Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni ovi rumuni nisu jasni nikako. Koji qrac imaju oni voditi tudje bitke? Jbt ne priznajes Kosovo i sta sad. Ne priznaju ih ni spanci pa se ne pravi drama oko toga
Pravoslavno bratstvo
ima nešto malo Srba u Rumuniji, oko Temišvara, doselili za vrijeme Ugarske... Miodrag Belodedici je jedan od njih. Oni su pravili sranja kad smo mi igrali jednom tamo.
Rumunija ne priznaje Kosovo najviše zbog Rusa u Transnistriji(Moldaviji) koji bi se sutra odvojili da Ukrajina izgubi rat, a ne što su u dobrim odnosima sa Srbijom. Mada su jedini sa kojima Srbi nisu ratovali... miroljubive komšije imamo.
ima nešto malo Srba u Rumuniji, oko Temišvara, doselili za vrijeme Ugarske... Miodrag Belodedici je jedan od njih. Oni su pravili sranja kad smo mi igrali jednom tamo.
Rumunija ne priznaje Kosovo najviše zbog Rusa u Transnistriji(Moldaviji) koji bi se sutra odvojili da Ukrajina izgubi rat, a ne što su u dobrim odnosima sa Srbijom. Mada su jedini sa kojima Srbi nisu ratovali... miroljubive komšije imamo.
U Rumuniji sam bio makar 30 puta, jednostavno vole Srbe i Srbiju a Brega im je bog
Hrvatskoj ni baraz nije nemoguc, ako izgube od Velsa onda su u velikom problemu. Ako Vels dobije i Hrvatsku i Armeniju i Tursku kod kuce, pravi se krug od tri reprezentacije u kojem Hrvatska ispada zbog najmanje bodova u medjusobnim omjerima sa Turskom i Velsom.
Uz pretpostavku da ce ove utakmice sa Armenijom i Latvijom svi dobiti do kraja.
Uvijek Hr ovako ukenja kvalifikacije, to je standardica, ne znam jesu li ikada prije zadnjeg kola rijesili kvalifikacije, mozda jednom.
Na stranu sto je Turska zasluzeno pobjedila u Osijeku, ali svaka cast na savrsenom stadionu.
Takav jedan isti stadion bi nama "pao" ko budali samar.
Nesto se Vico usutio u vezi nacionalnog stadiona u Sarajevu. Izgleda u Savezu tu floskulu samo koriste kad im gori pod nogama, da se nemirni Bosanci umire.