Ne kontam, zasto bi neko ko ima velike apetite bio invalid?Tomahawk11 wrote:Megalomani.SaraFina wrote: Ima ljudi kojima je malo sve što prođu u životu. I to nema veze ni sa godinama, ni sa iskustvom. Nikakve. Jednostavno emotivni invalidi i gotovo.
To je posebna vrsta slučajeva.
Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- DzordzHodzic
#326 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#327 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Prazno mu koliko god da ima.DzordzHodzic wrote:Ne kontam, zasto bi neko ko ima velike apetite bio invalid?Tomahawk11 wrote:Megalomani.SaraFina wrote: Ima ljudi kojima je malo sve što prođu u životu. I to nema veze ni sa godinama, ni sa iskustvom. Nikakve. Jednostavno emotivni invalidi i gotovo.
- SaraFina
#328 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
DzordzHodzic wrote:Ne kontam, zasto bi neko ko ima velike apetite bio invalid?Tomahawk11 wrote:Megalomani.SaraFina wrote: Ima ljudi kojima je malo sve što prođu u životu. I to nema veze ni sa godinama, ni sa iskustvom. Nikakve. Jednostavno emotivni invalidi i gotovo.
Ne mislim bukvalno. Nego ' potkapacitiran ' emocionalno.
Gladne oči narodski rečeno.
- DzordzHodzic
#329 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Slazem se mada mislim da nesto ne stima ako mlad covjek barem donekle nije gladan i nemiran. Prazan takodjer kako ti napisa.Tomahawk11 wrote: Prazno mu koliko god da ima.
- dr_Evil
#330 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Da se ozenio odmah poslije medrese tad bi tebi bio emotivno ispravan. Valjda je to sad normalno, sta liSaraFina wrote:]
- SaraFina
#331 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
dr_Evil wrote:Da se ozenio odmah poslije medrese tad bi tebi bio emotivno ispravan. Valjda je to sad normalno, sta liSaraFina wrote:]
Gdje sam ja to rekla?
- vjesticanametli
#332 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
jesil reko mladoj da ide vise iz sarajva
sta si odlucio fakat ....ne mozes sjedit na 2 stolice
najebaches ko veliki 
- arzuhal
#333 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Forum je zgodna plaforma jer ti, recimo, po ko zna koji put pokaže raskošnu lepezu različitih vrsta duhovnih pletiva: od ljudi koji u slovo prepoznaju i razumiju Gibonnijevu Tajnu vještinu, do onih iz čijih tmina odjekuje Gara, Gara, gariš li se sada?
Odatle nerazumijevanje i problem u komunikaciji...
-
Hakiz
#334 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
1. Svaka ti čast, napalio si forumašeRasinho wrote:nikada u tih 10+ nije bila neka klasicna fuksa kroz koju je prosao vagon.
2. Zbog klasifikacija u citatu, nemoj više ni kratke, a pogotovo duge postove.
-
Zizi505
#335 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
A u koju ti spadaš?arzuhal wrote:Forum je zgodna plaforma jer ti, recimo, po ko zna koji put pokaže raskošnu lepezu različitih vrsta duhovnih pletiva: od ljudi koji u slovo prepoznaju i razumiju Gibonnijevu Tajnu vještinu, do onih iz čijih tmina odjekuje Gara, Gara, gariš li se sada?Odatle nerazumijevanje i problem u komunikaciji...
-
Zizi505
#336 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Hakiz u odbrani ženskog dostojanstvaHakiz wrote:1. Svaka ti čast, napalio si forumašeRasinho wrote:nikada u tih 10+ nije bila neka klasicna fuksa kroz koju je prosao vagon.![]()
-
Hakiz
#337 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Lako je biti vulgaran...

- Ramzess Veliki
#338 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
zizi505 wrote:A u koju ti spadaš?arzuhal wrote:Forum je zgodna plaforma jer ti, recimo, po ko zna koji put pokaže raskošnu lepezu različitih vrsta duhovnih pletiva: od ljudi koji u slovo prepoznaju i razumiju Gibonnijevu Tajnu vještinu, do onih iz čijih tmina odjekuje Gara, Gara, gariš li se sada?Odatle nerazumijevanje i problem u komunikaciji...
A pa u onu iznad nas obicnih smrtnika ...
... moderator bona ...
uh izvinjavam se Arzo, nisam moderator napisao kako treba - Moderator.
Mada zvuci nevjerovatno ali Moderatori su isto ljudi kao mi ... samo iz buducnosti.
-
Zizi505
#339 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Svašta mi pada na pamet, nakon tvog opisaRamzess Veliki wrote:zizi505 wrote:A u koju ti spadaš?arzuhal wrote:Forum je zgodna plaforma jer ti, recimo, po ko zna koji put pokaže raskošnu lepezu različitih vrsta duhovnih pletiva: od ljudi koji u slovo prepoznaju i razumiju Gibonnijevu Tajnu vještinu, do onih iz čijih tmina odjekuje Gara, Gara, gariš li se sada?Odatle nerazumijevanje i problem u komunikaciji...
![]()
... moderator bona ...![]()
uh izvinjavam se Arzo, nisam moderator napisao kako treba - Moderator.Vel'ko M ...
![]()
Mada zvuci nevjerovatno ali Moderatori su isto ljudi kao mi ... samo iz buducnosti.
- Ramzess Veliki
#340 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Treba joj reci jer se mozda i njoj to dopadne. Imam poznanike koji su tako poceli i sad su sretni kao swingeri.dr_Evil wrote:Mislim da ne bi, niti bi iko normalan to rekao. I da ostanu zajedno nikada vise ne bi bilo isto nista medju njima. Ovo on mora rijesiti sa sobom, a ne sa njom. Nema apsolutno nikakve veze sa njom.SaraFina wrote:
Meni ovo zvuči više kukavički. Nego olakšavanje tereta. Istreseš svoja stajališta na forumu anonimusima, da bi te neko utješio a osobu tj djevojku (koje se ova priča najviše tiče) zaobiđeš.
Valjda iz poštovanja i godina koje su proveli skupa, trebao je sve ovo njoj reći. Ja bar bih.
- Ramzess Veliki
#341 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
zizi505 wrote:Svašta mi pada na pamet, nakon tvog opisaRamzess Veliki wrote:
Arzo sad ti nema bjezanije ...
-
Hakiz
#342 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Da znaš da trebaRamzess Veliki wrote:Treba joj reci jer se mozda i njoj to dopadne. Imam poznanike koji su tako poceli i sad su sretni kao swingeri.dr_Evil wrote:Mislim da ne bi, niti bi iko normalan to rekao. I da ostanu zajedno nikada vise ne bi bilo isto nista medju njima. Ovo on mora rijesiti sa sobom, a ne sa njom. Nema apsolutno nikakve veze sa njom.SaraFina wrote:
Meni ovo zvuči više kukavički. Nego olakšavanje tereta. Istreseš svoja stajališta na forumu anonimusima, da bi te neko utješio a osobu tj djevojku (koje se ova priča najviše tiče) zaobiđeš.
Valjda iz poštovanja i godina koje su proveli skupa, trebao je sve ovo njoj reći. Ja bar bih.
- arzuhal
#343 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Ja tebe, Ramo, poštujem, falim đe god te spomenem, a ti vako...Ramzess Veliki wrote:zizi505 wrote:A u koju ti spadaš?arzuhal wrote:Forum je zgodna plaforma jer ti, recimo, po ko zna koji put pokaže raskošnu lepezu različitih vrsta duhovnih pletiva: od ljudi koji u slovo prepoznaju i razumiju Gibonnijevu Tajnu vještinu, do onih iz čijih tmina odjekuje Gara, Gara, gariš li se sada?Odatle nerazumijevanje i problem u komunikaciji...
![]()
... moderator bona ...![]()
uh izvinjavam se Arzo, nisam moderator napisao kako treba - Moderator.Vel'ko M ...
![]()
- arzuhal
#344 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Šta bi ti rekla? Možda nisam spomenuo sve vrstezizi505 wrote:A u koju ti spadaš?arzuhal wrote:Forum je zgodna plaforma jer ti, recimo, po ko zna koji put pokaže raskošnu lepezu različitih vrsta duhovnih pletiva: od ljudi koji u slovo prepoznaju i razumiju Gibonnijevu Tajnu vještinu, do onih iz čijih tmina odjekuje Gara, Gara, gariš li se sada?Odatle nerazumijevanje i problem u komunikaciji...
-
Zizi505
#345 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Da bih mogla reći, trebala bih te prvo upoznati.arzuhal wrote:Šta bi ti rekla? Možda nisam spomenuo sve vrstezizi505 wrote:A u koju ti spadaš?arzuhal wrote:Forum je zgodna plaforma jer ti, recimo, po ko zna koji put pokaže raskošnu lepezu različitih vrsta duhovnih pletiva: od ljudi koji u slovo prepoznaju i razumiju Gibonnijevu Tajnu vještinu, do onih iz čijih tmina odjekuje Gara, Gara, gariš li se sada?Odatle nerazumijevanje i problem u komunikaciji...
Vjerovatno imaš potencijal za obje, a možda i još neku
- arzuhal
#346 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Pametan odgovor.zizi505 wrote:Da bih mogla reći, trebala bih te prvo upoznati.
Vjerovatno imaš potencijal za obje, a možda i još neku
-
allem_77
#347 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Kasniš Hakize. Većina nas ga je dobro popljuvala. Tada se pojavio Dr_evil i pružio mu slamku spasa.Hakiz wrote:1. Svaka ti čast, napalio si forumašeRasinho wrote:nikada u tih 10+ nije bila neka klasicna fuksa kroz koju je prosao vagon.![]()
Realno govoreći, nedostaje druga strana, da iznese svoje tajne.
Ko zna? Ako je i ona imala 3+ tada su kompatibilni.
-
Hakiz
#348 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
Ama nema druge strane, izmišljena priča.allem_77 wrote:Kasniš Hakize. Većina nas ga je dobro popljuvala. Tada se pojavio Dr_evil i pružio mu slamku spasa.Hakiz wrote:1. Svaka ti čast, napalio si forumašeRasinho wrote:nikada u tih 10+ nije bila neka klasicna fuksa kroz koju je prosao vagon.![]()
Realno govoreći, nedostaje druga strana, da iznese svoje tajne.
Ko zna? Ako je i ona imala 3+ tada su kompatibilni.
Ali neka da se malo svađamo
- vjeshalica
#349 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???
klasicni hostapler koji ne zna sta ce od zivotaRasinho wrote:Napisao sam dva put oprostite na duzem postu, ali sam namjerno iznio do u detalje svoj problem kako bi imali bolji uvid u kompletnu situaciju. Izvinite jos jednom.
a zajedno sa nekakvom ograjisanom baksuzicom koja je u tebi nesto vidjela da gradi buducnost sa tobom
budi bar korektan nemoj je zavlaciti,dakle raskini relaciju sa njom,pusti je nek ide nekome ko je nju zasluzio,
a ti se posveti svojim ofajlama