Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ExNihilo wrote: ↑24/02/2021 22:04
Zbog čega se uopće koristi EON aplikacija na TV? Kontam na mobilnim uređajima, ali koja je prednost korištenja na televizoru? Osim VOD.
Putem EON Smart TV aplikacije gledas sve kanale iz Telemach ponude (osim SK 4K), i imas mogucnost vracanja sadrzaja 7 dana unazad na svim kanalima. Ako koristis EON Smart aplikaciju onda nema potrebe za modulom na tom TV-u jer sve kanale gledas u EON aplikaciji putem interneta.
Znaci na EON aplikaciji nema Sport kluba u 4K rezoluciji?
@semsasuljakovic
@_BataZiv_0809 , pošto si ti moderator, imam jednu molbu.
Molim te, reci nicku @Telemach da ćeš ga banovati ukoliko ne ubace SK4K preko modula i aplikacije. Također, da ubace i FTV u HD.
Znači da je dobijaš na period na koji si potpisao ugovor. Nakon isteka ugovora, moraš potpisati novi, da bi je nastavio koristiti. Tako je bilo kad sam ja potpisivao
Obavještavamo vas da je ponedjeljak, 1.3., neradni dan za sve naše poslovnice u FBiH.
Svoje redovne aktivnosti poslovnice nastavljaju u utorak, 2.3. 2021. godine.
Svim građanima Bosne i Hercegovine želimo sretan Dan nezavisnosti!
AKd odem na moj telemach portal za acc total tv tu mi i dalje pise da imam u paketu arena sd paket. Pa vas molim da ispravite to jer tog paketa nema.
Pozdrav
Zdravo @kakaljin,
Kao što ste već upoznati Arena Sport kanali nisu sastavni dio naše ponude.
Informacije na Moj Telemach aplikaciji će biti ažurirane uskoro.
Unaprijed se zahavljujemo na razumijevanju.
_BataZiv_0809 wrote: ↑26/02/2021 14:37
Sta znaci da mi je EON smart TV aplikacija "PROMO"?
Zdravo @_BataZiv_0809,
Hvala Vam na javljanju.
Eon Smart TV App ćete moći koristiti i po isteku Ugovorne obaveze.
Stojimo na raspolaganju za dodatna pitanja.
Molim te, reci nicku Telemach da ćeš ga banovati ukoliko ne ubace SK4K preko modula i aplikacije. Također, da ubace i FTV u HD.
Šta je frka sa tim SK 4K kanalom? Ja to imam na EON Boxu, ali mi gotovo nikad ne padne na pamet da ga gledam. Jednom u 7 dana prenose nešto uživo na tom kanalu. Niđe veze.
Molim te, reci nicku Telemach da ćeš ga banovati ukoliko ne ubace SK4K preko modula i aplikacije. Također, da ubace i FTV u HD.
Šta je frka sa tim SK 4K kanalom? Ja to imam na EON Boxu, ali mi gotovo nikad ne padne na pamet da ga gledam. Jednom u 7 dana prenose nešto uživo na tom kanalu. Niđe veze.
Hoću da imam sve bez da me prisiljavaju da koristim skalameriju od boxa.
Hoću da imam sve bez da me prisiljavaju da koristim skalameriju od boxa.
tnt-tunja wrote: ↑25/02/2021 15:07
Zelis mi reci da postoje eon boxevi koji ne primaju coax signal i da su to ovi sa vise usb portova? Cisto sumnjam u to, koliko sam vidio oni imaju cak i usb 3.0 port sto ovaj moj cini mi se nema.
Mora postojati neka razlika, ne vjerujem da ce samo ubaciti portove. Mozda je drugi procesor, memorija?
Obavještavamo vas da je ponedjeljak, 1.3., neradni dan za sve naše poslovnice u FBiH.
Svoje redovne aktivnosti poslovnice nastavljaju u utorak, 2.3. 2021. godine.
Svim građanima Bosne i Hercegovine želimo sretan Dan nezavisnosti!
Onaj koji koristi modul osakacen je za uslugu koju placa jer nema SK 4K kanal i ne moze ga gledati. To je problem
Onaj koji koristi modul osakacen je za uslugu koju placa jer nema SK 4K kanal i ne moze ga gledati. To je problem