Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jarobot wrote: ↑23/01/2021 09:04
BH tekekom ima šansu da nekim akcijama na duži period uzme kupce recimo na 6 meseci uz 20% jeftinije akcija . Ali čisto sumnjam sve je to isto . Svima je srednje ime pohlepa nažalost
Pa ovu akciju ti sada ima BH Telecom
Imas ono 4-5 i vise mjeseci po 1 KM placas ako ides nq obavezni ugovor 24 mjeseca i kada taj iznos oduzmes od ukupnog iznosa kojeg ces platiti na 24 mjeseca,dodjemo do popusta od 20% i vise na punu cijenu.
Sto nije lose uopste...to su ti oni benefiti pa odaberes sta ti treba
Mislio sam na mojaweb tv u odnosu na arena cloud
Mada je meni i sad bolja mojawebtv
Ma ove arene cloud ne vrijede ni 5 eura a kamoli 9 koliko sada hoce za najjeftiniji paket.
5 eura bi mozda neki i platili,ono ukinuto sada na Telemachu a moze app na eon box pa bi sebi kompenzirali ali da bi ae ovo isplatilo na ovaj nacin,onda bi trebalo od Telemacha isprositi 10 KM nizu pretplatu...inace te sve ovo izadje skuplje.
Nije ni moja web tv jeftina ako si na drugoj mrezi ali je zgodno rjesenje ono sezonski,ako inas net i budes ljeti na viksi,za 15ak KM imas sve programe bez ikakve ugovorene obaveze
Je'o majku isplativije uzeti mts sat ovaj paket od 22KM. Još i solidna akcija, deset mjeseci u pola cijene, priključak marka i dva televizora. Šta uradiše debili.
messilla wrote: ↑23/01/2021 16:07
Je'o majku isplativije uzeti mts sat ovaj paket od 22KM. Još i solidna akcija, deset mjeseci u pola cijene, priključak marka i dva televizora. Šta uradiše debili.
messilla wrote: ↑23/01/2021 16:07
Ma već sam imao SAT sistem namješten i u junu uzmem Kineza za 7 km dvije godine i redi . Sad mi pokrpa sve što treba a najbolje mi je formula 1 na RTL UHD . Slika neuporediva u odnosu na ovdašnje ponude
MTV wrote: ↑23/01/2021 13:17
Najjeftiniji EON paket van telemach mreze je 24 KM a najskuplji je 45,50 KM. Prva tri mjeseca je 1KM.
A najskuplji kod arena je 22 KM. I taj paket od 9 eura nisu samo arene vec ima i drugih kanala.
Ko je sad pohlepan?!
Ti mijesas kruske i jabuke. EON nije neki Sportklub Cloud. EON je kompletna ponuda jednog kablovskog operatera.
Zastro je Arenacloud skupa prevara?
1. Zato sto pod imenom Arenasport hoce da prodaju hrpu smeca iz Srbije. Arenu koriste kao paravan. U prilog ovoj cinjenici ide i to sto su ukinuli opciju kojom je korisnik mogao kupiti samo Arenu za opet prihvatljivih 5€.
2. Arenacloud aplikacija je preradjena GO4YOU aplikacija koju je telekom srbije imao za dijasporu. Bila je smece i jos uvijek je smece.
Za 9€ danas se u DE preko Vodafone moze kupiti DAZN App koja ima najjaca sportska prava. Uz se dobija 2 kanala preko Kablovske. Cisto da uporedim troskove. O standardu da ne pricam. Ovo smece brisem cim prodje gratis period.
MTV wrote: ↑23/01/2021 13:17
Najjeftiniji EON paket van telemach mreze je 24 KM a najskuplji je 45,50 KM. Prva tri mjeseca je 1KM.
A najskuplji kod arena je 22 KM. I taj paket od 9 eura nisu samo arene vec ima i drugih kanala.
Ko je sad pohlepan?!
A pogledaj kanale u EON paketu pa pogledaj sta nudi Arena Cloud. U jednom osim sporta dobijes FOX kanale, Cinestar, MTV, N1, Nova kanale, da ne nabrajam, a u drugom hrpu srpskih i bosanskih lokalaca. Tako da to poredjenje nema nikakve logike.
Hrvatska - Argentina negledljivo... ugasio sam aplikaciju u 25oj minuti... bar znam da od ove aplikacije nema hajra, idemo traziti druge opcije za arenu... mojawebtv, iptv... sta vec...
van Basten wrote: ↑23/01/2021 18:50
Hrvatska - Argentina negledljivo... ugasio sam aplikaciju u 25oj minuti... bar znam da od ove aplikacije nema hajra, idemo traziti druge opcije za arenu... mojawebtv, iptv... sta vec...
zippoo87 wrote: ↑23/01/2021 19:03
Msat je u biti kao total tv je li...satelitska televizija?
Kakva je slika na hd kanalima u odnosu na ovo preko interneta,mislim na iptv i kablovske?
Da, to je mtel-ova platforma.
Zavisi na kojim kanalima ali u sustini slika je losija nego na kablovskoj
Satelitska je obično slabija kvalitetom slike jer sama oprema je kod ttv i msat upitne kvalitete ali nije to nešto lošije od kablovske Tv arene su u HD bolje nego SK HD na kablovskoj inače satelit je nešto što ima mali milion problema ali sa pravom opremom je bolji izbor nego kablovska
zippoo87 wrote: ↑23/01/2021 19:03
Msat je u biti kao total tv je li...satelitska televizija?
Kakva je slika na hd kanalima u odnosu na ovo preko interneta,mislim na iptv i kablovske?
Da, to je mtel-ova platforma.
Zavisi na kojim kanalima ali u sustini slika je losija nego na kablovskoj
Satelitska je obično slabija kvalitetom slike jer sama oprema je kod ttv i msat upitne kvalitete ali nije to nešto lošije od kablovske Tv arene su u HD bolje nego SK HD na kablovskoj inače satelit je nešto što ima mali milion problema ali sa pravom opremom je bolji izbor nego kablovska
Ali isto tako je i do nasih operatera koji stede na protoku. Ne mogu se porediti msat/total kanali sa recimo njemackim kanalima na astri