online afera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- insomnia78
#326 Re: online afera
Mada sam ih ja poslije dizo i na pokeru na FB 
- tuzlak1212
#327 Re: online afera
HahahahahahahahahaKinaski wrote:Da ta rumunka nije kakva ciganka iz kaknja buraz u pet deka je toVelkoski wrote:pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo
- Boemica
#328 Re: online afera
a farma?
- Xavier1
#329 Re: online afera
Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.
- bosan
#330 Re: online afera
Ja ne znam samo kome na danasnjem vaktu treba muz il zena
Nego care moj trci do prvog turbeta i ubaci koju paru

Nego care moj trci do prvog turbeta i ubaci koju paru
- insomnia78
#331 Re: online afera
Nisam nesto farmu igro. Al na pokeru su se majke pecale ko velikeBoemica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a farma?
- Boemica
#332 Re: online afera
insomnia78 wrote:Mada sam ih ja poslije dizo i na pokeru na FB
ko li je tu koga dizo
- tuzlak1212
#333 Re: online afera
Oboje su krivi za razlaz, žao mi djeteta samo. Ona je djetetu najviše naškodila ovakvim postupkom, dugoročno gledano. Osim ako nešto naglo ne preokrenu 
-
Niemand
#334 Re: online afera
Mislis zbog brexita?tuzlak1212 wrote:Oboje su krivi za razlaz, žao mi djeteta samo. Ona je djetetu najviše naškodila ovakvim postupkom, dugoročno gledano. Osim ako nešto naglo ne preokrenu
- Boemica
#335 Re: online afera
Niemand wrote:Mislis zbog brexita?tuzlak1212 wrote:Oboje su krivi za razlaz, žao mi djeteta samo. Ona je djetetu najviše naškodila ovakvim postupkom, dugoročno gledano. Osim ako nešto naglo ne preokrenu
aaahahahahahha
- dale cooper
#336 Re: online afera
Da, ali ova je našla pa haman original Engleza, dopisuju se na engleskom.SaraFina wrote:
Kod mene nekadašnji komšija iz Sarajeva, 20 i kusur godina u Australiji i dopisuje se 2 godine sa curom iz Zagreba.
Ona jadna konta udaje se, a on ima ženu s kojom živi. I brak i djecu prije...Ona ni o čelu pojma nema....Podcjenjujete taštinu
adaptirao tamo pa traži kontakt sa ovdašnjim ženama. Ali ovako...
- dale cooper
#337 Re: online afera
Makes sense.Niemand wrote:Mislis zbog brexita?tuzlak1212 wrote:Oboje su krivi za razlaz, žao mi djeteta samo. Ona je djetetu najviše naškodila ovakvim postupkom, dugoročno gledano. Osim ako nešto naglo ne preokrenu
- tuzlak1212
#338 Re: online afera
Pa ja, dijete ima šansu da se školuje i odraste u Britaniji, zamisli brexit to onemogući. Dvostruki gubitak za dijeteNiemand wrote:Mislis zbog brexita?tuzlak1212 wrote:Oboje su krivi za razlaz, žao mi djeteta samo. Ona je djetetu najviše naškodila ovakvim postupkom, dugoročno gledano. Osim ako nešto naglo ne preokrenu
- tandmand
#339 Re: online afera
U idealnim ili laboratorijskim uslovima (pod staklenim zvonom) svaka ljubav je idealna.Xavier1 wrote:Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.
Tako dok ima dovoljno pažnje sve fercera a pažnja su obično pare, slobodno vrijeme, sunčano vrijeme ... a dok krenu životno važne stvari, borba za egzistenciju i dobar ručak, štednja i zalaganje; eto ga odmah "fali pažnje".
Pa kako su `70tih i kasnije ljudi išli u Njemačku na bauštelu a kući ostavljali porodicu? Sada neke ne smiješ ostaviti 1h online ... jebo taj život.
Last edited by tandmand on 20/01/2019 21:43, edited 1 time in total.
-
moonca
#341 Re: online afera
Nije poznato kako se to desilo, mislim odlazak iz kuce. Da li je pokretac teme bio agresivan, prijetio itd...... normalnije je kada majka povede dijete - ne kao slucaj u Kladusi da otac -pobije sve.Kinaski wrote:Pa da ima osjecaj krivice ne bi vodila dijete logicnomoonca wrote:A sta bi pisali da ga je ostavila??Nego sto je otisla na taj nacin i odvela dijete
valjda ju je stid i tog klinca malog
- Humljanin
#342 Re: online afera
Niemand wrote:Joj, to trazenje savjeta okolo i pricaj sa bliskom osobom i bla bla bla je dohakalo mnogima. Jednom ispricaj bilo kakvu sitnicu npr materi, ti ces to zaboraviti do sutra, al ona ce citav zivot tu osobu gledati drugim ocima. Sve se siri okolo i onda se kuka sto im se drugi petljaju u brak.![]()
Druga stvar, sve i da ga zapravo prevarila, pametnije da ne spominje okolo. On se moze razvesti, naci drugu zenu, zaboraviti sve, samo sto onom djetetu mati do kraja zivota ostaje ona sto se kurvala. Ne moraju djeca sve znati. Da je i najgora, postedi dijete toga da mu se drugi smiju i prozivaju. Druga djeca u tim godinama pogotovo. Jer znaju biti okrutniji od nas.
Bravo genije! Rođena majjka mu je neprijatelj ali zato si mu ti ono pravo dobronamjeran prijatelj.
Jebo mater kakvih psihopata ima ovdje.
Jel vi sami sebe doživljavate stvarno toliko ozbiljno kao da bi nekome rješavali život preko forumskih rasprava, ili se samo zajebajete i trolate?
Čovjek se (ako ne laže iz dosade) nalazi u blagom kurcu. Nakon 12 godina braka nalazi se na prijelomnoj točki gdje treba odrediti daljnji tok života sebe, supruge i najviše djeteta.
I ti mu kažeš da se ne obraća ni majki, ni ćaći, ni bratu, ni sestri ni stručnoj osobi (ako je potrebno) jer su mu sve to dušmani, nego da se ovdje nama izjada i da ćeš mu ti riješiti životne probleme?
Strašno. Takav savjet dati nekome je baš "boli glava". Nemas pojma ni tko je, ni što je, niti te briga. Sutra ćemo svi zaboravit ovu priču i podforum. Ali je zato bitno praviti se važan.
Eno nedavno čovjek ubi i sebe i djecu. Šta itko od nas zna tko tko je sa druge strane tastature? Jel osoba normalna, jel ima psihičkih problema? Ima li dubljih obiteljskih problema? Tako olako savjete tipa "ne govori nikome" "nabija ti rogove" "jebi joj mater"...itd
Ko je dosad riješio svoje probleme na forumu?
-
radostan dan
#343 Re: online afera
aj majke ti ispričaj, tema ima potencijal da sruši karleušinu...Kinaski wrote:Eh sad ja kad bih vam nesto ispricao, vi mi ne biste vjerovali.
ali isto tako sam veliki jebac ko i velkoski i insomnia
- animals
#344 Re: online afera
Otisla Karleusa u povijest..
svakog cuda dva dana dosta..
sad nova cuda i sexovi iz licni radionica..
svakog cuda dva dana dosta..
sad nova cuda i sexovi iz licni radionica..
- burgundy
#345 Re: online afera
Hi, do you speak english?
Yes!
Longe lo Dinge lo.
Yes!
Longe lo Dinge lo.
- Kinaski
#346 Re: online afera
Sto ti je feminizam danasnjimoonca wrote:
Nije poznato kako se to desilo, mislim odlazak iz kuce. Da li je pokretac teme bio agresivan, prijetio itd...... normalnije je kada majka povede dijete - ne kao slucaj u Kladusi da otac -pobije sve.
-
Niemand
#347 Re: online afera
Humljanin wrote:Niemand wrote:Joj, to trazenje savjeta okolo i pricaj sa bliskom osobom i bla bla bla je dohakalo mnogima. Jednom ispricaj bilo kakvu sitnicu npr materi, ti ces to zaboraviti do sutra, al ona ce citav zivot tu osobu gledati drugim ocima. Sve se siri okolo i onda se kuka sto im se drugi petljaju u brak.![]()
Druga stvar, sve i da ga zapravo prevarila, pametnije da ne spominje okolo. On se moze razvesti, naci drugu zenu, zaboraviti sve, samo sto onom djetetu mati do kraja zivota ostaje ona sto se kurvala. Ne moraju djeca sve znati. Da je i najgora, postedi dijete toga da mu se drugi smiju i prozivaju. Druga djeca u tim godinama pogotovo. Jer znaju biti okrutniji od nas.
Bravo genije! Rođena majjka mu je neprijatelj ali zato si mu ti ono pravo dobronamjeran prijatelj.![]()
Jebo mater kakvih psihopata ima ovdje.
Jel vi sami sebe doživljavate stvarno toliko ozbiljno kao da bi nekome rješavali život preko forumskih rasprava, ili se samo zajebajete i trolate?
Čovjek se (ako ne laže iz dosade) nalazi u blagom kurcu. Nakon 12 godina braka nalazi se na prijelomnoj točki gdje treba odrediti daljnji tok života sebe, supruge i najviše djeteta.
I ti mu kažeš da se ne obraća ni majki, ni ćaći, ni bratu, ni sestri ni stručnoj osobi (ako je potrebno) jer su mu sve to dušmani, nego da se ovdje nama izjada i da ćeš mu ti riješiti životne probleme?![]()
Strašno. Takav savjet dati nekome je baš "boli glava". Nemas pojma ni tko je, ni što je, niti te briga. Sutra ćemo svi zaboravit ovu priču i podforum. Ali je zato bitno praviti se važan.
Eno nedavno čovjek ubi i sebe i djecu. Šta itko od nas zna tko tko je sa druge strane tastature? Jel osoba normalna, jel ima psihičkih problema? Ima li dubljih obiteljskih problema? Tako olako savjete tipa "ne govori nikome" "nabija ti rogove" "jebi joj mater"...itd
Ko je dosad riješio svoje probleme na forumu?
Sta pricas ti? Ko ce mu rijesiti probleme? Mati? Forum? Iko?
Boli me briga sta ce ko raditi od sebe i svog zivota, al zivot nakon sto materi kazes da joj se snaha svalera il sta vec nakon toga nije vise isti zivot. To joj reci kad odlucis zavrsiti sa tim, al ako slucajno mislis nastaviti zivot sa tom zenom, e pa, stvarno odlican savjet. Na nos ce mu izici.
- tuzlak1212
#348 Re: online afera
Ha ja, otac će pobit djecu ako ih mati ne odvede

- Boemica
#349 Re: online afera
Kažeš mami pa nek se svekrva sa snahom obračunava 
- Kinaski
#350 Re: online afera
kakvo nepostavanje prema svekrvi, pa ti si zena zlo majkemiBoemica wrote:Kažeš mami pa nek se svekrva sa snahom obračunava