RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Locked
hAZNADAR

#326 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by hAZNADAR »

PM72 wrote:Opet bi pobjegulje ratovale za Bosnu do zadnje kapi krvi...al moje djece.E evo im (nema "smiliesa" da pokaže onu stvar). :D
Ovako moze bilo ko na ovom forumu steci simpatije. Pobjegulje zive dobro, huskaju na rat a vi budale gin'te.

I onda o legitimnoj JNA sili u ratu, majorizaciji, nacionalizmima sa fokusom na jedan,...

Pa kad se malo precera, nalijepe te ,... jope o dijaspori i back to game.

Vidim par ih se vec upecalo,... :D Isti sablon uvijek

Sta ono bjese tema?
Last edited by hAZNADAR on 29/01/2019 19:47, edited 1 time in total.
LBVIEW

#327 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by LBVIEW »

commendatore wrote:
radostan dan wrote:uostalom, sve i da dobijete, ko će vam napisati ustav kad je haznadar u švedskoj?
iskopiracemo srpski fasizam da bude reciprocitetan... zajedno sa aparthejdskim zakonima o zabrani srpskog jezika i slicno...
:mrgreen:
sumirprimus

#328 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by sumirprimus »

Prostor izmedju one dvije strelice je poznat po domacoj vockici sljivi.strateski vrlo vazan prostor!
insomnia78

#329 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

155_mm wrote:danasnje sanse bosnjaka* u nekom buducem sukobu su najvece od pada bobovca pod turke. a poredjenje sa zadnjih 100 godina je smijesno.

to sto neko vjeruje da niko ne bi iz sarajeva isao u brcko ratovati iako je svjestan da mu je to mozda jedina mogucnost da mu djete ima sta jesti sljedeci mjesec a zato mnogi vjeruju da ce dragovoljci i dobrovoljci sa osmjehom na licu i pjesmom na ustima na hiljade dolaziti u BiH da ostave kosti po bosanskim i hercegovackim vrletima to je njegov problem.

*mislim na bosnjake koji ne uspiju uhvatit se azila u njemackoj.
Nema potrebe ostavljati kosti, kakve kosti. Izadju na granice, uzmu Brcko i cao. Sta je realnije? Da se neko iz toplog u Sa, Tz, Zenice jebavati se po cukama oko Brckog ili sa sjede kod kuce i cekaju MZ?
commendatore

#330 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by commendatore »

priznajem ja sam pobjegulja od fukareštine - dezerter - dezertiro 2018.e
denimb

#331 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by denimb »

Maraschino wrote:Nema od rata nista do Djurdjevdana. Gdje si vidio da hajduk ratuje u vunenim carapama...a sada jos zemlja smrzla za kopanje zemunica.
Ma neces je vala kopati ni na proljece, daj da se to rijesi do jeseni i kisa :D
PM72

#332 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by PM72 »

155_mm wrote:danasnje sanse bosnjaka* u nekom buducem sukobu su najvece od pada bobovca pod turke. a poredjenje sa zadnjih 100 godina je smijesno.

to sto neko vjeruje da niko ne bi iz sarajeva isao u brcko ratovati iako je svjestan da mu je to mozda jedina mogucnost da mu djete ima sta jesti sljedeci mjesec a zato mnogi vjeruju da ce dragovoljci i dobrovoljci sa osmjehom na licu i pjesmom na ustima na hiljade dolaziti u BiH da ostave kosti po bosanskim i hercegovackim vrletima to je njegov problem.

Ja do sada nigdje ne pročitah da si se izjasnio kako ćeš ići u prvim redovima niti da ćeš držati obuku (radio si u namjenskoj insdustriji) mladim budalama koje se lože na rat.
Acid25

#333 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Acid25 »

Ko ima želju da pogine za nezavisnu PC neka digne 3 prsta!
Image
Braćo Srbi juriš na Brčko!
155_mm

#334 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by 155_mm »

sumirprimus wrote:Prostor izmedju one dvije strelice je poznat po domacoj vockici sljivi.strateski vrlo vazan prostor!
:lol: :lol: :lol:
commendatore

#335 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by commendatore »

insomnia78 wrote:

Nema potrebe ostavljati kosti, kakve kosti. Izadju na granice, uzmu Brcko i cao. Sta je realnije? Da se neko iz toplog u Sa, Tz, Zenice jebavati se po cukama oko Brckog ili sa sjede kod kuce i cekaju MZ?
loše ti je poznavanje geografije i topologije - cuke su u azilu a u brckom ravnica
Banksy

#336 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Banksy »

LBVIEW wrote:
Ne znam ima li iko... Ko se moze upecati na ovaj spin o dijaspori.
Pametnije je pitati ima li ikog s mrvom mozga ko se može upecati na ovu budalaština od teme...
hAZNADAR

#337 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by hAZNADAR »

Banksy wrote:
LBVIEW wrote:
Pametnije je pitati ima li ikog s mrvom mozga ko se može upecati na ovu budalaština od teme...
:D :D :D :D neka te
Last edited by hAZNADAR on 29/01/2019 19:50, edited 1 time in total.
commendatore

#338 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by commendatore »

Banksy wrote:
LBVIEW wrote:
ja sam riba u oroskopu štaću-.... jbg
nepoznati988

#339 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by nepoznati988 »

tvojkomsija wrote:@Radosni, 25k postova si napisao na "balijskom" forumu, nismo losa raja jel de, fino si se poceo asimilirat, vidim i na Bosanskom pises, fino Boga mi :thumbup:
Nemoj donosit zakljucke o nama na osnovu klixa, ovdje su ti vecinom creme de la creme liberali.. Ovi ostali su dosta agresivniji. ;-)
Jos samo da ga osunetimo i nabacimo fes umjesto šajkače.
insomnia78

#340 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

commendatore wrote:
insomnia78 wrote:

loše ti je poznavanje geografije i topologije - cuke su u azilu a u brckom ravnica
Mislio sam napisati vukojebinama al napisah Oto drugo
Bosnje 92-e krenuli u rat kad je bas dogorilo do nokata mos misliti kako bi sad potrcali da predsjednik objavi opstu mobilizaciju
155_mm

#341 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by 155_mm »

a sranja u venecueli!
denimb

#342 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by denimb »

A jedno pitanje, mislim onako...a zasto je svako ko bi ratovao za BiH budala ?
tvojkomsija

#343 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by tvojkomsija »

Bice lijepo kad Dzeko i kompanija utakmice u Banja Luci budu igrali, uz pun stadion navijaca :thumbup:
PM72

#344 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by PM72 »

Svako malo nalete hajvani kao onaj bilmez što je detaljno isplanirao napad na Vojkoviće,izlazak tenkova OSBiH na Trebević i prodor specijalaca MUP-a KS kroz kanjon Miljacke. :lol:
commendatore

#345 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by commendatore »

dzeks ce ostat vanka.... mahace zastavom BIH po terenu i to je to :mrgreen:
hAZNADAR

#346 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by hAZNADAR »

denimb wrote:A jedno pitanje, mislim onako...a zasto je svako ko bi ratovao za BiH budala ?
Zato sto rata sada i ubuduce ne moze biti,... i taj sto bi ratovao gubi smisao svog postojanja.
denimb

#347 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by denimb »

PM72 wrote:Svako malo nalete hajvani kao onaj bilmez što je detaljno isplanirao napad na Vojkoviće,izlazak tenkova OSBiH na Trebević i prodor specijalaca MUP-a KS kroz kanjon Miljacke. :lol:
To nesto ozbiljno ili amaterski :lol: :lol:
155_mm

#348 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by 155_mm »

denimb wrote:A jedno pitanje, mislim onako...a zasto je svako ko bi ratovao za BiH budala ?
e jebga sad. pa kakvo ti je to pitanje. mislim, stvarno kolega.
nepoznati988

#349 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by nepoznati988 »

Zato sto ovi sa sindromom ikone na tavanu ili ti prikriveni đikani tako kažu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#350 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

Ratuj, ko ti brani. Nisam se mislio seliti, ali pukne li, alahimanet jebeni Balkan.
Pa se rokajte do posljednjeg insana.
Locked