Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
probook wrote: ↑07/10/2022 15:33
Ma nece oni zazivit sa ovakvim marketingom. Je li misle da ce neko pola dana hodati po gradu da trazi mjesto da kupi sim karticu?
Poslovnice nema! Cuj da ides u neko mikrokreditno drustvo
Na sajtu vrlo malo informacija o mjestima za kupovinu sim kartice, na email ne odgovaraju
Čim se pojavila mreža kod mene u lokalnom granapu se moglo kupiti. Znači vukojebina samo takva...
Malo mi čudno da u većem gradu nema trgovine gdje se može kupiti broj.
-Chesterfield- wrote: ↑07/10/2022 22:13
Čim se pojavila mreža kod mene u lokalnom granapu se moglo kupiti. Znači vukojebina samo takva...
Malo mi čudno da u većem gradu nema trgovine gdje se može kupiti broj.
Ja otišao na njihovu FB stranicu i tamo vidio ko su im partneri, i pošto živim na Dobrinji prvo sam se uputio u ovaj partnerski shop ali me je tamo dočekala nova radnica koja nije znala kako da mi proda Novotel broj pa sam otišao na prvu Hifa pumpu koja mi je bila usput i tamo kupio broj.
kako koriste mtel mrezu, testirao sam novotel u sarajevu i u mokrom (kontam valjda ce tamo mtel biti beton)... u sarajevu sam speedtestom dobio
40/11, a u mokrom 41/1... nije mi jasna tolika razlika u uploadu... bez obzira na tu razliku, surfanje, youtube, neke igre, sve fercera jednako do sada koristenom bhtelecomu... jos uvijek ce mi bht ostati primarni broj, ali kako stvari stoje, pitam se do kad...
Ko realno danas koristi SMS?
Ako i koristi, to je možda par sms-ova mjesečno...
Ako ti trebaju SMS poruke uz MIN i GB na paketu mreža 10, imaš da dokupiš 50sms/2km/30 dana ili 150sms/5km/30 dana.
Nego, vi koji ste uzeli mreža PLUS paket na pretplatu, koliko GB je dozvoljeno koristiti u romingu ZB a koliko MIN?
Ne mogu naći tu informaciju ali pretpostavljam da se sve MIN mogu koristiti a a da su GB ograničeni na nekih 4GB. Ovo zaključujem u odnosu na visinu pretplate.
Opa! Kamo sreće da su nam ostali mobilni operateri tako ažurni i da slušaju korisnike. Stvarno, svaka im čast! Plaćanje računa putem mobilne aplikacije i digitalni servisi su nešto što danas izdvaja mobilne operatere.
Piše li u app količina MB/GB za potrošnju u zemljama ZB? To bi trebali ubaciti kao i widget koji prikazuje potrošnju tj. preostale resurse.
bogata_sirotinja wrote: ↑13/10/2022 21:53
Opa! Kamo sreće da su nam ostali mobilni operateri tako ažurni i da slušaju korisnike. Stvarno, svaka im čast! Plaćanje računa putem mobilne aplikacije i digitalni servisi su nešto što danas izdvaja mobilne operatere.
Piše li u app količina MB/GB za potrošnju u zemljama ZB? To bi trebali ubaciti kao i widget koji prikazuje potrošnju tj. preostale resurse.
Ne piše za internet u zemljama zapadnog Balkana, a i trenutno ne postoji mogućnost da se aplikacija izvuče van u obliku widget-a.
Jel' neko prenosio broj u Novotel ali na bonove?
Samo da znate, prilikom prenosa broja korisnik ne dobija onaj bonus dobrodošlice što dobijaju korisnici kad kupe start paket.
Ja sam juce ubacio karticu, pa cu aktivirati na "mreza 10" da isporobam. Ako bude sve ok sa signalom kontam prebaciti broj sa BHT.
bogata_sirotinja wrote: ↑15/10/2022 21:05
Samo da znate, prilikom prenosa broja korisnik ne dobija onaj bonus dobrodošlice što dobijaju korisnici kad kupe start paket.
crnivrag wrote: ↑12/10/2022 11:39
Aktivirao tarifu "Mreža 10" i još mi je aktivan bonus dobrodošlice, valjda će njega poništiti kroz sat vremena kad mu ističe vrijeme korištenja.
warzone wrote: ↑18/10/2022 14:34
Ja sam juce ubacio karticu, pa cu aktivirati na "mreza 10" da isporobam. Ako bude sve ok sa signalom kontam prebaciti broj sa BHT.
bogata_sirotinja wrote: ↑15/10/2022 21:05
Kolko kosta broj na trafikama i jel bude neki početni iznos, tj. jel kupiš broj pa onda dokupiš ostataka da ima tih 10 KM da možeš aktivirati ovu mreža 10 opciju?