali to danas vise nije ni vazno.
A to ce ti napraviti svaki program koji nadjes.
Uzeo nedavno neki ŽNJ SSD od 2 TB reko da vidim radi li? Provjerim na FakeFlashTest, izbaci mi da nije uredu SSD, da ima duplikat ili oštećene sektore.
Provjerim na CrystalDiscInfo, ne pojavljiva se uopće. Reko ajd da vidim objašnjenje na internetu šta znači upozorenje iz FakeFlashTest, kad kaže mi da može samo zaprimiti oko 800 mb stvarne memorije. Ja reko, ajd da probam ga napuniti da vidim stvarno koliko memorije može zauzeti, nabacao jedno 500 gb filmova, svi radne sasvim normalno, ništa mi nije jasno. Postoji li neki program koji je dobar za utvrđivanje ispravnosti SSD-a. Također da li može FAkeFlashTest zapravo pogrešno procijeniti neke sektore, pa je upozorenje pogrešno?
Moshops23 wrote: ↑01/03/2026 12:03
Uzeo nedavno neki ŽNJ SSD od 2 TB reko da vidim radi li? Provjerim na FakeFlashTest, izbaci mi da nije uredu SSD, da ima duplikat ili oštećene sektore.
Provjerim na CrystalDiscInfo, ne pojavljiva se uopće. Reko ajd da vidim objašnjenje na internetu šta znači upozorenje iz FakeFlashTest, kad kaže mi da može samo zaprimiti oko 800 mb stvarne memorije. Ja reko, ajd da probam ga napuniti da vidim stvarno koliko memorije može zauzeti, nabacao jedno 500 gb filmova, svi radne sasvim normalno, ništa mi nije jasno. Postoji li neki program koji je dobar za utvrđivanje ispravnosti SSD-a. Također da li može FAkeFlashTest zapravo pogrešno procijeniti neke sektore, pa je upozorenje pogrešno?
Iz nekog razloga mogu instalirati programe na win 11 ali acrobat pro ne. Izbaci error windows installer (koji je startan u services) ... treba mi savjet ako neko zna rješenje.
Error applying transforms. Verify that the specified transform paths are valid.
Sakazulu wrote: ↑05/03/2026 21:47
Iz nekog razloga mogu instalirati programe na win 11 ali acrobat pro ne. Izbaci error windows installer (koji je startan u services) ... treba mi savjet ako neko zna rješenje.
Sakazulu wrote: ↑05/03/2026 21:47
Jesi li pokusao pokrenuti kao administrator?
Ma naravno. Zaustavljao windows installer kroz servise i nanovo pokretao, ali kad krene instalacija izbaci ovu poruku.