Djevojcice kojima mirise koza

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
cendlerbing

#326 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by cendlerbing »

Jes vala, nama samo daj da nam se nešta pokazuje i objašnjava šta osjeća prema nama :lol:

Zar djelujem nasekirano, ja super, nemere bolje haman :oops:
cendlerbing

#327 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by cendlerbing »

tuzlak1212 wrote:
duminjo wrote: Ispravka krivog navoda: Jer je glup :lol:
Kolko neko mora bit naivan da od zena slusa savjete kako sa zenama :lol: :lol:
Nije ono bio savjet, samo moje mišljenje i preferencije.
Imaš kolko hoćeš žena što vole da im klimate, pa bujrum. :mrgreen:
duminjo

#328 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by duminjo »

tuzlak1212 wrote:
Ovo mi ono ko hodzu na hutbi kad slušam. Sve je on u pravu, al de Bogati skrati. Cim farzi zavrse, bjezi iz dzamije.
Edit: poslije dzume sve radis onako kako je hodza prico da ne treba :mrgreen:
Last edited by duminjo on 13/03/2019 00:40, edited 1 time in total.
tuzlak1212

#329 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by tuzlak1212 »

duminjo wrote:
tuzlak1212 wrote:
Ovo mi ono ko hodzu na hutbi kad slušam. Sve je on u pravu, al de Bogati skrati. Cim farzi zavrse, bjezi iz dzamije.
Hodzi se smije klimat glavom :lol:
tuzlak1212

#330 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by tuzlak1212 »

cendlerbing wrote:Jes vala, nama samo daj da nam se nešta pokazuje i objašnjava šta osjeća prema nama :lol:

Zar djelujem nasekirano, ja super, nemere bolje haman :oops:
Djelovala si :pusi2:
Yenna

#331 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Yenna »

strucnjakdemagog wrote:znas kako, meni se cini da zenske i nemaju neku jasnu predstavu sta hoce, odnosno nemaju zacrtano kakav njihov potencijalni partner treba da izgleda. normalno, tesko ce joj se svidjeti neko ko je ruzan ili privuci neko ko je ispod njenog intelektualnog ili materijalnog nivoa, ali sigurno je taj neko mora da ima nesto "ono" koje ce u njoj probuditi neki osjecaj.

e sad, dolazimo do sustinskog problema. kako stupiti u vezi sa osobom koja ti se sviđa? kako joj to staviti do znanja, a da se ta osoba ne okrene i ne pobjegne? ovo je problem kod mnogih zena, ali i kod muskaraca. znam slucajeve gdje se jedno drugom sviđaju, ali ne zele da otkrivaju svoja osjecanja iz straha da ce druga strana, pa mozda cak i nesvjesno, dici nos.
Ako pricamo o zrelim ljudima, a to su obično ljudi nakon 27,8 ili i prije naravno da imaju jasnu predstavu šta žele.
I muškarci i žene. Što je tiče privlačenja fizičkog i hemije tiče sve do ukusa i tu se nema sta dodati. Tu nema neke filozofije.
Ovo o otkrivanju osjećanja i simpatija svi jos od osnovne skole znaju, s jednim pozivom na kafu sve krene i nakon toga se sve zna :-D
Ljudi bespotrebno komplikuju m/ž odnose.
I ne treba generalizovati ni sve muskarce u isti koš , a ni sve žene, mada svi to u nekom periodu radimo, najčešće nakon nekih razočarenja :wink:
MarlboroGold

#332 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by MarlboroGold »

cendlerbing wrote: Samo da kažem da lično mnogo više cijenim muškarce koji umjesto klimanja glavom radi "mira u kući" izraze svoje mišljenje, čak...ne čak, POGOTOVO, ako se ne slaže sa mojim.
Ako čujem nešto novo od njega, možda ću otkriti nešto novo o sebi, možda će me potaknuti da budem bolja osoba, možda ću shvatiti neki novi način da se nosim sa dosadašnjim problemima...i uz to će mi porasti u očima jer je samosvjestan i hrabar da kaže šta misli. :oops:
U većini slučajeva je ipak bolje prešutiti zbog mira u kući. Često u momentu nešto pogrešno protumačite i kad vam se nešto kaže za vaše dobro, pa reagujete emocionalno, furiozno i još žustrije od navedenog, pa kasnije skontate da ste pogriješile... dok skontate nama već nabijete pritisak u tačku sa svim tim zvocanjem i ostalim. Da ne reagujete (većina ako ne sve) na takav način onda bi sve bilo ok.
cendlerbing

#333 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by cendlerbing »

Eto ti nikad ništa ne skontaš pogrešno, samo žene skontavaju.

Nije najveći problem u tome, nego ako prešutiš nastaviće te nervirati i dalje istom stvari, dakle šutiš na odgađanje i jednom ćeš morati reći, kako god okreneš.

A nisam govorila niti samo o stvarima koje ti smetaju kod partnerke, nego i o mišljenju o bilo čemu. Ne znam kakav stav o bilo čemu da ima, zamisli da ti se djevojka stalno slaže s tobom na sve što kažeš, a onda ti poslije u nekim situacijama vidiš da nije tako mislila.
zipoo

#334 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by zipoo »

Ma kome ba presutiti?
Presutit cu, ali kad se budemo gadjali avionima. Zvocati moze, ali u sebi, ma moze i na glas, ali garant necu biti tu.
U vezi trpiti bilo sta je za mene najveca glupost. Kad tad izleti
zipoo

#335 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by zipoo »

cendlerbing wrote:Eto ti nikad ništa ne skontaš pogrešno, samo žene skontavaju.

Nije najveći problem u tome, nego ako prešutiš nastaviće te nervirati i dalje istom stvari, dakle šutiš na odgađanje i jednom ćeš morati reći, kako god okreneš.

A nisam govorila niti samo o stvarima koje ti smetaju kod partnerke, nego i o mišljenju o bilo čemu. Ne znam kakav stav o bilo čemu da ima, zamisli da ti se djevojka stalno slaže s tobom na sve što kažeš, a onda ti poslije u nekim situacijama vidiš da nije tako mislila.
Ma vala bilo bi super i neka nije tako mislila :mrgreen:
MarlboroGold

#336 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by MarlboroGold »

A dobro sad, nisam mislio da se šuti na sve moguće. U nekim situacijama je jednostavno bolje kako bi čovjek svoje živce sačuvao.
Naravno da i mi skontamo pogrešno. Mogu reći samo za sebe da ne reagujem kao iz topa ako nešto ne shvatim kako treba, već više iskuliram i razmislim o tome. Ako je u pravu kažem da jeste. Ako nije opet popričamo, ali bez dizanja tenzija. Nikad nisam volio bilo kakav oblik galame i sličnog. Smatram da se sve može normalnim razgovorom riješiti.
cendlerbing

#337 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by cendlerbing »

Ja odma' dignem nos, pa ako mi objasni da sam pogrešno skontala (i povjerujem :mrgreen: ), onda spustim. Čuj, on sam razmišlja i skonta šta je pogrešno skont'o. Bacaš li grah ili na kašike? :lol:

Galama stop. :mrgreen:
edo_79

#338 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by edo_79 »

cendlerbing wrote:Ja odma' dignem nos, pa ako mi objasni da sam pogrešno skontala (i povjerujem :mrgreen: ), onda spustim. Čuj, on sam razmišlja i skonta šta je pogrešno skont'o. Bacaš li grah ili na kašike? :lol:

Ih jesi ters nakav ..... :roll:
cendlerbing

#339 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by cendlerbing »

zipoo wrote:

Onda zaboravi na Boemicu. Ona nikad neće moći biti takav beskičmenjak. :oops:
cendlerbing

#340 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by cendlerbing »

edo_79 wrote:
cendlerbing wrote:Ja odma' dignem nos, pa ako mi objasni da sam pogrešno skontala (i povjerujem :mrgreen: ), onda spustim. Čuj, on sam razmišlja i skonta šta je pogrešno skont'o. Bacaš li grah ili na kašike? :lol:

Da Bog sačuva :lol:
edo_79

#341 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by edo_79 »

cendlerbing wrote:
edo_79 wrote:

Da Bog sačuva :lol:
Pa o'šta ti je to :lol: :lol:
MarlboroGold

#342 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by MarlboroGold »

To je moj pristup :D
Ne samo ako pogrešno skontam, već i kad joj nešto smeta što ja volim. Hladne glave je najbolje riješavati takve situacije. Svađe mogu biti kontraproduktivne.
zipoo

#343 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by zipoo »

cendlerbing wrote:
zipoo wrote:

Onda zaboravi na Boemicu. Ona nikad neće moći biti takav beskičmenjak. :oops:
Ma sve sto nece milom hoce silom :oops:
franceska

#344 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by franceska »

Lako mi je za djevojcice :)
Sta cemo mi zene :skoljka:
tuzlak1212

#345 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by tuzlak1212 »

edo_79 wrote:

Tersa od sinoc :cry:
teletrader

#346 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by teletrader »

Covjek se nekako cudno osjeca kada se , sada vec duboko zagazivsi u 40te, pokusa sjetiti te neke 1.2 verzije sebe , razmisljanja, sistema vrijednosti, od prije 20 i kusur godina, kada se svijet "jos uvijek cinio normalnim". (sta god to znacilo).
Valjda muskarci na pocetku funkcionisu po istom sablonu, medjutim pitanje je do kada i kako?
Svjedoci smo da se nikad vise kao danas nije stavljao akcenat na fizicki izgled, kako kod momaka tako i kod djevojaka.Taj ekstrem ide tako daleko, da su momci poceli djevojkama da kasne na sastanke jer se spremaju po sat vremena. :-) :-) :-) Da nije tuzno bilo bi smjesno.
U svojoj zgradi imam komsiju, momak je iz Zenice, u Njemackoj studira..Prije par mjeseci me moli da mu na internetu kupim neke tene (posto nema kreditnu karticu sta li vec) i uredno nosi gotovinu da mi to unaprijed plati..Cijena tih tena? Sitnica.. 400€ :evil: :evil: :evil:
Mada licno ne znam da li sam za cipele/tene/cizme ikada u zivotu dao vise od 100€, ovaj fenomen uzaludno pokusavam da shvatim vec duze vremena.
Programirati u COBOL-u je lakse :lol:
Jednom prilikom ,supruga i ja pozovemo ovog komsiju na kafu i ja ga iz radoznalosti pitam za njegovu "opcinjenost" markiranom garderobom.
I bez obzira sto sam ocekivao odgovor poput "trebe to vole" :roll: odgovor je bio puno jednostavniji:
"U njoj se lijepo osjecam..."

Neko je rekao da danasnje zene zasluzuju danasnje muskarce , a i obratno, odrastavsi u 80tim i 90tim godinama sjecam se male doze zavidnosti koju sam osjecao prema prijateljima koji su znali svirati neki instrument.Na svim partyima su bili u centru paznje.Jednostavno smo se svi trudili baviti se necim ne samo radi vlastitog interesa, nega da bi i drustvu bili interesantniji.
Posto sam za sviranje antitalent, poceo sam trenirati kosarku,samo da ne bi bio "dosadni informaticar".
Danas ako si informaticar izgleda da nisi "dosadan" , vec spadas u kategoriju "2000 KM+" :D

Postavlja se pitanje da li je fenomen "sponzorstva" rezultat poslijeratnog raspada sistema vrijednosti, ili se radi o skracenom putu postizanja onoga sto se uvijek podsvjesno i zeljelo?

Mada digresija:
Svakih par mjeseci se potrudim okupiti par starih prijatelja sa faxa sa kojima sam ostao u dobrim odnosima i nisam gubio kontakte.
Malo se nasmijemo, sjetimo starih vremena, partya, simpatija i djevojaka.
Na proslom okupljanju je bilo nekog govora o vrticima, da bi jedan prijatelj prokomentarisao kako je neki dan u vrticu sreo Charlotte, cija djevojcica pohadja isti vrtic.
I svi smo na trenutak uzdahnuli, Charlotte je studirala arhitekturu i mamila uzdahe.Nije to bila "treba" po danasnjim standardima, ali sva njena pojava, lude kombinacije u oblacenju,karizma i nevjerovatna rjecitost, popracene obavezno poderanim farmerkama i Dr.Martens cizmama su bile i vise nego dovoljne da smo rado bili u njenoj blizini.
Odmah su se prepoznali , srdacno pozdravili, ispricali, standardni small-talk.
I na nase pitanje na sta Charlotte danas lici, ocekujuci i dalje onu "staru" alternativnu u mozda malo starijem izdanju?

"Kao tipicna izblajhana plavusa u Range Roveru".. :D

Da li je princip zaista isti, a sve ostalo nijanse? :?:
tuzlak1212

#347 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by tuzlak1212 »

Procito sam sve :|
ovo_mi_je_nick

#348 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by ovo_mi_je_nick »

Pa to je to. Ko misli da ga žena voli zbog njega neka se zapita zašto se svakodnevno svađaju. Naravno sada ide: ma to je život, to je tako, mora se svađati, ti bi da se ne svađaš.

Ona je dobila spermu, ognjište i u očima svojih roditelja je ostvarena, njihova prelijepa krezava princeza. Boli nju vulva za tobom, kada djeca dođu prvo 10 mjesta pa onda ti. A ti imaš na grbači kredit od 30 milja jer te navukla u vulvu a prije braka samo u čmarič dozvoljavala.

I onda su svi krivi, kako su prije djevojke bile mirišljave, drugačije, nisu gledale interes.

Ma kralju, uvijek je bilo i ostat će isto, samo se to skonta jednom u životu ali onda nema nazad.

Kao što svaki bogataš pred smrt kaže da bi volio da je više uživao u životu a ne da je jurio za novcima. Pa ga pita, da kaže iskreno, da li bi opet jurio novce ili uživao onako preživljavajući, pa kaže kad skontam opet bi jurio novce.
Yenna

#349 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Yenna »

franceska wrote:Lako mi je za djevojcice :)
:thumbup: tako je
edo_79

#350 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by edo_79 »

franceska wrote:Lako mi je za djevojcice :)
A šta bi vi? Nešto za pojest, možda popit? :mrgreen:
Post Reply