kljucaj temu

Pa to je i bio cilj rata,da sto vise raje zagine a oni izmedju sebe da rastale drzavu i vode kolo u politici godinama a pritom da sve svoje daljnje i bliznje obezbjede parama i poslovima.Ja samo ne znam dje su oci ovom narodu.HAVANA wrote:.Pobijedili su.Oni imaju vlast,moc i novac.Velicanstvena trojka koja funkcionise perfektno zajedno.Perfektno za njih.Grob im jebem materin.
aman, što se praviš nevješt. očito insomnija nije jedina francuska sobarica ovdje.CPT wrote:Aha... sloboda govora verzija 2.0Chmoljo wrote:praviti komparaciju kninskog Baje i ove priglupe karikature govori mi da komuniciram sa osobom kojoj logika nije jača strana.CPT wrote:Da ti to jos jednom procitas? Pozvao da se ugledamo na cetnike i da pljujemo po Aliji kao sto su to radili oni.... Jel? A nije ti logicnije da mislim da to ne bi trebali raditi ako su to radili oni? Ono, meni je logicnije al eto.
Baja ima ogranicenu slobodu govora, Filip ima punu. Jer to radi modernije... I guess.
meni ovo više liči ''i smeće se može iskoristiti, pa makar bio i nekakav neapdejtovani android, da se Alija uzdigne''argyle wrote:
kljucaj temu
Znas kako hoce.... imas na YT nastup iz BL..... ni rijeci o UZP, HZHB, Dodiku, Radovanu, Ratku, "RS", ...NeDirajSirotinju wrote:Od Filipa očekujem minimalno sto karikatura na račun UZP-a, katoličke crkve i Tuđmana. Hajde Fićo, dokaži da si slobodan umjetnik.
oni ga mogu staviti i na kontejner, a lik u karikaturi ne može. sve je do "legitimiteta", a isti je opet samo do podjele plijena i para...argyle wrote:
kljucaj temu
pa vidiš da je krenulo isljedništvo... a što baš TI psuješ Aliju?JThomas wrote:oni ga mogu staviti i na kontejner, a lik u karikaturi ne može. sve je do "legitimiteta", a isti je opet samo do podjele plijena i para...argyle wrote:
kljucaj temu
a alija ih kao najmudriji sve zajebo pa sve srbe iz političkog i vojnog vrha nasukao da odu u Ag? genijalno.i agree wrote:Pa to je i bio cilj rata,da sto vise raje zagine a oni izmedju sebe da rastale drzavu i vode kolo u politici godinama a pritom da sve svoje daljnje i bliznje obezbjede parama i poslovima.Ja samo ne znam dje su oci ovom narodu.HAVANA wrote:.Pobijedili su.Oni imaju vlast,moc i novac.Velicanstvena trojka koja funkcionise perfektno zajedno.Perfektno za njih.Grob im jebem materin.
Mudar je covjek bio aljo,nije ga đaba tito zatvaroVilajet_Bosna wrote:a alija ih kao najmudriji sve zajebo pa sve srbe iz političkog i vojnog vrha nasukao da odu u Ag? genijalno.i agree wrote:Pa to je i bio cilj rata,da sto vise raje zagine a oni izmedju sebe da rastale drzavu i vode kolo u politici godinama a pritom da sve svoje daljnje i bliznje obezbjede parama i poslovima.Ja samo ne znam dje su oci ovom narodu.HAVANA wrote:.Pobijedili su.Oni imaju vlast,moc i novac.Velicanstvena trojka koja funkcionise perfektno zajedno.Perfektno za njih.Grob im jebem materin.
Ma trebali su mu kurac. Procitaj bilo koji strani dokument o ratu u BiH svaki govori o “muslimanskoj strani”HAVANA wrote:Trebali su mu tada.Popisali su ih prvom prilikom...Mnogo dobrih ljudi popisali,i po njima i grobovima njihovim.Al to je vec druga tema...Dok sam ziv necu im halalit ono sto su na hinjaka izveli da dodju do cilja.Mrzim ih,mrzim ih iz dna duse.Isto ko cetnike i ustase.Ovo sto imamo,to je to.Mjera.Njihova.Pobijedili su.Oni imaju vlast,moc i novac.Velicanstvena trojka koja funkcionise perfektno zajedno.Perfektno za njih.Grob im jebem materin.insomnia78 wrote:Pa da je postupio ko oni. Povato ove Androide, Jergovice i ostale, potrpo u autobuse i istreso preko Save i Drine mozda ni mi ne bi. Haj ga znaj. Krhko je znanjeChmoljo wrote:prelistah temu i dođoh do neke pouke:
budite kao četnici.
oni ne psuju Ratka ni Radovana.
pa samo donekle, vidiš kako je genijalno zajebo srpske knjazove, voždove i despote i svi se našli u Agu. samo nije zajebo komunjare, hem su mnogi ušli u stranku koju je osnovao hem su mnogi se pritajili ko pičke tih godina dok je bio živ da bi danas izašli i junački pišali po njemu. a da je bio mudar ko tito, sva bi govna satro. tako se to radi. tako je genijozni bravar radio.i agree wrote:Mudar je covjek bio aljo,nije ga đaba tito zatvaro
Cuj? Sad sam nevjest? A prije sam napisao da bi se trebali ugledati na cetnike, jel? U puno starijim drzavama (i demokracijama) se ovo ne moze objaviti na javnom mediju. Cenzurisali bi isto kao sto bi cenzurisali i Baju. I sve slicne. Sto je jedini normalno, onako usput.Chmoljo wrote:dočim je samo riječ o upali stranačkog imana. ili o priprostoj tezi kojom se Aliju Izetbegovića u potpunosti poistovjećuje sa ratom devedesetih. dakle, ili je u pitanju licemjerje ili infantilnost.
Bravar je bio mangup da je cak i amere zajebo za pare a vecina svjeta ga gotivila,od predsjednika pa na dalje.Takav mangup se ne rađa vise.Vilajet_Bosna wrote:pa samo donekle, vidiš kako je genijalno zajebo srpske knjazove, voždove i despote i svi se našli u Agu. samo nije zajebo komunjare, hem su mnogi ušli u stranku koju je osnovao hem su mnogi se pritajili ko pičke tih godina dok je bio živ da bi danas izašli i junački pišali po njemu. a da je bio mudar ko tito, sva bi govna satro. tako se to radi. tako je genijozni bravar radio.i agree wrote:Mudar je covjek bio aljo,nije ga đaba tito zatvaro
Cuj pakistanske sirotinje. Hajd postavi karikaturu poslanika na FB profil sedam dana pa se javi da vidimo komentarekamen spoticanja wrote:nije novost da se u javni prostor ubacuju i neke ideje koje su do nedavno smatrane gotovo pa blasfemijom...
a nije ni novost da se na takve stvari odgovara primitivno i nedoraslo...nesto poput odgovora pakistanske sirotinje na karikature Poslanika a.s.
no najtuznije je da se na ovome pravi sve veca polarizacija bh drustva...tzv probosanskog faktora po liniji crveni-zeleni
a na kraju ce nam se neko svima nahebati znanja...bez puno biranja boje
moza se ta teza i obrnutidale cooper wrote:Čekajte...sad je bravar bio genije jer je zatvarao i tamanio na bilo kakav spomen kritike?A nije bio zločinac i tamničar naroda?
ama ne dipli bezveze...jasno.ti je na sta sam mislioinsomnia78 wrote:Cuj pakistanske sirotinje. Hajd postavi karikaturu poslanika na FB profil sedam dana pa se javi da vidimo komentarekamen spoticanja wrote:nije novost da se u javni prostor ubacuju i neke ideje koje su do nedavno smatrane gotovo pa blasfemijom...
a nije ni novost da se na takve stvari odgovara primitivno i nedoraslo...nesto poput odgovora pakistanske sirotinje na karikature Poslanika a.s.
no najtuznije je da se na ovome pravi sve veca polarizacija bh drustva...tzv probosanskog faktora po liniji crveni-zeleni
a na kraju ce nam se neko svima nahebati znanja...bez puno biranja boje
100%. Bilo na dokumentarcui agree wrote: Bravar je bio mangup da je cak i amere zajebo za pare a vecina svjeta ga gotivila,od predsjednika pa na dalje.Takav mangup se ne rađa vise.
Ako je on bio mangup šta su onda ovi danas?i agree wrote: Bravar je bio mangup da je cak i amere zajebo za pare a vecina svjeta ga gotivila,od predsjednika pa na dalje.Takav mangup se ne rađa vise.