Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post Reply
insomnia78

#326 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by insomnia78 »

General War wrote: :?
Onda ne znam sta mi ogovaras sa necim sto nema blage veze...
A naravno da je to tvoje "drugo pitanje" ustvari pitanje nad pitanjima.
Naravno da ima veze. Valjda pricamo o razlozima pojave fasizma u Bosnjaka
kakavdanakneiskustvu

#327 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by kakavdanakneiskustvu »

insomnia78 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: kakve navlakuše,samo pitam,pošto si poznat po izbjegavanju odgovora,znaci ima i bopnjaka kojima je blizak fašizam,ok,hvala na odgovoru
Pa sto ne bi bilo? Mislis li da postoji i jedan narod na svijetu u kome nema neko da mu je blizak fasizam? Zatim mozes li razumjeti razloge za pojavu fasizma u Bosnjaka?

hm,mogi li razumjeti pojavu fasizma kod bilo koga??,ne ,ne mogu,osim psihičke bolesti
Atego

#328 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Atego »

kakavdanakneiskustvu wrote:dok je izmetbegovic junior krio guzicu u trezoru divjak je bio na ulicama grada,u uniformi,ne znam da su se iz sda ikad pobunili zbog ovog teksta iz stava kao što su na zadnje noge skocili kad je objavljena ona karikatura,crtez filipa andronika
Vidi momka vidi mu kaputa! Dok su tvoji klali po ahmicima i raznosili komplet ulice cisternama po vitezu , tebe u zenici niko nije ramenom potkacio. Cuj sad "izmetbegovic" ...hmm

Upravu zena 100% .
General War

#329 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

pustopoljina wrote:
General War wrote:
pustopoljina wrote: Ja licno nigdje nisam cuo da ljudi koji su prezivili logore, koji su direktne ztve genocida i nezamislivih zlocina da su ista slicno kazali, a doticna gospodja sumnjam da je i iz guzice izasla kada je bio rat.
Jesu. Israel.
:? Sta israel?
1.Uzeo pravdu u svoje ruke.
2.sta rade od 1949.?[/quote]
A to, Pa imaju i oni svojih fula..a od 49, se koliko ja vidim iZdrkavaju nad palestincima (nekad sa, nekad bez razloga) sa njemcima su u prilicno dobrim odnosima, niti su dobili dio njemacke.
insomnia78

#330 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by insomnia78 »

Jbg ne mozes biti pametan. Imas npr jednog Matu Đ koji citav rat provede tu, vidi sve svojim ocima onda debelo poslije rata izadje, pocne hodati po sijelima po Bjeljini i Pozarnici i krene sa “alternativnom” pricom o Kapiji
I sta covjek onda da misli.
kakavdanakneiskustvu

#331 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Atego wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:dok je izmetbegovic junior krio guzicu u trezoru divjak je bio na ulicama grada,u uniformi,ne znam da su se iz sda ikad pobunili zbog ovog teksta iz stava kao što su na zadnje noge skocili kad je objavljena ona karikatura,crtez filipa andronika
Vidi momka vidi mu kaputa! Dok su tvoji klali po ahmicima i raznosili komplet ulice cisternama po vitezu , tebe u zenici niko nije ramenom potkacio. Cuj sad "izmetbegovic" ...hmm

Upravu zena 100% .

moji su bili na suprotnoj strani od onih koji su ubijali po ahmićima,i sam sam bio u uniformi vojske koja se borila protiv onih koji su klali po ahmićima,ali šta ti možeš znati o tome,ko i ova tuka,jedan slaviša šućur da je bio imenovan na neku od ovih funkcija njoj bi to zasmetalo jer je ,gluho bilo,slaviša
kakavdanakneiskustvu

#332 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

insomnia78 wrote:Jbg ne mozes biti pametan. Imas npr jednog Matu Đ koji citav rat provede tu, vidi sve svojim ocima onda debelo poslije rata izadje, pocne hodati po sijelima po Bjeljini i Pozarnici i krene sa “alternativnom” pricom o Kapiji
I sta covjek onda da misli.

da je fuj ko osoba,i gore od toga
General War

#333 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

insomnia78 wrote:
General War wrote: :?
Onda ne znam sta mi ogovaras sa necim sto nema blage veze...
A naravno da je to tvoje "drugo pitanje" ustvari pitanje nad pitanjima.
Naravno da ima veze. Valjda pricamo o razlozima pojave fasizma u Bosnjaka
Pa ako se pojavljuje taj fasizam tu i tamo kod bosnjaka, zar ti ne izgleda da je pogresno koncipiran?
Sa jedne strane sa istima pravis drzavu, sa druge nesto im prebacujes....jbg, nema mi logike.
General War

#334 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

Atego wrote:

Upravu zena 100% .
Ma nemoj, bas ramenom nije, ali...

insomnia78

#335 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by insomnia78 »

Evo. Eksplozija paketa bombe u Lionu. Sacekj sad da vidis komentare politicara povodom makronovih Arapa
Atego

#336 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Atego »

General War wrote:
Atego wrote:

Upravu zena 100% .

Aj ba razligu
kakavdanakneiskustvu

#337 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

fascinantan argument,fascinantan,razligu
Atego

#338 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Atego »

kakavdanakneiskustvu wrote:fascinantan argument,fascinantan,razligu
Pa kad lazete
General War

#339 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

Atego wrote:
General War wrote:
Atego wrote: Vidi momka vidi mu kaputa! Dok su tvoji klali po ahmicima i raznosili komplet ulice cisternama po vitezu , tebe u zenici niko nije ramenom potkacio. Cuj sad "izmetbegovic" ...hmm

Upravu zena 100% .

Aj ba razligu
Ne lafinaj, sazovi sijelo pa se medjusobom tapsite.
Last edited by General War on 24/05/2019 18:44, edited 1 time in total.
славянин

#340 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by славянин »

Jesmo to jos jednog ustasu otkrili na forumu... buuuuaaa ustasoooooo :D :lol:
kakavdanakneiskustvu

#341 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Atego wrote:
Pa kad lazete

ja lažem,o čemu???
General War

#342 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

Atego wrote:
Pa kad lazete
Ma jel boga ti? Jel de kako je lako pisat po drugima...
horkesh

#343 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by horkesh »

Ako je ko slučajno mislio da će se SDA ograditi od Samre i njenih Stavova:

http://stav.ba/zildzic-podrzava-samru-z ... nebosnjak/
I zato vam je kriva Samra Ćosović-Hajdarević, jer je kritikovala politiku koja je izvrsnost stavila u stranu, a prednost dala krvnim zrncima neBošnjaka.
Antilogika se nastavlja. Upravo oni koji prebrojavaju krvna zrnca i prednost daju nacionalnosti i podobnosti, a ne "izvrsnosti", su prvi koji se bune protiv imenovanja koja nisu sprovedena po nacionalnom ključu.

SDA je, inače, usavršila propagandu u kojoj "urbano" i "građanski" koristi kao pogrdne termine :o
nKrkan

#344 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by nKrkan »

pustopoljina wrote: Zar MI ono nismo protiv izraela?
to se može ostaviti po strani ,ako nam neko pokazaju primjer kako dobro funkcionirati poslije genocida , na nama je da to kopiramo
horkesh wrote:
To je samo provedba presude Sejdić-Finci. Taj model je, pored ostalih, bio predlagan i od strane SDA kako bi udovoljili HDZ-u po pitanju izbora člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda. SBK je u tom modelu trebao biti "plivajući" kanton koji bi bio ključan.
da , zeza taj SBK , mada po meni više HNK , no volio bih da zaživi ovaj ili sličan model , samo da vidim koliko ima budala u bošnjačkim sredinama koji bi glasali za četvrtaste kako god se oni već nazivaju građani , bosanci , jugosloveni ili šta već , ja kad slušam Damira Nikšića ne mogu se skontat šta je on , s koje planete
Atego

#345 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Atego »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Atego wrote:
Pa kad lazete

ja lažem,o čemu???
Opcenito. Zelite od muzicke skole da napravite keraterm .malo sutra .
Last edited by Atego on 24/05/2019 19:23, edited 1 time in total.
General War

#346 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

horkesh wrote:Ako je ko slučajno mislio da će se SDA ograditi od Samre i njenih Stavova:

I zato vam je kriva Samra Ćosović-Hajdarević, jer je kritikovala politiku koja je izvrsnost stavila u stranu, a prednost dala krvnim zrncima neBošnjaka.
Antilogika se nastavlja. Upravo oni koji prebrojavaju krvna zrnca i prednost daju nacionalnosti i podobnosti, a ne "izvrsnosti", su prvi koji se bune protiv imenovanja koja nisu sprovedena po nacionalnom ključu.

SDA je, inače, usavršila propagandu u kojoj "urbano" i "građanski" koristi kao pogrdne termine :o
:-)
Pa ja, kako se nisam iznenadio :lol: Salko, low kick :mastakazes:
Atego

#347 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Atego »

horkesh wrote:Ako je ko slučajno mislio da će se SDA ograditi od Samre i njenih Stavova:

Pogledat je ruzno niko ne smije.kakvo ogradjivanje ,kakve pm
kakavdanakneiskustvu

#348 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Atego wrote:[quote="kakavdanakneiskustvu"
Pa kad lazete

ja lažem,o čemu???[/quote]

Opcenito. Zelite od muzicke skole da napravite keratern .malo sutra .[/quote]

bolan,o čemu ti pišeš,gdje sam ja spomenuo muzičku školu,jesi ti sav svoj?,kako meni spocitavas da su moji ubijali u ahmićima,ne znaš me,ja bio u armiji bih 9 mjeseci,ti meni spočitavaš ahmiće,samo zato što si ne forumu procitao da sam hrvat pa sam automatski ja odgovoran za ahmiće????
insomnia78

#349 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by insomnia78 »

General War wrote:

:-)
Pa ja, kako se nisam iznenadio :lol: Salko, low kick :mastakazes:
Smijes mu to reci? :D
kakavdanakneiskustvu

#350 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Atego wrote:

Pogledat je ruzno niko ne smije.kakvo ogradjivanje ,kakve pm

tuka,najobičnija tuka
Post Reply